41518
-
imre07 #4403 Nos! Szétnéztem a ládafiában (vinyón), azitán - hála Vaskó Ferinek 80-as topic - tálaltam valamit, ami kicsit átmagyaritított elnevezéssel, de a Hunters Get up, get down című száma lehet! Ugyanaz a stílus, először azt hittem, a szám is ugyanaz A címe lehet, nem az, amit adtam neki, de ez a refrénje.Hunters - Get up, get down
Minőség 192-es.
A sört nem szeretem, akkoriban, amikor ezek a számok mentek, a bambi volt a menő!Később jött a szőlő Márka!
-
musichunter #4402 Én 1 kis gyümölcs párlatot ajánlok fel..... -
musichunter #4401 Hú a mindenit!
Tényleg de nagy múzik volt bár most sem rossz!
Szólok a kollégáknak hátha valakinek a láda mélyén esetleg ott porosodik 1-2 múzik .(kicsi esély rá de kitudja ) -
Játékos #4400 Le is jött, nagyon köszönöm, kár hogy csak egy van belőle, de ez is nagy szó ilyen régi csapatnál.
Jövök egy szatyor sörrel ... -
imre07 #4399 Örülök, hogy sikerült mgtaálni a számot.
Csak ez az egy szám van egy maszek retro disco válogatáson.
Hunter: Rock on -
Játékos #4398 Természetesen mindenkinek köszönöm a segítő szándékot, a többi ötletet is megnézem, elképzelhető, hogy azok is tetszenek majd, a hasonló stílus nagyon bejön .... -
Játékos #4397 Húúúú de király vagy, ő az!!!!!
De jó volt végig hallgatni! Kamaszkorom kedvenc zenéje
Ha valahova fel tudnád tölteni, amid van /nem tudom mennyi számuk, albumuk volt/, roppant hálás lennék, bármilyen minőségben létezik. Előre is köszönöm
Hiába, tudtam én, hogy itt profik vannak .... végre tudom, hogy kik is ők, igencsak 3 évtizede volt már , -
imre07 #4396 Majd ha hazajön a gazda, legfeljebb törli a sok off-ot.
De a 80-asban van egy dal neki is, egy orosz mulatós! -
imre07 #4395 128-ban van csak, ha kell. -
imre07 #4394 Nem ezt keresed véletlenül?
Réginek régi, hegedű, stb.:
-
musichunter #4393 Idáig én is eljutottam... -
musichunter #4392 Én még keresgélek .....nem könnyű igy ennyi infóval átmézni 1.5Tb múzikot
Hátha.. -
#4391 Szeja Papa,
jövő hét szerdán jön a hatósági emberke nyomás próbázni és átvenni. a helyreállítás még csak ez után kezdődik részemről.. 25.-én kezdek dolgozni, majd felhívlak a központból... -
Biatomi #4390 Sziasztok! -
#4389 szewa Wind
végeztél? mikor lehet átvenni a munkát? -
#4388 CHARLIE DANILES-THE DEVIL WNET DOWN TO GEORGIA 1979 -
#4387 korabban kerestek mar parszor zenet ehhez hasonlo leirassal, 1-2 alkalommal Thembi-Love me forever volt a nyero. -
atiapuka #4386 Sziasztok!
Cliff Wedge (2009)- Back To The 80's
01. Touch Me (03:23)
02. I Open Up My Eyes (03:42)
03. Survive (03:24)
04. No One Like U (03:45)
05. Only One Day (03:38)
06. Down Down (02:41)
07. Go Go Yellow Screen (03:33)
08. Finally (03:36)
09. Love At First Sight (03:39)
10. Angel Eyes (03:45)
11. Is This A Game (03:32)
12. Never Gonna Give U Up (Feat. Vasso) (04:07)
http://depositfiles.com/files/km38gok99 -
atiapuka #4385 Köszi Sanyo! Én is magamévá tettem. -
atiapuka #4384 Itt már kiöregedtem a piercing-ből. Ki sem tudom mondani. -
atiapuka #4383 Én nem ismertem, de van rajta olyan, ami szerintem egész jó zene:
NOUVEAU RICHE '' Pink Trash '' 2007
http://depositfiles.com/files/a8ccfs3cf -
atiapuka #4382 Szerintem itt nincsen piercing-es fiú.:) -
Biatomi #4381 Köszi Sanyo71! -
Játékos #4380 Remélem, itt csak nem piercing-es fiúk szaladgálnak az egylemezes együtteseket keresve
Még keresem a mintadarabot, volt valahol egy nagyon rossz minőségű zeném, bemutatónak viszont jó volna, csak hogy tudjam/tudjuk, miről van szó .... a probléma az, hogy régi DVD lemezeken van a gyűjtemény, s azokat egy szomszéd barát házkutatásos incidensénél olyan sikeresen eldugtam a hülye nagy házamban, hogy azóta sincs meg, de még dolgozom az ügyön -
atiapuka #4379 Cimbi, engem abszolút nem zavar, hogy itt tetted fel a kérdést. Végül is, lehet, hogy pont egy italoőrült fogja tudni a megoldást.:) -
Játékos #4378 Lehet hogy nem is jó topikban tettem fel a kérdést, nem feltétlen italo stílusú, rokizni szoktak rá, már ugye régebben, csak gondoltam, hogy itt ismeritek esetleg , igencsak ősrégi .... mint én :)))) -
atiapuka #4377 Ez is marha nagy zene volt, de szerintem a cimbi nem erre gondolt, mert ő több számról beszél.
Mindenesetre nem vagy semmi, hogy ez is eszedbejutott.
Én filóztam rajta, hogy anno milyen hegedűs zenék voltak, de nekem semmi sem jutott az eszembe. -
#4376 Nekem a hegedűről ez jut eszembe: Amati - Are You In The Mood For Bach Tonight?
De ez nem ebbe a topikba való...
-
atiapuka #4375 Szia!
Nekem sajnos ötletem sincs, de vannak itt olyanok, akik tuti képben vannak ezt az időszakot illetően. Pl. fülcsi vagy musichunter.
-
Játékos #4374 Sziasztok!
Előre is elnézést kell kérnem, mert én csak letölteni szotam tőletek, nem tudok igazám feltölteni, már nemigen emlékszem a számok címeire, így csak nagy ostoba szemekkel nézek, mikor valakiről, valamilyen együttesről beszélgettek.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ki emlékszik azokra a számokra, amiket a disco hőskorában pörgős, disco stílusban adtak elő, méghozzá hegedűvel. 70-es évek vége, 80-as évek eleje. Talán a Princess 5-10 évvel ezelőtti zenéje hasonlít hozzá.
Ha tudna valaki segíteni, kik voltak ők, hogy rákereshessek itt-ott, vagy ha még fel is töltené, roppant hálás lennék.
Nem túl sok számra emlékszem, talán 4-5 lehetett, mégis fontos volna, nosztalgiázni jól esik időnként
Előre is köszönöm! -
atiapuka #4373 Látom neked mégjobban nem tetszett. Nekem csak 1 sírós fejem volt. -
musichunter #4372 Köszi a gyorssegítséget!
Hááááááát a régebbi lemezei jobbak az már bisztos!
-
atiapuka #4371 Valahogy nekem is ez a véleményem.
És arról a bizonyos Outside the Inside (2005) lemezről sem tetszett semmi.
Én akkor szerettem, amikor még Divine-nak, Flirts-nek írt zenéket. Meg voltak persze szóló számai is, na azok is marha jól voltak. Sőt van egy pár együttes, aminek ő csinálta a zenéjét, abban is remekelt. -
#4370 reméljük a lemezen nem torzít majd így,mint az állat.
a 2005-ös lemeze is elég kesze-kusza volt, volt rajta 2-3 értelem,a többit nem is tudom minek nevezzem. -
#4369 -
#4368 "O"-hoz = mármint régi önmagához
ez így legfeljebb egy, a mai közönségnek kényszermegfeleléses próbálkozás -
#4367 ne már srácok, ennek annyi köze van "O"-hoz,mint nekem az operához.
ennyi erővel hívhatták volna akárhogy, mondjuk
Divine, Cowley, vagy a freddy Mercury legújabb megjelenésének is.
kibaszott producerek és marketingesek.
-
atiapuka #4366 Szerintem a régi száma jobbak voltak. Nálam a She has a way a favorit.
De azért kiváncsi leszek a többiek véleményére is... -
#4365 -
#4364 új albuma?!
hát ha még ő is megérhette volna!
már nagyon várom michael jackson 2020-as vadiúj albumát is!