NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
imo :) science fiction is science fact
tetszenek nékem ezek az analizálások. én nem szoktam beleszólni a dolgokba , mindenki azon hallgatja a zenét amin akarja. lehet az
1 millás cucc , vagy 50.000Ft-os. nekem sincs a szobámban drága cuccos , de épp elég. aki ismer tudja,hogy sokáig aktív dj.-ként dolgoztam. nem négy-öt évrõl beszélek. A mai napig minden hónapban csinálok legalább öt szabadtéri(retro)bulit. aki már járt nálam a fórumtársak közül az tudja , hogy milyen cuccal bulizok.
4db Reflex mélyláda , 4db Reflex Megaláda , 1db keverõ , 2db bakelitlejátszó(vinyl)
és kb.:1100 lemez amit cipelek magammal. ilyen EQ ketyeréket nem használok , nincs is értelme. van egy Ágota és egy Robson erõsítõ stb.
lényeg a lényeg , levittem a pincébe egy cd lejátszót , kiírtam audio cd-re Elen Cora nótát. kb100/150W-nál elég rendesen bántotta a fülemet.
persze ez nem szobai hi-fi cucc , hanem dj.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ha már a kinek mi van és min hallgat zenét-nél tartunk, szerintem magánügy.
Ez nem a pár fórumozó által hivatkozott problémát kezeli vagy kompenzálja.
Az alaptevést úgy látom még mindíg nem érted:
Ha csak feltöltesz egy mp3-at és simán lekommenteled a nélkül, hogy ebbõl vagy abból csináltam - mindenki megköszöni és továbblép.
(lásd az én 7344 hozzászólásom)
De a hivatkozott zenei "láncot" elnézve (aminek szerintem és ismétlem szerintem enyhén szólva gyenge láncszeme a RIF csövecskés konverter (hangsúlyozom - ebben a láncban jobb lenne egy Heed elektronika) fõleg balgaságnak tartom, hogy egy fél millás rendszeren nem lossless zenét hallgatsz monnyuk egy AudioMeca (Pierre Lurne) Mephisto CD futómûvön mint mondjuk én is..
Az mptrét meg meghagyom a pc külön láncára, mert ott nem elvárás a reprodukálási képesség.
Ez nagy balgaság - szerintem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bocs az OFF-ért
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
A hivatkozott hozzászólásodnak megfelelõen - bevetve a promo kapcsolatrendszeremet - íme egy kis lemasterelt mix.
A losslessre még nem értetek meg...<#nyes>#nyes>
Kivételesen nem saját kutyveleg!!
Riccardo Campa - The Italian Way (Album Promo Megamix) by Martin Verlaan
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Van itt egy link amit szivesen megosztanék az idelátogatókkal.Nem kimondottan Italo "lelöhely" de szerintem a "nemprofik" sok igényes zenét fognak itt találni.Ahogy beleklikkelgettem jópár album losslesben van felrakva.
Klikk
Jó böngészést!
üdv ItaloFan1969
Kérdés.Mikor várható albumod Lossless formátumban,
És a Answer: Thank you very much! I can`t to say anything about the album. Sorry...
Szóval még Elen se tud a maxiról.
Ide nem tudok mosolygós smile-t tenni.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Azt hiszem most jött el az idõ amikor azt mondja elég, és ne tovább.<#ejnye1>#ejnye1>
Nézd én nem tudom mire jó az amit te csinálsz.<#sir>#sir>
Ha azt hiszed hogy azzal hogy esetleg tologatod a potikat egyes hangszíneket kiemelsz, másokat eltüntetsz, és azt hiszed hogy ezzel lossless-t alkottál akkor nagyon sajnállak.
Szeretném illusztrálni három képpel hogy mi egy igazi vinyl spektrumképe.
Majd ez a vinyl átkonvertálva 320-as mp3-ba.
És végül az az átkonvertált mp3 320 visszakonvertálva wav-ba.<#fogmosas>#fogmosas>
1.Eredeti wav spektrumkép!
2. Wav-bol 320-as mp3
3. 320-ból visszakonvertálva wav-ba ugyan az a felvétel
Nos ami rád vonatkozik az idáig betett felvételeidbõl az az utolsó két lépés sajnos.
Minden feltöltésed analizálása errõl tanúskodik.
Engem nem is zavarna tulajdonképpen addig a pontig amíg nem tévesztesz meg másokat azzal, hogy lossless-ként letöltik, és közben csak a méret nõ, de a minõség sajnos marad.
Ne sértõdj meg és továbbra is szívesen látlak, hiszen felpezsdítetted a fórum életetét<#buck>#buck>, de ezeket a csúcs szuper lossless felvételeket inkább légyszi hanyagold.<#ejnye1>#ejnye1>
Elen Cora vadonatúj maxi megjelenésérõl lossless-ben azt hiszem elsõ emberek közt értesülnék.<#ravasz1>#ravasz1>
Elen Cora.
Meg fogsz lepõdni mennyi találatot fog kidobni rá.<#wink>#wink>
Különös figyelmet fordítok Elen szóló ill. Zenekari pályafutására ( Siberian Heat )<#szeret>#szeret>
Elen Cora - Tell me why 2011
Elen Cora - Tell me why ( Sentimental version ) 2011
IMG]http://i52.tinypic.com/r0t7h1.jpg[/img]
01-No More Tears On The Dancefloor
02-No More Tears On The Dancefloor (7'' remix)
03-No More Tears On The Dancefloor (Club Remix)
04-Hit or Miss (80s remix)
http://www.multiupload.com/990A5WNOYU
Látom te is bizol orosz barátaink izlésében ! <#taps>#taps>
Ezt ismered ?http://mp3forum.com.ua/showtopic64643st1110.html
üdv ItaloFan1969
üdv ItaloFan1969
,o) már február óta kattintgatom magam a topicodon keresztül kasul<#eljen>#eljen> ... sajnos ez úgy van hogy nem tudok konstruktiv hozzászólást , vagy egyáltalán egy új elödót vagy ehhez hasonlót itt közzétenni. Ismereteim hiányában - de az italo muzsika szerelmeseként - inkább maradok olyasmi mint "csendes társ". Ha valaki valamilyen szuper nótát belinkel azt köszönettel elviszem <#eljen>#eljen>, másrészt pedig már a topicon keresztül számtalan ötlettel gazdagabb lettem amiért hálám üldözzön benneteket <#taps>#taps>
üdv ItaloFan1969 <#wave>#wave>
Csak tudod vizuális az ember, ha egy képet is lát hozzá jobban felkelti a figyelmét.
Köszi szépen.<#wave>#wave>
Ezt már feltöltöttem 2011. jún. 09. 21:22, (7101 hozzászólás alatt) csak senki nem vette észre.
Félreértés ne essék azért mert mostanában sok szó esett róla , ez továbbra se lossless topik.
Szóval köszönöm szépen hogy megosztottad a topik látogatókkal.<#worship>#worship>
Amúgy még nem nagyon láttalak erre.
Nick nevedbõl ítélve nem közömbös számodra sem ez a stílus.<#wink>#wink>
Helyes.<#eljen>#eljen>
Üdv a topikban.<#integet2>#integet2>
Azok számára akiknek mp3 is megteszi.Nem saját album de szivesen megosztom a linket.
Anders & Fahrenkrog - Two
01. Gigolo
02. No More Tears On The Dancefloor
03. Summer Of Love
04. Wicked Love
05. Mr. Moon
06. Nathalie
07. Stay
08. Hit Or A Miss
09. Why Do You Cry
10. Maria
11. Army Of Love
12. I Miss You
Klikk ;o)
Üdv ItaloFan
Szia user2!
Ezt hogy értetted ?
".....és jó hír hogy 2011.jun 11.-én jön az album!!!"
Nálam már Juni 15.-e van !<#vigyor2>#vigyor2>
Különben köszi az "uppokat" , elvittem öket !
üdv ItaloFan1969
Kérdés!!!!
Minden albumot törölhetek már az FTP-rõl?
Hogy legyen hely másikaknak.<#wink>#wink>
remélem belefér napjaink közé<#circling>#circling>
még mielõtt valaki megkérdezi: saját lemez<#heureka>#heureka>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Evgene I. - Shy Like An Angel (Radio '11 Italo Lento Tanz Mix)
In Lak\'ech Ala K\'in