NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyorgy74
Idézet tõled. "Két napja megigért rippedre még mindig várok de sajnos úgy tûnik hogy hiába, vagy annyira trének tartod a minõségét hogy szégyenled megmutatni ne hogy kianalizáljam".<#rinya>7339-es hozászolásnál mutatja neked a minõséget ember!<#falbav> Eredeti wav spektrumkép.<#wow1>Ezen mit analizálnál kedves user2 cimbora eredeti lemezrõl lett ripelve! Vagy halain szeretnéd? Ez már Lacin múlik hogy trémp3-ba megossza veled mert mint látod átkonvertálta 320-ba.<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Musachy
Attól még, hogy nem hallod, ott van az a hang is és hat rád (illetve rád nem, mert mp3-at hallgatsz a hiperszuper technikádon). Vajon miért nem csak az emberi hallástartománynak megfelelõ skálát találunk a vinyleken? Biztos csak a hangmérnökök hülyesége ez, ugye?

imo :) science fiction is science fact

tgolyo
Üdv. Mindenkinek!
tetszenek nékem ezek az analizálások. én nem szoktam beleszólni a dolgokba , mindenki azon hallgatja a zenét amin akarja. lehet az
1 millás cucc , vagy 50.000Ft-os. nekem sincs a szobámban drága cuccos , de épp elég. aki ismer tudja,hogy sokáig aktív dj.-ként dolgoztam. nem négy-öt évrõl beszélek. A mai napig minden hónapban csinálok legalább öt szabadtéri(retro)bulit. aki már járt nálam a fórumtársak közül az tudja , hogy milyen cuccal bulizok.
4db Reflex mélyláda , 4db Reflex Megaláda , 1db keverõ , 2db bakelitlejátszó(vinyl)
és kb.:1100 lemez amit cipelek magammal. ilyen EQ ketyeréket nem használok , nincs is értelme. van egy Ágota és egy Robson erõsítõ stb.
lényeg a lényeg , levittem a pincébe egy cd lejátszót , kiírtam audio cd-re Elen Cora nótát. kb100/150W-nál elég rendesen bántotta a fülemet.
persze ez nem szobai hi-fi cucc , hanem dj.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Codigoro
Kedves user2!
Ha már a kinek mi van és min hallgat zenét-nél tartunk, szerintem magánügy.
Ez nem a pár fórumozó által hivatkozott problémát kezeli vagy kompenzálja.

Az alaptevést úgy látom még mindíg nem érted:

Ha csak feltöltesz egy mp3-at és simán lekommenteled a nélkül, hogy ebbõl vagy abból csináltam - mindenki megköszöni és továbblép.
(lásd az én 7344 hozzászólásom)

De a hivatkozott zenei "láncot" elnézve (aminek szerintem és ismétlem szerintem enyhén szólva gyenge láncszeme a RIF csövecskés konverter (hangsúlyozom - ebben a láncban jobb lenne egy Heed elektronika) fõleg balgaságnak tartom, hogy egy fél millás rendszeren nem lossless zenét hallgatsz monnyuk egy AudioMeca (Pierre Lurne) Mephisto CD futómûvön mint mondjuk én is..
Az mptrét meg meghagyom a pc külön láncára, mert ott nem elvárás a reprodukálási képesség.

Ez nagy balgaság - szerintem...<#fejvakaras>

Bocs az OFF-ért

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Codigoro
Laci!
A hivatkozott hozzászólásodnak megfelelõen - bevetve a promo kapcsolatrendszeremet - íme egy kis lemasterelt mix.
A losslessre még nem értetek meg...<#nyes>

Kivételesen nem saját kutyveleg!!

Riccardo Campa - The Italian Way (Album Promo Megamix) by Martin Verlaan

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Sziasztok !

Van itt egy link amit szivesen megosztanék az idelátogatókkal.Nem kimondottan Italo "lelöhely" de szerintem a "nemprofik" sok igényes zenét fognak itt találni.Ahogy beleklikkelgettem jópár album losslesben van felrakva.

Klikk

Jó böngészést!
üdv ItaloFan1969
gyorgy74
Szerintem mindent világosan el mondtál...Várjuk meg szerintem az online shop linkjét aztán okosabbak leszünk!<#vigyor2>

kaposi1
10 perce kaptam egy e-mail-t Elen Corátol levelemre amiben a végén feltettem a kérdést.

Kérdés.Mikor várható albumod Lossless formátumban,

És a Answer: Thank you very much! I can`t to say anything about the album. Sorry...

Szóval még Elen se tud a maxiról.
Ide nem tudok mosolygós smile-t tenni.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Kedves User2!

Azt hiszem most jött el az idõ amikor azt mondja elég, és ne tovább.<#ejnye1>

Nézd én nem tudom mire jó az amit te csinálsz.<#sir>
Ha azt hiszed hogy azzal hogy esetleg tologatod a potikat egyes hangszíneket kiemelsz, másokat eltüntetsz, és azt hiszed hogy ezzel lossless-t alkottál akkor nagyon sajnállak.

Szeretném illusztrálni három képpel hogy mi egy igazi vinyl spektrumképe.
Majd ez a vinyl átkonvertálva 320-as mp3-ba.
És végül az az átkonvertált mp3 320 visszakonvertálva wav-ba.<#fogmosas>

1.Eredeti wav spektrumkép!

2. Wav-bol 320-as mp3

3. 320-ból visszakonvertálva wav-ba ugyan az a felvétel

Nos ami rád vonatkozik az idáig betett felvételeidbõl az az utolsó két lépés sajnos.
Minden feltöltésed analizálása errõl tanúskodik.
Engem nem is zavarna tulajdonképpen addig a pontig amíg nem tévesztesz meg másokat azzal, hogy lossless-ként letöltik, és közben csak a méret nõ, de a minõség sajnos marad.

Ne sértõdj meg és továbbra is szívesen látlak, hiszen felpezsdítetted a fórum életetét<#buck>, de ezeket a csúcs szuper lossless felvételeket inkább légyszi hanyagold.<#ejnye1>

Elen Cora vadonatúj maxi megjelenésérõl lossless-ben azt hiszem elsõ emberek közt értesülnék.<#ravasz1>

gyorgy74
Linkeld már ide légyszi az online shop elérhetõségét!<#worship>

Nem is egy online shop árulja losslessbe!!!! De hallgasd meg és majd meglátod!!!<#wave>
gyorgy74
Elen Cora Lossless!<#wow1>Sosem adták ki losslessben tudomásom szerin Elen Cora zenéit ez is valami felkonvertált dolog lehet!<#ejnye1>

Üdvözlet minden mikrobarázda zenegarázda itálosnak, egy remek new italo melódia két verzióját hoztam mára, bár mptréé be már felkerült az oldalra, de most itt a lossless verzió ki- ki ítélje meg hogy vajon minõségi ember vagyok vagy nem. Egyébként Elen Cora - Tell me why cimû zenéjérõl van szó.Ezt füleld meg Kaposi1!!!!lossless innen vihetõ:http://www25.zippyshare.com/v/73015695/file.html<#taps>
kaposi1
Ha esetleg nem ismered a hölgy munkásságát írd be a lap alján a keresõbe:
Elen Cora.
Meg fogsz lepõdni mennyi találatot fog kidobni rá.<#wink>
Különös figyelmet fordítok Elen szóló ill. Zenekari pályafutására ( Siberian Heat )<#szeret>

Kiváló muzsika!!!!!<#eljen>
kaposi1
Kedvencem továbbra is énekel,és én még mindig imádom a hangját.<#szeret><#taps>

Elen Cora - Tell me why 2011

Elen Cora - Tell me why ( Sentimental version ) 2011

Anders | Fahrenkrog - No More Tears On The Dancefloor (CD Maxi 2011)

IMG]http://i52.tinypic.com/r0t7h1.jpg[/img]

01-No More Tears On The Dancefloor

02-No More Tears On The Dancefloor (7'' remix)

03-No More Tears On The Dancefloor (Club Remix)

04-Hit or Miss (80s remix)

http://www.multiupload.com/990A5WNOYU
Igen, Köszi.
Szia !

Látom te is bizol orosz barátaink izlésében ! <#taps>
Ezt ismered ?http://mp3forum.com.ua/showtopic64643st1110.html

üdv ItaloFan1969
http://80-e.ru/lofiversion/index.php/t779-1850.html
Bocsi ! Igazad van .... kellett volna a keresöt hasznánom ...<#falbav>

üdv ItaloFan1969
Szia !

,o) már február óta kattintgatom magam a topicodon keresztül kasul<#eljen> ... sajnos ez úgy van hogy nem tudok konstruktiv hozzászólást , vagy egyáltalán egy új elödót vagy ehhez hasonlót itt közzétenni. Ismereteim hiányában - de az italo muzsika szerelmeseként - inkább maradok olyasmi mint "csendes társ". Ha valaki valamilyen szuper nótát belinkel azt köszönettel elviszem <#eljen>, másrészt pedig már a topicon keresztül számtalan ötlettel gazdagabb lettem amiért hálám üldözzön benneteket <#taps>

üdv ItaloFan1969 <#wave>
kaposi1
Teljesen igazad van.<#worship>
Csak tudod vizuális az ember, ha egy képet is lát hozzá jobban felkelti a figyelmét.

Köszi szépen.<#wave>

Anders & Fahrenkrog - TWO (2011)

Ezt már feltöltöttem 2011. jún. 09. 21:22, (7101 hozzászólás alatt) csak senki nem vette észre.
kaposi1
Szia!

Félreértés ne essék azért mert mostanában sok szó esett róla , ez továbbra se lossless topik.
Szóval köszönöm szépen hogy megosztottad a topik látogatókkal.<#worship>
Amúgy még nem nagyon láttalak erre.
Nick nevedbõl ítélve nem közömbös számodra sem ez a stílus.<#wink>
Helyes.<#eljen>

Üdv a topikban.<#integet2>

Sziasztok !

Azok számára akiknek mp3 is megteszi.Nem saját album de szivesen megosztom a linket.

Anders & Fahrenkrog - Two

01. Gigolo
02. No More Tears On The Dancefloor
03. Summer Of Love
04. Wicked Love
05. Mr. Moon
06. Nathalie
07. Stay
08. Hit Or A Miss
09. Why Do You Cry
10. Maria
11. Army Of Love
12. I Miss You

Klikk ;o)

Üdv ItaloFan

Bocs én vagyok lemaradva akkor már megjelent!!!!<#wave>
<#whatever>
Szia user2!
Ezt hogy értetted ?

".....és jó hír hogy 2011.jun 11.-én jön az album!!!"

Nálam már Juni 15.-e van !<#vigyor2>
Különben köszi az "uppokat" , elvittem öket !
üdv ItaloFan1969
kaposi1
Szia Zokikám.<#wave>
Kérdés!!!!
Minden albumot törölhetek már az FTP-rõl?
Hogy legyen hely másikaknak.<#wink>

gyorgy74
Elõre köszönöm Zoli!<#law>

tgolyo
holnap ftp-n

gyorgy74
Szia Zoli biztos hogy saját lemez? És mikor lesz elérhetõ!!!<#worship>

tgolyo
Hi All!

remélem belefér napjaink közé<#circling>

még mielõtt valaki megkérdezi: saját lemez<#heureka>

Sziasztok! Egy nagy zene volt, de így valahogy... még ha normális vocal lenne alatta akkor még el is menne, szerintem!
Evgene I. - Shy Like An Angel (Radio '11 Italo Lento Tanz Mix)
Wescone
Az õ fejében, van. <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

gyorgy74
Ilyen felhasználó nincs is Lak'ech Ala K'in!<#wow1>

gyorgy74
Nem kel ezért besértõdni, ha tudod hogy 100%-ban lossless akkor az analizálásnál miért bukott meg??? Érdekes amit én osztottam meg eredeti lemezrõl arra ilyet nem írtak! A félreértések elkerülése véget ha az anyag nem veszteségmentes vagy nem tudod a pontos forrását akkor stop! Megtanultam a nettõl letöltött musikot sosem osztom meg mert már volt bajom belõle! Ha van gyári lemezed akkor arról tegyél fel egy wav-ot!<#wink>

Egyébiránt tudatom, teljes magaslatában tudom hogy 100%-ban lossless anyagot osztottam meg, de ezek után semmit nem fogok ilyen emberekre kár az idõt fecsérelni ami amúgyis drága nekem. Ezeknek még az se volna jó, ha platina lemezen osztanám meg, ezek a tények cimbora!!!!<#nyes>
gyorgy74
Szerintem nem is lenne semmi baj ha így osztanád meg zenéidet! És akkor nagy mellényel írhatnád hogy saját gyári rip! Páldául ha ide kattintasz akkor így! <#wink>

gyorgy74
Figyelj!!!! Wescone kolléga szintén itt az sg egy HQ Sound & Music Samples topiknak a házi gazdája õ aztán tudja mi a minõség!!!<#eljen>Én még mindig azt mondom hogy nagy szavakat itt nem használnék. Ha meg osztasz valamit akkor azt valós losslessben tegyed!<#worship>

Musachy
Ekkora lámaságra már nem is kellene reagálni... Uff, én többet nem mondok.

Szerintem az agyukat kéne ízekre szedni, de most már meggyõzõdésem van arról hogy süketek vagy szokol rádión hallgatnak zenét, ott aztán tényleg semmi különbség nincs lossless vagy az õ szavukkal élve mptréé között!!!!!<#nyes>
Kõssz már van egy!!!
Wescone
Gondoltam korábban, elküldelek fülészetre, de mostanra meggyõzõdtem arról, hogy neked inkább pszichiáterre van szükséged.

In Lak\'ech Ala K\'in

gyorgy74
Szia user2 szerintem ne játssz a tûzzel mert ízekre szedik a feltöltött lessless zenéidet! És ha a forrásod nem hiteles akkor ne is próbálkozzál ilyesféle megosztással!<#ejnye1> Én ha meg osztok valamit akkor azt a leghitelesebben saját fotó az eredeti lemezrõl és nem beszélve a szigorúan elõírt kritériumoknak megfeleljen.<#eljen>

Musachy
Szerintem.

Szerinted!!!!!<#nyes>
Musachy
Mindezek után a #7279-ben lévõ "a szutyok rippekhez hasonlítsd amit ide feltöltenek eggyen ketten ha van annyi bennük hogy feltöltik de általában csak linkelik más oldalról!" rólad is szól? (Ez is egy költõi kérdés). <#nyes>

Gratulálj a kiadónak!!!!!<#vigyor>