41521
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Wescone
    "...4000 zöld, sárga, lila smiley..."

Smiley fóbiád is van?!!

Komolyra fordítva a szót - írd már meg nekem priviben, hogy ne szennyezzük tovább e topikot; hogyan is kellene kinéznie egy zene topiknak szerinted?
  • italograbber
    Azért nem lehet mindenki harácsoló és tötikemester egy adott közösségben.Tudom ez a menő manapság,de egyébként milyen jó hogy nem rád van ez bízva hogy ki mit és hogyan csinál és tesz.Ennyi!
  • italograbber
    Erre gondoltam én is főleg hogy elolvastam a történteket.
  • italograbber
    "Semmit nem osztok"

Bólcs döntés.Én is csak ritkán.

"csak véleményt nyilvánítok"

Ez állampolgári jogunk.

"500 youtube link."

Ezek a leghasznosabbak főleg ha valós információt is tartalmaznak.

"Ezekkel menőbb lennék?"

Egészen biztosan.
  • Wescone
    Figyelj, ha nem bírod elviselni a topik természetét, keress olyat amely közelebb áll a lelkivilágodhoz. Ennyi!
  • MrSister
    Gondolom az, hogy privátban megkapták eme ritka és értékes kacatbazár kiadványt.
  • MrSister
    Semmit nem osztok, csak véleményt nyilvánítok. Nézd már vissza az utolsó 5000 hozzászólást bármelyik topikban, hogy azok mennyire értelmesek? 4000 zöld, sárga, lila smiley. 500 youtube link. 400 átlinkelés. 100 nyöszörgés, hogy nekem ez+az kellene. Ezekkel menőbb lennék?
  • italograbber
    Mi tudjuk hogy mi a lényeg!

Én sajnos nem.Azért lettem volna kíváncsi rá.
  • kaposi1
    Srácok ez már sajnos szó szerint lejárt lemez!
    Mi tudjuk hogy mi a lényeg!
    Szerintem ezt a témát ejthetjük is.
    Mert semmivel nem jutunk előbbre.
  • italograbber
    Üdv!

miközben fingod nincs a lényegről

Mi a lényeg?
  • Wescone
    'Estét Tagok!

Szavamra - elképesztő egy fazon vagy Te Twisted Sister... ööö Mr.Sister (fenébe, mindig elvétem a neved! ) Topikról topikra szállsz és osztod az igét miközben fingod nincs a lényegről.
  • lervi
    sziasztok!

cimbi szerintem nemsokára annyi verzióban meg formában lesz a neten hogy ihaj!

na ez volt a vicc része
  • kaposi1
    Sziasztok!
  • okiland
    Eggyel több lenne, ha linket (esetlegesen) adnál.

Köszönöm!
  • AeroCool
    még egy Marc Frutteró kell és számomra ennyi a lemez:-))a többi nem érdekel.
  • AeroCool
    Már tárgytalan:-) Megoldva
  • AeroCool
    az 5006-os hozzászólásról kérnék egy 320-as felvételt akinek sikerült rögzitenie Előre is köszönöm!
  • rics78
    Akkor most ezt külön kérni kell? Mert én kérem szépen! Akár privátban is, mindegy. Előre köszönöm.
  • AeroCool
    Jó reggelt kivánok mindenkinek!
  • AeroCool
    + Marc Fruttero - Miracle Of Love ez is érdekelne
  • AeroCool
    Beszállok én is ebbe.
  • AeroCool
    sziasztok!
    Látom már valakinek megvan az ÚJ Mirko Hirsch.
    Mit kér érte?
  • MrSister
    Én csupán tényeket közlök, tehát biztosan nem rám céloztál.
    Szerinted nem furcsa, hogy egy ilyen igaz, meghitt és őszinte baráti közösségben is már-már a földön kell csúszni egy olyan lemezért, amiből akár egy raklappal is rendelhetsz?
    Ha a barátaid a lemez beszerzésében nem tudnak segíteni jelezd felém. Én ismerek egy okoskodó fazont, aki ugyan sem átlinkelésekkel, sem az általa vásárolt lemezek fótóival nem emeli eme topik színvonalát, viszont a keresett hanghordozót eredetiben szívesen beszerzi neked.
    Megnyugtatlak, elég a sógoroknak füttyenteni, nem kell az USA-ig ordítani érte...
  • gyorgy74
    Igen Laci aki megszállott italo disco rajongó és minőségi zenét hallgat azt tisztelni kel a fórumon. Időt pénzt szán saját vagy mások szórakoztatására az rossz ember nem lehet.
  • kaposi1
    Valóban nem kell besz..ni egy 10 dolcsis lemeztől.
    Ha most lemennék a lemezboltba és megvehetném hidd el megtenném,de mivel ahhoz hogy pl: Elen Cora számához hozzájussak lossless Amerikából kell lemezt hozatni igenis nekem nagy szám.

Egyébként már unom azon emberkék beszólásait akik néha néha feltűnnek, a topikba még semmit se tettek érdemileg, de okoskodni tudnak.

Név és cím nélkül.
    Akinek nem inge nem veszi magára.
  • Dióka
    na akkor meg is beszéltétek , legközelebb valaki venni akar valamilyen zenei kiadványt,azt itt bejelenti és némi másolt bit-ért cserébe várja a szponzorokat,támogatókat.

végülis.... a végén még majd csak legális online zeneboltok linkjei lesznek megosztva
  • MrSister
    Azé' be ne szarjunk már egy 10 dolcsis lemeztől..
  • gyorgy74
    Én is csak a digitális másolatra tartanék igényt a lemez a borító nem kell a pénzt meg ráutaltam volna a folyószámládra és ennyi 15 euro + posta osztva hárommal.
  • kaposi1
    Mondtam neked anno hogy a lemez a tiéd, én csak a digitális másolatot kérem.
    Ezen nem veszünk össze.
  • tgolyo
    Hali!
    sz.tem összevesztünk volna rajta. az egyik fele (tok+borító)a Tied a másik fele(cd lemez) az enyém.
  • Dióka
    óóóó, ha mondtátok volna korábban, én meg megveszek mindenkit kilóra! kerül,amibe kerül, pénz nem számít!
  • gyorgy74
    Én is beleszálltam volna anyagilag azon nem múlik!!!
  • kaposi1
    Ezért mondtam hogy vegyük meg felesben.
    De nem volt ez két hét ugye?
  • kaposi1
    Hidd el nem tudtam róla.
    Az Elen Cora collectionom-ban van benne.
    És most hogy kérted, derült ki hogy ez bizony nagyon gyenge.
    Sajnálom,de azon leszek hogy megtaláljam jobba.
  • kaposi1
    És én le sem szedtem!
  • Szebby
    Még egyszer köszi! Csak a minőség ahogy Te is írtad kb. mint a YOUTUBE!
  • kaposi1
    "Amikkor megláttam a borítót nem hitem a szememnek "

Amikor megláttam én sem hittem a szememnek a track lista láttán,de az már régebben volt.

Már volt szó erről a lemezről itt, hogy egy sorozat borzasztó erős első darabja lesz.
  • Dióka
  • tgolyo
  • tgolyo

pedig csak most raktam felés 13 letöltés