41660
-
beva02 #14320 Ez már régóta téma csak most körvonalazódik teljesedik ki igazán köztudott volt hogy a bakelit a legjobb -
#14319 Forintos helyeken ha már New Italorol beszélünk, elég nehezen rendelnél ilyen helyekről. -
#14318 Na erről beszélünk itt már pár hónapja!
"Új vinyl bakelit vásárlás rendelés
A növekvő kereslet miatt megkezdtük a Vinyl /bakelit/ lemezek forgalmazását. Lehetőségeinkhez mérten, dinamikus ütemben növeljük a választékot a készleten lévő, vagy a megrendelésre beszerezhető LP-k tekintetében. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban lépjen velünk kapcsolatba. Az LP-éket közvetlenül a kiadóktól rendeljük meg, csak új bakelit lemezeket árusítunk."
Vissza a múltba,de milyen helyesen. -
beva02 #14317 gondoltam én forintban jobban eligazodnak a mesterek is azért linkeltem az oldalakat. erről jut eszembe megrendelem a héten a Italo Disco New Generation 2. részét
-
beva02 #14316 köszi át vizslatom -
#14315 Szia!
részemről inkább akkor már őket ajánlom.
Sok jó kiadó egy helyen, egy postával rendelhető. -
beva02 #14314 és akkor nem kell hogy kinek mije van csak rendelni kell ha megteheti persze. és semmi rossz indulat nem vezérel a közlendömben -
beva02 #14313 vagy esetleg innen
http://melodycenter.hu/sct/375115/Kulfoldi_Eloadok_10Ak -
beva02 #14312 Sziasztok mielőtt még valami történne itt mindenki tud vásárolni is cd-et vagy mást
http://www.grando.hu/disco-zene-cd-sk4509
lehet hogy nem újdonság ez mindenkinek -
#14311 Inkább kitöröltem az utolsó bejegyzésem. -
#14310 Miért? Van itt akinek nincs? -
djmegadiscoboy #14309 ÁÁÁ, egy csöppet sem, amúgy az összes megvan :-) -
#14308 Tudom. -
#14307 Én is tudnék mutatni olyat hogy hogy lehidalnál.
Engem meg agyonvernének ha még csak képet is közkincsé tennék róla.
Ha meg kitenném a youtube-ra azonnal törölnék, mellesleg lehet ki is tiltanának végleg. -
#14306 -
#14305 Van egy ismerősöm, aki nem rejti véka alá a jobb lemezeit...
Bár Te biztosan sosem fogod ezeket a zenéket hallgatni
-
#14304 az évek alatt én is összegyűjtöttem DVD-ből (Film) vagy 1000 lemezt, szerinted mennyit nézek újra? -
#14303 Ez is megvan de nem Pepitába, hanem digitálisan. -
djmegadiscoboy #14302 Amúgy egyetértek veled, én is ugyanazt teszem, mint te. Én csak ezt a felhalmozást nem értem, de minden tiszteletem az ővék. A Face-t meg nem nézegetem, főleg mert ilyenekkel van tele :-) Inkább zenét hallgatok. :-) -
#14301 Azért még mindig én viszem a pálmát :) garantálom, hogy egész Dél Békés és Csongrád megyében!
Ilyen komoly gyűjteménnyel nem sok gyűjtő rendelkezik ám -
#14300 Komolyan nem értem mivel b...tam ki a biztosítékot ezzel a mondatommal már a második embernél.
Jó magam legalább öt embert ismerek akik ezeket a lemezeket kitehetnék ugyan így fényképezésre a polcuk elé.
Tele van a face a gyűjtők kollekciójáról készült képekkel. -
sztakiba #14299 -
#14298 Jó kérdés.
A gyűjtő nyilván nem egyszerre halmozza fel a több ezer lemezét.
Ez anyagilag szinte lehetetlen vállalkozás volna.
Több éves ,évtizedes szorgos munka eredménye egy nagyobb gyűjtő kollekciója.
Nyilván amikor megvette hallgatta , bár ismerek olyanokat is akik egyszer meghallgatják a lemezt digtalizálják és utána soha többet mert a vinyl lezárásra kerül légmentesen.
Nekem ez így kényelmesebb megoldás hogy fent vannak a rippek közel olyan minőségben mint a vinyl és egy pillanat alatt hallgathatom a zenéket.
Nem beszélve arról hogy nem kell keresgélnem a polcokon ( komoly gyűjteményről beszélek) tisztogatni,átmosni mielőtt a lemezjátszóra kerül stb....
Persze minden tiszteletem a vinyl gyűjtőké,sőt.. hogy ezeket a macerákat ők vállalják a zene maximális élvezetéért.
Nekem se pénzem,se helyen nincs egy ilyen komoly kollekció fenntartására.
Ezért választottam azt az utat hogy digitális rippeket gyűjtök a lehető legjobb minőségben. -
djmegadiscoboy #14297 Egy vélemény csak: jó dolog a cd, meg vinyl gyűjtemény, de mennyit hallgatja az illető? Nekem a klasszikus italo-ból, diszkó zenéből rengeteg eredeti cdm van, egyiket sem hallgatom. Ugye van a gyűjtő,a ki gyűjt, meg a zenehallgató. Én inkább az utóbbit választom. És még felteszem a kérdést ha már ő nem tudja hallgatni a lemezeit, ki fogja helyette? -
#14296 Nem is igazán értem mivel tiportam bele kis egyszerű lelkivilágodba koma.
Ha ismernél tudnád hogy nem igazán érdekel a vinyl-k begyűjtése.
Valóban rippeket gyűjtök.
Van sok sok barátom akik jóvoltából (persze én is sokat áldozok rá) hozzájutok ehhez az úgy nevezett "gagyi" rippjeimhez.
Hogy ezek 90%-a a netről lenne?
Talán tegyünk egy próbát.
Jó keresgélést kis "barátom"
És hogy milyen gagyik is ezek a rippek? Döntse el mindenki maga. -
gogomac #14295 Hi friends,can you help me for find this great song,thank you very much;)
info;
http://www.discogs.com/Gildo-Razza-Di-Degenerati-Tu-Lia/release/4316477
sample link;
http://www6.zippyshare.com/v/52425263/file.html -
stellay #14294 Ja csak neked nincs, csak a gagyi rippjeid meg a 90% netrol szedetek -
#14293 Ebben a szabad világban hány száz ilyen képet láttam már gyűjteményekről. -
#14292 James Manoro - Always and forever (DjTony's 2013 mixdown)
-
sanyo71 #14291 Gondolom Dj Tony-nak nem lesznek álmatlan éjszakái a minőség miatt,a gyűjteménye több mint figyelemre méltó,,,,
-
sanyo71 #14290 Jó kis remix lett ez,nem vitás -
sanyo71 #14289 Italover (Vladimir Barkus) - The Last Poem (80s Summer Dance Mix) Italo Disco 2013
-
lacey71 #14288 Elhiszem.
De szerintem egész jó lett ez a mjúzik így.
Sokféleképpen próbálkoznak a "barkácsolók",de sokszor az a legjobb mikor "korhű"marad azért. -
lacey71 #14287 Aham-no ezt eddig sose így csináltam.
Címet meg adtam neki csak hülyén nézett ki a cím egymagában DD -
#14286 Ez egy jó zene...Mint ha lenne ilyen lemezünk.
A minősége viszont egy rakás sz... -
lacey71 #14285 Ezt meg most találtam.
https://soundcloud.com/djtony_gr/james-manoro-always-and -
#14284 A Jutyub oldalon a vidi alatt van hogy megosztás klikk rá.
A kapott linket a videó beszúrása után beilleszted és góóóóó.
Annyit míg a házigazda szét nem rúgja a... címet illeszd a videóhoz mert én abban hibáztam. -
lacey71 #14283 Dehogyis!
Nagyon jól tetted.
A lényeg,hogy résen vagy :)
-
#14282 JÓ feldolgozás lett! -
#14281 Sanyi barátunk mutattot egy "fris" zenét ami bizony szerintem is egy feldolgozás lett.
Ninc tuc-tuc belőle éljen!!!!!
D.O.S. - Chance To Desire (Extended Mix)