41689
-
Nastar #15866 Ez a srác nagyon ott van!!!! Egy szemernyi kétely sincs bennem affelől hogy jelenleg ő a legjobb spacesynth italo stílusban és hogy ezt még jobban megerősítsem itt a legújabb alkotása.Lenyűgöző!!!!! SZMC - Arabian Nights -
kcsaba33 #15865 Italover - Silent Sadness & Girl In Love (2013)
http://www35.zippyshare.com/v/91651521/file.html
-
#15864 Ezt csak jelzés szintjén tenném be.
Hiszen a hölgy ezeken az albumokon az anyanyelvén fog énekelni.
És az ilyen lemezeket csak az olyan elvakult Elen fanokat érdekelhetik mint amilyen én is vagyok.
Другая я ( сингл 2013 )
Studio 80
Egy dalba bele lehet hallgatni itt. -
#15862 Valóban jól tudod az italobox név egy nagyszerű magyar előadót takar.
Szerintem írd be itt a lap alján a keresőbe hogy : Italobox és rengeteg információt fogsz találni róla.
Elég szomorú hogy az orosz SP Records-nak és több külföldi neves rádiónak kellett felkarolnia hogy Clay első Maxija megjelenhessen egyáltalán.
A Maxi albumot megvásárolhatod jelenleg a Discogs-ról vagy esetleg magától a kiadótolis.
Nagyon sok külföldi mixbe bekerültek már a nóták,és számtalan remix készült már a kettő jelenleg publikus dalból.
Ezeket szintén megtalálod itt a keresővel.
fantasztikusan két jó nótárol van bizony szó.
Akkor is ezt írnám ha nem ismerném ill. nem magyar előadóról lenne szó.
Ez a produkció bizony Ott van a New Italo elitben !!!! -
#15861 Köszönöm!
Sajnos azt a hangzást ki nem állom, de vannak azért szép számmal jók is. Mondjuk az Oroszországból Italo Discoval hatost is meghallgattam, abból is igazából egy szám "jött át", de az tényleg jó: az Italobox - My Dream. Ha jól értesültem ez egy magyar produkció. Honnan lehetne beszerezni a lemezét? Feltéve, hogy a többi zene is ilyen jó. -
#15860 Szia!
A szóban forgó dal: Vision Talk - Promises (Parralox Remix)
A dal megtalálható a 2012-es 300 db-os limited mexicoi kiadású Vinyl-n.
Vagy a kevésbé ritka 2011-es DistancesCD albumon.
Vagy alternatív megoldásként a neten szinte bármely ilyen témájú letöltő oldalon.
Azért azt szomorúan állapítom meg ha neked ebből az összeállításból csak "D. Bohlen típusú dallamok jut eszedbe amitől feláll a szőr" akkor ez nem a te kedvenc oldalad lesz. -
#15859 Az eleje tele van D. Bohlen típusú dallamokkal, amitől feláll az összes szőröm... ám egyet találtam, ami nagyon tetszik, ha valaki elárulná ki az/mi az, azt megköszönném! 26:40-től 30:25-ig van. -
italove #15858 Meglepő módon egy kis zene:
The Sweeps - Romantic Fool
http://www67.zippyshare.com/v/61786507/file.html -
gyula1971 #15857 Huso K. - Synthventures (Italo-Instrumental 2013)
-
gyula1971 #15856 Arkadias - Eva ( Russian Disco )
-
gyula1971 #15855 Ha valakinek van ideje hallgatni.
ZYX Italo Disco New Generation Boot Mix 2013
-
#15854 Érdemes végighallgatni.
Kellemes zenékkel rendelkezik.
Nelo 2013 Italo
ITT -
#15853 Brayan Master Mix Ft/ Kelis - Bounce (Nrg Version)
-
#15852 Ian Van Dahl - Reason (Ladloo Italo Edit 2013)
Egy jól sikerült átdolgozás.
Szívesen elfogadnám VM-ben .
-
#15851 Csak Neked :)
Naptári ősz szeptember 1.
Csillagászati szeptember 23.
Mereorológiai pedig a levelek hullásával és a hőmérséklet csökkenésével kezdődik...amúgy kedvenc hónapom :)
A legjobb new italo zenék is ekkor születnek ;) -
#15850 OMG! Mi van itt? Na megyek is vissza nyaralni (fórmummentesen ).
Jó vakációzást mindenkinek, már nem sok van hátra, egy hónap... ja meg a szeptember - nekem az is nyár! -
gyula1971 #15849 Italover - Silent Sadness ( Extended Version ) Italo Disco 2013
-
sanyo71 #15848 Jó kis zene -
#15847 Nem sámli :)
Akkor most mi is épp bootleg fórumozunk itt :) -
#15846 Hát mert külföldiül ez így van.
A bootlegging volt ugye az illegális szeszcsempészet - valószínűleg innen jön.
A bootleg radio az a kalózrádió, a bootleg RPG az a nemhivatalos másolata az eredeti szabálykönyveknek, stb.
Az első bootleg felvételek azok voltak amiket a rajongók vettek fel koncerten - jobb, rosszabb technikával. Néha a keverőhöz ültetett emberke is sáros volt és ő vette fel, stb. No innen ered. -
#15845 Ja sejtettem :)
Csak magát az elnevezés eredetét próbáltam kutatni...persze eddig sikertelenül.
Avagy: miért pont bootleg? :) -
#15844 A bootleg elsősorban a rock és dzsesszzenében használatos kifejezés, a rajongói körökben terjedő felvételekre.
Általában a saját készítésű, nem hivatalos koncertfelvételeket értik alatta. Emellett használatos az elnevezés az olyan próbatermi vagy stúdiófelvételekre is, amelyek hivatalosan kiadatlanok maradtak, de valamilyen módon kikerülve mégis napvilágot láttak. -
#15843 Joey Mauro - Rage Against My Time (Italo Disco 2013)
-
allada67 #15842 Szerintem is jó lett,tiszta 90'-es évek eleje, eurobeat italo disco,olyan
Aleph,Alphatown stb.hangzásban.
Persze attól még new italo,semmi kétség,itt a helye. -
#15841 Bocs, de bazi öreg vagyok már :)
Mi a túrót takar a bootleg?
Tiltottat vagy csempészitalt jelent nem?
Hallottam már de tényleg nem vágom mit is akarnak vele közölni egyes dj.-k... -
LFB #15840 Please anyone can find Boris Zhivago full album?
Thanks in advance -
Nastar #15839 Helló italo nemzet!!!!Egy jó kis bootleget hoztam nektek, fantasztikus hogy Brayan Lopez mit alkotott egy réges régi Bon Jovi nótából a szám címe Livin' On A Prayer.Innen:http://www46.zippyshare.com/v/14889779/file.html -
laco64 #15838 most akkor hogyan lehet? -
#15837 Egy röpke pillanatra....mintha az Italodance totyikban jártam volna :)
De biztosan csak látucináltam..
Hopsz. Bocsi. Ez a #15831 -re válasz. -
laco64 #15836 gdehogy?nincs ott semmi,csak egy szám bal oldalt,és egy jobb oldalt,ennyi -
carbit #15835 Igen,csak tovább kellett menni,hogy eljuss a letöltési linkig. -
laco64 #15834 ez most mi?ugyanaz... -
carbit #15833 Parancsolj.http://rusfolder.com/download/818/?37403753&YkBCEoULFU1vhVjVK%2FHXNg%3D%3D -
laco64 #15832 innen lehetetlen letölteni..... -
#15831 Na ezt vajon mire írtad? -
#15830 Italodance....hmmmm...nahát nahát... -
beva02 #15829 Innen 10 perc alatt lent van azért linkeltem ezt -
beva02 #15828 vagy ahogy a Laci szemlélteti úgy -
beva02 #15827 ja nem másoltam be mire először
Просмотреть рекламу, -
#15826 Ahogy idáig is az ilyen oldalakról.