41545
-
#6444 Minősítés?! Egy lehetséges alternatívaként - mindössze javaslat volt. Költséges, ámde biztos. -
#6443 Köszönöm mindenkinek srácok!
Jól esik, hogy tetszik Nektek is!
Megvallom már javítottam rajta - egyszer majd a Laci ezt is kiteszi tán..
És most hagyjuk a személyi kultuszt..
Most ezzel ismerkedem, hogy hátha még jobb sikeredik a jövőben:
-
#6442 Sziasztok!
Codigoro!
nagyon cool lett ez a verzsön. Csak így tovább , előre tovább a lenini úton! -
sanyo71 #6441 Sziasztok!Ez oda vágott srácok,a legjobb szám az albumról,állati jó minőségben!! -
#6440 Codigoro barátom itt most nyilvánosan köszönöm meg ezt a remekbe szabott munkát. Laci barátomnak is hogy részedre bocsájtotta a nyersanyagot! Ilyen remek mixet már régóta nem halottam csak így tovább, szeretni fogunk a fórumon az már biztos!!!! -
#6438 Köszönöm itt is, mindkettőtöknek, remek alkotás!
-
#6437 Sziasztok!
Szerintem érdemes meghallgatni Codigoro cimbora legújabb alkotását.
A Mirko lemezről az egyik legjobb szám 9 perces verzióját követte el, igen csak ütős formában.
Kaposy feat Codigoro - Sweet Surrender (Long remix)
Ja és aki veszi a fáradságot és küld egy privit,az veszteségmentes minőségben is élvezheti ezt a minden tekintetben egyedi alkotást.
-
rics78 #6435 Barátom ha tudnád mennyit költöttem eddig zenére (tehát vásároltam) lehet meglepődnél. Csak egy kérdés volt ha nem tölti fel akkor nem de ne minősíts ha nem is ismersz. -
sanyo71 #6434 EuroDACER - Music It`s A Magic (2011)
01 - Music It`s A Magic (Radio Edit)
02 - Music It`s A Magic (X10ted Mix)
03 - Music It`s A Magic (Original Edit)
04 - Music It`s A Magic (EuroDACER Relax Mix)
Bitrate : 320 kbit/cek
40mb
http://ul.to/gr97pj
http://www.megaupload.com/?d=MK7LT0FO -
sanyo71 #6433 Sziasztok!!Codi ilyet minden ebédhez csinálhatsz,szívesen hallgatom ezt is.. -
#6432 Esetleg meg lehetne rendelni a lemezt. -
rics78 #6431 És akkor várhatunk itt egy FLAC verziót? -
#6430 Szintén -
#6429 P.Ü ment! -
#6428 Codigoro - Mirko planet
A vasárnapi ebédhez .. -
#6427 Jó neked Lacikám!
Nekem se fekete pólóm, se ilyen szép nagy polcrendszerem nincsen
-
Ilyen képet már én is tudnék készíteni. -
#6425 Gyurikám ehhez nem nagyon kellenek szavak!
-
#6424 Ok! Én meg értelek hisz te ezt jobban tudod mint én, nem értek annyira a mixeléshez. A samplerek azok meg gondolom effektek átvezetéshez bár volt némi próbálkozásom de abbahagytam mert rossz volt hallgatni. Inkább átadom a pályát neked barátom!!! -
#6423 Gyuri!
Az igazság az, hogy a mixeket wav-ban készítem, de mivel a samplerek nagy része nem lossless és egyes jó nóták is hiányoznak sajnos a tarsolyomból eme formátumban, így feltöltés után tutkó jönnének a megjegyzések, hogy minek wav-ban feltölteni cca 250Mb-ot, ha a végeredmény a satnyább részek okán úgy sem lossless. Elég az 320-ban is. És valahol igaza is van annak, aki "feleslegesen" nem akar letölteni fél gigát. Majd priviben teszek engedményt... -
#6422 -
#6421 Mind a kettő aktív, rendesen kurva anyázzák egymást! -
ItaloFan1969 #6420 Szia!
Hát ez persze nagy kár .. de ebböl is látszik mennyire nem vagyok otthon az aktuális italo világában ;0/ -
#6419 Szia tudtommal sem Den Harrow sem Tom Hooker nem aktív már new italo világában. Feldolgozások persze biztosan születnek de sajnos én erről nem tudok. Hát ha van szakavatottabb ebben a témában és segít neked én sajnos nem tudok. -
#6418 Codigoro nincs harag miért is lenne! Annyi hogy döntetlen az eredmény.Jó lenne és örülnék ha ez a mix veszteségmentesen lapulna nálam és tudnék ilyen mixet csinálni akkor biztos lossless formátumban tenném meg. -
ItaloFan1969 #6417 Köszi Gyuri!
Bár Den Harrow/Tom Hooker- tol inkább az ujdonságok érekelnének , ha azokat PN-ben ( mármint linkeket , vagy albumcimeket amire rá lehet keresni ) elküldenéd akor nagyon örülnék neki!
üdv ItaloFan -
#6416 Köszönöm, elvittem.
Meghalgatva is kellemes - bár 10:32-nél a szerző is csúnyán vágott /váltott, de ezt majd Leontyn kifejti gondolom..
Mindenesetre a neten keringők közül eddig ez a legélvezetesebb.
Köcce!
Bár egy nagy elődöt idézve itt a fórumon "- Még annyit azért hozzátennék, ha mind ezt veszteségmentesen tennéd annak még jobban örülnék de ezért nincs harag ugye?" -
#6415 Egy jó remix a Mirko debütáló albumáról összeválogatva fincsi 12 perc 320kbps!!
SSR - Obsession Mix -
#6414 Igen ez egy nagyon jó feldolgozás Den Harrow - Future Brain 1985-ös zenéjének a feldolgozása!!!Ha akarod ki tudom listázni az albumokat maxikat ha gondolod hogy könnyeben boldoguljál de csak ha akarod!!! -
ItaloFan1969 #6413 Hopplá .... ;o/
szerettem volna egy Youtube videot belinkelni...... sajna nem jött össze
http://www.youtube.com/watch?v=7cZpMThhNx4
Ez lett volna az. -
ItaloFan1969 #6412 Beszerezném de nagyon kicsik a képek és részben nem tudom elolvasni az albumcimeket .... asszem lassan kell szemüveg
Erröl mia véleményetek?
-
#6411 Egy személyes kedvencem ami sajnos nem került rá az albumra.
Mirko Hirsch - For Milou - Open up your Heart
Download -
#6410 Szia ItaloFan!!! Az írásod elárulja hogy még új vagy a New Italo világában. Csak vigyáz vaktölténnyel ne lövöldözzél! Csak a javát mindenek, előrevetítem hogy lesz mire vadásznod az biztos ha még új vagy a topikba!!! -
#6409 Légyszi használd a jobb felső sarokban a " válasz erre" fülecskét. -
ItaloFan1969 #6408 Yepp ;o))
A vadásszezont megnyitottam -
#6407 Kedves ItaloFan!
Ha beszerzed azokat a lemezeket amik a fórum körül láthatók kis képek formájában akkor már egy nagy lépést tettél arra hogy egy jó kis alapod legyen a New Italo zenék krémjének beszerzésében.
És elárulom neked ha van türelmed és végig böngészed a topik múltját, ezeket az alkotásokat szinte hiánytalanul meg fogod találni itt.
Jó vadászatot! -
ItaloFan1969 #6406 Szervusz György!
Teljessen egyetértek veled! Hozzá kell tegyem azért ez nagyrészben a ti (forumozók) érdemetek hogy ez az album most ide felkerült.Hogy öszinte legyek a mai "kortárs" italo szerzök/csapatok és dalok táján teljessen tájékozatlan vagyok , erröl a Mirko Hirsch albumról is itt ezen a fórumon kaptam elösször "imputot". Napok ota olvasgatom a bejegyzéseiteket és próbálom behozni a lemaradásomat ,o)) zeneügyben. Néha csak ámulok és bámulok mi minden új és jó zene létezik ;o))
Köszönet érte igy utólag is ! ;o))
üdv ItaloFan -
#6405 Bemutatkozó ( Debut ) albumnak rendkívül erős.
Azért írom hogy bemutatkozónak mert nálam már az SOS-el nagyon is bemutatkozott.
Rock-ból így áttnyergelni az Italo Világába,hát nem semmi!
Első számú kedvencé lépett elő nálam, holtversenybe persze a Retronic Voice-vel. -
#6404 Kimondom New Italo rajongó barátom hogy ez egy nagyon erős album alig vártam azt a pillantatott hogy megjelenjen!!!Nagyszerű dalok vannak ezen a lemezen érdemes hallgatni! 15 Alkotás van a lemezen de nincs olyan szám amire azt mondanám, hogy nem tetszik -
ItaloFan1969 #6403 Sziasztok!
Egy pár napja követem a fórumotokat , örömmel telt el hogy nem vagyok egyedül az Italo - régi és új - Imádatommal.
Ha valakinek még nincs akkor tessék , sajnos nem lossless........ de igy is egy csemege.( varBitrate )
üdv Italofan1969
http://hotfile.com/dl/105832105/88553b8/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar.html
http://www.fileserve.com/file/yUSWjck/ZzZz-2011-00017-SSR-Obsession-Hirsch-Mirko_Sparhawk.rar