41689
-
LFB #15989 Wow, Boris Zhivago and Italo Holiday.😃
Congrats for your collection.👍
I want to buy the digital downloads, but SPRec dont sell them in digital. Too bad.😞
Unfortunely I cant afford the phisical discs...💵
Beautful -
#15988 Több bizalmat fórumtársak!
P.Ü meghallgatható! -
#15987 A gép mindig nálam van... -
#15986 Gyuri ez már sokkal jobb minőségű mint a múltkori ha jól látom.
Nálad van a gép? -
#15985 Amúgy mostanában nagy divat lett a mutogatás a face-n is.
-
#15984 Csak legelni tettem ki őket aztán betereltem őket a helyükre.... -
#15983 Már csak azért se mert van benne olyan zenék is amik hiába vannak benne a discogs adatbázisában még se elérhetőek pedig léteznek. -
dj adrián #15982 Gyuri! Be ne kapja ezeket a fűnyíró. -
#15981 Én is tudok feltölteni képet...
-
#15980 Gyurinak összekészített csomag? -
dj adrián #15979 Bocsi Laci, hogy a topik témájától elkenyarodtam csak szemléltetni akartam, hogy gyorsan lehet képet betenni illusztrácós céllal. -
dj adrián #15978 -
dj adrián #15977 -
#15976 Egy részlet is elég lenne és ha lehet tedd elérhetővé a letöltését és akkor kapsz tőlem egy spektrumképet cserébe... -
#15975 Megfogom mutatni! -
#15974 Ne erőlködj amíg nem látunk vagy hallunk belőle valamit úgy sem vesszük komolyan. -
#15973 Ez az eset egy jó példa arra hogy mindent a neten,s a discogs adatbázisában sem tartanak nyilván!
-
#15972 "Mondjatok nekem egy oldalt ahová letöltés nélkül csak meghallgatásra feltölthettem?"
Tedd fel a http://soundcloud.com -ra feltöltés után kilövöd a download opciót mi meg csak hallgatjuk. -
#15971 A titok az az ami nem létezik..Egy home képel meggyőznél bennünket nem kel hogy halljuk. -
dj adrián #15970 Már ne haragudj, de ha ott tartod a lemezt a kezedben, mert neked megvan akkor miért is nem tudsz egy fotót prezentálni róla és mit kell kutakodni a neten utána. Számomra ezek a TITKOS lemezek a nemlétező kategóriába tartoznak. Tehát a kérdésedre, hogy mit szólok ehhez, az a válaszom , hogy semmit mert számomra továbbra sem bizonyított hogy ez egy hivatalos kiadvány lenne. -
#15969 Thomas Bainas - Reflections Of You (instrumental) 2013
Gyula 1971 ajánlásával -
#15968 Vagyis akkor nincs az a lemez a szemünkben. -
#15967 AZ TITOK!
Nem szórakozok a dal létezik,és kutattam a neten,sehol sem találni sem a dal ezen verzióját,sem a lemezt amin rajt van!
-
#15964 Ezzel én is így vagyok.
Mert amíg nem látom hajlamos vagyok azt hinni hogy ez egy CD-r kiadvány. -
dj adrián #15963 Én beérem a lemezről készült fotóval is. Legalább én is megismerném ezt a ritka lemezt.
-
#15962 Néha egészen ritka válogatásra kerülnek fel ilyen csemegék!
Mondjatok nekem egy oldalt ahová letöltés nélkül csak meghallgatásra feltölthettem?
Épp ezt hallgatom már a gépemen van wav minőségben! -
fülcsimanó2 #15961
A kép után meg mindjárt jöhetne a zene is.... -
#15960 Én is várom a képet... -
dj adrián #15959 Azt is elárulod mely hivatalos lemezen találtad eme dalt?
Persze lehet, hogy létezik, de nekem erről nincs tudomásom, ezt írtam is. -
#15958 Én erről a hivatalos CD-ről egy képet szeretnék látni.
Légyszi tegyél már fel ide egyet ha kérhetném. -
#15957 A napokban rendszereztem a cd lemezeim!
Az egyiken ezt találtam:
AIRBUS feat. Frank Farian- I follow you 05.47 min
azaz extended vagy nevezzük maxi verziónak!
Hivatalos,és kiváló minőség!
Mit szólsz?
-
#15956 Nincs semmi probléma csak kicsit félreérthető volt a megfogalmazásod...Én senkit nem szeretnék meggyőzni melyik a jobb alternatíva, de mint Adrián is írta én a fülemnek hiszek... -
#15955 Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye erről a dalról?
Mode One & Katy Perry - Last Friday Night ( M D Project Italo Disco re mix) 2013
-
#15954 Jó hogy itt vagy Adrián!
Mindjárt írom miért! -
#15953 Szia Gyuri!
Tisztábban vagyok a bakelit és a cd lemez minősége közti különbséggel,valóban a bakelit szól jobban!
A bakelit topikban írtam is erről néhány hete!
Ám ebben az esetben az 'ILDD' szérián hozzáférhető kiváló minőségre szerettem volna Narumon figyelmét felhívni!
Ez a széria a talán legjobb minőségű,pld Zyx kiadványt már nem ajánlottam volna!
Narumon úgy kérdezte második szándékból "lossless digi változat"!
Erre ajánlottam ezt a lehetőséget!
Egyébként Ő a bakelit mellet fog dönteni,ha jól emlékszem nincs cd lejátszója csak a kocsiban!
-
dj adrián #15952 Azt tudom... Akkor átfogalmazom, hivatalos kiadványon nem jelent meg hosszúban a dal. -
#15951 Adrián készült, de csak a youtube számára. -
dj adrián #15950 A kérdésedre a válasz: az Airbus dal tudtommal maxi verzióban nem készült, csak az általad is említett rövidben. Ha tévednék esetleg majd kijavít valaki, de én így tudom. -
#15949 The New Generation of Italo Disco
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.2
The New Generation of Italo Disco - Nonstop Mix 2k13 Vol.3
-
#15948 Én nem akartam felhozni a mintavételezési különbséget mert ugye egy 24 bit és 96khz-es felvételt csak akkor tudunk igazán megkülönböztetni egy 44khz-es felvételtől, ha az erősítő és nem utolsó sorban összekötő kábelektől függ (koaxiális & optikai).