NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Ma voltam egy fõvárosi egészségcentrumban éves full analitikán.
Mivel azt mondták elsõ körben (részletek 2 hét), hogy mindenem lossless, ezért én most berippelem magam egy helyi étterembe, majd masterelek egy adag steak-et (medium) és mivel este ez már egészségtelen 2-3dl veresborral felhigítom.
Majd diszkrét böfizést követõen eldudorászom a szalvétám mögött a " Ha meghalok ne kérdezd hogy miért büdös a lábam" nemzeti eposzt..
Oszt csucsuka..<#pias>#pias>
Lacikám!
Langzam spacíren - nyetu ugri bugri<#nyes>#nyes>
<#integet2>#integet2>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Dehogy idegesítem, csak õszintén csodálkozom.<#wow1>#wow1><#shakehead>#shakehead>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Saját rip vagy masterelt lemez Lacikám!!!!<#finom>#finom>
De az a röhej hogy lehet az is akár.<#szeret>#szeret>
Marco Rochowski,Ernesto,Marius M.21,Cyber Space ,Ital4Ever,Spiral,Marcel De Van,Cyber Attack,Abbsynth,SPACE PROJECT,Anders Lundqvist és még sokan mások akiket sikerült kifelejtenem.<#worship>#worship>
Talán ez a kép meggyõz hogy kár ilyen hangzatos szavakkal dobálóznod hogy saját rip, vagy masterelt.<#shakehead>#shakehead>
Ez bizony nem másról származik neked sem mint a Producers Mexico 4 albumról amit fél perc alatt megtalálok a neten.
Tisztán látszik a kép baloldalán hogy az általad feltett nóta bit-re megegyezik az én lemezemen található számmal.
Tényleg ennyire kispályásnak gondolsz hogy ezekkel a számoknak nem tudom kideríteni az eredetét.<#nyes>#nyes>
Ha csak egy két tizeddel eltért volna a méret azt mondom huha.
De pontosan 16,20 Joint Stereo felvétel ez bizony, arról a lemezrõl ami nekem bevallom, a netrõl van.
Mondtam, lemezt a kezedbe egy fénykép erejéig, aztán beszélgethetünk arról hogy saját rip vagy sem.
<#awink>#awink>
Tényleg nagyra értékelem az aktivitásod.<#worship>#worship>
De, légyszíves használd a a lap alján a keresõt mert ezek a zenék is voltak már itt.<#wink>#wink>
Egyébként Alexander Glez - Let Me To Say (Hi-NRG Version)nótája kimondottan a kedvenc tõle.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Gondolom neked is megvan mind az öt lemez.<#nemtudom>#nemtudom><#wink>#wink>
Akkor egy másik verzió belõle ami szintén jól sikerült.
Arnulfo Valles<#wave>#wave>
Egész jó<#integet2>#integet2>
ARNULFO VALLES - RAGAZZO
http://www.4shared.com/audio/SAgsrBeW/Arnulfo_Valles_feat_Libia-Raga.html
De a "válasz erre" gombot se használod, pedig kértelek már rá.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy a Firefax-os ajánlat nem is neked ment, ha jobban megnézed.
Kétségtelenül hatalmas album akárcsak az elõzõ lemezük a
Mode-One - In The Heat Of The Night - Til The End Five4It Records 2009 0002 Vinyl
na és akkor még nem szóltunk arról a fantasztikus korongról amit Producerként jegyeznek.
Magic System D.J. - Irene Five4it Records 2010 Vinyl
Hallottál már a Firofax alatt futó kis alkalmazásról a Linkification-ról?
Ami pont arra való hogy bármilyen linket direct linkként mutat ami csak bekerül a topikba és http-vel kezdõdik.<#wink>#wink>
Töltsd le : https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/linkification/
Telepítsd, és öröm bódogság!<#nyes>#nyes>
"Helló minden italo fannak!!!!Én egy új sg fórumos vagyok, ennek örömére mindenkinek"
Írod még új vagy a fórumon.1 kérés a linkeket lehetõleg URL beszúrásával tedd közzé!
további jó fórumozást kívánok!<#eljen>#eljen>
Amúgy meg van egy olyan gomb a jobb felsõ sarokba hogy "válasz erre" kérlek használd.
De amíg ilyeneket ír: "egy olyan new italo promo felvétellel(ami szintén saját rip)és ilyen minõségben garantálom hogy sehol nem találja meg senki a világhálón még codigoro barátom se."
és analizálás után kapok egy ilyenképet.Hát, hát elég fenntartással fogadom a sorait.
Mivel az a képen is tisztán látszik hogy ez bizony nem valós 320-as rip és még a Joint Stereo is befigyel.
És innentõl kezdve az az állítás hogy "garantálom hogy sehol..." az enyhén szólva is túlzás<#wink>#wink>
Szóval ha már ilyen hangzatos szavakat használ user2 barátunk akkor megkérjük rá hogy fotóval bizonyítsa ezen promo egyediségét.<#ravasz1>#ravasz1>
Kukacos vagyok, így születtem. Ha nem így lenne, akkor a Hello Kitty totyikban csacsognék..
Lassan mondom, hogy értsed: Nem azzal van a bajom, hogy mp3-at teszel fel, vagy linkelsz. Itt mindenki ezt tette, vagy teszi.
De akinek van saját lemeze és úgy dönt - megosztja - az priviben, vagy jelszavazva, stb lossless teszi és nem empétrében.
Tovább ezt én nem is ragoznám - felesleges.
A Panic Attack -ot kíváncsiságból letöltöttem. (Hogy a neten nem találnám - ebbe ne bízz, mert nagy a háló és a gugli nagy testvér, meg pár másik keresõmotor csak úgy ontja..)
Errõl a RIP rõl annyit csak, hogy a spektrumképét elnézve 16KHz-nél vége a világnak. Állítsd át a cuccot lécci legalább tényleges 320 ra..
Köszönöm ... tisztelettel!
#7161-re meg tobbire is:
Szerintem ezt egy HQ topikban se hangoztasd,mert hamar kicsinalnak az ootani emberek,persze itt is megtanultak mar,hogy mi a minoseg,hat egy mp3 nem az,ezt en is nemreg hallottam,nem valami jo rendszer lehet az,amin egy mp3 minosegben szolal meg.
Nekem megvan az Antilles lemez (Mike rendelte meg 1 eve),ha valaki keri,akkor mikor hazamegyek kulfoldrol felteszem az egeszet wav-ban.
Udv
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
DE:
- amit saját rippnek írsz (Antilles)-annak a track properies comment mezõjében ez található: "Music Style`80 Alex-Tangan-Vol."
NosINNEN ha letöltöm bármelyiket 320ban, annak ugyanez van a komment mezõjébe bevésve...
Nem az a bajom, hogy ajánlasz jó zenét, csak hát sajátként "eladni" <#ejnye1>#ejnye1>
Amúgy üdv itt a plázson <#wave>#wave>
Valóban szépen szól ahogy azt egy eredeti lemezrõl ripelt 320-nak tennie kell.<#eljen>#eljen>
De én nem ezt a három számot keresem.
Ezeket volt szíves az Antilles csapat elküldeni ingyen és bérmentve tökéletes minõségben.<#law>#law>
Amit én szeretnék az az új Antilles Maxi
belehallgatni abba amiket betettél.
De kíváncsi vagyok rá.
Köszi!
Elõszõr is mint házigazda üdv a fórumban.
Tudod az a helyzet hogy bár értem és elfogadom amit mondasz a rippeléssel kapcsolatban csak tudod mivel
ahogy Gyuri úgy én is losslessben gyüjtjük a new italo
zenéket.
Talán meglepõdnél ha tudnád mik is vannak a gyũjteményünkben.
Szóval természtesen örũlünk ha megosztod itt a zenéid de
párunknak itt ez inkább csak infó hogy mit is kell megvennünk losslessbe.
És elhiheted meg is vesszük.