41687
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• gyula1971
    Luc Sinclair - Summer Magic (Italo-Instrumental 2013)
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Nagyjából átfutottam az utóbbi hozzászólásokat.
    Válaszolni se időm se kedvem egyikre se.

Csak egy új Male Room Maxi vinyl közelgő megjelenésére szeretném felhívni a figyelmet.

• reynaud #15296
    Szia Adrián!
    Tényleg,szeretném ha ezt a témát lezárnánk!
    Egy dologra viszont még muszáj reagálnom!
    Lehet félreérthető voltam,szó sincs arról hogy a vulgáris,közönséges jelzővel bárkit illetem volna,ezt általánosságban írtam,azon felvetésekkel kapcsolatban,hogy én túlérzékeny lennék!
    Nem vagyok az,bírom az építő kritikát is,viszont nem szeretem ha valaki közönséges,de hangsúlyozom ezt nem Rád és nem Wind személyére értettem,erről szó nincs!
    Sajnos van egy nagyon rossz tulajdonságom,hirtelen haragú vagyok!
    A témát tényleg zárva,elnézést kérek,az általad kifogásolt szavakért!
    Sajnos egyre kevesebb időm lesz az elkövetkezendő hónapokban,de ha tehetem bekukkantok majd a topikba,remélve hogy akár itt szerzek első kézből infót,egy-egy új new-italo zene megjelenéséről
    Remélve hogy ezután a zenéről szól,ez a super topik,ebben az irányban haladva,egy nagy kedvencemmel köszönök el!
    Minden jót!
  • dj adrián
    Kedves Reynaud fórumtárs!

Azt gondolom, hogy én személyedben nem sértegettelek, pusztán egy számomra ismert fórumtársról írt lesújtó kritikádra reagáltam és néhány tényszerű dolgot tettem hozzá. Továbbá azt sem gondolnám, hogy vulgáris esetleg közönséges módon tettem volna ezt. De ha bárki elolvassa a #15280 hsz.-emet akkor látni fogja.(egyébként sem az én stílusom)
    Sajnos ez az általad alkalmazott kifejezésekről nem mondható el.
    "Amilyen okoska vagy,bizonyára emlékszel még az esetre!

Te is az okosak,és mindenkinél többet tudók társaságába tartozol!

Vagytok itt néhányan akik körbe bókolgatjátok egymást,és nem tűritek meg az olyan új jövevényeket,mint pld. én..."

A másik topikban történt reakcióm sem a személyeskedő és bántó kategóriába tartozott, csupán helyre tettem egy téves megfogalmazásod, személyes hivatkozások nélkül. Természetesen ha ezt is elolvassa bárki, látni fogja. A fórum a beszélgetésekről az információk megosztásáról esetleges pontosításáról, közös témákról való eszmecseréről szól. Nem kell mindenben egyetérteni, de az eltérő és nem személyeskedő véleményeket is el kell fogadi és nem kell rögtön támadást szimatolni a háttérben.
    Részemről ezt a témát lezártam, már így is többet beszéltem erről mint amennyit kellet volna. Legyél továbbra is alkotó, építő tagja ennek és más fórumoknak.
    További jó zenehallgatást és fórumozást.
  • zoranpityu68
    Szombaton élö adás képpel és hanggal 21h-23h.
    Nem kell itt veszekedni inkább szombaton gyertek bulizni!
    Nagy durr 5 élöben!!!!
  • zoranpityu68
    Te sem tudsz mást csak kötekedni!!Wind jó fej de te még ezt sem tiszteled!
  • Zephyr Retiring
    Holnap lesz megintcsak törölgetnie valója totyikvezérünknek :P

Ez a nap is eltelt.
  • reynaud #15291
    Korrekt,számomra bizonyos mértékben tisztázó válasz volt!
    Köszönöm hogy meg tiszteltél vele!
    Megnéztem a képeket,melyekért külön köszönetem!
    .
    Röviden még annyit,nem vagyok túlérzékeny,pláne nem mimóza,csak elvárásom embertársaimmal szemben,a kölcsönös tisztelet megadása,akár egy ilyen fórumban is!
    Abszolút vevő vagyok,a viccelődésre,poénokra,a szellemes ugratásokra,amíg az nem csap át egy közönséges,vulgáris stílusba!
    Üdvözlettel:R.
  • Wind 67
    Tiszteletre méltó Reynaud! (ha még megtisztelsz és elolvasod)

Én elnézést kérek tőled! Ha valaki Én átérzem a helyzeted, hasonló képen jártam másik fórumon, csak ott az első beköszönésemnél konkrétan elküldtek a francba... majd pár sor után konszolidálódott a kapcsolatunk. Nem volt célom a megsértésed és nem gondoltam, hogy ily mimóza érzékenységgel bírsz. Nem akartam cinikus lenni veled szembe, csak tényeket közöltem.

Amit azért nem árt ha tudsz:
    - Tegye fel a kezét az aki ide jár és nem D.J.
    - Hogy nem akarsz személyesen megismerni szörnyen sajnálom. (bár nem vagyok 1 szemet gyönyörködtető látvány).
    - "ti ide csak okoskodni,és kötekedni jártok!" javaslom kezd a 70-es 80-as fórumot a másik végén esemény sorrendbe olvasni és utána véleményezz/bírálj. Egyébként ez eddig inkább adtam és sosem követeltem, még egy "köszönöm"-öt sem ahogy ezt mások tették/teszik.
    - "Te is az okosak,és mindenkinél többet tudók társaságába tartozol!" Itt mindenkinél van 1 okosabb és többet tudó vagy nagyobb gyűjtő. Soha ne hidd hogy az enyém az övé vagy a tiéd a tuti, ritka vagy legjobb...

+1x sajnálom, hogy magadra vetted írásom.

És akkor pár kép:

Ez a szülinapomon készült
    http://kepkezelo.com/images/nc7r61fz9imnr4a2dwy.jpg

pár borító:
    http://kepkezelo.com/images/gaabe8yn6q2x0udrp5c.jpg
    http://kepkezelo.com/images/z99tj362knx13jxgx6.jpg
    http://kepkezelo.com/images/890nz7p3ui0sm5d9hgt.jpg
    http://kepkezelo.com/images/f6vzovmmn2vgmrx1mbqv.jpg
    http://kepkezelo.com/images/meo9iphqa8432j7rsglx.jpg
    http://kepkezelo.com/images/9wryyctc9ci8wq712zt.jpg
    http://kepkezelo.com/images/vw1grm5fo2r46s6arxzr.jpg

ha nem lenne ismerős a háttér nézz meg pár házigazda által készített klippet..

Most már pálcát törhetsz felettem (is)

W

• Biatomi
    bocs,
    inkább:
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/395334_399106316873790_1462062095_n.jpg
  • Biatomi
    ez a három "tag" jó zenéket fabrikál
    szin=blue]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/395334_399106316873790_1462062095_n.jpgez kékben jelenik meg[/szin]
  • reynaud #15287
    Kedves Adrián!
    Igazán csodálkoztam volna,ha nem ilyen véleményt formálsz!
    Néhány napos regisztrációval a hátam mögött,a 70-80s topikban,feltöltöttem egy videót egy kedvenc zenémmel,és oda írtam "rare italo disco" amire olyan támadást zúdítottál rám,hogy csak kapkodtam a levegőt,mondván ,no mi rosszat tettem,azzal hogy közé teszem,egy kedvenc zeném videóját?
    Amilyen okoska vagy,bizonyára emlékszel még az esetre!
    Te is az okosak,és mindenkinél többet tudók társaságába tartozol!
    Vagytok itt néhányan akik körbe bókolgatjátok egymást,és nem tűritek meg az olyan új jövevényeket,mint pld. én,pláne ha van is némi fogalmuk a zenéről,amúgy így a végén elárulom kategóriás dj vizsgám van.
    Valójában sokat elárul az itt folyó dolgokról az ha megnézzük Kaposi házigazda adatlapján jelenleg "332 nem hasznos hozzászólás" az eszem áll meg,az egyik,sőt a legjobb,leghasznosabb tagja a zenei fórumnak,rendszeres ajánlataival!
    Nos ha valaki részemről tiszteletet érdemelt ki akkor az Ö lenne,és nem Te,nem is Wind mert ti ide csak okoskodni,és kötekedni jártok!
    Egyébként nem is szeretnélek sem téged sem a barátodat személyesen ismerni,elég belőletek bőven annyi amit az irományaitokban olvashatók!
    Részemről ennyi volt a zenei fórumozás,nem kívánok a továbbiakban ebben részt venni,ha volna rá lehetőség,a regisztrációmat is törölném!
    Végül!
    Van itt egy általam igen kedvelt,nagyon aktív fórumozó,aki amikor egyszer már elköszöntem helyre rakta a mondanivalóm,most korrigálom!
    "Legyetek jók ha tudtok, a többi nem számít"
    Öszintén kívánok,mindenkinek,Neked is Adrián és Wind barátodnak is nagyon jó egészséget,lubickolást az élet örömeibe,és persze mindannyiunknak sok jó italo zenét!
    HELLÓ.
  • ItaloUser
    Bocs az OFF-ért . Én eddig nem irkásztam ide ( kivéve kötekedésemet kedvencünkel pityuval ) viszont nagyon sokat olvastam. Sztem amire Wind kolléga célzott az az hogy úgy is irhatsz ide bármit , kinek milye van ,lemez , új newitalo info , vagy bármi ami ezzel a témával kapcsolatos azt Kaposi kolléga úgy is jobban tudja , vagy már hónapokkal ezelött megmondta , vagy neki sokkal több van , jobb minöségben , mindenki töle másol stb. (Persze tisztelem Öt azért hogy ennyit áldoz a hobbyjára idöben és anyagiakban és biztos vagyok benne hogy irdatlan gyüjteménnyel rendelkezik .... csak néha miket és hogyan ir ide attól csak a fejemt csóválgatom ) Tartom valószinünek hogy az aktivitás ebben a topikban ezért is ilyen döcögös .... olyan igazi eszmecsere nem alakul itt ki ebböl kifolyolag. Persze mind1 , éz az én véleményem ..... természetesen hozzáteszem az információk amiket itt kapok azok TOP és köszönet érte , a maga nemében egyedül álló ez a topic ! Reynaud véleménye az átlag magyar fórumozók magatartására tényleg találó , a betámadás és fikázás az tényleg mintha magyar találmány lenne , bár ez nem csak erre a topikra vonatkozik hanem úgy általában minden fórumra ahol hozzászólás engedélyezett.
    Szevasztok
  • Zephyr Retiring
    Ennyit.
  • Zephyr Retiring
    Szívesen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Bár manapság egyre kevesebben figyelnek ilyesmire oda. Egyébként hivatalosan : „Magukban

személynevek, különösen családnevek

teljes nevek előtt az igényes nyelvhasználatban (például az értekező prózában vagy a hivatalos nyelvi érintkezésben) általában nincs s nem is kívánatos a névelő.” (Nyelvművelő Kézikönyv, 1980.)
  • Musachy
    Tudom nem szoktátok nézni (senki sem), én sem azt a régi szappanoperát az rtl klubon, ami minden este megy már vagy tíz éve...
    Nos az a népnevelő sorozat az, amelyikben mindenki mindenkit "A"/"AZ" ....-nak nevez. Ennyit a kultúráról.
  • dj adrián
    Köszönöm a korrigálást (A) Zeph!
  • Zephyr Retiring
    Én futólag már belebotlottam (mondjuk nem nehéz ha egy településben lakunk) és még mielőtt bárki még jobban megsértődne az irományodon :) nem a Wind, csak Wind, nem a Kaposi Laci, hanem csak Kaposi Laci...és így tovább ;)
    Remélem, nincs ebből sem harag :)
    Bár csodálom, hogy Musa kolléga nem előzött még meg.
    Ja, Zeph voltam, csak így símán "a" nélkül...
    További szép délutáni akármit :)
  • dj adrián
    Én azért nem hasonlítanám a Wind kollégát a Zoranpityuhoz, több oknál fogva sem. Amit írt az a puszta igazság volt. Egyébként volna itt a fórumon is olyan tag aki a saját lemezeiről is tudna képekkel villogni, de nem teszi (nincs is értelme).
    Ha pedig a Kaposi Lacinak szánsz kizárólag egy üzenetet akkor az a privát kategória, ha pedig nyilvánosan teszed akkor van lehetősége másnak is a hozzászólásra.
    Ezt a pár sort én sem sértésnek szántam, de azt nem szeretném ha úgy fomálnál véeleményt a Wind-ről (vagy bárki másról), hogy nem is ismered Őt.
  • Musachy
    ...tegnapság...
  • Zephyr Retiring
    Mert mikor volt az? :)
  • Musachy
    Szerintem nemm kell annyira mellreszívni a dolgokat, manapság nem egészséges dolog a túlérzékenység.
  • reynaud #15276
    Igen Gyuri,látom Neked meg van a kellő tárgyilagosságod ahhoz,hogy értelmezni tudtad mi volt a célom a "lemez borítókkal"!
    Magam is gyűjtő vagyok,és jó néhány olyan lemezt láttam ott,amire felkaptam a fejem,hogy ez bizony nincsen meg!
    A Laciról tudom hogy vadásza ezeket a ritkaságokat,ezért szinte kizárólag Neki szántam ezt a hsz-t
    Aztán jön ez a gúnyos,cinikus hozzászólás wind-től,'zoranpityus' stílusban!,mit mondjak le döbbentem,mert egész jó véleménnyel voltam eddig róla !
    Egyszerűen nem értem,ha én veszem a fáradságot,hogy jó indulattal meg osszak zenékről,másokkal infókat,gondolva arra hogy ezzel esetleg valakinek segíteni tudok,akkor miért érkezik rá ilyen cinikus válasz!
    Rendszeresen nézegetek,nem magyar italo zenei fórumokat,ott ilyet nem tapasztalok,ha valaki, csak egy kép,vagy egy videó formájában közöl egy infót,alatta pár napon belül belül jó néhány,"thanks,vagy danke schön" válasz érkezik!
    Ellenben itt az a divat,hogy zrikálják,piszkálják egymást,(tiszteltem a néhány kivételnek)sok esetben a téma messze nem a zenéről szól,gondolom ezért van az hogy mára talán maradt egy tucatnyi,rendszeres fórumozó,mert másoknak is elegük lett abból ami itt folyik!
    Ki is ragadnék egy példát,a minap a a "HQ ISD" topik régebbi bejegyzéseit olvasgattam,és csak kapkodtam a fejem micsoda támadások érték a sokunk által ismert 'mflex' zenéit,igen mondtam magamban,az irigység nagy úr!
    Aztán eljutottam a topik egy olyan részére ahol mflex' azt írja "az oldal nem tartozik egyáltalán a kedvenceim közé,ezért elég ritkán vagyok itt" mit is mondjak,a tapasztaltak alapján nem csodálkozom!
  • I love disco
    Szia igen fizikálisan érdekel írtam is már neked privát üzenetet kb 1 hete csak nem kaptam választ. Hogyan tudjuk összehozni?
  • gyorgy74
    Szia István! Én segítek ha fizikálisan érdekel a lemez!
  • gyorgy74
    Szerintem Wind ezzel nem akart rosszat mondani de ez így van ahogyan leírta...Ha valaki úgy gyűjt zenét, hogy hiteles kép csatolása kötelező akkor ez miért sértő számodra.
    Egyébként Wind is tudna képet tolni neked személyesen ismerem őt.
    Régi motorosok a szakmába ezt el kel ismerni és tiszteletbe is kel tartani.
    Nem az volt a célja hogy megsértsen...
    Egyébként én végignéztem a gyűjteményt és bizony vannak ott olyan lemezek ami még begyűjtésre vár.

• reynaud #15272
    Kaposi úr! Megkérlek ha van rá lehetőség,töröld a topikból az összes hsz-t amit írtam!
    Köszönöm szépen!
  • reynaud #15271
    Köszönöm a kedves hsz-t!
    Ti itt borzasztó kedves,mindenkinél többet tudó gyerekek vagytok
    Próbáltam,én tényleg a zene szeretettemből fakadóan,néhány infót megosztani veletek,de ilyen kedves fogadtatásra,és válaszolgatásokra nem vagyok vevő
    Itt és most fejeztem be,a hozzászólásokat,érezzétek jól magatokat,és örömködjetek,ha valakit tudtok piszkálgatni!Ez itt a fő cél!
  • Wind 67
    ÓÓóóóó Laci ennél különb képeket tölt fel neked percek alatt.
  • I love disco
    Sziasztok. Érdeklődni szeretnék nincs itt közületek valaki aki megtudná nekem rendelni az Italo Holiday vol1 ( http://www.discogs.com/Various-Italo-Holiday-Vol1/release/4599154 )cd lemezt és kifizetném neki az árát. Lehetőleg Budapesti átvétellel. Várom válaszotokat. Üdv István.
  • reynaud #15268
    Laci,nem tudom,láttad e valaha ezt a weboldalt,ha nem akkor ha lesz időd rá,nézd meg ezt az egészen páratlan italo vinyl gyűjteményt,Te aki szintén gyűjtő vagy,itt ritkaságok sorát fogod látni!
    Mivel a téma nem passzol a topik témájához,majd töröld ezt az üzenetem!
  • reynaud #15267
    Jó bizony!
  • kaposi1
    New Generation of Italo Disco Remix - By Jeffer Zarling

Jó kis mix!
  • kaposi1
    Erről sajnos tudnánk mesélni,mint ahogy itt már meg is említettük az esetet.
    Juno nálam fekete listán van azóta.
  • kaposi1
    Bizony ez egy hangulatos videó lett.
  • reynaud #15263
    A Kaposi említette már Ken Laszlo-Fred Ventura-Mirko Hirsch egy közös zenével jön hamarosan!
    A dalon Californiában dolgoznak,és közben ellátogattak egy ottani clubba!
    A videó önmagáért beszél,a két italo-disco ikonért amerikában is megörültek!
  • reynaud #15262
    Zef,szerintem ezt a dalt,kifogják adni vinylen,sőt valószínű csak azon,cd maxin nem!
  • Zephyr Retiring
    Az a baj, hogy ma már egyre több zeneszerző és kiadó a legális internetes beszerezhetőség felé kacsingat (letöltés) és csak kevesen a fizikai hanghordozó felé.
    Persze reménykedni mindig lehet...talán...
  • reynaud #15260
    Egy remélhetőleg,rövidesen hanghordozón elérhető italo-dance,amely Robert Miles zenei stílusát idézi 2013-ban!
  • italove
    Ezeket nem is ő készíti. Van egy szoftvere, ami véletlenszámok alapján generál egy zenét. Hallgassa aki akarja!