41323
-
#38079 Nagy tétben mertem volna fogadni rá, ha valakinek ,neked tetszeni fog.
Többször megbeszéltük már,hozzám közeli, nagyon jó zenei ízlésed van!
Az egyik itt a fórumon számomra kedves tag,akivel jó volt zenékről csevegni,s lehetett is. -
ItaloMucsacso70 #38078 Roy , Máté Sanyi, és G.J. Lunghi új nótái is meghallgathatók a Face oldalon! -
mathezoltan #38077 A buli megnézése után jutott eszembe: Szóljatok, ha az új italo vonalon megjelenik pl. egy Brand Image – Movin' Up színvonalú dalocska. -
fülcsimanó2 #38076 Valóban szuper, pazar!!! -
#38075 Ez a francia zenész ,néhány remixével elvarázsolt már,ezt csak a napokban szúrtam ki,aktuális favorit.
Itt kérem van színvonal ,minden szinten.
Dermot Kennedy - Kiss Me (Ced ReWork) Free DL (bandcamp) -
#38074 Szia,
Mostanság ,elfoglaltságom számlájára írva,nem vagyok teljesen naprakész az újdonságok terén,várom a részleteket.
Amit én látok,tapasztalok ,az idei év new-italo felhozatala az elmúlt tíz év leggyengébbje ez idáig.
1 kezemen meg tudom számolni azon dalokat ,melyek az én tetszésem elnyerték,őszinte leszek, ezekből is csak 1 van meg egyelőre.
A minap Italo4Ever - What I Wanted dalát kiemeltem,ehhez hasonló színvonalon mocorog egy Digimax remix ,lásd #37772
YouTube-on hallgatgatom :) !
Amit még kiemelek ,Mflex Sounds remixében Patty Ryan dal,és Exciting Valence - Escape,s maradva Németországban ,Mirko legutóbbi zenéje.
Tudok 2 új Flashback Records kiadványról,de a kiadó jó szokását felrúgva,még nem rakott ki sample-t ,tán nyári szabadságát tölti akinek ez volna a dolga.
-
Biatomi #38073 Csak hiszed, jönnek a friss new italo kiadások
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2023.07.30. 11:00:48 -
ItaloMucsacso70 #38072
Hatalmas számunkra nagyon nagy legendák léptek fel bántóan szerény , puritán környezetben.
De egy ilyen fesztiválon talán még ez is megbocsájtható.
Az minden esetre szomorú és elgondolkoztató hogy bár nagyon régen meg lett hírdetve ennek ellenére egy Disco-nyi termet
nem igazán tudtak megtölteni a rajongók.
Örömteli viszont hogy Máté Sanyikát is meghívták és ilyen nagy nevekkel léphette fel egy színpadon mint
Dyva, Linda Jo Rizzo, Fred Ventura, G.J. Lunghi,Italove,Miko Mission,Stefano Brignoli és még sokan mások!
Azért ez igazán nagy elismerés egy magyar tehetséges fiatal számára.
Mellesleg a Video Boy című új számát is bemutatta.
Roy is villantott egy nagyon jó kis új zenét ami később lesz kiadva valószinúleg Kimmo gonozásában a Flasback-nél!
Akit érdekel az egész rendezvény a Facebook oldalamon megtalálja a videókat róla!
-
DJMIX #38071 Emanuel Rosemberg -
#38070 Peter Wilson - I Know I Know
-
#38069 Nagy a csend nem csak itt a fórumon ,az italo-disco new italo vonalán is,ezért más zenei vonalra lépve,egy igényes synthwave.
Echo Image - Of Truth on bandcamp -
#38068 bandcamp link to Cormac - Leather 'n Lasers -
polojana #38067 Mflex Sounds - Invisible Love (faster and improved Hi-Fi version)
-
#38066 Karl Olivas - Follow Me (The Ri-Mix)
-
#38065 "nem rossz verzió"
Gyenge jelző egy ilyen bitang jól sikerült feldolgozásra!
Rendkívül jó,ez nálam abszolút nyerő. -
#38064 Én sem így vágtam volna bele a vokálba,sőt sehogy!
Viszont akik gyűjtik,kedvelik az efféle speciális verziókat,azoknak így is elfogadható. -
#38063 A 2023-as év eddigi legjobb Mirko Hirsch produkciója! -
#38062 Az original tökéletesre csiszolt,bitang nehéz ebből jó remixet készíteni,Mike megugrotta azt a bizonyos szintet.
Szép munka,jól sikerült remix. -
allacska #38061
Mirko Hirsch - Hey Girl (Extended Version) -
zámor #38060
The Kolors - ITALODISCO -
polojana #38059 Patty Ryan - Stay with me tonight 12' ( Mflex Sounds Remix)
-
mathezoltan #38058 Januárban még koncertezett, a Joy és Gazebo társaságában. -
Biatomi #38057 Spagna -
gyula1971 #38056 Beteg volt talán? -
ItaloMucsacso70 #38055 Végighallgattam és őszintén meglepődöm ha ez így ebben a formában elfogadható valakinek.
Szerintem így nem szabad belevagdosni a vocal-ba. -
ItaloMucsacso70 #38054 Persze hogy rengeteg like-t kap, mert máshogy nem tudnák letölteni.
De amúgy nem rossz verzió. :) -
ItaloMucsacso70 #38053 A Manager írta meg pár kiadónak. Onnan kezdett terjedni reggel a Facebook-on! -
#38052 In Da Club feat. Ivana Spagna - Crazy For The Disco Dance
-
#38051 Nyugodjék békében!
Az egyik legjobb énekesnő volt az euro-disco vonalon !
Forrás?
Honnan az infó? -
#38050 Silent Circle - Touch In The Night (Bizzarro Universe Edit) soundcloud
soundcloud fiókkal,néhány kattintást követően letölthető ,lossless (WAV) minőségben.
Rengeteg lájkot kapott,érthető módon. -
F.R. David - Words (Valerj Together Re-Edit) Free DL (bandcamp) -
#38048 Peter Wilson
-
#38047 Az original verzióval összevetve ,nekem ez jobban tetszik. -
ItaloMucsacso70 #38046 Minenkinek aki szerette a zenéit és tisztelte!
Meghalt! Patty Ryan
6.05.1961 - 23 .07.2023
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.07.23. 12:49:31 -
Biatomi #38045 Tetszik,jóóóó,köszi -
#38044 Inache & Kari - Give Me Love (Mextazuma Remix)
-
Raf - 80 Voglia Di Te (Miki Zara & MISTODISCO Remix) soundcloud -
Magic System D.J. - Want To Kill (Also Playable Mono Remix) soundcloud -
#38041 #37786
Szia,
Láttam aktuálisan amikor bemutattad,feldobtad,azonnal le is töltöttem Nicolas hivatalos weboldaláról.
Ez az egyik legjobb zene az elmúlt hónapok felhozatalában!
Köszi és üdv.
-
Eden - A Thousand Points of Light (Matt Pop Mixes) bandcamp