41565
-
#7721 #7720-ra:
nem ott olvastam..
nekem a 80-as évek nagyobb zenei előadói olyanok, mint a matektanárnak az egyszeregy :)
akkor is kívülről fújom, ha álmomból keltesz fel :p
később, ha jobban megismersz, majd rájössz.. -
#7719 #7718-ra:
második számú tévedés:
mi eddig sem vitáztunk, és eztán sem fogunk :)
mindössze a tényeket közöltem. ennyi.
tőlem aztán kenaposi lászlónak is gondolhatod :)
legalább jól szórakozunk :p -
user2 #7718 7709-re Téves az infód apa hidd el nekem és ezen jobb ha nem vitázunk!!!! -
user2 #7717 Téves az infód apa hidd el nekem és ezen jobb ha nem vitázunk!!!! -
atiapuka #7716 Köszi cimbi!
De szerintem azt a varázst már nem hozza vissza. Lehet, hogy azért, mert akkor még fiatal voltam? -
#7715 #7712-re:
a poptarisznya újra szól,
mint azt már jeleztem nemrég a 80-ason.. -
atiapuka #7714 Hátha befér ide:
Antique - Follow Me
http://www19.zippyshare.com/v/7067141/file.html
Nekem tetszik. -
sanyo71 #7713 MIX igen!
-
atiapuka #7712 Ilyenre nem emlékszem.
Na és csütörtökönként este, tán 19.30-tól volt 1 órás magnós Poptarisznya. Onnét sokat vettem fel anno...
És olyan jó, amikor viszont látom, hallom újra. -
atiapuka #7711 Ez mix? -
atiapuka #7710 Köszi ezt megnézem!
Ha olyan jók a zenék rajta, amilyen a csajszi, akkor ... -
#7709 #7688-ra:
első számú tévedés:
ken laszlo véletlenül sem kenesi lászló :)
hacsak nem poénnak szántad :p
az ürge 54-ben született olasz szülőktől olaszországban gianni laszlo coraini néven firenzében.. -
Biatomi #7708 Szia Koko!
örülök hogy van aki még ismerte,ismeri rajtam kívül azt ami számunkra akkor még elérhetetlen volt.Remélem még beszélünk erről -
sanyo71 #7707 Sziasztok!ezért remélem még nem kapok kinekem nagyon tetszik...
https://www.rapidshare.com/files/1538490258/DJ_ONE___DJ_ALBIN_-_Summer_Project_2011.rar
pass: dj1 -
#7706 Sziasztok!
Bocsi,hogy belepofázok de a Disco Focus úgy tudom még ma is megy asszem itt:
Radio Osijek
Szerintem is a legjobb volt ez a műsor abban az időben.De sok kazetta megvan még ebből.....Szép emlékek! -
Biatomi #7705 aki még nem tudna erről a lemezről az nézze meg!
Riccardo Campa - The Italian Way
more images
Riccardo Campa – The Italian Way
Label:
Space Sound Records
Catalog#:
SSR-00019
Format:
CD
Country:
US
Released:
2011
Genre:
Electronic, Pop
Style:
Italo-Disco, Synth-pop, Italodance, Disco
Tracklist ▼
01 Intro - The Italian Way 1:32
02 Desperado 6:42
03 Maybe You 4:36
04 Looking For A Way Out (Album-Edit) 5:32
05 Mistress Of My Heart 5:13
06 Celebration 6:08
07 Cyborg Woman 7:23
08 Aurora 4:34
09 Angels Of Love 5:36
10 Delantero 4:52
11 That's All I Want 5:24
12 Casanova 6:33
13 Secret Agent Man 5:24
14 Another Day 7:29 -
user2 #7704 Ezt a műsort sajnos nem ismertem de biztos hogy jó volt az is!!! -
Biatomi #7703 maga volt az aranybánya ,az az egy óra szombat délutánonként -
Biatomi #7702 és arra emlékeztek még ha jól emlékszem a Jugo Mhz volt szombat délutánonként fél6 tól fél hétig egy nagyon jó zenei műsor?!
Disco Focus néven,ott aztán ténylegesen nyomta a dj az akkori italo disco zenéket maxiba.Na annál jobb zenei műsor aztán tényleg nem volt!Olyan kincseket lehetett felvenni ami csak olyan nagy emberektől mint az említte úriemberektől,Kopmjáthy,Haluska.... -
atiapuka #7701 Hú, a vasárnapi koktél délelőttönként?
Haverom tudta jól, hogy akkor hiába is hív bárhova, úgysem érek rá.:)
De még a nőknek sem. -
atiapuka #7700 Köszke!
Ez naná, hogy etalon volt! Hú, és még mennyi etalon volt ezenkívül is. -
user2 #7699 Pedig megérné letöltened legalább egyet már csak az összehasonlítás kedvéért is rögtön megértenéd hogy miért erőltetem annyira!!!! -
user2 #7698 Rics78-nak itt van egy is Eurobeat fogadd szeretettel Angelo Morales - Pretty Babe cimű számát!!!!!Itt:http://www1.zippyshare.com/v/17040788/file.html -
Biatomi #7697 eltaláltad egyet sem töltöttem le,mégpedig azért mert ami kellet az megvolt már nekem is (az mp3 részét mondom)
De itt nem ez a lényeg ,hanem a Vasárnapi koktél stb........ -
user2 #7696 Már nem jár olaszba ugyanis 2000-ben kivonult a zenei életből és minden időt a családjára fordítja!!! -
rics78 #7695 Máig is kapcsolatban vagytok? Küldd már ki megint olaszba hogy hozza be a Eurobeat-et mint régen!
Én csak egyszer jártam nála de annál több általa hozott lemezt vettem fel kazira. -
user2 #7694 Mi bajod van a mastereléssel azok tények voltak nem rongyrázás, de ezt neked is hallanod kellett kivéve ha egyet sem töltöttél le a feltöltéseim közül.Egyébként 14.éve nyomom már a számítógépet,mások szerint igen jól és elhiheted hogy nem csak chatelésre használom!!!! -
user2 #7693 Most nagyon beloptad magad a szívembe Kaposi1 ezzel nagyon megleptél!!!!! -
Biatomi #7692 ez egy jó téma,látod nem kell itt azt a fránya masterelést eröltetni -
user2 #7691 Tudok róla de ha már Imi is szóba került akkor említsük meg a pillantás az Európai diszkókba cimű műsorát, ami havi rendszerességgel ment a Petőfin. -
#7690 "mert ott volt egy nagyon jó barátja Haluska Imre"
Bizony bizony ott volt, és van most is.
Legalább is az én ismeretségi körömben.
Imit a 80-as évek közepétől személyesen ismerem, hiszen hozzá jártam a lakására zenékért abban az időben.
Micsoda idők voltak.
Deckel a szatyorba utazni B.pestre hogy egy du-n alatt rögzítsek egy 90 percnyi zenét az aktuális slágerekből.
Ami csak neki volt meg bakeliten.
Azóta is féltett kincs az a kb 100 kazi ami tőle származik.
És bátran állíthatom minőségben még mindig odavernek azok a felvételek
a ma kiadott digitális felvételeknek.
Amúgy máig is kapcsolatban vagyunk. -
user2 #7688 Atiapunak küldenék egy számot ami akkoriban egy etalon volt számomra és természetesen a mai napig is az.Egy Magyar származású úriemberről van szó, Kenesei Laci azaz Ken Laszlo és Hey hey guy (us version)azért ez mert Gyuri bácsi annak idején nagyon sokat játszotta. -
user2 #7687 B. Tóth Laci műsorait is szerettem, de Komjáthy GYuri bácsi naprakészebb volt itáloban, mert ott volt egy nagyon jó barátja Haluska Imre aki akkoriban igen sokat járt olaszba az ujdonsűlt korongokért és nem beszélve arrol hogy minden zenét végig játszott ezzel kedvezve a magnósoknak. -
atiapuka #7686 Úgy látom, totál ebbe a társaságba való vagy!
Hát igen , feledhetetlen emlékek, amikor hajnali fél 5-ig hallgattam a Poptrisznyát, állandóan felugrálva az ágyból, nyomkodni a felvevő gombot. Emlékszem, milyen pipa voltam néha, amikor nem keverte le B. Tóth a zenét, hanem csak egyszerűen levágta a szövegével. De akkor is fantasztikus időszak volt! -
user2 #7685 Hát szerintem meg jól elb....ták kár volt hozzá nyúlni,itt az eredeti 1983-ból Bobby Orlando felfedezetje Tony Caso-all the love in my heart ami szerény véleményem szerint magasan veri a 2011-es verziót természetesen fekete korongról digitalizálva nem is akár hogy itt biztos hogy nem kell gyúrni a hangzáson!!!Vigyétek sok szeretettel:http://www50.zippyshare.com/v/84653594/file.html -
user2 #7684 Hát bizony mondhatom hogy hátulgombolós korom óta imádom az italo discót, már egész kicsi koromban megfertőzött a mai napig nem tudom feledni azt a lázas érzést amikor még csőre töltött magnóval vártam a jobbnál jobb italo muzsikákat, az akkoriban Komjáthy GYuri bácsi által vezetett csak fiataloknak cimű műsorban. A faterral rengeteg zenét is kértünk tőle, de sajnos ezek már csak múló emlékek, de szép is volt. -
atiapuka #7683 Nem tudom, hogy ti hogy vagytok az Orlando zenékkel. Én nagyon szeretem Bobby Orlando-t, akár zenél, akár énekel, de akinek zenéket csinált, nem nagyon komálom. Kivétel talán a Flirts, Divine. Divine-t sem a hangjáért szeretem, az biztos.
Persze fiúk, ez csak egy magánvélemény. -
atiapuka #7682 Szia cimbi!
Ennek én is örülök, hogy van még fiatal, aki szereti az italo-t. Azt hittem, hogy már csak mi, idősebb korosztály (na most ezért kapni fogok fülcsitől, az tuti is) szeretjük, mert szép emlékeket idéz...
A mai fiatalok teljesen mást hallgatnak. Ott van a kamasz fiam példának.
Bár egy-két italo-mra azt mondta, hogy jó. Pl. régóta szereti a Yellow screen-t (lehet, hogy azért mert abban is lőnek, mint a COD-ban), vagy a Scotch-nak a köhögősét is szereti. -
atiapuka #7681 Sziasztok! -
Biatomi #7680 Szia Laci!
Bizony tudom én ezt sajnos,de a verzió az a mi igazából tetszetős