41518
-
Biatomi #3470 Jó estét jó szurkolást!
Lassan elindulok hazafelé a robotbol. -
#3469 Fresh Fox - Megamix [ALBUM] 2010
http://www.discogs.com/viewimages?release=2141099
01. Fresh Fox - Opener
02. Fresh Fox - Tokyo Lover
03. Fresh Fox - Sexy Lady (Extended Version)
04. Fresh Fox - Gone with the Wind
05. Fresh Fox - Story of Glory
06. Fresh Fox - for A Night in New York City
07. Fresh Fox - Life Was Made for Me
08. Fresh Fox - Another Mystery
09. Fresh Fox - Cool as Ice
10. Fresh Fox - in the Line of Fire
11. Fresh Fox - Big Boys Don't Cry
12. Fresh Fox - Moscow Party Girl (Feat. Italo Gigolos)
13. Fresh Fox - Salute Cherie
14. Fresh Fox - Back for Eternity
15. Fresh Fox - Sweet Taboo
16. Fresh Fox - Take the Chance
17. Fresh Fox - Lady Invisible
18. Fresh Fox - Please Talk to Me
19. Fresh Fox - Love is Like A River
20. Fresh Fox - No Goodbye
21. Fresh Fox - Give Me Joy
22. Fresh Fox - Dr. Love
23. Fresh Fox - White Nights in Paradise
24. Fresh Fox - SMS
25. Fresh Fox - Tell Me Why
26. Fresh Fox - Fly with Me to Wonderland (Feat. Tom Reichel)
27. Fresh Fox - Rock My Life
28. Fresh Fox - From Heaven to Hell
29. Fresh Fox - Queen of the Night (Feat. Italo Gigolos)
30. Fresh Fox - Call Me
31. Fresh Fox - Taxi to Babylon (Feat. Italo Gigolos)
32. Fresh Fox - The Tears of Love
http://hotfile.com/dl/35787207/06eb255/Fresh_Fox-Megamix_2010-2010-VOiCE.rar.html
Mirror:
http://hotfile.com/dl/35096825/8ed75cc/b7b62e8b8f156a6447f6a504726163ef.rar.html
Pass: afterpre.com
Request: If someone have the MEGAMIX 2005 album plz share...
http://www.discogs.com/Fresh-Fox-Megamix/release/1985498
-
#3468 István!
Ez egy hatalmas nóta és már azóta a kedvencem mióta ha jól emlékszem Dióka megosztotta egyszer még egy másik fórumba.
Nekem onnan van meg 320-ba. -
#3467 Sziasztok!
Kicsit ejtőztem vidéken ezért csak most olvastam el az elmúlt napokat.
Volt itt vita és jó zenék is .
Előbbinek kevésbé örültem.
Nagyon köszönöm a feltett zenéket mindenkinek! -
Biatomi #3466 Sziasztok!
Egy hatalmas zene kemény 80's beütéssel!
http://www.multiupload.com/LEYV1ZG9CC -
fülcsimanó #3465
Kedves Rics78,
köszi ezt a remek zenét !!! -
#3464 Tikkadt szöcskés jó estét!
Egy stílszerű frissítő
Codigoro - Digital Summer (Remix) -
#3463 1000 THX! -
rics78 #3462 Of korsz.
Íme:
Radiorama - Danger (Zippyshare) -
#3461 Sziasztok!
Két meccs között rákukkantanátok, hogy meg van-e?
Radiorama - Danger (Factory Dance Mix) 6:35
Radiorama - Danger (Akasaka Mix) 5:48
-
#3460 mármint ezt köszönöm! -
#3459 köszönöm! -
rics78 #3458 Na még egyet!
Chito_feat_Dr_Crack_-_Online_Girl-CDM-2010-ZzZz (Zippyshare)
-
rics78 #3457
Khrys_feat_Pol_Rossignani_-_This_Is_The_Day_(1001_6072)-WEB-2010-ZzZz (Zippyshare) -
#3456 akár lehetne is, hisz szép élettörténet, viszont ez mindenben igaz.
-
italograbber #3455 stb-stb.
Szép történet.Elolvasás után megállapítható hogy így születnek a legendák.
-
#3454 nos, a pokorny ádám egyáltalán nem ritka így Y-nal sem a magyarban, emiatt asszociáltam rá, de megnyugtatok mindekit.....a srác is lengyel!
kis segítség a discogs-nak általam szabadon:
Mostanában 38. éveit tapossa, mindig is érdekelte a zene, jelenleg Schleswig-Holstein-Lübeckben él-tartózkodik, Németországban.
2000 óta foglalkozik bakelitek gyűjtésével és keverésével, vinylDJ-éskedéssel.
14 éves korában ismerkedett meg közelebbről az italodiscoval, első zenei hatású benyomásait mégis a Murray Head-One Night in Bangkok című számával szerezte meg.
Persze innentől kezdve már csak egy ugrás volt az olyan alkotások hatása alá kerülnie, mint Gazebo - I Like Chopin és a Bad Boys Blue - You Are Woman, melyek természetesen Lengyelországban is hatalmas sikernek örvendtek....és innen már nem volt visszaút az italodisco-tól, melynek azóta is nagy rajongója, tisztelője és gyújtője.
....aztán teltek múltak az évek és hoppá már csak azt vette észre, hogy az italodisco egyik bölcsőjébe csöppent, a ZYX-hez került.
stb-stb.
-
#3453 Persze lehet lengyel ő is vagy cseh, szlovák...... -
#3452 üdv. mindenkinek ezen a forró szombat délutánon.
kicsit belestem a fórumra , s hoztam egy kis hűsítő muzsikát:
letölt -
italograbber #3451 na ja, ezzel pl. valamiért szinte semmilyen gyári válogatáson nem taliztam
Sokszor jobb is ha nem tesznek rá dolgokat mert annak a vége sokszor siralmas.Ebbe egyébként nem mélyednék bele a miértjébe mert nem erre szakosodott topikban vagyunk. -
italograbber #3450 Ja, a projekt vezető magyar, a többiek úgy látom lengyelek.
Én már lassan azt sem tudom ebben az ügyben hogy fiú vagyok e vagy lány.Az említett kiadónál az elmúlt közel 3évtizedben az biztos hogy a lengyelek játszották a főszerepet.Az úriembernek kissé magyaros hangzású neve van az biztos,de y-al már lehet hogy más a lány fekvése.
Az egyik legkedveltebb italo csillagot is lackózzák a mai napig pedig Gianni Corraini vagy Jean Corraine a becsületes neve.
Mindenesetre nem tudom viszont ha ti többet tudtok ezzel kapcsolatban akkor itt biztosan megköszönnék az értékes információt.Én mindenesetre köszönöm hogy a felvetésemmel foglalkoztatok. -
italograbber #3449 Ó HÁT PERSZE!
Wazze hogy ez nekem nem jutott az eszembe. -
italograbber #3448 ahogyan italograbber bácsi most jól érezte ki a lényeget
Én általában jól szoktam kiérezni a lényeget.
Hiszen ismersz -
Biatomi #3447
de ha ezt tudnád adni,akkor még nagyobb lenne a happy -
#3446 hát pedig mennyit hallgattam anno a 80-asban és 90-es első felében rádiót és mennyi mindent vettem föl belőle.....te jó ég. -
Biatomi #3445 lehet de az csak a radio -
#3444 na ja, ezzel pl. valamiért szinte semmilyen gyári válogatáson nem taliztam. de azért 5 év alatt kb. 130x ment le a magyar italo netrádióban. -
Biatomi #3443
-
Biatomi #3442 Sziasztok!
Hogy valami érdekességet is vigyek ebbe a topicba,íme egy csemege amit viszont szeretnék kérni illetve megkapni tőletek veszteségmentesen.
-
#3441 "Érdekesség, hogy ki a projekt vezetője??! na, ki??!"
"honnan veszed hogy a projekt vezetője magyar?"
BRAVO! -
#3440 Ja, a projekt vezető magyar, a többiek úgy látom lengyelek. -
#3439 MEGÉRZÉS!
kik vagyunk-wir über uns alatt
-
#3438 vagy a szövegértésed rossz vagy csak bármiben a rosszat látod, de hidd el, engem egyáltalán nem zavar, s ha jól emlékszem (ahogyan mindig is szoktam), akkor nem is mondtam ilyet.
ahogyan italograbber bácsi most jól érezte ki a lényeget, csak azon vidultam, hogy rögtön két sorozat is indult egymással párhuzamosan ebben a szezonban disco fox és italo disco címmel, többnyire ugyanazokkal a sztenderd zenékkel, amik a megelőző összes sorozaton már többtucatnyiszor rajta vannak (persze most 32 bites remaszeterben, de assszem megélem még a 48 bites remaszetert is) és még annyira is lusták voltak, hogy új borítót kreáljanak hozzá....egyébként meg tényleg nem ugyanaz a felrakás vagy linkelés....
de engem még ez sem zavar!
felőlem nyugodtam rakhatsz fel bármit, ebbe a témába főleg "napjaink italo zenéiből", hisz az még jobban passzolna ide.
-
italograbber #3437 Ez is szép tud lenni egy kellemes nyári napon amikor az ember 10 és 15óra között igyekszik a hűvös szobában tartózkodni és van ideje egy kicsit fórumózni.(persze nem mindig van ez így)
Na szóval senki nem kötözködik senkivel főleg veled nem.A fórum jellegű társalgó helyeknek pontosan ez lenne a lényege hogy a jelenlévők egy szösszenet erejéig kifejtsék véleményüket illetve észrevételüket.
Szerintem ezt tettük mi is mert jogunk volt hozzá és lehetőségünk adódott rá.
Dióka kolléga (habár a nevében tudom nem illik nyilatkozni),de valószínűleg azon emberek figyelmét szerette volna felhívni akik minden linknek nekiugranak ezerrel hogy ez szinte minden neten előforduló kollekcióban megtalálható illetve lehet hogy csak a vinyókat szerette volna kímélni hogy ne teljenek meg olyan gyorsan az átfedések miatt.
Ami engem illet én is tettem egy észrevételt.... -
#3436 Szörnyű!!! Mennyien köttök még belém???
Szép kis társaság, nem mondom! -
italograbber #3435 A felrakás és a linkelés között fényévnyi távolság van.
Szép hétvégét neked is! -
italograbber #3434 Hali!
Teljesen egyetértek veled csak azt nem értem hogy honnan veszed hogy a projekt vezetője magyar? -
musichunter #3433 Csak jöjjön a múzik ....
"de ettől függetlenül a ZYX tudja, hogyan húzzon le ugyanarról ezer bőrt.... (és már nem 24, hanem 32 bit remastered-nél járunk )"
IGEN IGEN! -
#3432 Bocsánatot kérek, ha téged zavar!
Ezentul, nemrakok fel semmit!
Kellemes, szép hétvégét mindenkinek! -
#3431 bár 20-25 évet elcsúszott a sorozat témája a fórum profilhához, de ettől függetlenül a ZYX tudja, hogyan húzzon le ugyanarról ezer bőrt.... (és már nem 24, hanem 32 bit remastered-nél járunk )
Érdekesség, hogy ki a projekt vezetője??! na, ki??!
hát egy magyar! pokorny ádám
gondolom ez meg ugyanaz, csak visszafelé....