NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A new-italo disco idei felhozatala kapcsán volt korábban egy hozzászólásom,
Reynaud hsz (2023.07.30)
Szóval,az a helyzet ,tényleg a new-italo vonalról nagyszerű előadók,formációk lépnek le,sajnos.
De reménykedjünk ,talán tovább tud élni ez a mi generációnk által kedvelt style.
Reynaud hsz (2023.07.30)
Szóval,az a helyzet ,tényleg a new-italo vonalról nagyszerű előadók,formációk lépnek le,sajnos.
De reménykedjünk ,talán tovább tud élni ez a mi generációnk által kedvelt style.
ItaloDisco4Ever !
Ígényes,szép munka.
Egy nagyon jó,magas színvonalú remixet kaptunk az egykori világslágerből.
Az a kis részlet amit a dal után odaraktak,beindít egy fokozott várakozást,nagyon ígéretes.
Bravó Mflex Sounds Team!
Egy nagyon jó,magas színvonalú remixet kaptunk az egykori világslágerből.
Az a kis részlet amit a dal után odaraktak,beindít egy fokozott várakozást,nagyon ígéretes.
Bravó Mflex Sounds Team!
ItaloDisco4Ever !
Írnék egy szösszenetet, amit mostanában érzek, érzünk a studióban és érzi körülöttem mindenki.
Én csak annyit tudok és látok, hogy az Italo Disco újra haldoklik. A new italo generation gyártók valószínűleg már csak kedvtelésből szinte ráfizetéssel csinálnak dalokat. Egy olyan új generáció nőtt fel, vagy kettő, akiket ez egyáltalán nem érdekel. Miért dolgozzanak ezek a zeneszerzők? Azért, hogy lewarezolják a potom pénzért megvehető dalaikat? Látjuk és érezzük mi is a csatornánkon, hogy piac döglődik.
Másrészt a mi generációnk, sajnos folyamatosan "kihal"...
A három lányomon is tapasztalom, hogy a rövid videók titktok, youtube miatt egyre jobban elszakadnak a valóságtól.
Bár kitűnő tanulók, megcsinálják a dolgaikat, de utána azt a k...ott telefont nyomkodják és még egy 20 másodperces videót sem képesek megnézni. Mert csak lapoznak folyamatosan.
Persze ilyenkor szólók, hogy elég volt, de aztán jön a hiszti és tudom, hogy nem bírják ki, hogy ne vegyék elő. Nekem meg már elegem van, hogy négy nővel (+a feleségem) hadakozzak az én koromban. Nagyon örülök, hogy abban a korban nőttem fel, ahol személyesen tudtunk szinte egész nap játszani, találkozni és a többi.
Az új generáció egy olyan k...tt hülye lett és lesz folyamtosan, hogy néha egyszerűen nem hiszem el, hogy mi történik itt a földön.
Csak egy példa a rengeteg közül:
https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1716539605779120511?t=yupHSl12PaNBQIhHOduMHw&s=08
Lehetne regényben folytatni, de minek? Ti is érzitek, hogy valami nagyon elbaszodótt és minden értlemes tartalomgyártó is, hogy a hosszabb videókat már alig nézik. Akkor az italo Disco előadók, főleg mennek a levesbe, minek dolgozzanak ingyen nekünk?
Ettől függetlenül a stílus úgy látom és érzem, hogy hamarosan újra koporsóba kerül, de elég sokáig újra fent tudott maradni. Néha lesz pár foszlány dal, de nem hiszem, hogy itt már baromi nagy slágerek születnek a jövőben. Mert ahogy írtam fentebb, a mi generáción kihalása sajnos folyamatos az Italo Disco zeneszerzőkkel együtt.
Lásd, pl Fancy mélyrepülését is, mert a végére olyan dalokat csinált, hogy inkább lett nevetséges, mint sikeresebb. Inkább a háttérbe vonult Ő is. Pedig a 80-as években óriásik slágereket csinált saját és álneveken is
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.02. 07:33:09
Én csak annyit tudok és látok, hogy az Italo Disco újra haldoklik. A new italo generation gyártók valószínűleg már csak kedvtelésből szinte ráfizetéssel csinálnak dalokat. Egy olyan új generáció nőtt fel, vagy kettő, akiket ez egyáltalán nem érdekel. Miért dolgozzanak ezek a zeneszerzők? Azért, hogy lewarezolják a potom pénzért megvehető dalaikat? Látjuk és érezzük mi is a csatornánkon, hogy piac döglődik.
Másrészt a mi generációnk, sajnos folyamatosan "kihal"...
A három lányomon is tapasztalom, hogy a rövid videók titktok, youtube miatt egyre jobban elszakadnak a valóságtól.
Bár kitűnő tanulók, megcsinálják a dolgaikat, de utána azt a k...ott telefont nyomkodják és még egy 20 másodperces videót sem képesek megnézni. Mert csak lapoznak folyamatosan.
Persze ilyenkor szólók, hogy elég volt, de aztán jön a hiszti és tudom, hogy nem bírják ki, hogy ne vegyék elő. Nekem meg már elegem van, hogy négy nővel (+a feleségem) hadakozzak az én koromban. Nagyon örülök, hogy abban a korban nőttem fel, ahol személyesen tudtunk szinte egész nap játszani, találkozni és a többi.
Az új generáció egy olyan k...tt hülye lett és lesz folyamtosan, hogy néha egyszerűen nem hiszem el, hogy mi történik itt a földön.
Csak egy példa a rengeteg közül:
https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1716539605779120511?t=yupHSl12PaNBQIhHOduMHw&s=08
Lehetne regényben folytatni, de minek? Ti is érzitek, hogy valami nagyon elbaszodótt és minden értlemes tartalomgyártó is, hogy a hosszabb videókat már alig nézik. Akkor az italo Disco előadók, főleg mennek a levesbe, minek dolgozzanak ingyen nekünk?
Ettől függetlenül a stílus úgy látom és érzem, hogy hamarosan újra koporsóba kerül, de elég sokáig újra fent tudott maradni. Néha lesz pár foszlány dal, de nem hiszem, hogy itt már baromi nagy slágerek születnek a jövőben. Mert ahogy írtam fentebb, a mi generáción kihalása sajnos folyamatos az Italo Disco zeneszerzőkkel együtt.
Lásd, pl Fancy mélyrepülését is, mert a végére olyan dalokat csinált, hogy inkább lett nevetséges, mint sikeresebb. Inkább a háttérbe vonult Ő is. Pedig a 80-as években óriásik slágereket csinált saját és álneveken is
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.02. 07:33:09
Because I said so... that's why.™
Hát ez várhatóan kiqurt nagy lett!
Laura Branigan - Self Control ( Mflex Sounds Remix) HQ Audio, , Italo Disco 1984 -2023
De az utána jövő kis foszlányos Italo Disco énekes csaj hangja se semmi. Az is várós...
Laura Branigan - Self Control ( Mflex Sounds Remix) HQ Audio, , Italo Disco 1984 -2023
De az utána jövő kis foszlányos Italo Disco énekes csaj hangja se semmi. Az is várós...
Armando Ferro - Island Paradise (Fun-C extended version)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
PIA ZADORA - LET'S DANCE TONIGHT 2023 (TheReMiXeR DISCO RMX)
ItaloDisco4Ever !
Ez esetben,nem szavazásról volt ,van szó.
Egy kérésem volt ,megismétlem:
Most egy olyan kéréssel fordulok a tisztelt tagokhoz,jelezze az nekem,akinek ez a dal tetszik.
D.White zenéjéről illetve előadói képességeiről írtam véleményt,nincs itt semmiféle gyűlölet,megvetés,szimplán az a szitu hogy én nem kedvelem a dalait.
Számomra a disco zenei vonal kedvelése úgy igazából, egykoron Bobby Orlando zenei világával startolt,azt a dallamvilágot összehasonlítva egy D.White zenében hallhatóval ,óriási a kontraszt,ég és föld a különbség.
Számokkal kapcsolatban,jó volna ha volna arra statisztika a megtekintés számadataiból mennyi az orosz,illetve orosz ajkú akik nézik a videóit.
Nem linkelem,de ha van kedved nézd meg a bandcamp-on ennek az általad brutál népszerűnek titulált előadónak hány italo-disco rajongó vásárolja a dalait.
Javaslom,zárjuk is le ezt a témát,véleményt cseréltünk kulturált hangnemben ,de nem fogjuk tudni egymást meggyőzni,
Te kedveled a dalait,én nem,ez ilyen pofonegyszerű.
Az orosz előadók,formációk közt egyet tudok mondani ,akik véleményem szerint, tényleg magas színvonalon zenélnek,Plazma.
Egy kérésem volt ,megismétlem:
Most egy olyan kéréssel fordulok a tisztelt tagokhoz,jelezze az nekem,akinek ez a dal tetszik.
D.White zenéjéről illetve előadói képességeiről írtam véleményt,nincs itt semmiféle gyűlölet,megvetés,szimplán az a szitu hogy én nem kedvelem a dalait.
Számomra a disco zenei vonal kedvelése úgy igazából, egykoron Bobby Orlando zenei világával startolt,azt a dallamvilágot összehasonlítva egy D.White zenében hallhatóval ,óriási a kontraszt,ég és föld a különbség.
Számokkal kapcsolatban,jó volna ha volna arra statisztika a megtekintés számadataiból mennyi az orosz,illetve orosz ajkú akik nézik a videóit.
Nem linkelem,de ha van kedved nézd meg a bandcamp-on ennek az általad brutál népszerűnek titulált előadónak hány italo-disco rajongó vásárolja a dalait.
Javaslom,zárjuk is le ezt a témát,véleményt cseréltünk kulturált hangnemben ,de nem fogjuk tudni egymást meggyőzni,
Te kedveled a dalait,én nem,ez ilyen pofonegyszerű.
Az orosz előadók,formációk közt egyet tudok mondani ,akik véleményem szerint, tényleg magas színvonalon zenélnek,Plazma.
ItaloDisco4Ever !
Én sem álom meg hogy ne mondjam el a véleményem itt olyan gyűlölet és megvetés van
az oroszok előadók iránt ami meg szerintem érthetetlen.
D.White
Soulya
Elen Cora
Diamond Rain
Alexander Bez
AlimkhanOV A.
Romantic Avenue
Estimado
Ezek mind olyan előadók akik brutál népszerűek az az Italofanok táborában és közkedveltek a dalaik.
És igen itt ebben a topikban is van jópár tag akik imádják a zenéjüket még ha sunyítanak is egy ilyen általad felkért szavazáson
mert nem akarnak feszkót, közben meg gyűjtik és hallgatják ezen előadók zenéit.
Azért annyit elárulok neked hogy akinek ennyire nincs hangja az valószinüleg nem 300millió !!!!! megtekintés felett jár és nem ismeri el a youtube a Silver Button díjjal sem!
D. White 299 697 232 megtekintés
mflexsounds 187 795 132 megtekintés
Mirko Hirsch 8 237 369 megtekintés
Italove - 6 039 618 megtekintés
Fancy 87 150 939 megtekintés
Sandra 65 862 779 megtekintés
Thomas Anders 55 747 070 megtekintés
Nyilván nem hasonlítom össze a régi nagy legendákkal de a számok azért viszonyításnak elég beszédesek!
Receiving the "Silver Button" award from YouTube for the D.White channel.
az oroszok előadók iránt ami meg szerintem érthetetlen.
D.White
Soulya
Elen Cora
Diamond Rain
Alexander Bez
AlimkhanOV A.
Romantic Avenue
Estimado
Ezek mind olyan előadók akik brutál népszerűek az az Italofanok táborában és közkedveltek a dalaik.
És igen itt ebben a topikban is van jópár tag akik imádják a zenéjüket még ha sunyítanak is egy ilyen általad felkért szavazáson
mert nem akarnak feszkót, közben meg gyűjtik és hallgatják ezen előadók zenéit.
Azért annyit elárulok neked hogy akinek ennyire nincs hangja az valószinüleg nem 300millió !!!!! megtekintés felett jár és nem ismeri el a youtube a Silver Button díjjal sem!
D. White 299 697 232 megtekintés
mflexsounds 187 795 132 megtekintés
Mirko Hirsch 8 237 369 megtekintés
Italove - 6 039 618 megtekintés
Fancy 87 150 939 megtekintés
Sandra 65 862 779 megtekintés
Thomas Anders 55 747 070 megtekintés
Nyilván nem hasonlítom össze a régi nagy legendákkal de a számok azért viszonyításnak elég beszédesek!
Receiving the "Silver Button" award from YouTube for the D.White channel.
Ez viszont igen,köszi
''Most egy olyan kéréssel fordulok a tisztelt tagokhoz,jelezze az nekem,akinek ez a dal tetszik.''
Roland nekem ez bizony nem-nem tetszik.
Roland nekem ez bizony nem-nem tetszik.
Ha pont nem érdekelne, akkor nem így vezetted volna fel. Amúgy béna zene
Because I said so... that's why.™
Egy flashback még mára.
Érdekesség,eddig kiadatlan verzió.
DE jó zene ez !!!
Érdekesség,eddig kiadatlan verzió.
DE jó zene ez !!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Az italo-disco ikont ki ne ismerné fel a fotón,Ő Fred Ventura.
De vajon tudja é valaki,ki az a másik valaki 😊 ?
Egy közös italo-disco projekt lesz,hamarosan piacra is kerül,dörzsölhetjük a tenyerünket már előre.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
"Midnight Silk - Beautiful Dream" felfért a dobogóra,ennek örülök.
Az első hely várományosa nagy eséllyel Split Mirrors dal volt Digimax remixében.
Mondom én,alapjaiban ide jó zenei ízlésű tagok járnak,ne rontsunk ezen.
Köszönöm szépen a munkádat Allada!
Az első hely várományosa nagy eséllyel Split Mirrors dal volt Digimax remixében.
Mondom én,alapjaiban ide jó zenei ízlésű tagok járnak,ne rontsunk ezen.
Köszönöm szépen a munkádat Allada!
ItaloDisco4Ever !
Nem lenézésről van szó,hanem arról hogy harmatgyenge produkció.
Konkrétan ez a csávó nem is tud énekelni,a Bunyós Pityu ha jól kiereszti a hangját egy lakodalmas nótában,simán leénekli.
A dallamvilág meg ezerszer leírtam már csak nyomokban hasonlít az euro-italo disco stílusjegyekre,ez romantikus mulatós.
Neked alapjaiban tök jó zenei ízlésed van,érthetetlen ez a nagy kontraszt.
Nem áll szándékom feszkót gerjeszteni a topicban ,meg magánügy kinek mi tetszik ezen nem vesszünk össze,de nem tudom megállni hogy ne mondjam el a véleményem,és próbáljuk tartani a színvonalat,mert ez a topic a stílusában jeles ha a felhozatalból ide feldobott zenékre fókuszállunk.
Van itt egy másik orosz,ez sem jó,két pozitívum, a boritóképen a hölgy csinos.
track 3 nem lenne rossz,ha veretesebb italo dallamokat pakolt volna alá.
Neo Romantic & Wolframm - Jessica (My Mexican Girl) bandcamp
Konkrétan ez a csávó nem is tud énekelni,a Bunyós Pityu ha jól kiereszti a hangját egy lakodalmas nótában,simán leénekli.
A dallamvilág meg ezerszer leírtam már csak nyomokban hasonlít az euro-italo disco stílusjegyekre,ez romantikus mulatós.
Neked alapjaiban tök jó zenei ízlésed van,érthetetlen ez a nagy kontraszt.
Nem áll szándékom feszkót gerjeszteni a topicban ,meg magánügy kinek mi tetszik ezen nem vesszünk össze,de nem tudom megállni hogy ne mondjam el a véleményem,és próbáljuk tartani a színvonalat,mert ez a topic a stílusában jeles ha a felhozatalból ide feldobott zenékre fókuszállunk.
Van itt egy másik orosz,ez sem jó,két pozitívum, a boritóképen a hölgy csinos.
track 3 nem lenne rossz,ha veretesebb italo dallamokat pakolt volna alá.
Neo Romantic & Wolframm - Jessica (My Mexican Girl) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Luzan - No Queda Nada
1984 - Ballet Dancer (The Twins Cover)
Akinek tetszik ingyen letölthető wavban is.
Utoljára szerkesztette: polojana, 2023.10.28. 12:30:24
Akinek tetszik ingyen letölthető wavban is.
Utoljára szerkesztette: polojana, 2023.10.28. 12:30:24
Electro Potato - Shotgun
Digimax Remix végeredmény, 1-20-ig. (Köszi a listákat. (Örülök,hogy a Lisa Ferrari, = Elena Feretti is ott van az elejében.)
01.Split Mirrors - The right time 183
02. Marcus Rodriguez ft. Keneida - In this world 175
03. Midnight Silk - Beautiful dream 128
04. Lisa Ferrari - Love in music 108
05. Marisa Machado - Wet dreams 95
06. Bunny X - I never wanted to say goodbye 83
07-08. Tiziana Rivale - Open up your heart 75
07-08. Stefan Micheli - Amanda 75
09 Orion Too ft. Caitlin - Call me 70
10. TQ ft. Trans-X - My fascination 67
11-12. Zoonicks - Radio 59
11-12. Malfa - So long 59
13. Rosette - Fire 58
14-15. Mirko Hirsch - Kickstart 55
14-15. Victoria Mus - Sin Sinal 55
16. Bunny X - If you say yes 47
17. Medina - Junkie 45
18-19. Split Mirrors - Tell my why 44
18-19. Paul Parker & Miguel Cruz - Out here in the night 44
20. Mabel - Bum bum 43
01.Split Mirrors - The right time 183
02. Marcus Rodriguez ft. Keneida - In this world 175
03. Midnight Silk - Beautiful dream 128
04. Lisa Ferrari - Love in music 108
05. Marisa Machado - Wet dreams 95
06. Bunny X - I never wanted to say goodbye 83
07-08. Tiziana Rivale - Open up your heart 75
07-08. Stefan Micheli - Amanda 75
09 Orion Too ft. Caitlin - Call me 70
10. TQ ft. Trans-X - My fascination 67
11-12. Zoonicks - Radio 59
11-12. Malfa - So long 59
13. Rosette - Fire 58
14-15. Mirko Hirsch - Kickstart 55
14-15. Victoria Mus - Sin Sinal 55
16. Bunny X - If you say yes 47
17. Medina - Junkie 45
18-19. Split Mirrors - Tell my why 44
18-19. Paul Parker & Miguel Cruz - Out here in the night 44
20. Mabel - Bum bum 43
Digimax Remix végeredmény , 21-37-ig.
21. Doll Systers - Baby kiss me all night 41
22-23. Peter Wilson - Get outa my life 38
22-23. Neon Capital - Open water 38
24. Sylve - I've only got you to blame 34
25-26. Maria Short - Bad angel 32
25-26. Paul Parker - The man that fell the earth32
27. Gemeini Rising - Best case life 19
28-31. Rosemary - Dream lover 16
28-31. Ann Lee - I get the feeling 16
28-31. Daniela Romo - Explórame 16
28-31. Mattafix - To and Fro 16
32. Lisa Hansson - Unglamorous 15
33. Gareth Emery - More than anything 14
34. Paul Parker - Creature 12
35. Glam with Pete Burns - Sex drive 3
36. Trans - X - L.O. V. 2011 2
37. TJS - Love murderer 1
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.10.28. 11:36:58
21. Doll Systers - Baby kiss me all night 41
22-23. Peter Wilson - Get outa my life 38
22-23. Neon Capital - Open water 38
24. Sylve - I've only got you to blame 34
25-26. Maria Short - Bad angel 32
25-26. Paul Parker - The man that fell the earth32
27. Gemeini Rising - Best case life 19
28-31. Rosemary - Dream lover 16
28-31. Ann Lee - I get the feeling 16
28-31. Daniela Romo - Explórame 16
28-31. Mattafix - To and Fro 16
32. Lisa Hansson - Unglamorous 15
33. Gareth Emery - More than anything 14
34. Paul Parker - Creature 12
35. Glam with Pete Burns - Sex drive 3
36. Trans - X - L.O. V. 2011 2
37. TJS - Love murderer 1
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.10.28. 11:36:58
Kendal · David Carretta - Creature 2023
Train To Spain - My Spirit Is Free 2023
Tudom többen lenézitek az orosz Italozenei előadókat de ez engem pont nem érdekel.
D.White ezen műfaj nagyon is kiváló tagja.
D.White - Drops of Rain 2023
D.White ezen műfaj nagyon is kiváló tagja.
D.White - Drops of Rain 2023
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Please tell me who sings ??? ITALO DISCO
https://ru.files.fm/u/5barzjgayg
https://ru.files.fm/u/5barzjgayg
SAN MARCO - ... THE PERFECT DISCO SONG
"Fred Ventura az italo-disco stílus legnagyobb alakja,ez így 2023-ban kijelenthető."
Fred nekem is a kedvencem.
A jó öreg "esgén" ez a topik maradt az egyik, amelyik még él, pörög. Ez Neked köszönhető, jól tartod "izgalomban" a stílus kedvelőit. További hasznos időtöltést nektek!
Fred nekem is a kedvencem.
A jó öreg "esgén" ez a topik maradt az egyik, amelyik még él, pörög. Ez Neked köszönhető, jól tartod "izgalomban" a stílus kedvelőit. További hasznos időtöltést nektek!
imo :) science fiction is science fact
Na ez valami kegyetlen jó... sokadszori meghallgatásra is :-)
Yuri Sosnin - Dance Fantasy
Kár, hogy nincs benne ének.
Kár, hogy nincs benne ének.
Mflex Sounds - In My Eye (faster and improved Hi-Fi version)
Digimax Top 10
01.Bunny X - If You Say Yes
02.Split Mirrors-The Right Time
03.Keneida - In This World
04.Orion Too feat. Caitlin - Call Me
05.Maria Short - Bad Angel
06.Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye
07.Gareth Emery - More Than Anything
08.Midnight Silk - Beautiful Dream
09.Paul Parker - The Man That Fell To Earth
10.TQ ft. Trans-X - My Fascination
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2023.10.24. 17:14:06
01.Bunny X - If You Say Yes
02.Split Mirrors-The Right Time
03.Keneida - In This World
04.Orion Too feat. Caitlin - Call Me
05.Maria Short - Bad Angel
06.Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye
07.Gareth Emery - More Than Anything
08.Midnight Silk - Beautiful Dream
09.Paul Parker - The Man That Fell To Earth
10.TQ ft. Trans-X - My Fascination
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2023.10.24. 17:14:06
tgolyo (Zoli) nagyon jó arc,egyrészt a fórumról,másrészt a Walla Sanyival parádéztak egykoron a " Bakelit partyban ".
Sajnálatos hogy Ő sem aktív már.
Köszönöm Allada hogy számíthatunk rád a Digimax szavazás végeredményének publikálásával.
Látva a listákat,akkora a szórás hogy most nincs tippem,mely dal lesz a befutó,tőled fogom én is megtudni.
Addig akár még lehet szavazni,srácok,nehezítsétek meg Allada dolgát ! 😊
Sajnálatos hogy Ő sem aktív már.
Köszönöm Allada hogy számíthatunk rád a Digimax szavazás végeredményének publikálásával.
Látva a listákat,akkora a szórás hogy most nincs tippem,mely dal lesz a befutó,tőled fogom én is megtudni.
Addig akár még lehet szavazni,srácok,nehezítsétek meg Allada dolgát ! 😊
ItaloDisco4Ever !