41656
-
vaskó ferenc #13136 Az én estem már gyógyithatatlan -
vaskó ferenc #13134 Szia!
Én a te helyedbe tartanák rá igényt, mert így megtudnád , hogy mekkora nagy durranás lesz. Én erre várta egész életemben, én nem hagyom ki!
Szombaton este hétkor mindenkinek itt a helye aki él és mozog.
Ja és a házam pedig attól fog szétmenni amikor én durranok egy nagyot, ha valami jó nagy marhaság lesz a meglepi durranás! -
#13131 Én nem tartok rá igényt. köszi! -
#13130 -
gyula1971 #13128 Egy vocal verzió. -
gyula1971 #13127 -
Gabriel Nadler #13126 Üdv Laci,
23rd underpass-beacause of me nagyon brutális lett.
Talán ez a legjobb idáig megkockáztatom.
-
The New CD ..14 songs -
-
sanyo71 #13122 Jó kis lemez lesz ez Laci!!Legyen itt akkor már a maxirol még egy dal..
-
beva02 #13121 A temetést vállalom amúgy is temetkezési vállalkozást szándékozom indítaniremélem tényleg nagyot durran -
#13120 23rd Underpass Because of Me Full Extented
-
#13119 Boy Blue - One day (One Version) DEMO (BCR 722) (NEW ITALO DISCO)
Kérdés ki meri megvennia több stiklis szám után a kiadványt. -
vaskó ferenc #13118 Szia Marika!
Majd ellapátolja aki ledobta! -
fülcsimanó2 #13117
Előtte egy kis hólapátolás ?...
Az indulatok levezetésére....
-
vaskó ferenc #13115 Én már készítem az ásót kapát kaszát a lincseléshez.
El sem tudom képzelni mi lesz!?!? -
#13114 Nagyon ott van az már biztos...Az első maxi is kedvencek közé tartozott és ez a maxi sem lesz másként! -
#13112 Ez jó, a formáció mindig is kedvencem volt. -
#13111 Feltehetően az I Venti d'Azzurro Records gondozásában fog megjelenni.
Ettől a csapattól már van egy kedvenc maxi de úgy hallom ez a lemez szintén vásárlós kategória lesz.
23rd Underpass - Because of Me (Another Version) 8:00 New Italo 2013
-
fülcsimanó2 #13110
Aztán tényleg nagy durranás legyen !!!
Különben lincshangulat lesz itt a fórumon...
-
fülcsimanó2 #13107
Hát ezt így nem jutott volna eszembe soha megfogalmazni...
Nekem ez az italosított gangnam style verzió mégis kifejezetten tetszik.
Ha ebből gazdagodott volna meg ez a fickó, még csak-csak érteném.
Amúgy nem értem....
-
#13106 Amúgy ennek a videónak az elkészítésével az mellett hogy ez a verzió nekem is tetszik az volt a célom hogy én is milliós nézettséget érjek el.
Mert azt láttam hogy mindegy a stílus de ha az van kiírva a youtuben hogy Gangsnam Style szinte garantált a milliós, de minimum a több százezres nézettség.
Hát ez nem jött össze.
A fene se érti más feltöltők hogy csinálják ezt.
Nálam a legnépszerűbb feltöltés messze a Trans X nótája lett a maga 60 ezres táborával.
Trans-X - Imagination ( New Album 2012 )
-
#13105 A szar akkor is szar marad, ha tejszínhabot teszünk rá... -
#13104 -
#13103 Ki tölt fel ilyen videókat? -
atiapuka #13102 Viszont ez hatalmas zene:
SKYNIGHT AVENUE - EPPUR SI MUOVE
Köszike Fülcsi! -
atiapuka #13101 Sziasztok!
Fülcsi, ez Neked tényleg tetszik?
A zene nem rossz, de az az ének. Nekem iszonyú. -
fülcsimanó2 #13100
Lám, még a legfogyaszthatatlanabb zenét is fogyaszthatóvá lehet tenni...
Elég belecsempészni egy kis dallamosságot.
Kár, hogy a kevésbé fogyasztható verziókat nézik milliószámra, amikor nézhetnék ezt is:
-
riki19 #13099 Sajnos,a mester ezen verziója, már nekem sincs meg. Még békebeli mágnesszalagon volt meg. De, ha rátalálok közkincsé teszem. -
beva02 #13098 Miről beszélsz milyen mix honnan tudnám letölteni segítesz nekem?Én szeretem a Sylvestert és a Cowley-t -
#13097 Mi köszönjük.
Válasz a "Más"-ra.
Sebaj. Van még más verzió ami szerintem is jobb.
Azért tettem fel ezt, hogy lássák az ami idáig volt a youtube-n az közel sem a teljes. -
#13096 Kösz kolléga!
----------------------------------
Más:
Egyébként nekem sem tetszik ez a z TQ remix, mindenhonnét összelopkodott hangszerelést tartalmaz, ezáltal a készítője átesett a ló túloldalára, vagy éppen ötlete sem volt, hogy mit akar csinálni, ezért aztán a régi dolgokhoz nyúlt, ezért olyan semmilyen nem lett, sőt az eredetihez képest nagyon rossz! Nem is bírtam végig hallgatni, nemhogy többször elővegyem, ez a szám ennél jóval többet érdemel(ne).
Üdv -
#13095 Ez csak egy verzió a lemezen. -
riki19 #13094 Nekem nem igazán jön be ez a TQ remix ,kicsit olyan mint Sylvester & Patrick Cowley - Do you wanna funk 30 perces mixe, kicsit sokat akartak bele tenni.Ezért én a rövid verziót kedvelem. -
#13093 így van Marika én,ill.mi, azon tevékenykedünk hogy ez a "levegő" minél kevesebbe kerüljön. -
#13092 "Remélem Laci, a reklámozásért legalább ingyen kapod a lemezeket! Mert ekkora reklámot az ember nem csinálhat puszta rajongásból. Ez lenne a minimum."
Hát nem sajnos.
Igaz kapok jelentős árengedményt ezeknél a kiadóknál, de azért az ingyen az túl szép álom lenne.
Egyrészt rajongásból csinálom valóban, mert nagyon megszerettem ezt a stílust.
Másrészt valóban az infó része azért van hogy mások is tájékozódjanak az új megjelenésekről.
Ha ehhez más is hozzátesz híreket , infókat azt megköszönöm , mert ez a topik erről kellene hogy szóljon. -
#13091 Számomra és még sok ember számára Dyva = Roberto Calzolari-val.
Lehet hogy nem tisztességes az "együttes másik tagjával" szemben ahogy te írod, de a világ már csak ilyen hálátlan.
Ha Dyva lemezről írok akkor bizony csak Roberto képe ugrik be.
Amúgy igazad van, öt is meg kellene említeni. -
italofan95 #13090 Kaposi kolléga!
Dyva torkából sehogy sem fog megszólalni, mert Dyva egy duó, melynek énekese Roberto Calzolari, na az ő torkából fog szólni. A szintit meg az együttes másik tagja, Massimo Traversoni tolja ;) -
fülcsimanó2 #13089
Hát ingyen manapság csak levegőt lehet venni...
Egyelőre...
-
#13088 Egen, ez elég jó (miután a jól bevált hangzások fel vannak sorakoztatva), bár nekem ennek a nőnek nem csak a kinézetével van bajom, a hangjában is van valami idegesítő. Nem hinném, hogy ne lehetett volna találni jobbat, aki mind hangban, mind látványban többre vinné ezeket a dalokat.
Ami a promót illeti, az egyértelműen erős, már majdnem eljutottam odáig, hogy szerzek ilyen lemezeket, csak amiatt, mert nagyon szépek ezek a promóciós képek. Viszont mikor meghallgatom, akkor azt mondom: mégsem.
Apropó promoció! Remélem Laci, a reklámozásért legalább ingyen kapod a lemezeket! Mert ekkora reklámot az ember nem csinálhat puszta rajongásból. Ez lenne a minimum.