42829
-
Szia,
Csekkoltam!
Néhány hete leírtam itt a topicban,elnézést kérek,de nem válaszolok privát üzenetekre.
Arra már nincs időm ,sem energiám,s rendkívül rossz levélíró vagyok,valamit a topicban való posztjaimtól venné el az időmet.
Kérdésedre a válasz,köszi nem!
Viszont a minap írtad itt a topicban ,meghallgatnád Torrevado,Fred Venturával közös dalát,Gerson Tellez remixben.
Tessék,Gerson feldobta.
-
Biatomi #40236 The Force - Haroid (Calypso's Reinterpretation)
The Force -
Biatomi #40235 Restaurált, ha valakinek elnyerné a....
Fancy - Flames Of Love (Pulsedriver 80s Mix)
-
Mflex Sounds Team - What's next? /watch the video/ Italo Disco, Synthwave, Retrowave... 2024
Az a MAGICAL TALE is várós részemről!
-
polojana #40233 Szia! Írtam privát üzenetet. -
Akkor dobjuk fel a labdát,és csapja le valaki,mondván,neked van igazad.
Ezt a topicot szerintem a hazai italo-disco rajongó lemezgyűjtők nagy része látogatja.
Lehet nagyot villantani,ha valakinek megvan!
-
Az a helyzet esetemben,mostanra szinte minden dal megvan a régebbiekből amikre vágytam,ha valaki feldobná a lehetőséget hogy bármit kérhetek,komolyan mondom zavarba jönnék,C.C. Motiff dal,kiadvány amit elfogadnék,ami egyelőre hiányzó.
S nem azért mert én olyan nagy ász volnék,hanem mert megelégszem azzal ami van,sok olyan lemezem van amikre nem is volna már szűkségem,de eladni nem akarom.
Annak idején ,aktív DJ koromban,Hascher maxi megvolt a diszkós csapatunknak,akkor bezzeg nem értékeltem annyira,talán még mindig rajta van azon a példányon az ujjlenyomatom.
Mostanság szinte csak new-italo zenéket hallgatok,valamint a 70s-80s zenéket restaurálva :), lásd alábbit.
-
toruga #40230 -
Biatomi #40229 Biztos van olyan, mert miért ne -
ItaloMucsacso70 #40228 Most megnéztem a C.C. Motiff nekem is ott van a Want listámon másik 817 kiadvánnyal együtt!
De a Hascher – Falling In Love kiadványra nekem már nem kell vadásznom! :) -
Közelebb kerültél hozzá,mint azt előzetesen gondoltad volna,merthogy a kiadó ugyanaz.
Hasonló árkategóriás mindkét lemez.
C.C.Motiff – Give Me Your Love (J.C. Records – JC-12-048) 1990 (Discogs)
Érdekes,a wanted listám legelején ami már nem nagy,mert amiket szerettem volna,azok zöme be van gyűjtve,szintén 1990-es évjáratú,ugyancsak nem olcsó lemez van.
Hascher – Falling In Love (World Energy Music – WEM 5007 ) 1990 (Discogs)
Hatalmas zenék ezek ,Suzy Q - Fun Fun,szintén.
Tudtál segíteni,mert a lemezkiadót látva, már jött a memóriámból az előadó.
Köszi.
Többen nézik,csekkolják napi rendszereséggel itt az SG-n ezt a topicot,mint azt gondolnánk,szóval sokan,a minap csevegtünk a hazai "komoly" én úgy mondom nagyobb lemezgyűjteménnyel rendelkező italo-disco rajongókról,
Tud é valaki villantani egy példányról fotót,bár erre meg én mondom azt kevés esély van rá,hogy hazánkban a C.C. Motiff lemez megvan valakinek.
-
ItaloMucsacso70 #40226 Azért tudod hogy ez nagyon kevés infó!
Nagyjából tű a szénakazalban!
Amit én keresek már vagy egy évtizede összevág adatokban.
kevés az esély rá de hátha....
Suzy Q – Fun Fun
Suzy Q - Fun Fun album cover
More images
Label: J.C. Records – JC12-044
Format:
Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM
Country: Canada
Released: 1989
Genre: Electronic
Style: Hi NRG
Hatalmas maxi szerintem!
-
euro-house,euro-dance stílus kedvelőinek ajánlom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A címkézésban italo-disco is feltüntetve,ennek annyi köze van a stílushoz,mint nekem az űrkutatáshoz! -
Kérek szépen egy kis segítséget,egy Hi-Nrg style dalt,lemezt szeretnék megnézni a discogs oldalon,de leblokkoltam,nem jön sem az előadó,se a dal címe.
Most elvesztem a rengetegben.
Nagyjából 1989-1991 közti ,ha jól emlékszem Kanadában kiadott maxi. -
Any Day and Every Night by jacket. & Bunny X (feat. Jenny Bates) bandcamp link -
Ütős lesz! -
Oké Tibi,ez korrekt hozzáállás volt.
Bírkoztam a listával én is,amire úgy összeállt ami tükrözi a leginkább kedvelt albumokat.
Privát üzenetekben is kaptam tagoktól visszajelzést,miszerint ebből most egyéb okok miatt kimaradnak.
Megtisztelve érzem magam,mert azt látom tényleg komolyan veszitek ezt a szavazást (is).
Újfent köszönöm szépen azon tagoknak akik szavaztak.
Elvin - You Set My Heart On Fire dalhoz van,volna egy különös sztorim,de kicsit hosszú lenne,annyi időm most nincs,de egyszer máskor.
Óriási zene! -
Reynaud akármennyire akartam, nem tudok listát összeállítani, elkezdtem, de mindig más ugrott be, amivel az első 20 mindig értlemetlenné vált és így tovább. Végül majd fél napom ment a levesbe emiatt. Nem tudok ilyen listát megcsinálni, és mint mondtam, nálam az első 50-ben, de talán 100-ban sem lenne Italo Disco. Függetlenül attól, hogy nagyon kedvelem ezt a műfajt is. De az biztos, hogy az Italo Disco listában benne lenne nálam BRAND IMAGE - Love In A Summer night és az Elvin - You Set My Heart On Fire, de ugye az Elvin dal Fancy és csapata szerzemény volt, szóval semmi köze az olaszokhoz, csak a németkhez. De ettől még Italo Disco stílus.
Azért talán egyszer megpróbálkozok ezzel a lehetlen feladattal.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.06.02. 06:55:40 -
Ez a BAD LOVE oda fog szúrni megint Mflexéktől...
______CLICK_____
-
toruga #40218 -
Maradva,hazai vonalon,
Dua Lipa: Training Season (Effendi bootleg) snippet
Le kell tölteni,ha teljes egészében megakarjátok hallgatni.
Nohát,ezek a magyar zenészek ,DJ kollégák milyen jó remixeket csinálnak.
Ez engem megfogott,ütős lett. -
Allada haver,
Az alábbi linken továbbiak , "Balett Dancer" is jól sikerült.
soundcloud link -
Nálam még mindig az! -
Szia,
A 2024-es év eddigi maxi kiadványai közt,ez kiemelkedő. -
" A francia popzene kimeríthetlen. "
Úgy van,ez egy helytálló megállapítás,kedves Marika!
A dalt a belga énekesnő,Kate Ryan is sikerre vitte.
Halkan jegyzem meg,Franciaországban az italo-euro disco stílus ,most is és pláne a 80s években,sokkal népszerűbb volt mint Olaszországban. -
Biatomi #40212 CVP - Always Never (Extended Version)
https://www.discogs.com/release/30539485-CVP-Always-Never -
allada67 #40211 Jó lett, jó érzékkel készítették el, a fotonovelával együtt. Köszi a bemutatót. -
polojana #40210 Az eredeti nagy kedvencem volt. -
fülcsimanó2 #40209 A francia popzene kimeríthetlen.
Egyik nagy kedvencem ez a hölgy.
Mylène Farmer - Désenchantée
Minden zenéje óriási, de ez a favorit nálam.
-
Ivan x DJ Plastic - Fotonovela (Retro Disco Machine Remix)
Varázslat,nagyon jó! -
Mirage x Dj Plastic - No More No War (Retro Disco Machine Extended Mix)
-
Ten Sharp - You (Block & Crown Nudisco mix 2023) soundcloud
Ha tetszik,s szeretnéd letölteni lossless minőségben,"more" opcióra kattints,majd a legördülő listából,értelemszerűen " download file!
Igyekezz mert limited Free DL.
Egykori hatalmas sláger,bitang jól sikerült remixben. -
wmallas #40204
Heartbreak Hotel Heroes - Wake up Call (feat. Split Mirrors) -
wmallas #40203
Rise Again – Ray of Silence 2024
Igényes synthwave zene..:) -
Ha már leírtam,imádom a francia italo-euro disco zenéket.
Az egyik favorit formáció.
-
Hétvégére várok további soralbum top 25 rangsorolásokat.
Szeretnék majd ezekből egy összesített listát készíteni.
Többen nem szavaztak még ,akik pedig szoktak rendszeresen.
Köszönöm. -
A kereső nem mükődik megfelelően,de 100% hogy az előadót,én említettem meg first itt a topicban.
Jó zenéket komponál. -
Nem album,egy maxi,de abban teljesen egyetértünk,jó ,vásárlásra érdemes kiadvány. -
Ez viszont szerintem pocsék!
A srác se tud meg az AI program is elhasalt.
Ég és föld a különbség az original Modern Talking,Blue System dalok és ezek közt.
Te is írtad,mások is céloztak rá nemrég,ha ilyen irányba tolodik a zeneipar,az nem fog jót tenni.
Én kértem is ,az AI által generált zenéket hanyagoljuk e topicból,maradjunk az igazi zenészek által készített daloknál. -
Ez egy jó dal lesz!