41540
-
#6234 Joccakát!
Kész röhej..
Codigoro - Savage 2009 _ 2011 -
#6233 Személy szeirnt rühellem, de nem próbáltad W Intézővel mozdítani a fájlokat? Hátha az nem ilyen finnyás. -
#6232 Nem tudtam, hogy a TC-nek ilyen jellegű korlátozása van, de ahogy elnézem az általad föltett képet, a G:-tól a wav-ig, biza bőven 250 karakter fölött van. Lehet, hogy a TC ezt az egész kolbászt egy fájlnévnek tekinti?!
Személx szeint rühellem, de nem próbáltad W Intézővel mozdítani a fálokat? Hátha az nem ilyen finnyás. -
#6231 Köszi az infót!
Én a Juno downloads oldallal jártam már így.
Nem azt kaptam amiért fizettem. -
#6230 Már régebbiekkel ,és a legújabbal is próbáltam,
ugyan az az eredmény sajna.
Így nem tudom elkezdeni a biztonsági mentéseket egy másik vinyóra.
KÉP -
MrSister #6229 Szia!
Szerintem CD-t kapsz a pénzedért. Valószínűleg azért ilyen olcsó, mert CD-R-en érkezik az anyag igénytelen papírtokban vagy rosszabb esetben papírlappal. Sőt azon sem lepődnék meg, ha egy-két tracknél nem CDDA-t mutatna a csekkoló...
Hangsúlyoznám, hogy én ettől a cégtől még nem rendeltem, de számtalanszor jártam már így hivatalos kiadóval. Sajnos ezért vannak fenntartásaim evvel a céggel is, de mint tudjuk a puding próbája... -
#6228 Szia István!
Sokkal egyszerűbb volt behúzkodni így egy könyvtárba, mintha bepötyögtem volna a címeket. -
#6227 egyszer nekem is volt ilyesmi, de nem emlekszem, hogy csináltam volna valamit vele, megjavult. probaltad regebbi TC-el? -
#6226 Sajnos én nem értek hozzá,nem tudok segíteni.
De én is pont küzdök valamiről amiről még az életben sem hallottam.
Nem tudok Total Commanderben egyik ablakból a másikba másolni mert túl hosszúnak találja a karakterek számát.
" A megengedett név ( 276) karakterrel hosszabb 259 karakternél!"
A vicc az hogy nemhogy 276 de még 76 karakterből sem áll!
Egész nap ezt próbálom orvosolni de még lövésem sincs mi lehet a hiba! -
#6225 Sziasztok! Géphez értők segítségére lenne szükségem.
Behalt az XP-m, újratelepítettem, de a másik partíciómon lévő Dokumentumok mappához nem tudok hozzáférni, pedig nagyon kéne. Ugyanis az volt az előző install alapértelmezett Dokumentumok mappája, de most üresnek látja az új telepítés és a hozzáférés megtagadva. Hasznos ötlet kéne. Köszi! -
Biatomi #6224 Jó Estét!
Laci ezt nevezem!Nagyon super italo disco összeállítás ez.No persze a minősége sem elhanyagolható.
-
#6223 Szép csomagocskák Laci!
(és mindezt wavban )
Ha jól megnézzük Te is nyithatnál egy "webitalo" butikot empétré és lossless árazással.
A listához még csak annyit - tuti biztos voltam benne, hogy a Closed nem marad ki -
#6222 Lacikám az meglehet...
Kérdés mit tekintesz az én topikomnak...
Az én topikon mától a WORLD MUSIC....
Ha jól emlékszem ez téged is érdekelt valamennyire, gondolok itt az indián cuccra...
-
#6221 lehet nálam sem lenne jobb az arány ha a te topikodban keresgélnék.
Bízzunk benne hogy ez az arány még javulni fog. -
#6220 Ígértem az én Top listámat.
Most végre volt egy kis időm és összeállítottam amiket a legszívesebben hallgattam 2009-2010-ben.
New Italo Top 21 2009
New Italo Top 21 2010 -
musichunter #6219 Bizony jó kis múzik!
-
#6218 Megfogadom a tanacsod.
Ugy lesz. -
sanyo71 #6217 Hát annak nem látom értelmét,hogy mp3-ban 2 féle bitrátával árulják!!Talán meg kéne probálni 1-et vásárolni,és meglátni hogy ez franko lossless!! -
#6216 Szép Estét!
Hátulról haladva már a 64.-oldnál vagyok képes járni.
Találtam már két megfelelő dalt.....:
1. Italo4ever - Angels Of heart
2. Chinese Theatre - I'm Leaving You Behind
Nem túl jó arány ugye? -
#6215 Én is éppen ezen álmélkodom. -
#6214 Na most ez nem igazán értem.
Ugyan ezen az oldalon lenyitottam a CD kategóriát, és létezne hogy ezek a lemezek csak ennyibe kerülnének losslessben?
Mert ha igen akkor itt nagy bevásárlás lenne.
Szerintetek? -
sanyo71 #6213 Az egyik 10 euro tokkal-vonóval a másik ennek a fele! -
sanyo71 #6212 Szerintem nem jól nézted meg!lehet választani cd és mp3 között! -
Leontyn #6211 Nem rossz fizetős oldal -
Leontyn #6210 1000-rel Köszönöm! Milyen régóta keresem már és végre megvan! -
#6209 Meg amúgy is,minek?
Mikor így is feltűnnek. -
#6208 Szia!
Ezért például az ötszörösét is megadnám!
De nem mp3-ba.
Igaz valóban nagyon jó dolgok vannak ezen az oldalon, de mp3-ért sose fizetnék. -
sanyo71 #6207 Sziasztok!
http://www.maximusic-shop.com/tienda/category.php?id_category=12&p=3
Ezt szeretném a figyelmetekbe ajánlani van itt 1-2 finomság!!
http://www.youtube.com/watch?v=yYAVdf5MDNw -
#6206 Szia!
Mindenféle vita elkerülése mellett!
Csak beszélgetünk róla.
Nem tudom milyen stúdióban veszed a zenéket, de én innen tájékozódok, és ez irányadó, ha valamit venni szeretnék. -
#6205 Szia Öreg! Íme a zenéd, nem volt benne a gépbe azért tartott ilyen sokáig!
Mallory - La Neige (Original Mix) -
#6204 Szia! Én nem a világhalóról veszem a zenéket, hanem egy stúdióból és így kaptam a címeket!Van is igazság benne mert az album újra van masterelve!
Hogy a neten meg más források milyen címet adnak neki az nem tud érdekelni! -
#6203 Most azt találtam ki, hogy előlről végigbogarászom az ajánlatokat, amit tudok meghallhagatok.
Születik valamilyen eredmény.
Ha minden jól megy, lesz egy nekem megfelelő előadói listám, aztán majd gyüjtőgetek.
Ráadásul újra ráakadtam az e"gyik italo előadóról" elnevezett forumra és majd ott is informálódom. Jól beköszöntem oda délután.
Asszem a kinai szinházról akkoriban komunikáltunk eleget... -
#6202 Bocsi kicsit lefagytam!!!
Nem gond, majd figyelek, mostanában úgyis többet járok majd erre.... -
#6201 Tessék szives észrevenni engem...
Nem nyüzsgök ám, csak tényleg érdekel a dolog.... -
#6200 Szia Tyia!
Sajnos nem tudom betartani a neked tett ígéretemet.
Megneveztél pár előadót amihez kimondottam hasonló nótákat,előadókat nem igazán tudnék megnevezni neked,ill. csak alapos utánjárással tudnék a gyűjteményemből.Mert tudom hogy személyedben egy élő lexikont tisztelhetünk olyan előadók adataiban tekintetében amiben te otthon vagy.
Sajnos nekem ez az igazán gyenge pontom nem igazán tudom megjegyezni nem hogy a számok címét, de még az előadókat sem.
Szóval a kérdés továbbra is nyitott, és a labdát tovább dobom.
"Tudtok nekem olyan előadót/előadókat megnevezni aki/akik Bruce & Bongo, Scotch, Kinky Go féle-fajta zenét tolnak a topiknak megfelelő stílusban?"
-
#6199 Hali Cimbi!
Oops!! Köszi! Javítva...
...majd valamit kitalálok, hogy az "igényeket kielégítsem"...egy másik helyen...kicsit még várok...meglátjuk. -
#6198 Nekem is nagyon tetszik ez a szám, sőt az a többi verziója is a lemezen.
Egy dolgot azért megjegyeznék.
Ennek a számnak a becsületes címe csak ez!!
06. Ven Uto - Midnight Girl (Long Version)5:13
Nem tudom ki aggat rá ilyen hangzatos "Re-Mastered '10'" szövegeket?
Szerintem hagyjuk meg úgy ahogy a lemezen is szerepel.
-
#6197 Ez a #6185-re ment, csak a mobil néha megviccel. -
#6196 Hello itt, Tyia! Javítsd a "faltokat" falatokra. : )
Ja, s remélem, hogy mégsem végleges a döntésed, bár igazából én megértelek, de igazán sajnálnám, ha mégis. Ilyen baromság miatt. -
Leontyn #6195 Senkinek semmi ötlete hol lehet megszerezni?