41689
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• dj adrián
    Nem egy közkeletű verzió.
  • Zephyr Retiring
    Egy szóval sem mondtam, hogy az ipse V.DJ.-t használ.
    Bár nyugodtan használhatna azt is ha akarna.
    És mi az, hogy többé kevésbé új? Ilyen fogalom nincs is.
    Valami vagy új, vagy sem. Egyébként nem az a vita tárgya, hogy az elkészült mix új e vagy sem. Persze, hogy új, hiszen akkor készült.
    Most sokakat megbántok majd, de a mixkészítés nem más, mint gyakorlatilag lopás. Igen lopás, mert maga a zene, amit alapnak használnak (legutóbbi esetben ugye Loreen dala az) valakinek a szerzeménye. Ezt a kész művet "hangszereli át" a dj. a saját ízlése szerint. Jóesetben a mix végére elkészül egy abszolút egyedi zene, de akkor is tagadhatatlan, hogy az alapot egy ismert slágerből vették.
    Kérdezhetnéd most, hogy jó és akkor mi van?
    Én meg válaszolhatnám, hogy semmi. Csak annyi, ha nincs kéznél az eredeti felvétel amit alapként használnak (jelen esetben a Loreen dal még mindig) akkor a nevezett mix sosem készül el. Ez tény.
    Tehát: mégiscsak lopásról beszélünk (persze csak a szó pejoratív értelmében, hiszen ma gyakorlatilag majd minden "zenész" és dj.lop....ó bocsánat: feldolgoz :) tehát senkinek sincs egy eredeti ötlete.
    De ha mégis találni ilyen előadót, aki saját eredeti ötletekkel épít fel egy zenét, akkor az már nem mix! Az már zenész :)
    Sokatok által emlegetett Brayan kolléga viszont dj. (vagy olyasmi) de semmiképpen nem zenész!
    Ennyi.
  • Biatomi
    26 percnél befutó zene milyen ismerős/Danny Keith-Keep on music
    de így ebben a felállásban még nem hallottam
  • gyula1971
    The Crosslines - Tell Me (Special Long Version 2013)
  • dj adrián
    Ha már mix a téma...
  • italofan95
    Itt jegyezném meg, hogy Brayan többé-kevésbé új zenéket alkot, hiszen nulláról készít el egy zenei alapot a létező dalok éneksávjai alá. Úgyhogy itt nincs semmilyen Virtual DJ, biztosíthatlak ;)
  • Zephyr Retiring
    De még mennyire!
    Zenét alkotni nagyobb kreativitást igényel, mert próbálsz létrehozni valami teljesen újat, valami olyat ami előtte még nem létezett.
    A mixek világa más. Kész zenék az alapok, fogod őket és a hangulatod szerint összemixeled őket. Itt ott bedobsz némi effektet és nagyjából ennyi. Ha szerencséd van, rajtad kívül még pár embernek tetszik majd..
    Viszont mikor új zenét alkotsz, nem az ismert slágerekhez nyúlsz. Te magad próbálsz egy olyat, sőt jobbat alkotni.
    Ebben is segíthetnek bizonyos programok (dobgép, szintetizátor, gitár)de a cél nem egy meglévő sláger újrakeverése (mixelése) hanem egy új létrehozása.
  • tgolyo
    így van! a Fiam 14 éves és úgy használja a Fl.Studiot, hogy én már az elejénél elvesztem a fonalat. minden mai zenének készít instrumentális változatot szinte egy nap alatt. ez nekem egy hónap alatt se menne.
  • Nastar
    Mixelni és zenét készíteni az két külön dolog vagy nem????
  • tgolyo
    Itt a lényeg:
    -Az én szememben az igazi nagyok vinylről mixelnek és diszkóklubokban pörgetik a fekete lemezeket.-
  • beva02
    Lori - Rain Or Shine (Maxi-Single) 2013

1. Rain Or Shine
    2. Pioggia E Argento
    3. Llueva O No
    4. Jumping In The Bass

http://dfiles.eu/files/k77vkfvid

• Nastar
    Rendben.
  • Zephyr Retiring
    Minek az Neked? Majd feltötizem a jutyubra. Jó lesz az is ....a tötikemestereknek :P
  • Biatomi
  • Musachy
    Úgy döntöttem, mivel a sok vakációzás miatt nem nagyon érek rá, a Master Genius lemezemet PHALLOSSLES formátumban teszem fel!
  • Musachy
    De netlossless-lessloss legyen ám!
  • Zephyr Retiring
    Szewa Naszti :)
    Tudhatnád már, hogy nem vagyok sértődős :) De ha ez nagy ritkán mégis megesne, hamar túl teszem magam rajta..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a Te kedvedért, s azért is, hogy lásd mennyire nincs igazad, össze fogok Neked dobni egy rövidke "DEMO" V.DJ. mixet, de csakis azért, hogy alátámasszam az állításomat (amit egyébként továbbra ia fenntartok) hogy jó mixet szinte bárki tud fabrikálni :)
    Mellesleg érzem a sértődöttséget a hangviteleden. Nagyon a szívedre vetted amit írtam? :D Nem kell ennyire vérmesen komolyan venni a véleményemet :) Különben sem azt mondtam, hogy Brayan kolléga tehetségtelen ipse, inkább csak olyasmit, hogy jó mixet készíteni ma már nem nagy kunszt. Látod, még rendes is leszek, mert én nem is fogok az Abletonhoz nyúlni: jó lesz nekem az az ősrégi Virtual DJ is :) Bár ezer éve nem használtam már, de majd leporolom, s igyekszem egy olyan kis mixet fabrikálni, amit majd büszkén mutogathatsz az ismerőseidnek is mondván: ".....és képzeljétek, az aki ezt összedobta, nem akar zeneszerkesztéssel foglalkozni. Pedig halljátok milyen qrva jó kis mix lett?...." :D
  • Nastar
    Hát koma ekkora marhaságot még nem halottam!!!NEKED FINGOD NINCS A ZENE KÉSZÍTÉSRŐL!!! EGY OVODÁS PROGRAMMAL JÖSSZ ITT MINT VIRTUAL DJ ha ha ha!!! Idézem:hiszen a programok jóformán mindent megcsinálnak EZT A MARHASÁGOT MEG HONNAN VETTED AZ IGAZI NAGY ZENEKÉSZÍŐ PROGRAMOKAT PL.LOGIC,ABLETON MÉG CSAK EGY LAPON SEM LEHET EMLÍTENI A TE ÁLLTALAD MONDOTTAL, EZEKKEL A PROGIKKAL MÉG A KEZDŐ OLDAIG SEM JUTNÁL!!! EZ ESETBEN KAPOSI1 KOLLÉGA MELÉ KELL HOGY ÁLLJAK ÉS MEG KELL HOGY VÉDJEM Brayan Lopezt is és hidd el nekem hogy simán boldogul a fekete korongokkal. MITÖBB ÉLŐBEN CSAK ARRÓL MIXEL, HANGSZEREKEN IS JÁTSZIK DE EZT MOST HAGY NE SOROLJAM.RENGETEG PROBÁLKOZÓ VAN AKI ZENÉT AKAR KÉSZÍTENI, DE A JÓ ZENÉHEZ AZ MÉG NAGYON KEVÉS HOGY KÉSZ VST EFEKTEKBŐL ÉS PLUGINEKBŐL ÖSSZELAPÁTOLOK VALAMIT, BRYAN ESETÉBEN AZT KELL HOGY MONDJAM Ő SAJÁT MAGÁNAK KÉSZÍTI A HANGZÁSOKAT ERGO A DALLAMOT,DRUMST,BASS STB....AMIT TE ITT LÁTTÁL AZ MÁR CSAK EGY UTÓMUNKA !!!BOCS CIMBI HA NYERS VOLTAM DE EZEK A SZILÁRD TÉNYEK.SAJNOS A NEW ITALOBAN IS NAGYON SOK A SÖPREDÉK, DE Brayan Lopez TUTI HOGY NEM AZ, NEM VÉLETLEN HOGY MEXIKÓBAN Ő AZ EGYIK LEGISMERTEBB DJ PRODUCER ÉS TALÁN AZ UTOLSÓ HEJ ÉPPEN MEXICÓ AZ AHOL A SZORAKOZÓ HELYEK JAVARÉSZÉBEN MÉG HISZNEK AZ IGAZI DISZKÓ ZENÉBEN ÉS A FIATALOK AZ EHHEZ HASONLÓ MUZSIKÁKRA BULIZNAK,Lorena Gómez - Get It up (Brayan Master Mix) NEM PEDIG A DROGOS DRUM N BASSRE VAGY AZ ITTHONI KOMMERS KÉT OKTÁVOS SZ...KRA.Szép délutánt mindenkinek.
  • narumon
    "netlossless.."

Nem mindegy hogy netlossless vagy netlessloss :)
  • Zephyr Retiring
    Na. Mert?

Akkor kicsit merüljünk bele...hátha mások is másként gondolják ezt..
    Először is, ne tartsunk már valakit óriási tehetségnek csak azért mert jó a ritmusérzéke és tud kezelni egy zeneszerkesztő programot
    Hány ilyen "tehetséget" mutassak neked a nagyvilágból?
    Másodszor is, a mix készítés semmiféle nagyságot nem jelez. Nincs olyan, hogy "legnagyobb mixelő". Kétféle mixelő van: jó és rossz.
    De mint mondottam volt, ehhez nem kell messzemenően nagy tudás vagy tehetség, hiszen a programok jóformán mindent megcsinálnak helyetted. Már az x. (talán első?) kiadás óta a Virtual DJ zeneszerkesztő is olyan extrákat nyújtott, mint pl. különböző BPM-es tempójú zenéket egy BPM-re modulált, s így a zeneszámok közti váltást "szinte" észre sem lehetett venni...hogy csak egy példát említsek a számtalan lehetőség közül, ami azóta csak tovább fejlődött.
    Az én szememben az igazi nagyok vinylről mixelnek és diszkóklubokban pörgetik a fekete lemezeket.
    Brayan kollégánk jó ritmusérzékkel rendelkezik.
    De egy szabó sem mutatja meg a munkafolyamatot, csak a kész eredményt.
    Ha pedig nehezen viseli a kritikát, ne publikáljon semmit.
    El kell fogadni, hogy valakinek tetszik amit csinál másoknak meg nem.
    Egyébként biztosan jó lesz a kész mix. Miért ne lenne?
  • kaposi1
    Ha ismernéd a csókát nem irkálnál ilyeneket.
    Ez teljesen még csak egy vázlat a dalból.
    Majd csak figyelj ha kész lesz.
    Annyiből igazad van hogy ebben az állapotban kár volt még bemutatni,de Brayan a legnagyobb mixelők közül való azt elhiheted.
  • Zephyr Retiring
    Azért van még mit fejlődnie a csókának
    Ez tele van hibával
    Kár. Pedig...
  • zoranpityu68

Figyelem!! Jövünk!!!!!!!!!!!!!

Most a hétvégén az összes nagy durranás felvételek megnézhetőek lesznek itt aki nem látta öket és érdekli 19h tól majd este 21h től élö adás betelefonálás hatalmas 2 órás müsor sztárvendéggel!!!
  • sanyo71
    Brayan Master Mix
    Making a new remix...
    Loreen - Euphoria (BMM Remix) [Preview]

• kaposi1
    192-es mp3-nál magasabb minőségben szerintem ne is keresd.
    Nekem is úgy van meg az album.
  • beva02
    Ha valaki tud segíteni az album hollétében meg köszönném

Hellfire Club (2009)
  • beva02
    Hellfire Club - I Have To Go

https://www.youtube.com/watch?v=98mclSMs4Vs
  • beva02
    Laci töröld léci valamiért nem jelenik meg
  • biggabi2
    Ez a fiú,egyszerűen nem tud hibázni!!Minden zenéje szuper!!Örülök,hogy egyáltalán léteznek ilyen nagy tehetségű magyar előadók!!Grat
  • kaposi1
    Kb én is ennyit derítettem ki róluk.
    Csak az a furcsa hogy komolyzenétől kezdve a Funky-ig mindenben van érdekeltségük.
  • Wind 67
    1 zeneszerző / producer páros(szerintem). nekem semmi infóm róluk
  • kaposi1
    Ki ez a Alex Rizzo & Elliot Ireland, páros ?
    Mert igen sok mindenben benne van a "kezük"
    Ebben a dalban is ami elméletileg ebben a wav packban szerepel.
  • Wind 67
    Pedig jó mjúúzik
  • Musachy
    Gyorsan meg is hallgattam. Jó, tetszik.
  • kaposi1
    Sajnos ebből nemsokára törlés lesz a youtube részéről.
  • Musachy
    ...pardon Special Hot Dog Edit...
  • Musachy
    Visszatérve a "netlossless?" lemezemre, tévedtem: német nyomású (holland a kiadó).
    A oldal: Let's Break (Medley) 10:15, B oldal: Let's Break (Special Hot Dog Remix) 5:37

Ja, nekem nincs AT440MLa-m (se), így nincs esélyem utolérni a "netlossless"eket...

• Biatomi
    Sanya,bizony jóóóóóó
  • Biatomi
    így igaz
  • kaposi1
    Hátha valaki nem ismeri.

Steve Allen - We Are The Night 3:36