41660
-
italofan95 #14192 És mit csinál a japán zenéimmel, ahol a címek kandzsival vannak írva? :D -
gyula1971 #14191
Vanello & Steven Kimber - S.O.S For Love (Maxi Version 2013)
-
atiapuka #14190 Jaja -
#14189 Amúgy nézd csak mennyire nem hülye a progi. Ha normálisan be van egyszer állítva akkor már magától is megcsinálja ahogy belehúzod az ablakba az albumot. -
atiapuka #14188 Egyébként igazad van, mert énb is elég precíz vagyok.
Csak tudod a C:\ re szoktam letölteni a zenéket, s onnét mazsolázok. És amikor átteszem a D:\-re, akkor már átnevezem normálisba. Csak most ez egy dupla válogatás, és mazsolázok belőle.:)
De azért köszke ám, hogy szóltál. -
#14187 Igen ezt gondoltam.
Csak a mai modern kütyükben Pl egy Autós CD egységben hogy néz már ki ha így ír ki egy címet és előadót. A másik hogy a gépeden meg sem találod egy kereső progival.
Nekem tök mindegy ki hogy menti a zenéit de én szeretem a rendet és precízséget. -
atiapuka #14186 Egyébként kíváncsiságból megnéztem az aimp-pal, és ott úgy írja ki a nevét, ahogy te írtad.:)
Én csak a szokásos file átnevezése és copy útján másoltam ide.:) -
atiapuka #14185 Őszinte leszek Lacikám, nekem teljesen mindegy a file neve. A zene tetszik, az a lényeg.:)
Elég bajom van nekem a file nevekkel a munkám kapcsán. -
#14184 Mert szerintem így ilyen kinézettel kellene kinéznie minden zenének a lejátszóban.
Italove - Follow Me To Mexico (Flashback Ri-Mix)
Csak a probléma az, amikor valamit berippelnek nem figyelnek oda a beállításokra és akkor történnek ilyen ákombákom írások.
IGY kellene kinéznie a file név beállításoknak.
-
atiapuka #14183 Miért Lacikám? -
#14182 Miért nem futtatod át egy konvertáló progin így elég érdekesen néz ki ez a megnevezés. -
atiapuka #14181 Most dübörög nálam.
Italove-Follow_me_to_mexico_(flashback_ri-mix)
Marhára tetszik. -
#14180 akkor ez a végszó! -
#14179 Szerintem is így van. Ami kapható az nem ritkaság. -
#14178 Tudom , nem is te sajnálhatod. -
#14177 Jaj, ezt nem sajnálom. -
#14176 Igazad van a ritkaság attól ritkaság ha másnak nincs meg , nem lehet meg.
Mint Pl: ez!
-
beva02 #14175 akkor megnyugodtam nem veszítettem semmit sem -
#14174 És várjuk a hivatalos megjelenést, ha lehet vinylen! -
#14173 Hatalmas videó és zene volt, a szövege a fülemben cseng! Egy költő ez a faszi. -
#14172 Nem véletlenül volt a takarítás. Én inkább a Spartacus utolsó részét néztem ,és mennyivel jobb döntés volt. -
#14171 Ilyen névvel egyébként Tuc Tuc együttesre gondolnék de szerencsére nem az sőt... -
beva02 #14170 Szép napot mindenkinek kérdezném mekkorát durrant a tegnap este? Bejött megint a hülyeség látom mert semmit nem találok rolla -
#14169 Thomas Bainas - Blue Eyes (Italo Disco 2013) (Extended)
-
#14168 Ez nagyon jó:
Thomas Bainas - Dark Desire (Italo Melody 2013)
-
#14167 Kellemes zene köszi! -
#14166 Thomas Bainas - Angel of my Heart (instrumental)
-
#14165 Thomas Bainas - Angel Of My Heart (2013)
-
#14164 Bárki megvehetné de szerintem is drága.
Az más kérdés hogy nekem nagyon kellet ez a lemez.
Amíg pedig nem elérhető a neten addig nálam ez rare kategória. -
#14163 Ha bárki megveheti, akkor nem ritkaság. Szerintem... -
#14162 Ja és amikor a videó készült akkor még nem volt a recsegős verzió sem a Youtube-n szóval joggal van megnevezve ritkaságnak. -
#14161 Próbáld meg megtalálni a másik számot a maxiról a neten akár 128-as mp3-ban is és megtudod.
Amúgy persze ami kapható az nem ritkaság márpedig ez a zene jelenleg is kapható. Viszont a mai világban (sajnos) már az is ritkaságnak van mondva ha nem lehet letölteni a netről valamit. Márpedig ezt 2012 Szeptembere óta nem lehet. -
#14160 Ez tényleg jó, főleg az a kis P.Lion motívum benne, de amúgy is jól összehozták. Csak azt nem tudom megérteni, hogy mostanában már minden új kiadású zenére ráaggatjátok, hogy "rare". Ugyan mitől lenne ritka? -
#14159 A zene kellemes, jó 80-as hangzásvilágú.
Ez nem a múlt és jelen összefogása miatt van, csakis L.J. Rizzo műve, nem mellesleg az éttermének a reklámja is.
Ha csak ő adná elő vagy esetleg valami normálisabb partner. Már elnézést, de ez a kelt kalácsképű viet csaj ahogy énekel... "INTYU DÖ LÁJT..." "SZÁMTYÁJMSZ" "LISZÖN TYU MÍ" "TYÉK MÁJ HEND, AGYÖRJSZTÉND, GYON BI AFRÉJID"...
Amikor Linda átveszi a szót, mintha egy másik dimenzióba kerülnénk. Sajnos ez a TyúQ úgy elrontja ezt is, hogy pénzt nem ér a lemez. -
atiapuka #14158 Érdekes, most ez is tetszik:
TQ_-_Lets_go_to_tokyo_(axel_remix) -
atiapuka #14157 srácok:)
-
atiapuka #14156 MEgvan!
Nekem David Lyme jutott eszembe. A Playboy.
Nem hasonlít srácom, fülcsi? -
atiapuka #14155 Meg a zene is marha ismerős... -
atiapuka #14154 Ez a Lenroy is marhára tetszik.
Azon gondolkodom, hogy kinek a hangjára hasonlít baromira... -
atiapuka #14153 Szevasztok!
Ritkán járok már fel, mert rengeteget dolgozom.
De most nekiültem, és bele-belehallgattam a zenékbe.
Ez a Trans-X & TQ* - My Fascination nagyon tetszik!
Pedig a többi TQ zene, ami itt forgott nekem nem jött be.