NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMELLETT, hogy ez nem zseniális, pontosan azért, mert AI által generált és az eredeti előadó alig dolgozott rajta,.
Az énekes hangját nem tudja legenerálni még 100%-ban (egyelőre) de már majdnem. Így elfognak veszni azok az "értékek", hogy egy dalra azt lehessen mondanni, hogy ez eredeti! Szerintem, hamarsoan, ahogy írod is, tömegesen kivágja a Youtube az AI által generált dalokat a szerveréről a feltöltöivel együtt.
Vagy már készül (sőt biztos), a háttérben a Youtube új algoritmusa, ami rögtön kiszüri ezeket, meg persze ott az egyik legnagyobb kérdés. A jogdíj vita. Nem hiszem, hogy kellett nekünk az AI és a rohamos fejlődése még roszzabb. Mint egy Skynet...
Használják az énekes hangját, az együttes stílusát, de mégsem ők az előadók, de mégis használva vannak.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.09.23. 12:40:54
Az énekes hangját nem tudja legenerálni még 100%-ban (egyelőre) de már majdnem. Így elfognak veszni azok az "értékek", hogy egy dalra azt lehessen mondanni, hogy ez eredeti! Szerintem, hamarsoan, ahogy írod is, tömegesen kivágja a Youtube az AI által generált dalokat a szerveréről a feltöltöivel együtt.
Vagy már készül (sőt biztos), a háttérben a Youtube új algoritmusa, ami rögtön kiszüri ezeket, meg persze ott az egyik legnagyobb kérdés. A jogdíj vita. Nem hiszem, hogy kellett nekünk az AI és a rohamos fejlődése még roszzabb. Mint egy Skynet...
Használják az énekes hangját, az együttes stílusát, de mégsem ők az előadók, de mégis használva vannak.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.09.23. 12:40:54
Az egyik szemem sír a másik nevet.
Az mellet hogy egészen zseniális ez így is az AI álltal generálva, de nagy baj lesz ebből még! ):
Silent Circle - You and I (Ai Cover)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.09.23. 09:43:45
Az mellet hogy egészen zseniális ez így is az AI álltal generálva, de nagy baj lesz ebből még! ):
Silent Circle - You and I (Ai Cover)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.09.23. 09:43:45
Remek ez is!
A Weeknd Save Your Tears amire várok, egyelőre csak egy sample.
A Weeknd Save Your Tears amire várok, egyelőre csak egy sample.
Próbáld meg kizárni a memóriádból az eredeti verziót.
Ne nézd a videót.
Csukd be a szemed,csak a zenére koncentrálj!
A favorit zeném a Modern Talking diszkográfiájából,egy pofátlanul jól sikerült átdolgozásban.
Modern Talking - Jet Airliner (dB Remix)
Ne nézd a videót.
Csukd be a szemed,csak a zenére koncentrálj!
A favorit zeném a Modern Talking diszkográfiájából,egy pofátlanul jól sikerült átdolgozásban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Modern Talking - Jet Airliner (dB Remix)
ItaloDisco4Ever !
Nekem is tetszenek a zenéi.
christopher ANTON - Heartbeat One (Free DL) bandcamp
Több mint érdekes ez a dal,vezérdallamként freestyle,alatta meg tök jó,dallamos synth-pop,a vokál is remek.
ItaloDisco4Ever !
Mode-One - I'm Here With You Tonight
Annak idején én a művész úr zenéit az általam oly nagyon utált mulatós zenei világához hasonlítottam,aztán jött 2 dallal ...
I Wanna Feel You
Heaven Is Waiting
s nem hittem a fülemnek,top minőségű new-italo sounds és remek vokál.
Jó dolog a kellemes csalódás!
Ez a videó április közepe táján került a YouTube-ra,úgy látom nem posztolta senki.
Itt a helye,mert ez is jó.
Annak idején én a művész úr zenéit az általam oly nagyon utált mulatós zenei világához hasonlítottam,aztán jött 2 dallal ...
I Wanna Feel You
Heaven Is Waiting
s nem hittem a fülemnek,top minőségű new-italo sounds és remek vokál.
Jó dolog a kellemes csalódás!
Ez a videó április közepe táján került a YouTube-ra,úgy látom nem posztolta senki.
Itt a helye,mert ez is jó.
ItaloDisco4Ever !
Lian Ross - Fantasy (EuroDance Project Remix)
Nem vagyok képben,ezt kiadták már?
Végre valami nagyon jó az egyébként szuper tehetséges énekesnőtől.
Nem vagyok képben,ezt kiadták már?
Végre valami nagyon jó az egyébként szuper tehetséges énekesnőtől.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Mflex Sounds - Strangers In the Night (2023 faster & Improved Hi-Fi version)
Ahogy ígértem ,szeptember 25-ig lehet még szavazni ,Peter Wilson és Retronic Voice dalaira.
Tegnap késő este,lepontoztam az eddigi listákat,a Retronic Voice zenéiből egy erős top 20 összeállt,
Peter Wilson dalaiból nagy a szórás,a 20-as lista végén kezelhetetlen holtversennyel,ezért szeretnék egy-két rangsorolást kérni , eddig még nem szavazó tagoktól.
Előre is köszönöm,nem muszáj 10 dalt rangsorolni,az csak a felső határ.
Tegnap késő este,lepontoztam az eddigi listákat,a Retronic Voice zenéiből egy erős top 20 összeállt,
Peter Wilson dalaiból nagy a szórás,a 20-as lista végén kezelhetetlen holtversennyel,ezért szeretnék egy-két rangsorolást kérni , eddig még nem szavazó tagoktól.
Előre is köszönöm,nem muszáj 10 dalt rangsorolni,az csak a felső határ.
ItaloDisco4Ever !
November közepe táján ,Italo4ever dalait küldőm versenypályára.
Remélem abban a szavazásban aktív leszel.
Úgy egyébként pedid,igen ez a dal szerintem is ütős lesz,remélem mielőbb kikerül teljes egészében.
Remélem abban a szavazásban aktív leszel.
Úgy egyébként pedid,igen ez a dal szerintem is ütős lesz,remélem mielőbb kikerül teljes egészében.
ItaloDisco4Ever !
Szia Allada,
Az SG-n pld. ebben a topicban is, nagyon klassz az hogy visszatudom keresni ,idézni a korábbi hozzászólásaim.
Ha már megemlítetted az év végi listát,Italo4ever azaz Nicolas Bertin az elmúlt 2 évben nálam a legjobb volt,azaz mind2 évben az első helyre rangsoroltam.
Lásd.
Reynaud Top 20 (2021)
Reynaud Top 20 (2022)
De hogy én hogy értékeltem az elmúlt két évben,az nem sokat számít,a bravúr az hogy 2021-ben a "People" dalával az összesített listát megnyerte.
Top 30 (2021)
Nohát,milyen szép,dekoratív listákat készítettem,ilyenekre most nem volna energiám,időm se nagyon.
De visszatérve Nicolas zenéihez,nem titkolom,a 2023-as év eddid ismert,illetve kiadott dalai alapján,nálam triplázásra esélyes,mert egyelőre a februárban itt a topicban is bemutatott (thanks for wmallas!) "What I Wanted" a nyerő nálam,agyonhallgatom a legkisebb unás érzékelése nélkül,ez az én zenei világom,a 80s vintage sounds mai modernebb hangzással,megspékelve az énekesnő remek vokáljával.
P.S. : Az év végi lista kapcsán ismét számítok majd rád.
Az SG-n pld. ebben a topicban is, nagyon klassz az hogy visszatudom keresni ,idézni a korábbi hozzászólásaim.
Ha már megemlítetted az év végi listát,Italo4ever azaz Nicolas Bertin az elmúlt 2 évben nálam a legjobb volt,azaz mind2 évben az első helyre rangsoroltam.
Lásd.
Reynaud Top 20 (2021)
Reynaud Top 20 (2022)
De hogy én hogy értékeltem az elmúlt két évben,az nem sokat számít,a bravúr az hogy 2021-ben a "People" dalával az összesített listát megnyerte.
Top 30 (2021)
Nohát,milyen szép,dekoratív listákat készítettem,ilyenekre most nem volna energiám,időm se nagyon.
De visszatérve Nicolas zenéihez,nem titkolom,a 2023-as év eddid ismert,illetve kiadott dalai alapján,nálam triplázásra esélyes,mert egyelőre a februárban itt a topicban is bemutatott (thanks for wmallas!) "What I Wanted" a nyerő nálam,agyonhallgatom a legkisebb unás érzékelése nélkül,ez az én zenei világom,a 80s vintage sounds mai modernebb hangzással,megspékelve az énekesnő remek vokáljával.
P.S. : Az év végi lista kapcsán ismét számítok majd rád.
ItaloDisco4Ever !
Húúúúúúúú a betyár mindenit neki ezt valami nagyon nagy lesz ......
Ez év végén a lista első felében lehet, valószínűleg nálam. Köszi a kis bemutatót. 033-tól az mekkora italosynth zene.
ItaloDisco4Ever !
Harry Styles - As It Was (Digimax 3AM Remix)
Miguel Cruz ilyent is tud,az Ő remixeit megfogom versenyeztetni egy Top 5-ben,hamarosan.
Miguel Cruz ilyent is tud,az Ő remixeit megfogom versenyeztetni egy Top 5-ben,hamarosan.
ItaloDisco4Ever !
Maradjunk negatív hullámokon,most én is lehúzok valamit,hogy hova a fantáziátokra bízom.
Szóval a kiadónak korábbról vannak tök jó piacra dobott lemezei,de ez mi ez? a jelzőm : pocsék.
Ráadásul akinek netán elnyené tetszését,annak mélyebbre kell nyúlni a pénztárcájába.
lásd. discogs link
Szóval a kiadónak korábbról vannak tök jó piacra dobott lemezei,de ez mi ez? a jelzőm : pocsék.
Ráadásul akinek netán elnyené tetszését,annak mélyebbre kell nyúlni a pénztárcájába.
lásd. discogs link
ItaloDisco4Ever !
Üdv neked is.
Retronic Voice debütáló albumán ,euro-disco,synth-pop,spacesynth stílusjegyekben íródott,a zenei műfajában,nagyon magas színvonalú zenék hallhatók.
Én ezekben a dalokban azt hallom,hogy a végletekig finomra csiszolt,minőségi munkát végeztek azon zenészek akik az album dalainak megkomponálásán dolgoztak.
Köztük van a nagy kedvenced,Mirko Hirsch is,meg a Galaxy Hunter formációból Zbigniew Danielewicz.
A new-italo vonalon szerintem ez egy top album,nem tudok gyenge dalt kijelölni róla.
Peter Wilsonról a lényeget,Béla jól összefoglalta.
hsz link
Egyáltalán nincs neked rossz zenei ízlésed,sok listát írtál már korábban.
De ha ez esetben így gondolod,ez a véleményed,elfogadjuk,nincs ezzel semmi probléma.
P.S. : Ha lesz rá időd,arra az egy-egy dalra kiváncsi volnék.
Retronic Voice debütáló albumán ,euro-disco,synth-pop,spacesynth stílusjegyekben íródott,a zenei műfajában,nagyon magas színvonalú zenék hallhatók.
Én ezekben a dalokban azt hallom,hogy a végletekig finomra csiszolt,minőségi munkát végeztek azon zenészek akik az album dalainak megkomponálásán dolgoztak.
Köztük van a nagy kedvenced,Mirko Hirsch is,meg a Galaxy Hunter formációból Zbigniew Danielewicz.
A new-italo vonalon szerintem ez egy top album,nem tudok gyenge dalt kijelölni róla.
Peter Wilsonról a lényeget,Béla jól összefoglalta.
hsz link
Egyáltalán nincs neked rossz zenei ízlésed,sok listát írtál már korábban.
De ha ez esetben így gondolod,ez a véleményed,elfogadjuk,nincs ezzel semmi probléma.
P.S. : Ha lesz rá időd,arra az egy-egy dalra kiváncsi volnék.
ItaloDisco4Ever !
Üdv mindenkinek. Most meg fogtok kövezni, de ennek a két előadónak a szavazásában nem veszek részt. Az igazság az, hogy nem igazán győzött meg a munkásságuk, 1-1 dalt tudnék csak kiemelni talán, ami tetszik, meg talán 1-1 remixet. Ilyen az én ízlésem, ez vagyok én.
Utoljára szerkesztette: allacska, 2023.09.18. 11:45:20
Utoljára szerkesztette: allacska, 2023.09.18. 11:45:20
Szia Zsolt,
Ha számomra valami jó történik,legyen az egy jó étel ,egy remek zene illetve sok egyebet sorolhatnék még,én alkalmanként azt a jelzőt használom hogy " király " !
Tehát úgy értem ,remek dolog hogy újra szavaztál.
Elnézést kérek ha félreérthető volt.
Írod 59 éves vagy,erről egy friss negatív élmény a közelmúltból,elsétált mellettem a városban két fiatalember zenét hallgatva,valami igénytelen amerikai rappes borzasztó zene szólt,arra gondoltam,nem irigylem a mai fiatalokat,a mi generációnk (50+) napjaink mainstream zenéihez képest mennyivel jobb illetve színvonalasabb zenéken nőtt fel.
Köszönöm még egyszer a listákat,kár lett volna ha ezek a rangsorolások kimaradtak volna az összesítésnél.
Ha számomra valami jó történik,legyen az egy jó étel ,egy remek zene illetve sok egyebet sorolhatnék még,én alkalmanként azt a jelzőt használom hogy " király " !
Tehát úgy értem ,remek dolog hogy újra szavaztál.
Elnézést kérek ha félreérthető volt.
Írod 59 éves vagy,erről egy friss negatív élmény a közelmúltból,elsétált mellettem a városban két fiatalember zenét hallgatva,valami igénytelen amerikai rappes borzasztó zene szólt,arra gondoltam,nem irigylem a mai fiatalokat,a mi generációnk (50+) napjaink mainstream zenéihez képest mennyivel jobb illetve színvonalasabb zenéken nőtt fel.
Köszönöm még egyszer a listákat,kár lett volna ha ezek a rangsorolások kimaradtak volna az összesítésnél.
ItaloDisco4Ever !
Nem vagyok semmilyen téren király. Egy véletlen név választás volt még évekkel ezelőtt! Csak úgy meg maradt! Egyébként Zsolt vagyok. Nem vagyok nagy FÓRUMOZÓ. Csak olvasgatni szeretek, s mielőtt megkérdeznéd 59 éves vagyok! Ezúton is KÖSZÖNÖM a SOK-SOK ajánlót.
Szia,
Nickneveddel kapcsolatba hozva a választ.
Reynaud asszociál 😊
Király !!!
Köszi hogy újra itt voltál velünk ,egy-egy rangsorolás erejéig.
Nickneveddel kapcsolatba hozva a választ.
Reynaud asszociál 😊
Király !!!
Köszi hogy újra itt voltál velünk ,egy-egy rangsorolás erejéig.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon kellemes zene!
Érdemes erre a csapatra oda figyelni.
A kedvencem tőlük:
Purple Disco Machine, Sophie and the Giants - In The Dark
letöltés
Érdemes erre a csapatra oda figyelni.
A kedvencem tőlük:
Purple Disco Machine, Sophie and the Giants - In The Dark
letöltés
Sziasztok!
Peter Wilson TOP10
01. Goodbye My Love (Italoconnection Ext. Play)
02. Change of Heart
03. Verona (Matt Pop Extended Play)
04. Brokenhearted (Italoconnection Remix)
05. Diamond Eyes (Italoconnection Remix)
06. Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix)
07. Goodbye (Italoconnection Extended Play)
08. Overdrive (Mirko Hirsch Extended Mix)
09. Take My Heart (Italoconnection Extended Play)
10. Hold You Tight
Retronic Voice TOP10
01. Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version 2020)
02. Asian Heart (sad goodbye mix)
03. Menace To Society (Extended Mix)
04. So Wonderful
05. 911 (Extended Version)
06. True
07. The Awakening
08. Dancing In My Dream
09. Feel The Night
10. Discohunted
Peter Wilson TOP10
01. Goodbye My Love (Italoconnection Ext. Play)
02. Change of Heart
03. Verona (Matt Pop Extended Play)
05. Diamond Eyes (Italoconnection Remix)
06. Tell Me The Truth (Matt Pop's Nothing But The Truth Mix)
07. Goodbye (Italoconnection Extended Play)
08. Overdrive (Mirko Hirsch Extended Mix)
09. Take My Heart (Italoconnection Extended Play)
10. Hold You Tight
Retronic Voice TOP10
01. Bessinia (MarcelDeVan - Maxi Version 2020)
02. Asian Heart (sad goodbye mix)
03. Menace To Society (Extended Mix)
04. So Wonderful
05. 911 (Extended Version)
06. True
07. The Awakening
08. Dancing In My Dream
09. Feel The Night
10. Discohunted
ItaloDisco4Ever !
Örülök hogy tetszik.
Bizarr a helyzet,mert szerintem ez így jobb mint az original verziók.
Azon italo-disco stílusban írodott dalok egyike a nem sokból,mely világsláger lett,azaz jó propagandája,népszerűsítője volt ezen zenei műfajnak
Baltimora első soralbuma ,minden dalra vetítve,egy italo-disco masterpiece.
A lemezgyűjtésem kezdetén,a beszerzendő albumok legelején volt,meg is tudtam szerezni elég hamar.
A dal legjobb helyezései a hivatalos lemezeladási listákon.
Anglia = 3-ik
USA = 13-ik !!! (Pestiesen szólva,ez nem semmi,tudjuk ott nagyon más zenei stílusok voltak népszerűek.)
Olaszország = 6-ik
Német listán = 3-ik
Svédország = 2-ik
Franciaország = 1 helyig menetelt és a holland listát is vezetni tudta.
Bizarr a helyzet,mert szerintem ez így jobb mint az original verziók.
Azon italo-disco stílusban írodott dalok egyike a nem sokból,mely világsláger lett,azaz jó propagandája,népszerűsítője volt ezen zenei műfajnak
Baltimora első soralbuma ,minden dalra vetítve,egy italo-disco masterpiece.
A lemezgyűjtésem kezdetén,a beszerzendő albumok legelején volt,meg is tudtam szerezni elég hamar.
A dal legjobb helyezései a hivatalos lemezeladási listákon.
Anglia = 3-ik
USA = 13-ik !!! (Pestiesen szólva,ez nem semmi,tudjuk ott nagyon más zenei stílusok voltak népszerűek.)
Olaszország = 6-ik
Német listán = 3-ik
Svédország = 2-ik
Franciaország = 1 helyig menetelt és a holland listát is vezetni tudta.
ItaloDisco4Ever !
Velem is előfordul ,nem is ritkán ,belemászva a lemezgyűjteményembe,olyan zenéket,kiadványokat,lemezeket találok,amikre felkapom a fejem,mikor vettem,mikor szereztem be,a bőség zavara.
Sajnos nekem volt több évig tartó olyan korszakom ,amikor dallamosabb ,trendi club zenéket vásároltam CD kiadványokon,sok pénzt szórtam el ezekre,nem kellett volna,mert manapság a CD lejátszóim közelébe se kerülnek.
Peter Wilson listát tőled még nem kaptam.
Kérek!
Sajnos nekem volt több évig tartó olyan korszakom ,amikor dallamosabb ,trendi club zenéket vásároltam CD kiadványokon,sok pénzt szórtam el ezekre,nem kellett volna,mert manapság a CD lejátszóim közelébe se kerülnek.
Peter Wilson listát tőled még nem kaptam.
Kérek!
ItaloDisco4Ever !
Újfent remek dalokból álló 2 összesített lista körvonalazódik .
Köszönöm a rangsorolásokat !
Minden egyes leadott szavazat emeli a közös projektünk rangját,jó kis csapatmunka.
ItaloDisco4Ever
Köszönöm a rangsorolásokat !
Minden egyes leadott szavazat emeli a közös projektünk rangját,jó kis csapatmunka.
ItaloDisco4Ever
ItaloDisco4Ever !
Szerintem is hatalmas album, itt figyel a polcomon.
Retronic Voice Top 10:
01. Menace To Society
02. Bessinia
03. 911
04. Discohunted
05. True
06. Shot Down
07. Fighter
08. I'm All Around
09. Feel The Night
10. Real People
Peter Wilson Top 10:
01. Tell Me The Truth (Matt Pop Nothing But The Truth Remix)
02. Goodbye (Album Version)
03. Goodbye My Love (Italoconnection Extended Play)
05. Another One To Love (Album Version)
06. Hold You Tight (Italoconnection Remix)
07. Do You Love Me (Larry Forsberg Extended Version)
08. Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
09. Intoxicated (Ford & Curnow's Back To The Borough Remix)
10. Careless Night (Flashback Ri-Mix)
01. Menace To Society
02. Bessinia
03. 911
04. Discohunted
05. True
06. Shot Down
07. Fighter
08. I'm All Around
09. Feel The Night
10. Real People
Peter Wilson Top 10:
01. Tell Me The Truth (Matt Pop Nothing But The Truth Remix)
02. Goodbye (Album Version)
03. Goodbye My Love (Italoconnection Extended Play)
05. Another One To Love (Album Version)
06. Hold You Tight (Italoconnection Remix)
07. Do You Love Me (Larry Forsberg Extended Version)
08. Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
09. Intoxicated (Ford & Curnow's Back To The Borough Remix)
10. Careless Night (Flashback Ri-Mix)
G.G. Near - Living In A Rom
A lengyel zenész ,jó példa arra amiről ejtettem a közelmúltban szót,tuc tuc zenei vonalról is ,esetenként kirándulást tesznek az italo-disco zenei birodalmába.
Ráadásul Ő milyen jó ebben.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Retronic Voice diszkográfiájából,erre a dalra esett a választásom.
Többek listájáról hiányoltam,viszont van olyan rangsorolás melyen az első helyet kapta.
Nehéz erre a megfelelő jelzőt megtalálnom,nagy favorit nálam,Daniel Pettersson nagyot énekel a dalban.
Szeptember 25-ig várok további rangsorolásokat.
Többek listájáról hiányoltam,viszont van olyan rangsorolás melyen az első helyet kapta.
Nehéz erre a megfelelő jelzőt megtalálnom,nagy favorit nálam,Daniel Pettersson nagyot énekel a dalban.
Szeptember 25-ig várok további rangsorolásokat.
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm Allada!
1 - egy dalt választottam az előadó illetve a német-svéd formációtól.
Peter Wilson - Broken Man ,többek listáján szerepel,megérdemelten,ez olyan dal amire azt kell mondjam ,hallgatás közben,tekerjétek fel a hangerőt.
A héten előkerestem ,meghallgattam,ahogy szoktam volt mondani,hát ez bitang jó!
1 - egy dalt választottam az előadó illetve a német-svéd formációtól.
Peter Wilson - Broken Man ,többek listáján szerepel,megérdemelten,ez olyan dal amire azt kell mondjam ,hallgatás közben,tekerjétek fel a hangerőt.
A héten előkerestem ,meghallgattam,ahogy szoktam volt mondani,hát ez bitang jó!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Marco Rochowski - A Star In Heaven
Trans-X - In To The Light (Remix)
Peter Wilson és a Retronic Voice top 10 listáim
Peter Wilson top 10
01. Kiss The Kiss (Italo Connection)
02. Better Run Away
03. Pulsation (Tom Garrow)
04. I Don't Wanna See You Cry (Matt Pop Album Mix)
05. Broken Man (Matt Pop's)
06. A Moment Like This (Matt Pop's)
07. Get Outta My Life (Digimax Remix)
08. Thunder In The Night
09. Utopia (Digimax Remix)
10. Do You Love Me (Larry Forsburg Extended Version)
Retronic Voice Top 10
01. Bessinia
02. Asian Heart
03. Feel The Night (Long Mix 2021.)
04. Shot Down
05. So Wonderful
06. Menace To Society
07. Discohunted
08. Real People
09. The Queen
10. Sea of Love
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.09.16. 11:33:43
Peter Wilson top 10
01. Kiss The Kiss (Italo Connection)
02. Better Run Away
03. Pulsation (Tom Garrow)
04. I Don't Wanna See You Cry (Matt Pop Album Mix)
05. Broken Man (Matt Pop's)
06. A Moment Like This (Matt Pop's)
07. Get Outta My Life (Digimax Remix)
08. Thunder In The Night
09. Utopia (Digimax Remix)
10. Do You Love Me (Larry Forsburg Extended Version)
Retronic Voice Top 10
01. Bessinia
02. Asian Heart
03. Feel The Night (Long Mix 2021.)
04. Shot Down
05. So Wonderful
06. Menace To Society
07. Discohunted
08. Real People
09. The Queen
10. Sea of Love
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.09.16. 11:33:43
Na szép ez már régen megvan.
Így jár az aki csak gyűjtöget de nem hallgatja meg az albumokat! 😊
Így jár az aki csak gyűjtöget de nem hallgatja meg az albumokat! 😊
Hatalmas album , oda kell figyelni a megjelenésére ill. a beszerzésére!
Marco Rochowski – The Essential Collection /2CD

Marco Rochowski – The Essential Collection /2CD

Tényleg nagyon jó.
Rosemberg – New Generation Mexico Vol 1
Nem gyenge zene egy új vinyl maxiról!
CLOSED - In Your Eyes (Videoclip Oficial)