41656
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• vaskó ferenc
    Az én estem már gyógyithatatlan
  • vaskó ferenc
    Szia!
    Én a te helyedbe tartanák rá igényt, mert így megtudnád , hogy mekkora nagy durranás lesz. Én erre várta egész életemben, én nem hagyom ki!
    Szombaton este hétkor mindenkinek itt a helye aki él és mozog.
    Ja és a házam pedig attól fog szétmenni amikor én durranok egy nagyot, ha valami jó nagy marhaság lesz a meglepi durranás!
  • Musachy
    Én nem tartok rá igényt. köszi!
  • Wind 67
  • gyula1971
    Egy vocal verzió.
  • gyula1971
  • Gabriel Nadler
    Üdv Laci,
    23rd underpass-beacause of me nagyon brutális lett.
    Talán ez a legjobb idáig megkockáztatom.

• kaposi1

The New CD ..14 songs
  • kaposi1

• sanyo71
    Jó kis lemez lesz ez Laci!!Legyen itt akkor már a maxirol még egy dal..
  • beva02
    A temetést vállalom amúgy is temetkezési vállalkozást szándékozom indítaniremélem tényleg nagyot durran
  • kaposi1
    23rd Underpass Because of Me Full Extented

• kaposi1
    Boy Blue - One day (One Version) DEMO (BCR 722) (NEW ITALO DISCO)

Kérdés ki meri megvennia több stiklis szám után a kiadványt.
  • vaskó ferenc
    Szia Marika!
    Majd ellapátolja aki ledobta!
  • fülcsimanó2

Előtte egy kis hólapátolás ?...

Az indulatok levezetésére....

• vaskó ferenc
    Én már készítem az ásót kapát kaszát a lincseléshez.
    El sem tudom képzelni mi lesz!?!?
  • gyorgy74
    Nagyon ott van az már biztos...Az első maxi is kedvencek közé tartozott és ez a maxi sem lesz másként!
  • Musachy
    Ez jó, a formáció mindig is kedvencem volt.
  • kaposi1
    Feltehetően az I Venti d'Azzurro Records gondozásában fog megjelenni.

Ettől a csapattól már van egy kedvenc maxi de úgy hallom ez a lemez szintén vásárlós kategória lesz.

23rd Underpass - Because of Me (Another Version) 8:00 New Italo 2013

• fülcsimanó2

Aztán tényleg nagy durranás legyen !!!

Különben lincshangulat lesz itt a fórumon...

• fülcsimanó2

Hát ezt így nem jutott volna eszembe soha megfogalmazni...

Nekem ez az italosított gangnam style verzió mégis kifejezetten tetszik.
    Ha ebből gazdagodott volna meg ez a fickó, még csak-csak érteném.
    Amúgy nem értem....
  • kaposi1
    Amúgy ennek a videónak az elkészítésével az mellett hogy ez a verzió nekem is tetszik az volt a célom hogy én is milliós nézettséget érjek el.
    Mert azt láttam hogy mindegy a stílus de ha az van kiírva a youtuben hogy Gangsnam Style szinte garantált a milliós, de minimum a több százezres nézettség.
    Hát ez nem jött össze.
    A fene se érti más feltöltők hogy csinálják ezt.
    Nálam a legnépszerűbb feltöltés messze a Trans X nótája lett a maga 60 ezres táborával.

Trans-X - Imagination ( New Album 2012 )

• Musachy
    A szar akkor is szar marad, ha tejszínhabot teszünk rá...
  • kaposi1
  • gyorgy74
    Ki tölt fel ilyen videókat?
  • atiapuka
    Viszont ez hatalmas zene:

SKYNIGHT AVENUE - EPPUR SI MUOVE

Köszike Fülcsi!
  • atiapuka
    Sziasztok!

Fülcsi, ez Neked tényleg tetszik?

A zene nem rossz, de az az ének. Nekem iszonyú.
  • fülcsimanó2

Lám, még a legfogyaszthatatlanabb zenét is fogyaszthatóvá lehet tenni...
    Elég belecsempészni egy kis dallamosságot.

Kár, hogy a kevésbé fogyasztható verziókat nézik milliószámra, amikor nézhetnék ezt is:

• riki19
    Sajnos,a mester ezen verziója, már nekem sincs meg. Még békebeli mágnesszalagon volt meg. De, ha rátalálok közkincsé teszem.
  • beva02
    Miről beszélsz milyen mix honnan tudnám letölteni segítesz nekem?Én szeretem a Sylvestert és a Cowley-t
  • kaposi1
    Mi köszönjük.

Válasz a "Más"-ra.

Sebaj. Van még más verzió ami szerintem is jobb.
    Azért tettem fel ezt, hogy lássák az ami idáig volt a youtube-n az közel sem a teljes.
  • mflex #13096
    Kösz kolléga!

----------------------------------

Más:

Egyébként nekem sem tetszik ez a z TQ remix, mindenhonnét összelopkodott hangszerelést tartalmaz, ezáltal a készítője átesett a ló túloldalára, vagy éppen ötlete sem volt, hogy mit akar csinálni, ezért aztán a régi dolgokhoz nyúlt, ezért olyan semmilyen nem lett, sőt az eredetihez képest nagyon rossz! Nem is bírtam végig hallgatni, nemhogy többször elővegyem, ez a szám ennél jóval többet érdemel(ne).

Üdv
  • kaposi1
    Ez csak egy verzió a lemezen.
  • riki19
    Nekem nem igazán jön be ez a TQ remix ,kicsit olyan mint Sylvester & Patrick Cowley - Do you wanna funk 30 perces mixe, kicsit sokat akartak bele tenni.Ezért én a rövid verziót kedvelem.
  • kaposi1
    így van Marika én,ill.mi, azon tevékenykedünk hogy ez a "levegő" minél kevesebbe kerüljön.
  • kaposi1
    "Remélem Laci, a reklámozásért legalább ingyen kapod a lemezeket! Mert ekkora reklámot az ember nem csinálhat puszta rajongásból. Ez lenne a minimum."

Hát nem sajnos.
    Igaz kapok jelentős árengedményt ezeknél a kiadóknál, de azért az ingyen az túl szép álom lenne.
    Egyrészt rajongásból csinálom valóban, mert nagyon megszerettem ezt a stílust.
    Másrészt valóban az infó része azért van hogy mások is tájékozódjanak az új megjelenésekről.
    Ha ehhez más is hozzátesz híreket , infókat azt megköszönöm , mert ez a topik erről kellene hogy szóljon.
  • kaposi1
    Számomra és még sok ember számára Dyva = Roberto Calzolari-val.
    Lehet hogy nem tisztességes az "együttes másik tagjával" szemben ahogy te írod, de a világ már csak ilyen hálátlan.
    Ha Dyva lemezről írok akkor bizony csak Roberto képe ugrik be.

Amúgy igazad van, öt is meg kellene említeni.
  • italofan95
    Kaposi kolléga!
    Dyva torkából sehogy sem fog megszólalni, mert Dyva egy duó, melynek énekese Roberto Calzolari, na az ő torkából fog szólni. A szintit meg az együttes másik tagja, Massimo Traversoni tolja ;)
  • fülcsimanó2

Hát ingyen manapság csak levegőt lehet venni...
    Egyelőre...

• Musachy
    Egen, ez elég jó (miután a jól bevált hangzások fel vannak sorakoztatva), bár nekem ennek a nőnek nem csak a kinézetével van bajom, a hangjában is van valami idegesítő. Nem hinném, hogy ne lehetett volna találni jobbat, aki mind hangban, mind látványban többre vinné ezeket a dalokat.
    Ami a promót illeti, az egyértelműen erős, már majdnem eljutottam odáig, hogy szerzek ilyen lemezeket, csak amiatt, mert nagyon szépek ezek a promóciós képek. Viszont mikor meghallgatom, akkor azt mondom: mégsem.
    Apropó promoció! Remélem Laci, a reklámozásért legalább ingyen kapod a lemezeket! Mert ekkora reklámot az ember nem csinálhat puszta rajongásból. Ez lenne a minimum.