42829
-
End Titles (One Last Ride) by 3615 Nuits Blanches (bandcamp link)
Nagyon synthwave! :))) -
Silver Pozzoli - Around My Dream - Block&Crown & Robert Feelgood Summer Mix (soundcloud link)
Ma se maradjunk restaurált és Free DL nélkül,a retro jegyében.
Wav minőségben jön. -
gyula1971 #40316 Roma - Agent Of Love (Italo-Disco 2024) von der E.P "Agent Of Love" -
Szia István,
(Y)es!
Téli hónapokban is óriási bulik voltak,totál teltházzal,rengetegen jártak le Budapestről is.
-
fülcsimanó2 #40312 Nekem nincs ilyen sztorim.
Bár.... Siófokon azért volt mégis.
Alig húsz voltam, s róttuk a diszkó utcáit.
Én mindig szerettem a zenéit. Divine mindig is óriási kedvencem volt, Te azt hiszed, hogy férfi vagy? énekelte... s tudtuk, hogy nem...
De kit érdekelt ez akkor...?
Szerintem mindenkinek vannak ilyen jó kis emlékei a múltból.
-
Biatomi #40312 Hmmmm,Y -
Upsz!
Ehhez a dalhoz van egy jó kis sztorim.
1990-ben egy Balatonlellei diszkó klubban voltam a barátnőmmel.
Az a klub a település nem legnépszerűbb diszkója volt,akkor egy 1 betűs volt (nem csinálok neki reklámot!) a menő szórakozóhely,én is oda szoktam járni,de aznap este egy kisebb klubban voltunk,a DJ által játszott zenék az akkori trendeknek megfelelő volt,italo-euro disco style zéró,viszont úgy 23 óra magasságában,nem kis meglepetésemre ,Divine - Shoot Your Shot dala került lejátszásra,mintha hirtelen egy másik világba,dimenzióba léptem volna át,néhány év visszatekerve,felejthetetlen élmény maradt.
Orlando mester,egyik legjobb produkciója ez a Divine dal. -
Mirko Hirsch song in Digimax remix,perfect combination!
De hol marad el a DL link?
-
Mostanság a ZYX kiadótól megszokott már ,kiadványaik közt ,digitális vs. fizikális ,gyakran differencia van.
Ezt a 76 tracket felvonultató,nagyszerű kiadványt azoknak szánják,akik digitálisan szeretnék begyűjteni.
Laci ,
Top 25 soralbum szavazás?
Jelzést kérek!
-
polojana #40308 G. J. Lunghi - Acapulco Nights (Flemming Dalum Remix)
-
fülcsimanó2 #40307 Színpadra termett ember volt.
Efelől semmi kétség. Óriási tehetség, mind énekhang, mind színpadi mozgás tekintetében.
Csakúgy mint Divine.
Hát ezt a videót nem tudom hányszor néztem meg, és nem offolom többet a topikot.
De ezt a kedvencemet mégis berakom ide, óriási fazon volt, férfi/nő, ki tudja, inkább férfi.
Hála Bobby Orlando-nak. Roland kedvence.
Óriási zene, és óriási színpadi jelenlét:
Divine - Shoot Your Shot
-
Egyetértek, ez nagyon jó dal volt, de nálam egy szinten volt a Crazy Family-val, igaz ott Jock Hattle néven énekelt.
-
ItaloMucsacso70 #40305 Most néztem meg igazán!
76 Track????
Akkor nem is értem mi értelme volt kiadni ezt így?
Various – ZYX Italo Disco Legends ( ZYX Music – ZYX 54019-2 ) Germany 2024
Vagy ez egy sorozat első CD-je volt? -
ItaloMucsacso70 #40304 Mirko Hirsch feat. Galaxy - You set me on Fire - DIGIMAX Hi-NRG REMIX 2024
-
Ernest Kohl - Can We Try Again (The Ian Coleen Extended Club Remix)
-
Talán youtuber akar lenni,de arra még gyúrnia kell,mert ez a felíratkozói szám,ahhoz még karcsú.
Ha nem kommunikál,akkor van másik! ejtjük.
Köszi. -
wmallas #40301 Spanyol emberke...régen kommunikativ volt,,,egy ideje nem reagál a megkeresésekre...sajna...Többet nem tudok róla -
The Blue Book Project, Fra(g)mentation, eLxAr - Dreamers In The Night - Fra(g)mentation Remix on bandcamp -
Italo Disco Legends presented By Joey Mauro
Upsz,mennyi jó zene! -
Radiorama - Chance To Desire 2024
Track 6,DJ Tin Tin remix,lazán agyonveri az eredeti verziót:
The Power Of New Italo Disco !!! -
Sanya!
Jó zenéket hoztál,ez is lájk. -
Mutattál korábban már tőle zenéket.
Ki Ő ,és ez saját dala?
Csak YouTube csatornája van? -
Szia,
Látom magadra ismertél az általam felkértek közt,s voltál oly kedves hogy visszajelzést is adtál.
Intervallum szerint,lesz időd részt venni a szavazásban,addig biztosan nem zárom le.
Nagyon köszönöm !
-
fülcsimanó2 #40294 Érdekes egyébként számomra,
hogy menyire nyúlnak régi képekhez, történelmi személyiségekhez a videó készítők.
Lásd Mona Lisa, Edith Piaf, Marylin Monroe, Napoleon, Renoir, Moulein Rouge és még sorolhatnám.
Szerintem jó a videó klip, nekem tetszik, csak egy kicsit furcsa. -
fülcsimanó2 #40293 O!Dorian - Belle Epoque
Szerintem óriási zene!
letöltés
-
wmallas #40292
Oliver Heldens _ Oops Ft. Karen Harding (Z-Call Hi NRG Remix) -
wmallas #40291
Barron - Feel the Sun (New-Generation Italo Mix)2024 -
toruga #40290 -
Sajnos többségében az anyacégnél hetelek mostanában, Ausztriában, csak olvasgatni van időm a fórumot. Igazából a hónap utolsó hete a biztos, amikorra ígérni tudom a listát, de talán a jövő hét kedden is szabad lesz az estém - ha megvártok, megköszönöm. -
polojana #40288 Master Voice ft Krasznai Krisztina - Balaton ( Gerson Tellez Remix )
-
Gazebo - From Pasha With Love (EP) bandcamp -
Igen az énekes hölgy zenéivel ki lehet kapcsolódni.
Esetemben van egy album,melynek hallgatása a mai napig olyan hatással tud lenni rám,hogy minden más megszünik,csak a zene van,rossz kedv,netán érzelmi viharok csitulnak ha ezt hallgatom.
Ott van a top 25 soralbum listámon,a 14. helyen.
Robin Gibb - How Old Are You? (1983)
Nem is írok rá jelzőt,közhelyes lenne. -
Zoli,
Mindent figyelek itt a topicban,így aztán tudom Lucca Leeloo favorit előadó nálad.
Már az első dalával "All I Ever Wanted " mély nyomot hagyott a new-italo vonalon,jól sikerült a belépés,persze ha egy produkcióban Fred Ventura keze benne van,az szinte csak jó lehet.
Egyébként Lucca,a soundcloud-on a követőim közt van,erre büszke is vagyok,mert kedvelem a zenéit. -
mathezoltan #40284 Várom szeptemberben az új albumot. Júliusban várom a.....Gru 4-et. -
fülcsimanó2 #40283 Örülök, hogy tetszik.
Amikor az ember egy kis megnyugvásra, elvonulásra vágyik, ahhoz egy kitűnő zene, mindkét ajánlott albuma kiváló szerintem. -
Saha8210 #40282 https://www.youtube.com/watch?v=brx32-7GYEA
tell me who sings ???
-
Lucca Leeloo - Forget The Self (bandcamp link) -
Vivien Vee - Remember (A.P. Mono Remix) Free DL (bandcamp)
-
80s évek-től a new italo vonalig,egy ikonikus előadó volt.
Sok jó dallal,a Turbo Diesel mellett a "Secrets" nálam a leg favorit dala. -
Csekkoltam,csinos,jó hangú énekesnő,igényesen hangszerelt dalokkal.
Sarah Nixey on bandcamp