NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos vélemény???
Ableton Live!!!!!
Ha õszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam hogy nagyon finnyás vagyok még italo diszkó zenén belül is, hisz mindannyian tudjuk hogy nagyon sok olyan zenei kiadvány van, amin két számnál több jó nincs és sok zenére azt mondják hogy italo pedig még csak nem is súrolja a mûfajt!!!!
gyorgy74
Ez így van a bakelit mindent visz!<#eljen>A másik kérdésem milyen progival masterelsz?<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Nem a lemeznek a hangminõségével van baj, hisz jól tudjuk hogy a mai napig a bakelitnél jobb hangzás nincs, bármelyik digitális adathordozót atomjaira veri. Azzal van a baj aki digitalizálta és a legfõbb gond hogy mivel!!!!
gyorgy74
El is felejtetem mondani azok az elõadók amiket írtál elég népszerûek voltak az italo világában. Te is tudod hol kezdõdik a jó zene, csak még azt nem tudod hol végzõdik.... Remélem nem sértettelek meg ezzel a kijelentésemmel!!!<#worship>

gyorgy74
Minden lemeznek a hangínõségét javítod?<#wow1>

Bocs, nem én digitalizáltam én csak javítottam a hang minõségén, miután aki digitalizálta igen csak botfüle volt a hangzásképhez, mint ahogy sok más emberkének is. De ha már komoly italo elõadóknál járunk, felsorolnák párat ami tuti ott van a toppon nálam Fact & Fiction - Give Me The Night,Grant Miller - Colder Than Ice,K.B. Caps - Do You Really Need Me,Mauro - Buona sera ciao ciao,Michael Bedford - More Than A Kiss és így tovább!!!!<#eljen>
gyorgy74
Természetesen fekete korongról masterelve! Tisztázunk valamit én digitalizálni szoktam nem masterelni! Egyébként gondolom errõl a lemezrõl van digitalizálva!

Õrült vagy Codi mester<#integet2><#vigyor2><#vigyor2>

Codigoro
Tudom, hogy senkit nem érdekel...
Ma voltam egy fõvárosi egészségcentrumban éves full analitikán.
Mivel azt mondták elsõ körben (részletek 2 hét), hogy mindenem lossless, ezért én most berippelem magam egy helyi étterembe, majd masterelek egy adag steak-et (medium) és mivel este ez már egészségtelen 2-3dl veresborral felhigítom.
Majd diszkrét böfizést követõen eldudorászom a szalvétám mögött a " Ha meghalok ne kérdezd hogy miért büdös a lábam" nemzeti eposzt..
Oszt csucsuka..<#pias>

Lacikám!
Langzam spacíren - nyetu ugri bugri<#nyes>
<#integet2>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

kaposi1
Szia Sanyi!<#wave>

Dehogy idegesítem, csak õszintén csodálkozom.<#wow1><#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sziasztok!Fõnök ne idegesitsd magad annyira,<#integet2><#ejnye1>

gyorgy74
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem használta a válasz erre gombot!<#falbav>

gyorgy74
Miko Mission?
Saját rip vagy masterelt lemez Lacikám!!!!<#finom>

kaposi1
Miko Mission<#kuss><#fogmosas>
De az a röhej hogy lehet az is akár.<#szeret>

kaposi1
Válaszolni már nem igen tudok ezek után, mert az államat keresgélem a padlón.<#fejvakaras>

gyorgy74
Igen nem rosszak akkor látom ismerd is õket! És ha meg szabad kérdeznem ki a kedvenc a New Italo világában?<#finom>

Wescone
...Én is! <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Tátott szájjal bámulok.<#crazya>

kaposi1
Folytatva a sort.
Marco Rochowski,Ernesto,Marius M.21,Cyber Space ,Ital4Ever,Spiral,Marcel De Van,Cyber Attack,Abbsynth,SPACE PROJECT,Anders Lundqvist és még sokan mások akiket sikerült kifelejtenem.<#worship>

gyorgy74
És akkor hol van Jan Schipper, A.M. Samurai, Galaxy Hunter, Vanello, Vision Talk, Daylight, és akkor még sorolhatnám a jobbnál jobb space Syntecht zenéket! Természetesen Robert Ludwinski is nagyon jó. Ha esetleg szereted ezt a stílust akkor hallgasd meg a fentiekben felsoroltakat és máris más lesz a véleményed!!!<#eljen>

kaposi1
Minek szedjem le Cimbi!

Talán ez a kép meggyõz hogy kár ilyen hangzatos szavakkal dobálóznod hogy saját rip, vagy masterelt.<#shakehead>
Ez bizony nem másról származik neked sem mint a Producers Mexico 4 albumról amit fél perc alatt megtalálok a neten.
Tisztán látszik a kép baloldalán hogy az általad feltett nóta bit-re megegyezik az én lemezemen található számmal.
Tényleg ennyire kispályásnak gondolsz hogy ezekkel a számoknak nem tudom kideríteni az eredetét.<#nyes>
Ha csak egy két tizeddel eltért volna a méret azt mondom huha.
De pontosan 16,20 Joint Stereo felvétel ez bizony, arról a lemezrõl ami nekem bevallom, a netrõl van.
Mondtam, lemezt a kezedbe egy fénykép erejéig, aztán beszélgethetünk arról hogy saját rip vagy sem.
<#awink>

kaposi1
Szia user2!

Tényleg nagyra értékelem az aktivitásod.<#worship>
De, légyszíves használd a a lap alján a keresõt mert ezek a zenék is voltak már itt.<#wink>
Egyébként Alexander Glez - Let Me To Say (Hi-NRG Version)nótája kimondottan a kedvenc tõle.<#finom><#szeret>

<#eljen>
kaposi1
Én majd holnap reggel.<#wave>
Gondolom neked is megvan mind az öt lemez.<#nemtudom><#wink>

igen,de most mindjárt indulok robotolni<#nevetes1><#rinya><#integet2>
kaposi1
Egyébként a Producers Mexico 1-5ig sorozaton találsz még jó zenéket tõle.

kaposi1

kaposi1
Valóban nem rossz.<#eljen>

Akkor egy másik verzió belõle ami szintén jól sikerült.

Arnulfo Valles<#wave>

Sziasztok!
Egész jó<#integet2>
ARNULFO VALLES - RAGAZZO
http://www.4shared.com/audio/SAgsrBeW/Arnulfo_Valles_feat_Libia-Raga.html
kaposi1
Azért pár millió ember csak el van vele.<#wink>
De a "válasz erre" gombot se használod, pedig kértelek már rá.<#fejvakaras>
Amúgy a Firefax-os ajánlat nem is neked ment, ha jobban megnézed.

kaposi1
Azért örülök hogy feltetted mert Mode-One - Sometimes FIVE4IT0004 2010 lemeze Januárban szerepelt már többek között itt és azóta már biztos nem élnek a linkek hozzá.
Kétségtelenül hatalmas album akárcsak az elõzõ lemezük a
Mode-One - In The Heat Of The Night - Til The End Five4It Records 2009 0002 Vinyl
na és akkor még nem szóltunk arról a fantasztikus korongról amit Producerként jegyeznek.
Magic System D.J. - Irene Five4it Records 2010 Vinyl

Nem használok Firefox-ot gagyi az a program!!!
kaposi1
Cimbi!

Hallottál már a Firofax alatt futó kis alkalmazásról a Linkification-ról?
Ami pont arra való hogy bármilyen linket direct linkként mutat ami csak bekerül a topikba és http-vel kezdõdik.<#wink>
Töltsd le : https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/linkification/

Telepítsd, és öröm bódogság!<#nyes>

Rendben értettem!!!<#eljen>
Szia User 2!
"Helló minden italo fannak!!!!Én egy új sg fórumos vagyok, ennek örömére mindenkinek"
Írod még új vagy a fórumon.1 kérés a linkeket lehetõleg URL beszúrásával tedd közzé!

további jó fórumozást kívánok!<#eljen>

Szép napot italo nemzet!!! Akinek esetleg elnyerte a tetszését Antonis WolfBack nagyszerû intstrumental italo muzsikája, azzal megosztanék még kettõt, az egyik a 2011-es maxi második felvétele, a Terralizer cimû szerzemény, a másik egy picivel régebbi de brutal jó zene az is a cime Euphoria jó zene hallgatást!!! A véleményeteket ne sajnáljátok ha pozitív ha negatív!!!!<#wave>http://www38.zippyshare.com/v/65171191/file.html
kaposi1
Minden kétkedésünket eloszlathatnád egy hiteles képpel.
Amúgy meg van egy olyan gomb a jobb felsõ sarokba hogy "válasz erre" kérlek használd.

kaposi1
A probléma könnyen orvosolható lenne ha user2 betenne egy hiteles CD vagy Vinyl képet ide a topikba.
De amíg ilyeneket ír: "egy olyan new italo promo felvétellel(ami szintén saját rip)és ilyen minõségben garantálom hogy sehol nem találja meg senki a világhálón még codigoro barátom se."
és analizálás után kapok egy ilyenképet.Hát, hát elég fenntartással fogadom a sorait.
Mivel az a képen is tisztán látszik hogy ez bizony nem valós 320-as rip és még a Joint Stereo is befigyel.
És innentõl kezdve az az állítás hogy "garantálom hogy sehol..." az enyhén szólva is túlzás<#wink>

Szóval ha már ilyen hangzatos szavakat használ user2 barátunk akkor megkérjük rá hogy fotóval bizonyítsa ezen promo egyediségét.<#ravasz1>

Codigoro
Tesókám!
Kukacos vagyok, így születtem. Ha nem így lenne, akkor a Hello Kitty totyikban csacsognék..

Lassan mondom, hogy értsed: Nem azzal van a bajom, hogy mp3-at teszel fel, vagy linkelsz. Itt mindenki ezt tette, vagy teszi.
De akinek van saját lemeze és úgy dönt - megosztja - az priviben, vagy jelszavazva, stb lossless teszi és nem empétrében.
Tovább ezt én nem is ragoznám - felesleges.

A Panic Attack -ot kíváncsiságból letöltöttem. (Hogy a neten nem találnám - ebbe ne bízz, mert nagy a háló és a gugli nagy testvér, meg pár másik keresõmotor csak úgy ontja..)
Errõl a RIP rõl annyit csak, hogy a spektrumképét elnézve 16KHz-nél vége a világnak. Állítsd át a cuccot lécci legalább tényleges 320 ra..

Köszönöm ... tisztelettel!

Italo4ever
Hellosztok.

#7161-re meg tobbire is:

Szerintem ezt egy HQ topikban se hangoztasd,mert hamar kicsinalnak az ootani emberek,persze itt is megtanultak mar,hogy mi a minoseg,hat egy mp3 nem az,ezt en is nemreg hallottam,nem valami jo rendszer lehet az,amin egy mp3 minosegben szolal meg.

Nekem megvan az Antilles lemez (Mike rendelte meg 1 eve),ha valaki keri,akkor mikor hazamegyek kulfoldrol felteszem az egeszet wav-ban.

Udv

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

gyorgy74
Igen mivel hogy új vagy a fórumon! Ne vedd sértésnek ha olyat irtogattam vagy írogatunk amibõl ezt a véleményt szûrõd le! Nem azért írtam, hogy veszteségmentesen kérem a zenét tõled mert kukacoskodni akartam csak tudni szeretem volna, hogy meg van e neked losslessbe vagy mp3-ba hallgatod! És tud meg a legjobb helyen jársz a New Italo világában mert tudtommal nincs még egy ehhez hasonló fórum ami csak ezzel az irányzattal foglalkozik! A kedves házigazda Laci barátom biztosan hozzászól ehhez a témához mivel olyan embert ismertem meg benne aki ennek a stílusnak él és imádja a zenét!!!!<#wink>

Nos kedves kukacoskodó codigoro barátomnak írnám, igen egyszerû a magyarázatom arra amit írt a comment mezõrõl, elõször is berippeltem a gépbe, majd van egy olyan zene player amit most nem neveznék meg, de igen komoly hangot képvisel mp3 terén, automatikusan feliratozza feltextezi a világhálóról, ez csak egy kényelmi funkció arra, hogy ne kelljen annyit pötyögnöm amelyik oldalt ajánlottad, az pedig megse súrolja azt a minõséget amit én raktam fel innentõl kezdve a kommentmezõ nem mérvadó!!!!<#rinya><#wave>
gyorgy74
Türelmes vagyok vagyunk! És elõre megköszönöm ha audióba tennéd a feltöltést!<#worship>

Codigoro
Elolvastam újra amit írtál és abban igazad van, hogy nem erre írtad a rippet.<#worship>
DE:
- amit saját rippnek írsz (Antilles)-annak a track properies comment mezõjében ez található: "Music Style`80 Alex-Tangan-Vol."

NosINNEN ha letöltöm bármelyiket 320ban, annak ugyanez van a komment mezõjébe bevésve...

Nem az a bajom, hogy ajánlasz jó zenét, csak hát sajátként "eladni" <#ejnye1>

Amúgy üdv itt a plázson <#wave>

kaposi1
Nos meghallgattam ezt a három felvételt.
Valóban szépen szól ahogy azt egy eredeti lemezrõl ripelt 320-nak tennie kell.<#eljen>
De én nem ezt a három számot keresem.
Ezeket volt szíves az Antilles csapat elküldeni ingyen és bérmentve tökéletes minõségben.<#law>
Amit én szeretnék az az új Antilles Maxi

kaposi1
Elnézést de már csak telórol vagyok majd csak holnap tudok
belehallgatni abba amiket betettél.
De kíváncsi vagyok rá.
Köszi!

kaposi1
Szia !
Elõszõr is mint házigazda üdv a fórumban.

Tudod az a helyzet hogy bár értem és elfogadom amit mondasz a rippeléssel kapcsolatban csak tudod mivel
ahogy Gyuri úgy én is losslessben gyüjtjük a new italo
zenéket.
Talán meglepõdnél ha tudnád mik is vannak a gyũjteményünkben.
Szóval természtesen örũlünk ha megosztod itt a zenéid de
párunknak itt ez inkább csak infó hogy mit is kell megvennünk losslessbe.
És elhiheted meg is vesszük.

Promo cd-audio nem hivatalos kiadvány, de ha már ennyire mániákus vagy majd ha lesz egy kis idõm beküldöm tömörítetlen audióba, aztán feltolom flacba türelem.<#csodalk>