41324
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #37719
    Egyébként az original egyáltalán nem tetszik!
  • reynaud #37718
    A 2022-es visszatekintés következő darabja,éppen az Ocean Avenue 84 -hez fűzödik.
    A legjobb synthwave dal díjazottja nálam.
    Megjegyzem,2022-ben a topicban szinte biztosan én voltam a legaktívabb,viszont a legjobb zenéket,legalább is az én ízlésem szerint,a Walla Sanyi mutatta.ezt tán még mindig nem ismerném,ha nincs az év végi szavazás,Sanya listáján szúrtam ki a dalt,amihez nehéz jelzőt találnom.
    Hallgatás közben mintha egy tengerparton pálmafák árnyékában ,függőágyban ringatnának.
    A zene ereje mire képes ! :)

• reynaud #37717
    Igazat adok neked.
    Ez a hangzásvilág mely David új albumán hallható,egyes dalokban,erősen hasonlít The Twins által képviselt dallamvilágra.
    Még az ének a vokál is.
  • reynaud #37716
    Szubjektív rangsorolás, elsősorban az USA-ban élő illetve élt előadókkal.
    A legtöbb, nem a mi zenei világunk énekesei,
    Nagyjából átpörgettem,akit hiányolók és lehet én az első helyre raktam volna az Celine Dion.
    Ehhez képest a listát összeállítók szerint Ő nem fért be a 200 legjobb közé,innentől számomra ez komolytalan.
  • reynaud #37715
    Cars & Brides - Midnight (Marcel De Van Maxi-Version)

Hogy indul ez az év a stílusban,új Magic System D.J. maxi,aztán meg itt van ez ,Marcel De Van nagyszerű ,pazar mixelésében.
    Italo Disco Is Still Alive !
    Hurrá !!!
  • ItaloMucsacso70
    Én hátulról az utolsó 30-at néztem át , de rájöttem hogy ez a lista nem nekem szól!
  • ItaloMucsacso70
    Dale B. Dooney - Play This Game [Video Edit]

17 perce van kint a videó és már vásárolható is!
    Mondjuk szerintem gyengéb mint a korábbi dalaik!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.01.06. 12:10:35
  • fülcsimanó2
    "Valaki,aki akár az első helyre is érdemes lett volna,nincs a rangsorolásban. "

Nem tudom, Te kire gondolsz, biztosan el fogod árulni....(én a végén elárulom az enyémet)....nem voltam rest és végignéztem az egész listát.

Egyrészt rengeteg ismeretlen név van benne.

Rengeteg az 50-es 60-as évekbeli, már rég elhunyt előadó, akik valljuk be, nem a mi kedvenc és favorizált zenei stílusunkat képviselik.
    Ami nem azt jelenti, hogy egy-egy darabkáját ne hallgatnánk meg szívesen a dalaiknak, (nekem pl. az első helyezett Aretha Franklintől is van egy-két kedvencem, bár az túlzás, hogy ismerném az életművét....)
    Ez a lista egyfajta funky-rock-gospel-soul előadókat vonultat fel elsősorban, tengerentúli, félvér, vagy fekete előadókra fókuszálva.

Az én első helyezettem európai énekes, abban a műfajban, ami a mi korosztályunk zenéje.

A sorrenddel nem mindenütt értek egyet, de azért amikor felbukkant egy-egy addig hiányolt név (Diana Ross, Donna Summer, Elton John, Stevie Nicks, Michael Jackson, Stevie Wonder, Leonard Cohen, Amy Winehouse, Roy Orbison, George Michael, Barry White, Barbra Streisand, Tina Turner, Sade, Rod Stewart, Louis Armstrong, David Bowie, Bono, Adele, Elvis Presley, Prince....stb. ) akkor megnyugodtam.
    Nagy énekesek, kiváló hangok mind.

Van néhány személyes kedvencem, akiket hiányoltam, vagy csak átfuttottam rajtuk?.... Akik hangját különösen szeretem, pl. Bonnie Tyler, Bette Midler, Al Martino, Edith Piaf, Engelbert Humperdinck, Tanita Tikaram, Lionel Ritchie...

Én minden idők két legjobb énekesének, hangjának nem disco stílusban női vonalon Withney Houstont, férfi vonalon Freddie Mercuryt tartom, sajnálatos, hogy mindketten igen fiatalon távoztak, de az életművük, amit itt hagytak, az pazar.
    Női vonalon még Tina Turnert mondanám másodiknak, holtverseny Withney-vel, de a Több mint testőr c. flimben nyújtott dalai alapján Houston az első.

Az én listámon az első helyezett Thomas Anders, a Modern Talking énekese... aki nyilvánvalóan nagyon kilógna ebből a listából.

Köszi az infót, érdekes volt!

• ItaloMucsacso70
    Kiváncsi leszek rá idáig minden kiadványuk tetszett!

• ItaloMucsacso70
    Hamár visszatekintés számomra ez a kettő album kihagyhatatlan a legjobbak közül a tavalyi évben .

1984 - Sharp Dressed Men Album 2022 ( De erősen javalott a 10 + 8 Bonus track-es CD-n beszerezni)

Ocean Avenue 84 - Summer 83 Album 2022 ( Nagyon nagy meglepetés volt ez az igényes hangzású kiadvány , és pazar az egész album!!!!!)
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.01.06. 08:41:16
  • mathezoltan
    Tegnap meghalgattam az albumot. A legtöbb dalnál a The Twins jutott eszembe.
  • reynaud #37708
    S még 1 díjazott tőlem, tavalyról.
    A legjobb formáció (Federico Di Bonaventura & Paolo Carlo Gozzetti)
    Italoconnection
  • reynaud #37707
    2022 legjobb albuma:
    Exciting Valence - Science Fiction
    Óriási tehetséggel megáldott ,nagyon jó hangú énekes,zenész.
    Az egyik favorit tőle.

• reynaud #37706
    Az elmúlt év ,véleményem szerint legjobb énekese.
    Robert O'Connor

Apropó a legjobb énekesek.
    The 200 Greatest Singers of All Time
    Valaki,aki akár az első helyre is érdemes lett volna,nincs a rangsorolásban.
  • reynaud #37705
    A 2022-es évre még néhány visszapillantás.
    Az a lemez ,mely szerintem abban a kategóriában toronymagasan a legjobb volt,melyben 80s évekbeli dalt újra kiadtak,új remixekkel.

• reynaud #37704
  • ItaloMucsacso70
    Ups... Köszi az emlékeztetőt erről már majdnem megfelejtkeztem hogy jön!
  • reynaud #37702

Moe Nellow - Italian Amateur (bandcamp)
  • reynaud #37701

Akinek tetszik,holnaptól beszerezhető.

CARS & BRIDES / MARCEL DE VAN - Midnight
  • reynaud #37700
    Csak halkan súgom,illetve jegyzem meg,mert sejtésem szerint magamra haragítom a tagok nagy részét.
    Utálom a Boney M dalokat,anno falusi búcsúban a ringlispíl alá elment,szóval nem az én zenei világom.
    Ámde Frank Farian egy másik projektjétől volt 2 dal ami az én ,erősen szelektáló zenei ízlésvilágommal is barátságba került.
    Az egyik "Go Johnnie Go (Keep On Walking, John B.)"
    A másikból egy Ced ReWork a bandcamp-on.

bandcamp link
  • reynaud #37699
    Apolo - My Soul (Intro)

Akkora kedvenc mint 10 toronyház egymásra pakolva!
    Nagyon tud a srác.
  • reynaud #37698
    David Guetta & Morten - Kill Me Slow (Brayan Master Mix Remix)

• reynaud #37697
    Brayan Master Mix

A legvégén a The Flirts !
  • reynaud #37696
    Örülök hogy tetszik!
    Akkor már megérte egy hsz-t szánni rá.

• ItaloMucsacso70
    Alex Blue - Glorious Angel ( Bobby To Mix ) 2022
  • ItaloMucsacso70
    Good Ride - What Can i Say (Italo Disco '2023)

Mind a kettő remek maxi vásárolható a bandcampon!

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.01.04. 11:39:49
  • ItaloMucsacso70
    Good Ride - I Want... (Italo Disco '2023)

• fülcsimanó2
    "Hátha rajtam kivül valakinek elnyeri tetszését."
    Az enyémet elnyerte, a gitárszóló pazar, szeretem az ilyen igényes zenéket!
    Köszi az ajánlót!
  • fülcsimanó2
    Kellemes, tetszik!
    Köszi az ajánlót!
  • reynaud #37690

Master Phil - Vagabond du Coeur (bandcamp)

Jó hangulatú dal Franciaországból,van belőle remix is ,aki akarja megtalálja,az nem a topic stílusa.
  • reynaud #37689
    A riff gitárszolóról villant be egy szintén igényes produkció,jó régi 2014-es.
    Hátha rajtam kivül valakinek elnyeri tetszését.

Street Cleaner feat. VikingGuitar - Explosion (Free DL) bandcamp
  • reynaud #37688
    2011-es évjáratban egy másik Michael,nevezetesen Michael Cassette ,Finnországból is feldolgozta ezen zenei témát,s bár kedvelem az előadó dalait,tetszett az is,de ennek közelébe se ér.
    Nagyszerűen sikerült ,italo-disco stílusjegyekkel megkomponált feldolgozás.
    Szép,igényes munka.

• rain70 #37687
    Az Mflex Sounds csapat Crockett’s Theme-je egy kib...ott nagy mestermű! A riff gitárszolója is brutális, hát ebbe betrafált rendesen. Ha ez anno így jelent volna meg, Jan Hammer zenéje Italo körökben is utat vágott volna magának! Brutálisan megcsinált és felújított (valóban) mester remix!

• reynaud #37686
    Érkeznek a 2023-as év kiadványai.

Magic System D.J. – Want To Kill (talo Box Music – IBM 0100 MX) Discogs
  • reynaud #37685

Energy Voice - Desire 2 Hot Love (bandcamp)

Clay is kedveli Bobby "O" hangzás illetve dallamvilágát!
  • reynaud #37684
    Parralox - Malibu

Parralox - Holiday '22 (bandcamp)
  • reynaud #37683

Lifelong Corporation - Retro Remixes 3 (Free DL) bandcamp

Duran Duran dal remixe,ütős lett!
  • reynaud #37682
    Tudom hogy veled lehet viccelődni!

• fülcsimanó2
    Dehogyis, magamra voltam pipa.
  • wmallas

Italo Emotion-My Dreams ( Electro Potato Remix )