41683
-
#15174 Tenksz máj frend. Icc gúd mjúzik :) -
#15173 Bocsi elírtam kevesebb alkoholt fogok ezentúl inni... Viszont jól értelmezted!!!!R.I.P -
Alex Mix #15172 Hello friends, I share this song from the album "Underattack" I hope you enjoy it :)
Galactic Warriors - Cyber World
https://www.box.com/files/0/f/44094564/1/f_8866219745 -
#15171 Végül is mindegy.
Amíg olyan zenékben van benne mint a
Squash Gang - Hey You
vagy a Lenroy - Do You addig tőlem azt csinál amit akar akkor is a kedvencem marad. -
#15170 Most mondd meg.
Én sok mindent tudok megemészteni zeneileg, de ez már nekem is sok. -
#15169 Nana :)
Kezdést gyanús lenni nekem. Kikkel ismerkedsz Te amarra? ;)
Így gyorsan italóf@xxx69 leszel. :) -
italofan95 #15168 Te jó Isten, ez meg milyen állat? -
italofan95 #15167 Nem, kérlek szépen, bejelöltem fszbukkon, és van egy poszt, amiben írja, hogy megy szerelmével nyaralni, és egy másik krapek van a képen. Több hasonló posztja is van -
#15166 Mármint nyugszik. Azaz R.I.P.
A nyuszik az erdőben vannak, nem a winyókon :) -
#15165 Ne akard megtudni...italofan barátom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15164 Josep nem az az alkudozós fajta.
De minden barázdáját megéri az a maxi az már biztos. -
#15163 A Winyón nyuszik!!!! -
#15162 -
#15161 Ne izgassatok már ezzel a Magic System DJ-vel! Épp azzal küzdőkhogy szerezzem meg a "you are my fantasy" nótájukat!a legolcsóbb ára 25 euró,és alkudni sem lehet! -
#15160 Akkó nyugodjon békében :D
(R.I.P.) -
#15159 Kész a rip!!! -
#15158 Magic System DJ. ? :D
Ő melyik? Homi vagy Travi? :)
Ha én ezt a klubban elmesélem! :D -
#15157 Kb. 4 évvel ezelőtt készült az egész földet átölelő statisztikai felmérés a világ legtöbbet hallgatott zenéjéről. Akkor az elmúlt 75 év zenei termését figyelték meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell meglepődni rajta, hogy természetesen egy rockzene vitte el a pálmát, mint a világon a legtöbbet hallgatott sláger. ez mellesleg egy Procol Harum dal volt 1967-ből. írtam róla Tyia totyikjában régebben...
Kérdésedre felelve: igen. A világot tekintve valóban csak egy szűk réteg szereti az italo disco-t... -
#15156 Ahogy Laci is írja,jó jellemzést készítettél Tobiasról! Ám épp a minap írtam e topikban Divine kapcsán a következőket!Nem érdekel,egy előadó művész,énekes hogy nézz ki,a lényeg a zenéje a hangi adottságai!Felőlem megjelenhet a videóiban bármily extrém módon,engem csak a zenéje érdekel!Meghallgatva jó néhány nótáját,azt kell mondjam a zenéje figyelemre méltó,meglehetősen egyedi,angolul azt mondanám 'awesome',azaz döbbenetes! -
#15155 Magic System DJ???
Ezt meg miből szűrted le abból az egy képből ami fel lelhető szegényről? -
#15154 Mi az hogy kipipálva?
Amúgy gyere kicsit skype-re ha lehet, van kis meglepim. -
italofan95 #15153 Az meg ki? xD
Amúgy rohadtul nem tud zavarni egy előadónál a ferde hajlam, ha jó zenét csinál. A 80-as években is jócskán voltak homi/travi előadók, pl. Fancy vagy Divine. Egyébként a New Italo zenészek közül Magic System DJ és Martin Blix is homik. Jó, igaz, nem öltöznek talpig latexbe... -
#15152 Monika Novak – Living On The Run / Lovely Witch kipipálva!!!!
Nagyon odavág a hangja a hölgynek... -
#15151 Na inkább ezt tetted volna Spoiler-be.
Egyébként életembe most hallottam először a nevét.
Gondolom nem az Italo Stílusban nyomul.
De köszi többet nem is akarok róla tudni. -
#15150 Nálunk a hétvégén fellépett Palya Bea.
Na nálam meg az ő hangja veri ki a biztosítékot... -
#15149 Ha így veszed akkor az Italo Disco-t is csak egy szűk réteg szeretheti. -
#15148 Igen van egy egyéni stílusa fantasztikus zenéi vannak...Lehet hogy megbotránkoztató a csóka kinézete de a zenéje kárpótol mindenért!!! -
#15147 Eleinte bizony én is így gondoltam .
Én is azt tartottam hogy inkább csak instru lenne tőle.
De idővel megszerettem ezt a a valóban egyedi hangot.
Nekem már semmi gondom a hangjával sőt ezekhez a zenékhez kimondottan bírom. -
italofan95 #15146 Kegyetlenül jó zenéket csinál ez a Tóbiás, de ahogy énekel, azzal vallatni lehetne... -
#15145 Mert nem zenéről, hanem előadóról írtam véleményt.
Nos a kevés meg ugye relatív. Hiszen mihez képest kevesen ismerik és szeretik? Mondjuk több száz millióan elnek Európában. Közülük számszerint hányan szerethetik őt?
-
#15144 Amúgy ez miért Spoiler??? -
#15143 Huh ez szép lényegretörő összefoglaló volt róla.
Csak egy dologban nem értek egyet.
..."zenéjét és elképzelt világnézetét kevesen értik és még kevesebben szeretik"...
Az elképzelt világnézete az rendben , így van.
De hogy a zenéjét kevesen szeretnék azt kétlem.
-
#15142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tóbiás bensztröp az élő példája annak, mi történik akkor, ha túl sok italodisco-t hallgat az ember :) vagy számítógépes kommandós harcos leszel, vagy piros lakkcsizmát húzva nőnek képzeled magad férfi létedre. lássuk csak alaposabban: ő nem más mint egy nőimitátor, aki nem mellesleg valamikor a múltjában valószínűleg szexuálisan zaklatva lett. személyisége ekkor osztódott ketté, s olykor vad kommandósnak, máskor meg lakkcsizmás dominának képzeli önmagát. zeneileg az italodisco stílusban próbálja kifejezni az érzéseit több kevesebb sikerrel. kétségtelenül napjaink egyik meg nem értett zsenije, korunk Jim Morrisonja, Kurt Cobainja és Albert Schweitzere egy személyben, aki tojik minden nézetre és vallásra, és önnön saját hitbéli meggyőződését az italo stílusában próbálja kieszközölni miközben mások szemében kimeríti a polgárpukkasztás minden lehetséges mai skáláját. zenéjét és elképzelt világnézetét kevesen értik és még kevesebben szeretik (igaz leginkább viselkedése miatt) de ha szánsz rá egy kevéske időt, zenéiben elmerülve, ráhangolódva talán Te is felfedezed majd muzikális tehetségét és nagyságát. -
#15141 Első körben szerintem bőven elég ha itt a lap alján beírod a keresőbe:Tobias Bernstrup
Elég intenzíven foglalkoztunk már a fickóval. -
#15140 Köszönet! Lépek,feltérképezzem,annyit már tudok hogy svéd,első benyomásra németnek hittem! -
#15139 Elég jól nyomja???
Enyhén szólva így van.
Tobias
munkásságáról itt tájékozódhatsz.
Eszméletlen jó zenéket jegyez.
Sokan idegenkednek tőle a viselkedése és a kinézete miatt, de zseni a pasi nem kétséges.
Mi itt jó páran oda vagyunk a zenéiért.
Hallgass bele a számaiba nem hinném hogy csalódsz benne. -
#15138 Gyuszi ez volt már! A főnök megelőzött! -
vaskó ferenc #15137 SPIRAL---WITHOUT YOU (SYNTHDANCE)
-
#15136 Ki ez a Tóbiás gyerek Laci? Elég jól nyomja! -
vaskó ferenc #15135