41625
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Kellemes ez a zene.
  • italove
    Hmmm...

• italove
    Na mégegyszer, a soundcloudos linket nem hozta.

• Zephyr Retiring
    hát..
    lehet, hogy ismét velem, vagy az ízlésemmel van a gond, de ez nekem továbbra sem gyerebe

ha már videodisco stílus, akkor sokkal inkább raf

bocs az offért,(80-as évek) csak azért hoztam fel példának, mert ő legalább tényleg tud énekelni

és ha nem tévedek innét vette bensztröp bátyád az irányvonalat is
  • italove
    Igen, gyakorlatilag minden zenét felvettem róla, mert mind jó.

Húha, nem is tudtam, hogy esedékes az új lemez. Na, akkor várjuk szeretettel! A hangja igazi fritz hang. Hasonló a Scooter énekeséhez. Nem lehet azt állítani határozottan, hogy jól tud énekelni, de a zenével működik a dolog, mégpedig nagyon.
  • kaposi1
    Ez az annyira várt album.

Tobias Bernstrup - Sing My Body Electric - Album Teaser

Artist: Tobias Bernstrup
    Title: Sing My Body Electric
    Format: CD
    Label: Other Voices Records
    File under: Electropop, Italodisco, New Wave

1. Departure
    2. Dancing in the Shuttle
    3. Body Electric
    4. 2 Can Play
    5. Videodrome MM XII
    6. 1984
    7. Ugly Alone
    8. Roll The Camera
    9. Data Love
    10. Enemies Of The Earth
    11. No Time To Die
  • kaposi1
    Valóban nem egy matyóhímzés ahogy kinéz az ürge de azt meg kell hagyni hogy zeneileg nagyon ott van a toppon nálam is.
    Nekem még Lervi mutatta az első zenéit és be kell valljam inkább a zene tetszett meg.
    A hangja először hát hogy is mondjam hamisnak gondoltam meg miegymás.
    Aztán ahogy egyre több zenét hallgattam tőle bizony kezdet megváltozni a véleményem a hangjáról is.
    Ezekhez a zenékhez pont ez a hang való.
    Én nagyon szeretem Tobias munkásságát és borzasztóan várom az új lemezét ami limitált példányban fog megjelenni és jó ideje ki van már fizetve a kiadónál.
  • italove
    Ízlések és pofonok. Szappanért nem hajolnék le, amennyiben Tobias ott áll a hátam mögött, de a zenéjét nagyon imádom!
  • Nastar
    Ez a Tobias Bernstrup nálam nem fér be!!!!!
  • italove
    Valamelyik nap 2011 legjobbjairól volt szó és ezek kimaradtak, pedig nagyon ott vannak!

Saralunden vs Tobias Bernstrup - An Insidious Poison
    http://www.multiupload.com/VOBE6H0USI

Tobias Bernstrup - Sing my body electric
    http://www.multiupload.com/WNTZCUAPON

• kaposi1
    Nem igazán.
  • Zephyr Retiring
    látom, már mindent tudsz rólam
  • italove
    Ezt ismeritek? (költői a kérdés) Imádom!

Ganymede with Paul Parker - Perfect Target (2008)
    http://www.multiupload.com/B5WI72YCH9
  • kaposi1
    (Remix '88)

• Nastar
    Gratula neked!!!!Egyébként én is nagyon finnyás vagyok még italo téren is, hisz valljuk be hogy ebben a stilusban is sok a sarlang.
  • kaposi1
    Még szerencse hogy ez magától Elen-től van meg mesterszalagról, olyan minőségben amilyenről a legtöbb kiadó csak álmodhat.
  • italove
    Természetesen! Verhetetlen! Ebből kivételesen mind a 2 verziót megőriztem!

Fred Ventura - The Years Go By (Original Version)
    Fred Ventura - The Years Go By (Remix '88)
  • Nastar
    Italove barátom, ez benne van abban a 4000-ben??????Mert ez a mai napig nekem egy verhetetlen etalon.De hogy mi is az, hát kérem szépen Fred Ventura - The Years című felvétele 1989-ből!!! Innen:http://www14.zippyshare.com/v/90506422/file.html
  • italove
    Mindenképpen, da ha nem, akkor is!
  • Zephyr Retiring
    nekem az egyik kedvencem erről:

elen cora - tell me why

természetesen valós 320-ban, mert így azért közelebb áll a valódi audio cd hangzásához

igazam van, vagy igazam van
  • italove
    Én nagyon boldog vagyok! Annyiban módosítanám az előző tézisem: rengeteg olyan van, amit nem hallottam, de csak nagyon kevés, ami maradéktalanul tetszik is ezek közül és amit érdemesnek találok arra, hogy megőrizzem. Nincs olyan sok zeném, olyan 4000 db italo összesen, igaz ez a sokszorosából lett leválogatva.
  • kaposi1
    "Az "old" italoból gyakorlatilag minden meg van már, manapság lassan már csak a kiadatlan felvételek illetve a nagy ritkaságok hozzák lázba az embert, amikből egyre kevesebb akad sajnos."
    Akkor te egy boldog ember vagy kérlek.
    Aki ilyet állít az óvatos becslések szerint is több százezer Italo felvétellel rendelkezik.
    Én eljutottam arra a pontra hogy minél több van, annál jobban jövök rá hogy mennyire sok hiányzik még sajnos.
    Az utóbbi időben nagyon sok olyan Italo zenét hallottam , mutattak amihez hozzá sem tudtam szagolni még csak mp3 szintjén se.
    Szóval akkor te nyugodtan hátra dőlhetsz ezek szerint.
    Komolyan irigyellek.
  • italove
    Igen, értem és megértem. Én úgy vagyok vele, az akkori zenékből is volt, ami kevésbé vagy egyáltalán nem tetszett és a mostaniban is van olyan. Maga a stílus viszont bejön és az nem sokat változott szerencsére. Az "old" italoból gyakorlatilag minden meg van már, manapság lassan már csak a kiadatlan felvételek illetve a nagy ritkaságok hozzák lázba az embert, amikből egyre kevesebb akad sajnos. Látszik is, hogy nagyon nincs italo téma odaát, csak ezért ötleteltem, de tényleg csak ötlet szinten.
  • kaposi1
    Ha utat engednék a 80-as évek zenéinek, több tízezer zene jelenhetne meg itt hirtelen, és szegény New Italo úgy el tűnne köztük mint a pinty.
    Ezért nem szeretném.
    Ha néha néha egy egy ritkaság feltűnik itt az nem gond, de hogy az összes Italo-t ide vezényelni az kissé merész húzás lenne.
  • kaposi1
    Sajnos nem jó ötlet.
    Pont ezért jött létre ez a topik.
    Mert kiutálták egyesek a New Italo-t a 80-as évekből.
    Azóta meg már abban a topikban sajnos minden belefér lassan.
    Ennek ellenére nem akarom beengedni ide a 80-as évek Italo zenéit mert akkor itt elszabadul a pokol.
    Mondom ezt úgy hogy a 80-as évek zenéi a szívem csücske és azt is gyűjtöm.
  • italove
    A 80-as években volt más zene is az italon kívül? Biz isten nem emléxem már rá!
  • italove
    Van még 1 korszakalkotó ötletem így év végére! (Nem tehetek róla, ez van, ez egy ilyen hét...) Én a két topicot összevonnám legszívesebben, nevezetesen a new italo topicot illetve a 70-es 80-as évek zenéiből kikapnám az italo-t és csinálnék egy full italo topicot! Így nem kellene ingázni! A törzsközönség (a bicskadobálós) szerintem úgyis uaz!
    Pénzt nem fogadok el az ötletért!
  • kaposi1
    Itt kellene próbálkoznod.
    http://www.spacesoundrecords.com/contact_en.html
  • beva02
    Utánna járok és majd jelzem a fejleményeket
  • kaposi1
    Ha írsz a kiadónak ők rugalmasak ez ügyben ha kiadták flac-ban, (attól tartok hogy csak mp3-ba) akkor bizony meg tudsz egyezni velük.
    Előre utalsz és küldik a lemezhez a linket.
    Ha ez így van ezen lemez esetében is, akkor engem is érdekelni fog a dolog.
  • beva02
    Nincs mit, nem mertem ide tenni nehogy megint kapjak a fejemre.De van 1 kérdésem hogy ez a Space Holidays 3 letölthető flac-ban vagy szerinted megvásárolható valahol?
  • kaposi1
    Ez a CestLaVieBerlin nagyon jól nyúl a dolgokhoz.
    Szerencsére nem ment el a tuc-tuc zene felé.
    Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem a másik topikban.

• beva02
    Ha már feltetted akkor nem keresem hanem megköszönöm
  • Wind 67
    Megerősített tudatomban, hogy nem Én vagyok az egyetlen reklamáló
  • allada67
    Köszönöm.
    Még csak bele hallgattam,de ez a Vanello - Stars Dreamers nagyon ütős zene.
    Most meló,aztán este 23.00-kor meglesem a többit is.
    Bár van ami már meg van,de jó így egyben.
  • kaposi1
    Nekem jobb egyben, ha már a másik kettő is úgy van.
  • italove
    Én már letöltögettem róla ami tetszett:

Galactic Warriors - Overdrive
    Retronic Voice - 911
    Mirko Hirsch - Queen of Ice
    Vanello - Stars Dreamers
  • kaposi1
    Sziasztok!

Feltettem a Multira ha még valaki nem találta volna meg ezt a remek lemezt letöltésre.
    És innen legalább nem fog elveszni a letöltő link sem.

Download
  • Biatomi
    Hello!
    Annyira botrányosan jól sikerült lemez, hogy vissza kellett küldenem a forgalmazónak. Ennyit a botrányosan jó minőségről...
    Nos botrányos jó minőségben nekem sincs meg a lemez.Csak mp3.De azon is érződik a botrányosan jó minőségű vinyl hangzás.A visszaküldésről tájékoztatva lettem.
    A kiadó hogy reagált erre?
  • lacey71
    Hmm..ez nem is rossz.Szokni kell.
    Itt találtam 320 ban:

disco