41683
-
#15052 Az eredetit,aminek két nagyon ütős verziója van,ezzel a feldolgozással nem lehet egy lapon említeni! Ez a feldolgozás méltatlan az eredeti dal hangulatához,az ilyen típusú a 2000s évek elején készült italo dalok miatt pártoltam el anno az új megjelenésű disco zenéktől!Viszont ennek ellenére köszi hogy meg mutattad!Egyénként ha modern napjaink italo disco zenéje,akkor itt van egy megazene amivel én ebben a verziójában nem tudok betelni!Gazebo -
#15051 Ez még számomra is elfogadható, pedig nem szeretem a régi számok "mai köntösbe való átöltöztetését". -
#15050 Egy feldolgozás....Bolero - I Wish
-
#15049 Az International egy valóban nemzetközi csapat.
Tagjai: Vincent Vincent ( Bearsoup ) Anglia
Johan Collander ( JoCo ) Svédország
Sajnos lemezük még nincs de azt írták amint ez változik, értesítést kapok tőlük.
Szerintem igen fülbemászó zenét játszanak.
Nekem nagyon tetszik.
International - Hold me ( Maxi Mix) 5:54
-
#15048 International - Hold me , in Patrick Miller 14 junio 13 Mexico City...
Erről bizony holnap még lesz kérdésem .
Addig is Good Night! -
#15047 Hey Alex, how are you doing? Thank You for your attention and the correction but it's for my friend Sanyo71, I guess. -
Alex Mix #15046 Hello friend, there is a small error in the track list, you are ready. greetings friend
01. Roller Idol - Only You (feat. Bonfeel Electro Band)
02. Roller Idol - So Many Days (feat. Bonfeel Electro Band)
03. Roller Idol - Now (feat. Bonfeel Electro Band)
04. Roller Idol - Why Me (feat. Bonfeel Electro Band)
05. Roller Idol - Pray (feat. Bonfeel Electro Band)
06. Roller Idol - I Remember You (feat. Bonfeel Electro Band)
07. Paul Parker - Rot Revisited
08. Peter Aresti - Si Lo Quieres
09. Lenroy - Do You (Extended Version)
10. The Crosslines - Wings Of Love
11. Ken Martina - Memories (Extended Version)
12. R&M - Holiday
13. Marco Bardi - My Romance
14. Boris Zhivago - Rainy Day
15. Tommy Sun - No More In Love (Italo Mix)
-
gyula1971 #15045 Project A - Don't Games (Instrumental 2013)
-
#15044 Amennyiben neked van több infód,Orlando+Moroder zenei kapcsolatáról,ne hallgasd el,oszd meg velünk! Nem tudom mire gondolsz amikor azt írod több dolgot is kikérnének maguknak!.BOBBY ORLANDO zenei pályafutását 30 éve figyelem,szinte a teljes 80s zenei kollekciója a gyűjteményemben van amit cd-n be lehetett szerezni a zenéiből azt én meg vettem,még ausztrál importból is van egy best of cd-m tőle,a Flirts cd-ket pedig a kanadai unidisc kiadó által megjelentett lemezeken vettem meg ,mert az lényegesen jobb minőség mint az 'o'records-os!Amit írtam róla azt nem magam találtam ki ,hanem rajongói írták róla,van neki néhány,mondjuk japántól,oroszországon át dél-amerikáig és bizony hazánkban is rengetegen ismerik és kedvelik a zenéit! -
#15043 Bedobtad az egyik nagy kedvencemet a Fair Control-t,mindjárt megkeresem az említett zenét és meghallgatom! Egyébként tőlük az 'Angel Eyes'az a zene ami nálam az abszolút favorit! -
#15042 Majd befejezem valamikor.
Most jövök a rendőrségről egy feljelentés megtétele kapcsán.
Semmi kedvem most hozzá. -
#15041 Többször leírtam már,az elmúlt években nem hallgatam new-italo zenét,így minden infó,az újdonság erejével hat számomra! Amiről itt kollektív tudtok,én le maradtam [left]Ezért minden infót érdeklődéssel olvasok,és Laci befejezhetted volna a sztorit! -
#15040 ...pontosabban 4 slágerük.
Az FBI is ment jópár dizsibe annó.
Klippet mindjárt tolom brekihez a 80-asra.
Itt még rossz néven vennék egyesek... -
bumiputra #15039 "Giorgio Moroder és Bobby Orlando,közös vonásaik,mind2 olasz származású,amerikában élő!
Tehát a dallamos zene a vérükben van,és ha valaki nem tudná,Giorgio Moroder tanította meg anno Bobby Orlandot zenét írni."
Hát azért itt mindketten több dolgot is kikérnének maguknak !
-
#15038 Nem vagy egyedül ezzel az alkotással...Sokan feldolgozták többnyire sikerrel ki így ki úgy. Azonban alapjaiban nekem elsődleges kedvenc mégis az Italo4ever Feat.Monte Kristo - Lady Valentine (Italo New arrangement version). Remélem nem sértek meg senkit, már mint napjainkban fáradozást nem kímélő újragondolt készítőkre értettem.... Van egy Görög srác aki jó pár feldolgozást le tett az asztalra és WolfBack's Remix néven híresült el Fair Control - Symphony of Love feldolgozása nekem nagyon bejön.
Laci ebben a mesében is eljárhatnál és befejezhetnéd. Ha valaki késztetést érezne és megalkotná és újraszületne ez az etalon dalt egy kivalló remixben azt nagyon meg tudnám köszöni. -
#15037 Szerintem ezt a mesét nekem kellene befejeznem mivel tőlem is indult. -
#15036 Erről többet szeretnék tudni. Hol volt,hol nem volt,volt egyszer egy MONTE KRISTO nevü disco formáció,amely nagy sikereket aratott óperencián innen és túl,volt nekik mint a mesében három nagy slágerük,amelyből az én egyik kedvencem a "Lady Valentine" voltEzt a mesét sanyo neked kell befejezned,az mflex storyban... -
sanyo71 #15035 "Magyarként büszke vagyok rá hogy egy magyar srác mflex,ilyen külföldön is elismert zenéket képes csinálni,folyton belebotlok a neten"
Az is volt a cél hogy mindig belebotoljanakvalamennyi kis részem nekem is van benn -
sanyo71 #15034 Üdv bátyóRemek kis zene -
Biatomi #15033 Szia Sanyi,sziasztok!
ha már majdnem space,szerintem ez se a leggyengébb............ -
#15032 Ez is egy remek nóta! Na akkor módosítom magam,hasonló a zenei izlésünkmert azokat is megértem akik inkább (italover,mflex) féle zenéket favorizálják!Magyarként büszke vagyok rá hogy egy magyar srác mflex,ilyen külföldön is elismert zenéket képes csinálni,folyton belebotlok a neten,és van is egy világszínvonalú dala a 'not the other guy' a többi zenéje viszont eléggé 1 sémára készült![/left[left]Valaki meg tudja mondani mikori a 'HARD RIGHT'zenéje meg hívom pár korsó sörre! -
sanyo71 #15031 -
sanyo71 #15030 Egy hatalmas kedvenc,Sisley Ferre-vel is imádom, na de így..
http://youtu.be/sNmV54xMdpM
Cyber Space - Special Love (Michiel v.d.Kuy)
-
sanyo71 #15029 Köszönöm ha így látodaz ízlésem háááát fene tudja
van mikor egyedül maradok -
#15028 Nekem is gyanús hogy ez 80s italo,bár hangzásában akár new-italo is lehetne! Nem sok infó van róla a neten,talán lesz itt valaki aki meg tudja mondani,valójában mikori ez a dal!sanyo71jó zenei izlésed vanezt nem először könyvelem el magamban,de most már ideje volt el mondanom! -
sanyo71 #15027 Ez egy nagyon-nagyon jó zene,de maga a promo cd is 2005-ben jelent meg, ami nekem azt sugallja hogy ez egy 80-s évekbeli ki nem adott muzsika lehet...kár érte -
#15026 Nem értem a "Hard Right" zenéje,hogy úszhatta meg hogy hivatalosan egyetlen albumon jelent meg az is promo,s ráadásul angol kiadó,és ez az egyetlen verziója! Többet érdemelne,és érdemelt volna ez a nóta!Giorgio Moroder és Bobby Orlando,közös vonásaik,mind2 olasz származású,amerikában élő!Tehát a dallamos zene a vérükben van,és ha valaki nem tudná,Giorgio Moroder tanította meg anno Bobby Orlandot zenét írni,azaz neki is köszönhetjük azt a nem kevés,mega Orlando zenét a 80s évekből!A dallamos electro zenét én is szeretem,és szerintem ez az új Moroder zene hasít! -
italove #15025 Ez egy 2009-es nóta... A Moroder szám nekem nem jött be, pedig nagyon szeretem az elektronikus zenéket. Akkor már inkább ez:
Kid Machine - Prism
http://www64.zippyshare.com/v/90399454/file.html
-
#15024 HARD RIGHT-DON'T WANNA LOSE YOUEgy másik bitang jó zene,sőt ez még bitangabb! -
#15023 GIORGIO MORODER-RACER 2013 [/green]Bitang jó zene![center] -
#15022 És akkor már ez sem maradhat ki az oldalról!!!
Italobox - Every Day , Every Night (Loni Cash Last Mix)
-
#15021 Sanyi erre mondják hogy odab.sz!!! -
#15020 Köszi szépen! -
sanyo71 #15019 Italobox - My Dream (Loni Cash Maxi Mix)
nem semmi kis Maxi mix lett ez -
sanyo71 #15018 I Love Italo Megamix 13
Title — I Love Italo Megamix 13
Mixed — DJ Alex Mix
Year — 2013
Genre — Megamix
Style — Italo Disco
Time — 63:07
Country — Mexico
Format — MP3
Bitrate — 256 Kbps CBR
Size — 115 Mb
http://www35.zippyshare.com/v/48305727/file.html -
#15017 Milyen zene?
Jaaaa! A zene! ...azt nem hallgattam meg - még... -
#15016 Amúgy a zene milyen? Neked bejön?
Csak meg ne kérdezd milyen zene :) -
#15015 Hacsak de. Latvia az Lettország. A terorista meg kiszúrta a szemem... de nem láttam.
magyar angol keverékben tényleg ital over lenne... De ne legyünk már ilyenek! -
#15014 Mi az hogy hol? :)
Akkor idézem Neked a borító szövegét:
" Latvian Italo Disco " azaz litván lett a Lett :)
Le(n)tebb pedig emez olvasható:
" Addle Cola Terorista " ...
Írta Italover vagyis az ital(ozás) vége :D
Hacsak a litván nem Lithuania... -
#15013 Hol írta?
Egyébként nem litván, hanem lett.