NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Ez így van a bakelit mindent visz!<#eljen>A másik kérdésem milyen progival masterelsz?<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Nem a lemeznek a hangminõségével van baj, hisz jól tudjuk hogy a mai napig a bakelitnél jobb hangzás nincs, bármelyik digitális adathordozót atomjaira veri. Azzal van a baj aki digitalizálta és a legfõbb gond hogy mivel!!!!
gyorgy74
El is felejtetem mondani azok az elõadók amiket írtál elég népszerûek voltak az italo világában. Te is tudod hol kezdõdik a jó zene, csak még azt nem tudod hol végzõdik.... Remélem nem sértettelek meg ezzel a kijelentésemmel!!!<#worship>

gyorgy74
Minden lemeznek a hangínõségét javítod?<#wow1>

Bocs, nem én digitalizáltam én csak javítottam a hang minõségén, miután aki digitalizálta igen csak botfüle volt a hangzásképhez, mint ahogy sok más emberkének is. De ha már komoly italo elõadóknál járunk, felsorolnák párat ami tuti ott van a toppon nálam Fact & Fiction - Give Me The Night,Grant Miller - Colder Than Ice,K.B. Caps - Do You Really Need Me,Mauro - Buona sera ciao ciao,Michael Bedford - More Than A Kiss és így tovább!!!!<#eljen>
gyorgy74
Természetesen fekete korongról masterelve! Tisztázunk valamit én digitalizálni szoktam nem masterelni! Egyébként gondolom errõl a lemezrõl van digitalizálva!

Õrült vagy Codi mester<#integet2><#vigyor2><#vigyor2>

Codigoro
Tudom, hogy senkit nem érdekel...
Ma voltam egy fõvárosi egészségcentrumban éves full analitikán.
Mivel azt mondták elsõ körben (részletek 2 hét), hogy mindenem lossless, ezért én most berippelem magam egy helyi étterembe, majd masterelek egy adag steak-et (medium) és mivel este ez már egészségtelen 2-3dl veresborral felhigítom.
Majd diszkrét böfizést követõen eldudorászom a szalvétám mögött a " Ha meghalok ne kérdezd hogy miért büdös a lábam" nemzeti eposzt..
Oszt csucsuka..<#pias>

Lacikám!
Langzam spacíren - nyetu ugri bugri<#nyes>
<#integet2>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

kaposi1
Szia Sanyi!<#wave>

Dehogy idegesítem, csak õszintén csodálkozom.<#wow1><#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sziasztok!Fõnök ne idegesitsd magad annyira,<#integet2><#ejnye1>

gyorgy74
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem használta a válasz erre gombot!<#falbav>

gyorgy74
Miko Mission?
Saját rip vagy masterelt lemez Lacikám!!!!<#finom>

kaposi1
Miko Mission<#kuss><#fogmosas>
De az a röhej hogy lehet az is akár.<#szeret>

kaposi1
Válaszolni már nem igen tudok ezek után, mert az államat keresgélem a padlón.<#fejvakaras>

gyorgy74
Igen nem rosszak akkor látom ismerd is õket! És ha meg szabad kérdeznem ki a kedvenc a New Italo világában?<#finom>

Wescone
...Én is! <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Tátott szájjal bámulok.<#crazya>

kaposi1
Folytatva a sort.
Marco Rochowski,Ernesto,Marius M.21,Cyber Space ,Ital4Ever,Spiral,Marcel De Van,Cyber Attack,Abbsynth,SPACE PROJECT,Anders Lundqvist és még sokan mások akiket sikerült kifelejtenem.<#worship>

gyorgy74
És akkor hol van Jan Schipper, A.M. Samurai, Galaxy Hunter, Vanello, Vision Talk, Daylight, és akkor még sorolhatnám a jobbnál jobb space Syntecht zenéket! Természetesen Robert Ludwinski is nagyon jó. Ha esetleg szereted ezt a stílust akkor hallgasd meg a fentiekben felsoroltakat és máris más lesz a véleményed!!!<#eljen>

kaposi1
Minek szedjem le Cimbi!

Talán ez a kép meggyõz hogy kár ilyen hangzatos szavakkal dobálóznod hogy saját rip, vagy masterelt.<#shakehead>
Ez bizony nem másról származik neked sem mint a Producers Mexico 4 albumról amit fél perc alatt megtalálok a neten.
Tisztán látszik a kép baloldalán hogy az általad feltett nóta bit-re megegyezik az én lemezemen található számmal.
Tényleg ennyire kispályásnak gondolsz hogy ezekkel a számoknak nem tudom kideríteni az eredetét.<#nyes>
Ha csak egy két tizeddel eltért volna a méret azt mondom huha.
De pontosan 16,20 Joint Stereo felvétel ez bizony, arról a lemezrõl ami nekem bevallom, a netrõl van.
Mondtam, lemezt a kezedbe egy fénykép erejéig, aztán beszélgethetünk arról hogy saját rip vagy sem.
<#awink>

kaposi1
Szia user2!

Tényleg nagyra értékelem az aktivitásod.<#worship>
De, légyszíves használd a a lap alján a keresõt mert ezek a zenék is voltak már itt.<#wink>
Egyébként Alexander Glez - Let Me To Say (Hi-NRG Version)nótája kimondottan a kedvenc tõle.<#finom><#szeret>

<#eljen>
kaposi1
Én majd holnap reggel.<#wave>
Gondolom neked is megvan mind az öt lemez.<#nemtudom><#wink>

igen,de most mindjárt indulok robotolni<#nevetes1><#rinya><#integet2>
kaposi1
Egyébként a Producers Mexico 1-5ig sorozaton találsz még jó zenéket tõle.

kaposi1

kaposi1
Valóban nem rossz.<#eljen>

Akkor egy másik verzió belõle ami szintén jól sikerült.

Arnulfo Valles<#wave>

Sziasztok!
Egész jó<#integet2>
ARNULFO VALLES - RAGAZZO
http://www.4shared.com/audio/SAgsrBeW/Arnulfo_Valles_feat_Libia-Raga.html
kaposi1
Azért pár millió ember csak el van vele.<#wink>
De a "válasz erre" gombot se használod, pedig kértelek már rá.<#fejvakaras>
Amúgy a Firefax-os ajánlat nem is neked ment, ha jobban megnézed.

kaposi1
Azért örülök hogy feltetted mert Mode-One - Sometimes FIVE4IT0004 2010 lemeze Januárban szerepelt már többek között itt és azóta már biztos nem élnek a linkek hozzá.
Kétségtelenül hatalmas album akárcsak az elõzõ lemezük a
Mode-One - In The Heat Of The Night - Til The End Five4It Records 2009 0002 Vinyl
na és akkor még nem szóltunk arról a fantasztikus korongról amit Producerként jegyeznek.
Magic System D.J. - Irene Five4it Records 2010 Vinyl

Nem használok Firefox-ot gagyi az a program!!!
kaposi1
Cimbi!

Hallottál már a Firofax alatt futó kis alkalmazásról a Linkification-ról?
Ami pont arra való hogy bármilyen linket direct linkként mutat ami csak bekerül a topikba és http-vel kezdõdik.<#wink>
Töltsd le : https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/linkification/

Telepítsd, és öröm bódogság!<#nyes>

Rendben értettem!!!<#eljen>
Szia User 2!
"Helló minden italo fannak!!!!Én egy új sg fórumos vagyok, ennek örömére mindenkinek"
Írod még új vagy a fórumon.1 kérés a linkeket lehetõleg URL beszúrásával tedd közzé!

további jó fórumozást kívánok!<#eljen>

Szép napot italo nemzet!!! Akinek esetleg elnyerte a tetszését Antonis WolfBack nagyszerû intstrumental italo muzsikája, azzal megosztanék még kettõt, az egyik a 2011-es maxi második felvétele, a Terralizer cimû szerzemény, a másik egy picivel régebbi de brutal jó zene az is a cime Euphoria jó zene hallgatást!!! A véleményeteket ne sajnáljátok ha pozitív ha negatív!!!!<#wave>http://www38.zippyshare.com/v/65171191/file.html
kaposi1
Minden kétkedésünket eloszlathatnád egy hiteles képpel.
Amúgy meg van egy olyan gomb a jobb felsõ sarokba hogy "válasz erre" kérlek használd.

kaposi1
A probléma könnyen orvosolható lenne ha user2 betenne egy hiteles CD vagy Vinyl képet ide a topikba.
De amíg ilyeneket ír: "egy olyan new italo promo felvétellel(ami szintén saját rip)és ilyen minõségben garantálom hogy sehol nem találja meg senki a világhálón még codigoro barátom se."
és analizálás után kapok egy ilyenképet.Hát, hát elég fenntartással fogadom a sorait.
Mivel az a képen is tisztán látszik hogy ez bizony nem valós 320-as rip és még a Joint Stereo is befigyel.
És innentõl kezdve az az állítás hogy "garantálom hogy sehol..." az enyhén szólva is túlzás<#wink>

Szóval ha már ilyen hangzatos szavakat használ user2 barátunk akkor megkérjük rá hogy fotóval bizonyítsa ezen promo egyediségét.<#ravasz1>

Codigoro
Tesókám!
Kukacos vagyok, így születtem. Ha nem így lenne, akkor a Hello Kitty totyikban csacsognék..

Lassan mondom, hogy értsed: Nem azzal van a bajom, hogy mp3-at teszel fel, vagy linkelsz. Itt mindenki ezt tette, vagy teszi.
De akinek van saját lemeze és úgy dönt - megosztja - az priviben, vagy jelszavazva, stb lossless teszi és nem empétrében.
Tovább ezt én nem is ragoznám - felesleges.

A Panic Attack -ot kíváncsiságból letöltöttem. (Hogy a neten nem találnám - ebbe ne bízz, mert nagy a háló és a gugli nagy testvér, meg pár másik keresõmotor csak úgy ontja..)
Errõl a RIP rõl annyit csak, hogy a spektrumképét elnézve 16KHz-nél vége a világnak. Állítsd át a cuccot lécci legalább tényleges 320 ra..

Köszönöm ... tisztelettel!

Italo4ever
Hellosztok.

#7161-re meg tobbire is:

Szerintem ezt egy HQ topikban se hangoztasd,mert hamar kicsinalnak az ootani emberek,persze itt is megtanultak mar,hogy mi a minoseg,hat egy mp3 nem az,ezt en is nemreg hallottam,nem valami jo rendszer lehet az,amin egy mp3 minosegben szolal meg.

Nekem megvan az Antilles lemez (Mike rendelte meg 1 eve),ha valaki keri,akkor mikor hazamegyek kulfoldrol felteszem az egeszet wav-ban.

Udv

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

gyorgy74
Igen mivel hogy új vagy a fórumon! Ne vedd sértésnek ha olyat irtogattam vagy írogatunk amibõl ezt a véleményt szûrõd le! Nem azért írtam, hogy veszteségmentesen kérem a zenét tõled mert kukacoskodni akartam csak tudni szeretem volna, hogy meg van e neked losslessbe vagy mp3-ba hallgatod! És tud meg a legjobb helyen jársz a New Italo világában mert tudtommal nincs még egy ehhez hasonló fórum ami csak ezzel az irányzattal foglalkozik! A kedves házigazda Laci barátom biztosan hozzászól ehhez a témához mivel olyan embert ismertem meg benne aki ennek a stílusnak él és imádja a zenét!!!!<#wink>

Nos kedves kukacoskodó codigoro barátomnak írnám, igen egyszerû a magyarázatom arra amit írt a comment mezõrõl, elõször is berippeltem a gépbe, majd van egy olyan zene player amit most nem neveznék meg, de igen komoly hangot képvisel mp3 terén, automatikusan feliratozza feltextezi a világhálóról, ez csak egy kényelmi funkció arra, hogy ne kelljen annyit pötyögnöm amelyik oldalt ajánlottad, az pedig megse súrolja azt a minõséget amit én raktam fel innentõl kezdve a kommentmezõ nem mérvadó!!!!<#rinya><#wave>
gyorgy74
Türelmes vagyok vagyunk! És elõre megköszönöm ha audióba tennéd a feltöltést!<#worship>

Codigoro
Elolvastam újra amit írtál és abban igazad van, hogy nem erre írtad a rippet.<#worship>
DE:
- amit saját rippnek írsz (Antilles)-annak a track properies comment mezõjében ez található: "Music Style`80 Alex-Tangan-Vol."

NosINNEN ha letöltöm bármelyiket 320ban, annak ugyanez van a komment mezõjébe bevésve...

Nem az a bajom, hogy ajánlasz jó zenét, csak hát sajátként "eladni" <#ejnye1>

Amúgy üdv itt a plázson <#wave>

kaposi1
Nos meghallgattam ezt a három felvételt.
Valóban szépen szól ahogy azt egy eredeti lemezrõl ripelt 320-nak tennie kell.<#eljen>
De én nem ezt a három számot keresem.
Ezeket volt szíves az Antilles csapat elküldeni ingyen és bérmentve tökéletes minõségben.<#law>
Amit én szeretnék az az új Antilles Maxi

kaposi1
Elnézést de már csak telórol vagyok majd csak holnap tudok
belehallgatni abba amiket betettél.
De kíváncsi vagyok rá.
Köszi!

kaposi1
Szia !
Elõszõr is mint házigazda üdv a fórumban.

Tudod az a helyzet hogy bár értem és elfogadom amit mondasz a rippeléssel kapcsolatban csak tudod mivel
ahogy Gyuri úgy én is losslessben gyüjtjük a new italo
zenéket.
Talán meglepõdnél ha tudnád mik is vannak a gyũjteményünkben.
Szóval természtesen örũlünk ha megosztod itt a zenéid de
párunknak itt ez inkább csak infó hogy mit is kell megvennünk losslessbe.
És elhiheted meg is vesszük.

Promo cd-audio nem hivatalos kiadvány, de ha már ennyire mániákus vagy majd ha lesz egy kis idõm beküldöm tömörítetlen audióba, aztán feltolom flacba türelem.<#csodalk>
gyorgy74
Na mindegy, az én elõzõ hozászolásom második részére inkább jobban szeretném a választ az érdekelne, hogy mp3-ba vagy losslessben van neked Antilles? A nagy baj meg az hogy denevér fülû vagyok!<#wink>

gyorgy74
Szerintem Antilles anyagot ha losslessben van vétek be tömöríteni! Én mp3-at nem nagyon hallgatok. Ezért kíváncsivá tettél, hogy veszteségmentesbe van meg neked ez a remek zene!<#eljen>

gyorgy74
Nagy kérés lenne hogy losslessben tenéd! Elõre köszönöm szívességedet!<#worship>