NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy durranás lesz!

1. People ( World Mix)
2. Trading Love (New Arrangement) feat. Florence
3. Worth Fighting For feat. Sehya
4. I Need You
5. What I Wanted
6.Love Will Survive
7. Don't Stop Tonight
8. Keep Me Close To You
9. Zeroes 2 Heroes feat. Kate Lesing (ZYX Remix)
10. Forget (Italo Mix)
ItaloDisco4Ever !
Ez tetszik, köszi a bemutatót.
Utoljára szerkesztette: polojana, 2024.01.27. 18:49:17
Utoljára szerkesztette: polojana, 2024.01.27. 18:49:17
Tavaly ősszel belengettem már ,Nicolas Bertin (Italo4ever) dalaiból szavazást.
Most kerül sor rá.
Top 10 rangsorolásokat kérek szépen a kitűnő francia zenész dalaiból.
Segítség és sok egyéb az alábbi linken.
Italo4ever
Most kerül sor rá.
Top 10 rangsorolásokat kérek szépen a kitűnő francia zenész dalaiból.
Segítség és sok egyéb az alábbi linken.
Italo4ever
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Silent Circle - Touch in the Night (Bizzarro Universe Edit) Free DL (bandcamp)
Újratöltve azon tagoknak akik a soundcloud-ról nem tudták letölteni.
Újratöltve azon tagoknak akik a soundcloud-ról nem tudták letölteni.
ItaloDisco4Ever !
Nos, igen, ez ismét a hamisítatlan Fred sound. Hozza a szokásos feelinget
Because I said so... that's why.™
Megint kikerült egy új, érdekes én még a régit sem hallottam, de tök jó, ahogy az LMFAO-val ezt összedolgozták!
Mflex Sounds Team - In the Sand (ft.Lmfao) Spacesynth, italodisco
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.26. 20:17:13
Mflex Sounds Team - In the Sand (ft.Lmfao) Spacesynth, italodisco
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.26. 20:17:13
A csajszi oldalán találtam rá, lehet őket nem szeretni, vagy szeretni, nyilván sokan szeretik őket, ha ílyen durva ütmeben gyűjti az új feliratkozókat, de az nem semmi, hogy mit csináltak 2023-ban! 23 új dal, amit ketten csináltak, itt azt mutatják be, de az Mflex csávesz oldalán van még 10 újrakevert, vagy teljesen új dal, ami szintén 2023-as. Én eltudom képzelni, hogy emögött megnnyi munka van, főleg, hogy mindegyikhez készült még frankó minőségi videó is.
Kb 30-40 másodpercesek a videók mix-ben.
Szóval, emelem kalapom...
Mint írtam, ez a szép csajszi, Marta Nut youtube csatornája. Azt viszont komolyan nem tudom, hogy valóban Mflex csávesz felesége már, mert ezt több helyne olvastam már a hozzászólásokban, mármint, hogy a felesége.
Mflex Sounds Team - Things we made together
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.26. 15:34:20
Kb 30-40 másodpercesek a videók mix-ben.
Szóval, emelem kalapom...
Mint írtam, ez a szép csajszi, Marta Nut youtube csatornája. Azt viszont komolyan nem tudom, hogy valóban Mflex csávesz felesége már, mert ezt több helyne olvastam már a hozzászólásokban, mármint, hogy a felesége.
Mflex Sounds Team - Things we made together
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.26. 15:34:20
Frizzante - Perfect Stranger
Mind Enterprises / Boys & Girls (Italo Disco)
Nos úgy tűnik, hogy jön ez is, mármint az Silent Circle feldolgozás mert itt is mutatják és itt már ott van, hogy jön hamrosan, de engem ez az Ameno kis promo, konkrétan hanyatt b...ott!
Elképesztően tetszenek benne a hangok, már amit most megmutat belőle. Ebben van, templomi harangtól kezdve, gregorian, vangelis, synthwave, italo... Nekem ez nagyon várós!
És a csávesz már megint növelte a feliratkozást, most direkt figyeltem, két nap alatt váltott 201 ezerre! Az nagyon durva, főleg egy new generation előadónál.
Mflex Sounds Team - Ameno! (promo video) Synthwave 2024
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.25. 08:52:11
Elképesztően tetszenek benne a hangok, már amit most megmutat belőle. Ebben van, templomi harangtól kezdve, gregorian, vangelis, synthwave, italo... Nekem ez nagyon várós!
És a csávesz már megint növelte a feliratkozást, most direkt figyeltem, két nap alatt váltott 201 ezerre! Az nagyon durva, főleg egy new generation előadónál.
Mflex Sounds Team - Ameno! (promo video) Synthwave 2024
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.25. 08:52:11
Almacén Noventas feat. Maria Opale & Mc Lez - Saltwater (bandcamp)
Original mixet ,eurodance style rajongóknak ajánlva.
Richard TM Funky House Edit ,jól passzol e topic egyik zenei műfajához.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Italo4ever (Nicolas Bertin) manapság az egyik ász,legjobb a new generation italo disco vonalon.
Trading Love feldolgozását tegnap este 10 óra magasságában 4x hallgattam meg,egymás után,nem tudok betelni vele.
Tán mert az eredeti is nagy favorit volt,van ,lesz!
Trading Love feldolgozását tegnap este 10 óra magasságában 4x hallgattam meg,egymás után,nem tudok betelni vele.
Tán mert az eredeti is nagy favorit volt,van ,lesz!
ItaloDisco4Ever !
Ez a dallam illetve hangzásvilág a lakodalmas,mulatós zenék szintjének közelében van.
A művész úrnak vissza kéne vonulnia,nem megy ez már.
A művész úrnak vissza kéne vonulnia,nem megy ez már.
ItaloDisco4Ever !
A második helyezett Heaven42 - Heart To Heart-ja lett a meglepetés ezen az összesítésen.
Érdekes még,hogy a zene gyáros Mfex csak két dallal szerepel.
Az Italo4ever 4 db zenéjével is ott van.
A legsikeresebb bizonyos szemszögből a Cars & Brides, Mind a 4 dala az első 20-ban van.
Érdekes még,hogy a zene gyáros Mfex csak két dallal szerepel.
Az Italo4ever 4 db zenéjével is ott van.
A legsikeresebb bizonyos szemszögből a Cars & Brides, Mind a 4 dala az első 20-ban van.
Szia Marika,
Vedd elő a Modern Talking CD lemezeidet,az azokon hallható dalok mindegyike nagyságrendekkel jobb ennél,sőt tovább fokozom,ez a produkció arra sem érdemes hogy összehasonlítsuk a 80s MT dalokkal,azok nagyon gyenge másolata,mulatós közeli hangjegyekkel.
Marika,többször leírtam,neked nagyon jó zenei ízlésed van,értetlenül állok egy-egy ilyen kilengéseden.
Vedd elő a Modern Talking CD lemezeidet,az azokon hallható dalok mindegyike nagyságrendekkel jobb ennél,sőt tovább fokozom,ez a produkció arra sem érdemes hogy összehasonlítsuk a 80s MT dalokkal,azok nagyon gyenge másolata,mulatós közeli hangjegyekkel.
Marika,többször leírtam,neked nagyon jó zenei ízlésed van,értetlenül állok egy-egy ilyen kilengéseden.
ItaloDisco4Ever !
Nohát,a saját listák összesítése alapján is a Tiger Club dal lett a befutó a number one pozícióba.
Megjegyzem,megérdemelten,s ahhoz képest hogy a tavalyi évben egy gyengébb felhozatalból tudtunk válogatni,az általam publikált top 30,nagyon magas színvonalú dalokat rangsorol.
Benne volt ebben a kezem,mert nem adtam zöld jelzést a mulatós közeli daloknak, illetve a gyenge Modern Talking kottamásolóknak.
Köszi Allada!
Megjegyzem,megérdemelten,s ahhoz képest hogy a tavalyi évben egy gyengébb felhozatalból tudtunk válogatni,az általam publikált top 30,nagyon magas színvonalú dalokat rangsorol.
Benne volt ebben a kezem,mert nem adtam zöld jelzést a mulatós közeli daloknak, illetve a gyenge Modern Talking kottamásolóknak.
Köszi Allada!
ItaloDisco4Ever !
Egy másik 80s favorit italo-disco dal új remixben.
Ken Scott - The Voice I Feel Inside (Hysteric Edit)
Ken Scott - The Voice I Feel Inside (Hysteric Edit)
ItaloDisco4Ever !
Link to Steve Barrow - Look Around Me EP
A 2 új remixből a Rey David Diaz által készített, bitang jó,szerintem megveri az original verziót is.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Axel Breitung sounds talákozása Mflex dallamvilágával,izgalmas,figyelemre méltó,szinte csak jó lehet.
Ez ütős lesz ha kikerül teljes egészében,de remélem nem a shortban látható képi világ lesz a videóban.
Laura Branigan remixhez készült videóhoz hasonló az elvárásom.
Ez ütős lesz ha kikerül teljes egészében,de remélem nem a shortban látható képi világ lesz a videóban.
Laura Branigan remixhez készült videóhoz hasonló az elvárásom.
ItaloDisco4Ever !
Ez nagyon jónak tűnik.
Szerintem jön ez majd egészben, csak ezek a short videók olyan népszerűek lehetnek, hogy bepróbálkozott egy ilyen bemutatóval.
Ez sem volt, ha jól látom. Tök egyedi, ahogy csinálják a próbálkozásokat. És megértem.
Nyilván ők is tudják és érzik, hogy a zenei piac egyszerűen meg van roppanva. Csak az igazi nagy sztárok zenéit nyomják orrbaszájba mindehol. Ma egy New-italo generation előadók, kb a gödör alatt vannak nehéz helyzetben. Nem csodálom, ahogy már írtam, hogy egyre több zenéjük nem kapcsolódik az italo Disco-hoz már. De ez is egy szép és érdekes munka...
Mflex Sounds Team - Mission: Impossible ( Impossible remix) 2024
Nyilván ők is tudják és érzik, hogy a zenei piac egyszerűen meg van roppanva. Csak az igazi nagy sztárok zenéit nyomják orrbaszájba mindehol. Ma egy New-italo generation előadók, kb a gödör alatt vannak nehéz helyzetben. Nem csodálom, ahogy már írtam, hogy egyre több zenéjük nem kapcsolódik az italo Disco-hoz már. De ez is egy szép és érdekes munka...
Mflex Sounds Team - Mission: Impossible ( Impossible remix) 2024
Ez durva lenne, ha ezt a SILENT CIRCLE dalt is megcsinálná az MFex csávesz, vagy banda.
Mert ez már most jól durván jól hangzik. Tudom, hogy a shuffle dance a "cool" mostanában, mert néhány kis hülye p...csa rázza magát és milliós megtekintéseik vannak, de nekem már hányingerem van az egésztől.
Nyilván a nagyobb nézettség miatt választották ezt a rövid kis bemutatót ők is. De itt a zene a lényeg...
Amúgy szép csendben átlépte a csávesz a 200 ezres feliratkozást és ahogy számoltam a legútóbbi 2 hónapja még 177 ezret, inkább durván növelte a feliratkozók számát, mint csökkent volna nála.
https://youtube.com/shorts/o4exCIIdWs4
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.22. 15:53:56
Mert ez már most jól durván jól hangzik. Tudom, hogy a shuffle dance a "cool" mostanában, mert néhány kis hülye p...csa rázza magát és milliós megtekintéseik vannak, de nekem már hányingerem van az egésztől.
Nyilván a nagyobb nézettség miatt választották ezt a rövid kis bemutatót ők is. De itt a zene a lényeg...
Amúgy szép csendben átlépte a csávesz a 200 ezres feliratkozást és ahogy számoltam a legútóbbi 2 hónapja még 177 ezret, inkább durván növelte a feliratkozók számát, mint csökkent volna nála.
https://youtube.com/shorts/o4exCIIdWs4
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.22. 15:53:56
https://sanmarco.bandcamp.com/album/a-better-love
2023 Októberi amúgy , de valóban jó kis maxi!
Nálam a hónap legjobb dala eddig.
Close Miss- (You don't )Call my name
Fred Ventura - Dancing Alone (Electro Potato Remix)
Talán ez a, Give it to me like! egy ----hard synth/retrowave---- keveréknek nevezném, egy új mai Melodic Techno hangzásba bújtatva, erős basszussal, dobbal és érdekes szintetizátor dallammal. Szóval nekem bejött, de ahogy olvasom elég sok mindenkinek betalált.
Fogalmam sincs, hogy ezt stílusilag hoval lehetne sorolni, de számomra egyre egyértleműbb, hogy az MFlex banda egyre jobban eltávolódik az Italo műfajtól. Maga a zene, az ütem és a többi valami brutális, ahogy ez megszólal hangfalon! és kérik is, hogy a hangerő legyen feltekeve!
Nekem nagyon bejött ez az újdonság! Az utánna lévő bemutatók alapján is ez a véleményem, az egyik italo disco, a többi nem az, bár az EMOTIONS dal nagyon szép.
Mflex Sounds Team - Give it to me like! 2024
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.17. 12:14:54
Nekem nagyon bejött ez az újdonság! Az utánna lévő bemutatók alapján is ez a véleményem, az egyik italo disco, a többi nem az, bár az EMOTIONS dal nagyon szép.
Mflex Sounds Team - Give it to me like! 2024
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.01.17. 12:14:54
Fancy - Feuer & Eis (slice Me Nice) (Nu Disco Remix) 2024
Oly sok szó esett mostanság a művész úrról. Gondoltam ez se maradjon ki.
enjoy
Köszönöm az infókat!
Szerintem késik a megjelenése mert a lengyel barátaim még nekem sem küldtek belőle, és a discogs-on se látok se eladást ,se vételt belőle!
Aki e lemez letöltési lehetőségéről, vagy megvásárlási lehetőségéről tud valamit, kérném szépen.
Hónapok óta vadászom, eredménytelenül.
Modern Talking fanok előnyben ( s mint én...)
discogs infó:
discogs infó
MODERN HEROES - YOU'RE MY HEART
Hónapok óta vadászom, eredménytelenül.
Modern Talking fanok előnyben ( s mint én...)
discogs infó:
discogs infó
MODERN HEROES - YOU'RE MY HEART
Ez a hét zenéje nálam.
Végre a régi formáját hozza Fancy.
Téma választás is tökjó, rengeteg filmet láttam Bonnie & Clide témában.
Végre a régi formáját hozza Fancy.
Téma választás is tökjó, rengeteg filmet láttam Bonnie & Clide témában.
Szia Marika!
Az extended verzió valóban szuper , most hallottam először!
Viszont az még nem a hivatalos .
Remélem valami ilyesmi kerül majd a vinyl-re is!
De végre megrázta magát és az egész album nekem nagyon tetszik !
Az extended verzió valóban szuper , most hallottam először!
Viszont az még nem a hivatalos .
Remélem valami ilyesmi kerül majd a vinyl-re is!
De végre megrázta magát és az egész album nekem nagyon tetszik !
Because I said so... that's why.™
Úgy gondolom, ez nem visszakapaszkodás, az extended verzió csúcs szuper, a 80-as évek színvonalát bőven eléri, na jó, nem egy Bolero vagy Flames Of Love, de ez azért ütős.
Azért tudnak még a szerzők, zeneileg és a vokál is tökjó szerintem.
Azért tudnak még a szerzők, zeneileg és a vokál is tökjó szerintem.