42821
-
polojana #42497 Olyan előadókra gondolsz, aki már a 80-as években is voltak? Vagy lehet az is aki 2013-tól van? -
Joy Peters - Roses In Bloom (Italo4ever Remix) -
Lehetséges,ez lesz az utolsó szavazás,melyre felkérlek bennetek.
Jó témának gondolom,az ötletet az elmúlt napok hozzászólásai adták.
Kérem rangsoroljatok 10 előadót,formációt,melyeket a new-italo vonal lndulása óta a legjobbnak tartatok.
Úgy is mondhatnám,így inkább pontos,new generation mely előadóit,formációit favorizáljátok,egy kalapba téve ,férfi-női énekeseket,együtteseket.
Remélem ebben a szavazásban mindenki aki kedveli a new-italo dalokat,részt fog venni.
Holnap,vagy vasárnap, én publikálom a sajátom. -
Neon Capital - Midnight Lovers (bandcamp)
Van vadiúj kiadványuk is,de ezt hetek óta akatam már mutatni.
Dallamos,igényes, synth játék,angyali vokállal a dalban.
Tán egy Digimax remixben még nagyobbat szólna,de így is jó zene. -
Fred Ventura - Memories Of The Future REDUX (bandcamp link) -
még legyen legalább egy!
Gazebo -
Verzió 2,Badacsonytomaj.
Itt leszel a környéken,majdnem pont szemben egy déli parti településhez viszonyítva,ahol én vagyok.
Tehát közelben,megjegyzem,az ország tán legszebb táján.
Nem csak zenében van jó ízlésed!
Ha időm,elfoglaltságom engedi ott leszek,jelenleg bizonytalan.
Annyit még a Balatonpart szépségéről,húszonéveim első felében a nyár esti bulizások idején előfordult,egy átdolgozott napot követően nem mentem sehová,lemondtam a barátnőm invitálását,inkább lementem a szállodánkhoz tartozó strandra,egyedül ,és éjfél táján a napi kikapcsolodásom abban leltem hogy leültem a tó,a víz közelébe és az északi part fényeit nézve,lazultam,feltöltödtem.
Feledhetetlen élmény volt,és akkortájt a mostaninál is jobb volt a Balatonpart világa.
Egyébként köszönöm a kedves meghívást,rajta leszek,jó lenne. -
gyula1971 #42490
Victor Ark feat Glen White From Kano - Hypnotic Dance Fly Mix -
MrSister #42489 ItaloMucsacso70, Reynaud, Fülcsimanó2
Jogos észrevétel. Talán a 'minden' helyett a 'jó néhány' kifejezés használata szerencsésebb lett volna.
Reynaud#42478
Most hétvégén megtalálsz Szegeden a Gin & Rum Gasztro Fesztivál VIP teraszán. Szeptember végén pedig Badacsonytomajon töltök pár napot a Villa Salveban. Rumozhatunk vagy borozhatunk, ha éppen arra jársz... -
ItaloMucsacso70 #42488 Kifelejtettem Grant Miller-t, Brian Ice-t és még jó pár előadót akinek maradt a hangja és a zenei minősége is! -
fülcsimanó2 #42487 Én ezzel maximálisan egyetértek!
Ken Laszlo mellett, egy másik előadót emelnék ki.
Szerintem toronymagasan Ryan Paris tette fel az i-re a pontot, a nyolcvanas években énekelt Dolce Vita-hoz képest a Parisienne Girl hát mit ne mondjak nagyságrendekkel jobb zenei élményt jelentett, rongyosra hallgattam.
-
Ezért is nem volt soha facebook regisztrációm se,tudom mi zajlik ott.
Igazad van. -
Ízlése mindenkinek van,kell legyen.
Van kinek jó,van akinek meg rossz,Te az elöbbihez sorolandó vagy.
Élmény volt azon rádióműsorokat is hallgatni melyben vendégeskedve,pazar zenéket válogattál,már ha tehetted.
Ne szerénykedj Béla! :)
-
Na,vigyázz mit teszel.
Itt ha beszolsz vagy ellentmondasz max visszaszolnak,de a közösségi oldalakon egyszer valami félreérthetőt irsz és magyarázat nélkül kidobnak a csoportbol nem érdekel senkit,hogy félreértésről van-e szó vagy sem.Tapasztalat! -
Kikérem magamnak.Mindig is fenntartottam magamnak azt a véleményt,hogy nekem nem lehetett ízlésem-tehát ízléstelen vagyok:)) -
Micsoda?
Az SG megszünhet?
Hol fogunk akkor fórumozni?
Ez az egyik alap oldal ahová gyakran kattintgatok.
Sajnos évek óta nincs semmi fejlesztés,elhanyagolja a tulaj,de még mindig hasznosnak tartom.
Még a végén olyanra kell rávennem magam hogy regisztráljak az egyik közösségi oldalra,ha tovább akarom élvezni a hazai italo-disco rajongók társaságát.
Nagyon sok jó arc került képbe az elmúlt több mint 10 évben.
Fülcsimanó (Marika)
Cucurbia (Béla)
DJ Adrián
Wind
Walla Sanyi
Allada
DJani
Tgolyó
etc.
nem is sorolom tovább... -
Az SOS meg a Forever young nem mostani.Nekem még a Dancing together is békebeli,szeretem.Én erre az uj dalára tettem fitymáló megjegyzést.( a 2024,2025-ös ujraremixelésitól sem estem hasra) -
Bizony,jó zene ez Jani! -
Te számomra a kezdetektől szimpatikus fórumtárs vagy,azok közé tartozol akikkel örömmel leülnék személyesen is csevegni.
Laci véleményéhez csatlakozom,a 80s italo-euro disco sztárok közt akad azért több mint tucat előadó,formáció akik jók a new-italo vonalon is.
De ezek az új Mike Mareen dalok,borzalom,nagyon rosszak,nem is értem mi szükség van ezekre. -
Gianni Coraini ,még mindig jól énekel,az elmúlt hetekben gyakran hallgattam "Dancing Together és S.O.S. dalait.
Ezek olyan zenéi,melyek olyan érzést keltenek mintha a 80s években vették volna fel a stúdióban.
Megjegyzem,a teljes vokál diszkográfiáját csekkolva,szerintem "Danny Keith - Lean On Me" címkézéseel kiadott dalban énekel a legjobban,és természetesen két legnagyobb slágerében " Hey Hey Guy & Tonight!
Mike Mareen dalával kapcsolatos iróniádra én ráéreztem,ebben segítségemre volt az hogy tudom,neked jó zenei ízlésed van.
Helló Béla. -
allada67 #42476 Köszönettel, vittem én is. -
polojana #42475 Én vittem. Köszönöm szépen! -
ItaloMucsacso70 #42474 Na akkor megnyugodtam.
Gondolom ha nem venné szarba se a felhasználókat akkor lenne az SG-n smile- és tettél volna te is hogy
ne legyen félreérthető!
De mindegy is mert felszámolás alatt van , szóval hamarosan valószínű még ennyi sem marad belőle!
-
tibymasterxxl #42473 copernico klikk ide és máris a tied ;) a link csak 3 napig él!
Utoljára szerkesztette: tibymasterxxl, 2025.09.02. 23:06:56 -
Amióta elindult a New Italo stílus elkezdtek kibontakozni az "elnyomott"országbeli előadók is.Oroszország,Mexico.
Vannak köztük nagyon igényes zenék is.
Kedvelem a Mexico-i High-Energy előadókat is. Ezek közöl egy:
AlanBeatDeejay - Adicto a Tus Besos
Utoljára szerkesztette: Copernico, 2025.09.02. 22:10:50 -
gyula1971 #42471 Carlo.M - Alright, All The Night -
Nem érezted az iróniát??
Gondolod hogy ilyen szarokat hallgatok?Ráadásul németül?
Öregszem,lágyul az agyam,de azért nem annyira mint Mareen:)) -
Én a Ventis lemezre irtam amit irtam,nem a Coleen mixekre. -
ItaloMucsacso70 #42468 A minden , az kicsit túlzás szerintem!
Ryan Paris, Fred Ventura, A Miko Mission, A Dyva, Ken Laszlo,
szóval vannak még páran akik ma is tudnak még jó zenét készíteni ami
a 80'as évek stílusában készült! -
MrSister #42467 A discogs.com szerint igen. Értem a szerző részéről a nemes célt és szándékot, de az eddigi munkáihoz képest nívótlannak tartom. Úgy látszik idős korára minden régi Ikonunk meghibban... -
ItaloMucsacso70 #42466 "Hiszen az előző dala is egy hónapja világsláger lett"
Te miről beszélsz?
Milyen előző dala?
Remélem nem erre a borzalmasan nem méltó hozzá valamire gondolsz?
Sind Wir Dumm
Ugyan akkor Ken Laszlo új zenéjével az égatta világon semmi gond nincs.
Se a hangszerelésével se a hangjával.
nem is értem miért írsz ilyeneket.
Ellenben ha ilyen gyenge szarokkal áll elő a Régen legendának számító
Mike Mareen akkor inkább ne is erőlködjön mert ezek a dalok hozzá nem méltóak!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.09.02. 07:44:27 -
djani75 #42465 Pedig ez a Ken Laszlo egész jó zene, főleg ebben a verzióban :
Ez az albumon található Extended remix, egész 3 és fél perc...Fénykorunkban ez volt a rádió verzió hossza saccra .... -
Hát szerintem ez a Ken Laszlo is felejtős,borzalmas hangszerelés,a hangra meg alig ismerek rá:((
Hát ez a Mike Mareen meg 77 évesen,nem értem mi a problémád?Hiszen az előző dala is egy hónapja világsláger lett:
-
italo-disco klasszikus,egy borzasztóan rosszul sikerült remixben. -
Ő az a Mike Mareen,aki olyan slágereket jegyez a 80s évekból.mint pld.
Stand Up
Agent of Liberty
Dancing in the Dark
etc.
? -
Ez jó, beszerzős,a többi hamar felejtős!
A new-italo vonal lejtmenete már a szakadékot surólja. :)
Nahh jó,azért akad még néhány remek dal,pont mint ez is. -
MrSister #42460 Mike Mareen – Turn around (Governments of the world) (Radio Version)
-
ItaloMucsacso70 #42459 Na szép idáig is eljutottam!
A 6 új Iventi kiadványból egy fog érdekelni!
Ken Laszlo - This Life
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2025.09.01. 10:24:19 -
gyula1971 #42458 Caglioni - Diamonds And Flowers -
gyula1971 #42457 Fred Ventura - Wind Of Change (Michiel van der Kuy Remix)