NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem tudok hozzátok szólni!
Ugyanis ma meló.
De még holnap sem, mert egész nap halak között leszek a Tropicariumban!<#hehe>#hehe><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Én ezt tettem egy pár napja válaszra sem méltattak,pedig csak kíváncsi voltam hogy a kitett állítólagos muzsika eredetije milyen méretû korongról való.<#hehe>#hehe>
Van valami más tipped?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
igazán cimbora azt sem látom sehol hogy kimondottan mp3 topik lenne,sõt egyre többen járnak errefelé akik igényt támasztanak a minõséggel kapcsolatban is.
Bölcs megállapítás az már egyszer biztos<#hehe>#hehe>
Az említett kollégának én két másik megjegyzését jegyeztem meg
1)amikor a mennyiség átcsap a minõségbe"
(ennek lehettünk ma szemtanúi az egyik fórumtárs esetében)<#eljen>#eljen>
2)egy igazi gyüjtõ nem orosz oldalakról szerzi be a gyüjteményét
Vannak akik folyamatosan ezt teszik és megvásárolgatják a kedvenceiket.)persze addig nyújtozkodnak amíg a takarójuk ér)<#hehe>#hehe>
Hi Lervi!
Örülök cimbora hogy néha azért téged is lehet látni<#wave>#wave>
Michael_Fall_Feat._Cara_-_Not_the_Time_(4000005980)-WEB-2009-CNMIX
01. Not the Time (Radio Mix) 3:21
02. Not the Time (Extended Mix) 5:01
03. Not the Time (Instrumental) 3:21
http://www.megaupload.com/?d=QXQVQFO7
Enjoy <#hawaii>#hawaii>
Ájlavjú Béby!
a lényeg hogy megköszönted és leírtad véleményed! amúgy meg ne feledkezz meg magadról és légy köztünk aktívabb konferanszié!
éljen az mp3! <#wave>#wave>
Asszem egy globális köszönömmel jövök kb mindenki felé, egy pár remekmûvet magamévá tettem innen.
Az iménti témákhoz egy apróság, asszem lesz aki hülyének néz, de nálam fordítva volt a helyzet mint Tyianál, én az eredeti vackokat adtam szét, dobtam kukába,(na nem volt azé sok) mióta mp3-ban, "halgatható" formában elérhetõvé váltak a dolgok. Megvolt az indokom is...
Ájlavjú Béby!
ébresztõ kollégák vagy ti nem itt jártok?????????????????????
ezen a maroknyi földön?
ott van Mflex barátom topikja ott minden eredeti ott kell kérni keresni kutakodni EZT A RÉSZT NE KEVERJÜK A FAZONNAL! Lacikám ezt is törölheted!
vagy nem is tudom miért van itt???
tudom most sokak szivébe tapostam de fel kell kutatni kemény oldalakat azt onnan tõtikézni mind ahogy Wind kolléga és barátai mondják<#nyes>#nyes>
komolyan mondom tiszta gáz lesz ide beírni már akármit is!
csak azt nem tudom ki a tököm szedegeti le a linkeket tucatjával amik ide vannak rakva???????????
Lacika ha rosszat mondtam nyugodtan töröld a hszt! nem sértõdök meg rá de ez az igazság!
és még a végén azt sem tudod hogy magyarul át vagy e cseszve vagy nem!???!??!??!!!
aki meg úgy gondolja vegye meg eredetiben a cuccokat aztán majd csak mire 80 éves lesz talán nem is tudja meghallgatni olyan gyenge lesz szegény hallása!!!
nem pártolok senkit sem mindenki maga tudja mit akar !
ha milliomos lennék pluszban kimondottan erre a célra mgefelelõ összeggel én is hencegnék meg bíztos hogy mindent eredetiben gyüjtenék be de fel kéne ébredni gyerekek!!!!!!
Loreley - Written In The Sky (Nu Italo Marius Remix)
Dark Project Feat Mariano - Left Me Here alone (extended)
Dj Dadde Feat. McW - C'mon (Dj-Evil Remix).
DJ Matrix - Tu Vivi Nell Aria (Slow Extended Mix)
DJ Seleco feat.Torny - I Love You (Original mix)
Frederik - Mela dai (radio cut)
Love Touch - Angels In The Dust (Extended Mix)
Maldox - Virtual Girl(Extended Mix)
Molella - Love Last Forever ( Dj Tonante ItaloDance Rox Remix )
Dj Matrix - Figli di Una Stella
Primetime - Fly With Me 2009 (Radio Edit)
Red Dj Deat. ADj - By My Side (The Produxer Mix)
Savara Dj - Voglio Te (R&B Mix)
link
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
most úgy nézem mindenkit elkapotta szó fosás! máskor meg napokig nem ír senki!
na most elmegyek fürödni aztán irány a farsang aztán elolvasom ezt a pár sort de látom elõre van min röhögnöm!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
kicsit másképp...<#nevetes1>#nevetes1>
Mert belerúgtál, mivel lassú volt!
Az + külön öröm, ha újra mûxik. Én már csak tudom. 2 hétig nem volt gépem! <#rinya>#rinya><#duhos2>#duhos2>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Csak az tekinthetõ teljesen annak aminek látszik amirõl saját szemeddel meggyõzõdtél vagy egy hiteles tagtól kapod akirõl tudod hogy 100%-os valószínûséggel minõségpárti<#hehe>#hehe>
OFF!
A privire válaszolok hamarosan most vettem észre.(persze ez annak szólt aki érintett benne és nem biztos hogy ennek a hsz-nek a címzetje)
Nagyon jól tudom hogy sokan át tudják verni többek között ezt a progit is.
Sajnálom hogy egyáltalán szükség van ilyen progikra, mert lassan semmi sem az lesz aminek látszik!<#szomoru1>#szomoru1>
Illetve aki ilyenre szánja a fejét annak van más alternatíva is.
Szétnéz a használt piacon egy márkás gép után,teszteli a fordulatszámot és kicsi áron megvásárolja és ezzel párhuzamban érdeklõdik hogy hangszedõt újat mennyiért lehet beszerezni mivel ezt vásárlás után kötelezõ kicserélni.Tehát ebben a kategóriában nem az a lényeg hogy használt vagy új a készülék,hanem a hangszedõ legyen az.
Ennyit ki lehet spórolni.A kedvencekért mindent.<#hehe>#hehe>Érdemes szétnézni az itthoni oldalakon is.Nem linkelem be õket mert valszeg úgyis blokkolnák õket.
Szoktatok feltenni néha ilyen "satirokat"
Ez pontosan igy van.
Nagyon sok elõadó csak 1-1 dallal kerül fel különféle compilation albumokra. Ettõl senki sem lesz boldog. A kiadó adott is valamit, meg nem is.
A bakelit lemezt pedig nem könnyû beszerezni, mert aki felvilágosult az nyilván nem adja el...sitty-sutty.
Kivácsi volnék mennyibe kerül pl.: a Dream Academy azonos cimû lemeze bakeliten...persze nem a Jugotontól
A sorlemezeket a neten viszontláthatjuk 128-as Joint Stereoban.
Esetleg ráncfelvarrva 192-esben vagy 256-osban.
Ez a ritkasággyüjtés rákfenéje...
---------------
Bocsi Laci, hogy itt kommunikáljuk le a te topikoda egyáltalán nem beférõ zenei stilus sajátosságait. Asszem a másikon kicsit nehezebb lett volna....jól befékezõdött.
Érdekelne a dolog.
Valami feltöltés is legyen!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Off!
Nem kell újra telepítenem!!!!!
Szét szedtem a gépem és kiderült hogy valami úton módon kicsúszott az egyik egy GB-os memória a csatijából.
Így csak 1 GB memóriát használtam ki tudja mióta.<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
Most már hasítanak ismét a játékok.
Mennyire fog örülni a gyerkõc ha közlöm vele a jó hírt!<#taps>#taps>
Inkább jól mint rosszul.Éppen nézem az általad említett elõadó lemezeit egy borsos helyen 1 és 15euró között mozog.Nem is rossz ár vagyis elérhetõ szerintem.
Ami viszont érdekesség hogy te például egy olyan zenei világban mozogsz aminek a remekmûveit elég hiányosan adták ki cd-n.Szükséged lesz hamarosan egy jó vinypörgetõre is hogy teljes legyen a minõség igény.Ez már egy kicsit húzósabb ha nem rendelkezel ilyennel,de ez is elérhetõ.Pl.40-ért már lehet faxát kapni olyat aminek a minõsége vetekszik a két kilós társaival csak nem süti meg a csirkét és nem fõzi meg a kv-t.<#hehe>#hehe>Egyszerûbben ugyanazokkal a hangszedõkkel kompatibilis és ugyanaz a márka csak semmi extra,de ha az embernek nincsenek dj hajlamai akkor nincs is szükség a plusz funkciókra csak a minõségre.(az viszont adott)
Én kizárólag a saját nyavajámat osztottam meg a nagyrabecsült és fontos tagok között (mert, ha nem igy lenne, tuti nem mondtam volna el).
A helyzetem speciálisságát lásd meg, és ennyi...
Én már léptem bele zenelejátszó alkalmatosságba, mert nem teljesítette az általam elvártakat.
Gyorsan döntök (jól-rosszul).Ez van.
Vegyünk példának egy Dolphin Brothers albumot(azt az egyet).
Torrenten jött le két nap alatt -egy éve.
Nagyon kellemes zene. Nem vastag, nincs túlhangszerelve.
De nem szól túl jól, nyilván ennek is több oka lehet...
Valószinüleg nem fogom megtalálni a neten HQ-ba ...
Nincs mit tenni, meg kell vennem, ha nem akkor holnap.
Mivel idõtálló munka elöbb-utóbb meg lesz, bár ritkaságnak számít...
Sok esetben a vadászat izgalmasabb, mint maga a zene.
A konkrét eset elég speckó.
A Kajagoogoo minden albuma és az Ellis Beggs & Howard Homelands albuma az EMI gondozásában jelent meg. Szerintem ez magáért beszél.
Namármost az EB&H két utolsó album A Lost years Vol.1 és Vol.2 valószinüleg effectiv kiadást nem ért meg.
Kérdezhetnénk, hogy miért. Nem tudni.
Tehát az albumszerûségben ilyen-olyan inen-onnan összevadászott dalok vannak. Megint kérdezhetnénk, hogy miért.
Nem értem a hozzáállást, a rajongók nem érdemlik ezt meg, vagy mi a tóró?
Rettenetes csalódás, hogy én mint rajongó levagyok tójva.
Némelyik dal úgy szólt, mint ha egy régi telefonnal vették volna fel...
Annyi ilyen példa van.
Továbbra sem bánom, sõt mintha megkönnyebültem volna, persze nem fizikailag...
Az említett remek elõadó éppen szerény kis hazánkban is alapmûnek számít.Egy adott kollekció beszerzése mármint értem eredetiben a legvadabb gyüjtõknek is rengeteg idõt energiát és nem utolsó sorban lehetõségeihez mérten anyagi kiadást is jelent,és itt kell különválasztani hogy ki milyen igénnyel él.(csak eredeti illetve valamilyen szintû másolat).Aki az eredeti illetve annk hitelt érdemlõ másolatát gyüjti azoknak ezen a pályán kötelezõ a hasonszõrûekkel való társalgás.Értem ezalatt hogy van bizonyos mennyiségû eredeti korong és ezt cserélgetik egymás között.(kézbõl kézbe illetve ha megbízható a tag akkor talán másként is.Ebbe a körökbe pedig csak általában úgy lehet bekerülni ha az ember tud is mutatni valamit....<#hehe>#hehe>
A lényegnél maradva nem mindig az a mérvadó hogy bizonyos helyeken mennyi árat írnak egy lemezre a valóság más.Példaként ha elindulsz bármerre és kutatsz eredeti dolgokat komolyabban hogy néha 100forintért is beszerezhetõek olyan dolgok amiket másutt 100szor annyiért kínálnak.Mondhatnám úgyis hogy nyitott szemmel kell járni és ez meghozza a gyümölcsét,(ebben viszont nagy segítség lehet az internet is)és ezáltal nem utolsó sorban a kapcsolatok szélesítése is.
Ezt elkezdeni soha nem késõ.Pl. a fiad esete aki 10éves vagy akár a papa aki talán harminccal több.Négy év alatt könnyen a család anyagi helyzetének veszélyeztetése nélkül is egészen jó dolgokat lehet beszerezni ezzel megteremtvén egy lehetséges csere-bere alapot.
Special én is ilyen cipõben járok.Ha lenne elegendõ pénzem biztos hogy megvenném pl:I LOVE DISCO DIAMONDS sorozatot,vagy még hozzá hasonlót kb pár száz cdt!Igényem lenne rá de sajnos fedezetem nincs.<#sir>#sir>
Veled is tökéletesen egyet kell hogy értsek,egy dolog kivételével a maradisággal.Attól még nem maradi valaki mert a saját igényei szerint gyüjti és építi a kis zenei fellegvárát.
Ilyen dolgot csak azok állítottak akiknek lövésük sem volt és nincs is a mai napig napig sem az itt említett dolgokról.Ugyanis ha sok esetben tudnák amikor a losslesseikkel dicsegednek és hencegnek az mp3-al ellentétben õk sem tudják hogy a hálóról beszerzett darabjaiknak mi volt az eredete.Pedig némelyik esetben ha tudták volna akkor nem szólták volna le az mp3 pártolókat.<#hehe>#hehe>
Éppen a minap olvastam egy hsz-t éppen itt már nem emléxem ki írta amiben vinyót keresett mert a meglévõ betelt.Õ neki a következõ a javaslatom: amiket a netrõl szedett losslesseket azokat nyugodtan gurítsa vissza mp3-ba mondjuk 192-ig és mindjárt felszabadul egy nagy csomó hely a merevlemezen,viszont ami eredeti lemezrõl van illetve õ készítette azokat és csak azokat tartsa meg lossless-ben.
Ilyen egyszerû ez az mp3 és lossless kérdés abban az estben amikor nem láttuk az eredetijét sohasem.<#hehe>#hehe><#fejvakaras>#fejvakaras><#mf2>#mf2>
Szerintem azért nem ilyen egyszerû a dolog.
Vegyünk egy példát.
Az én kisfiam 10 éves.
A minap szólt hogy mennyire tetszik neki Fancy zenéje.
Legyen ez a kiindulási pont.
Gondold el elhatározza hogy begyûjti eredetiben ( megveszi )csak ennek az egy elõadónak a lemezeit.
Ekkora lemaradással a háta mögött.
Nos Fancy-nek szerény becslések szerint is 60<#wow1>#wow1>lemezét kellene felkutatnia és megvásárolnia.
És ez csak egy elõadó ebbõl a stílusból aki nagyon termékeny volt.
Említhetném itt M.T, BBB, System In Blue,Blue System stb-stb nevét akiknek szintén rengeteg lemeze jelent meg.
Szerinted egy abszolút kezdõnek mennyi esélye van csak ezeket a több száz lemezt jelentõ Collectiont megvásárolnia.
Azért ez már komoly pénz még ha csak 1000ft/lemez árral is számolsz,ami persze nem reális.
Mint oly sok minden ez is pénz kérdése.
De a kevésbé módosok is szeretnék élvezni ezeket a zenéket és bizony kiskapukon keresztül szerzik be ezeket a lemezeket.
( Milyen finoman fogalmaztam)
<#nyes>#nyes>
Tyia!
Tökéletesen egyetértek veled<#eljen>#eljen>
Az aki bármilyen stílusban is utazik legalább vegye a fáradtságot hogy a legnagyobb kedvenceit eredetiben vagy legalábbis valós veszteségmentes formációban beszerezze.Az nem veszteségmentes amikor egy ismeretlen eredetû linkre ráillesztik.Nem szeretnék a témába belefolyni csak külön kérésre hiszen ez a topik nem erre szakosodott.
Viszont a témához kapcsolódva számomra is roppant érdekesnek tûnik hogy sokan még mindig a mennyiséget helyezik a minõség elé.Valós veszteségmentes zenéket is egyszerû és nem drága beszerezni,de ez nem a neten terem egyenlõre.<#hehe>#hehe>Természetesen vannak dolgok amiknek a beszerzése nem ilyen egyszerû és olcsó,de az alap kedvenceket bárki elérheti és hozzáférhet,de ismétlem nem a netrõl.(még egyenlõre)<#eplus2>#eplus2>(persze azért kivételek mindig akadnak)<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Lassan ciki lesz mp3-at megtartani, mondjuk 192-ben?
Akkor én nagyon ciki fazon vagyok, de legalább nem fáj.😊
Lacival és Imrével teljesen egyetértek, de hát ebben a kérdésben kár megint vitatkozni.
Én már megkaptam, hogy maradi vagyok, emiatt. Ha ez azt jelenti, akkor valóban...
Ebben bizony én is neked adok igazat.
"kár az összes mp3-at kidobni a kukaba,"
Sajnos tény hogy vannak olyan zenék amik valószinûleg sose lesznek beszerezhetõk CD minõségben.
Viszont számomra nagyon jónak tartott muzsikák.
Akkor most csak azért mert nem tudom megszerezni lossless-ben, sose hallgassam többé.
Nekem van egy határ amit nem kbps-re hagyatkozva húzok meg, hanem a fülemre hagyatkozva.
Ha meghallgatva tudom még élvezni azt a minõséget akkor bizony nekem jó az mp3 is.