41694
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Elképzelni se tudom milyen lesz.

TQ + Kristian Conde "La Dolce Vita" 2013

• pityu0718
    Bocs ha volt már:

• d jani
    A TQ zenék zeneileg mindig is rendben voltak...Ez is nagyon ott van...Hál\' Istennek itt egy kicsit hátrébb van a hangja igy már semmi kivetnivaló nincs benne...szerintem...De van egy két nótája, ahol visszább vehettek volna belőle...de ennek ellenére mi már csak igy szertejük TQ-t :-)...Vagy Nem ?
  • d jani
    Akkor gondolom ez kiugrik a falra :-) ...
  • Biatomi
    Igen,ez eddig JÓ REGGEL!!!!!!!!!
    Hatalmas nagy buli zene,ami már letisztulva még frankóbb minta (demó).
  • atiapuka
    Ja és bocsesz, hogy most ennyit pofázom, de dumálhatnékom van::)
  • atiapuka
    Ez nekem kicsit unalmas...
  • atiapuka
    Ez marha jó zene!
  • atiapuka
    Sziasztok!

Dumcsiztatok az italó-s énekesnőkről. Engedjetek meg pár szót ...

Olyan érdekes, mert régen imádtam pl. Sandra, Lian Ross vagy éppen Rose hangját.
    Viszont a mai fejjel (illetve füllel) hallgatva, nem is értem, hogy anno mi tetszett benne. Nekem most már vinnyogósnak hat mind. Bennem van a hiba? Vagy kifinomultabb lett a hallásom? Most már római katolikus.:)

De tényleg ezeknek az előadóknak a számaiban is inkább a zenék, a dallam az, ami megfog. Jó, azért Sandrába mindig is szerelmes voltam.:) Csak Cretunak nem mondtam el.:)

A régiek közül nekem Kim Wilde-nak a hangja tetszik, mind a régi, 80-as, mind az újabb, 2000 utáni lemezein.

Ja és TQ-ra visszatérve. Amikor először hallottam, nekem sem jött be a hangja, de viszont szerintem a zenéi nagyon jók. Dallamosak, fülbemászóak, és szerintem egyik legfontosabb szerepe az italo-nak pont ez. Hogy ha reggel meghallok egy zenét, egész nap a fülemben csengjen, és dúdolgassam ...
    Ráadásul elég egyedi a stílusa...
  • kaposi1
    Jó Reggelt!

RHYTHM OF LOVE MUSIC VIDEO BY TQ & ITALOVE | 80stV

• kaposi1
    Nocsak egy újabb visszatérő?

Mauro (NEW 2013) - Mia Amata Italia(Ciao, Ciao Mi Amore) /New song coming soon - Promo 2013/

• kaposi1
    Mivel ilyen megosztó a hölgy ezért most néztem végig a videót direkt csak TQ-ra koncentrálva.
    Azt kell mondjam hogy ebben a számban nem olyan zavaró a kiejtése.
    Valóban van olyan dal amitől én is fogtam a fejem de szerintem ez most vállalható.
    De az is az igazsághoz tartozik hogy a domináló hang bizony itt Martin Blix-é. És ez nem is baj.
    Minden esetre én nagyon örülők hogy a mai nagy sztárok így tartják a kapcsolatot mostanában és közös projectek születnek sorban.
    A következő egy Kristian Conde feat TQ történet lesz.
  • dj adrián
    korrekt válasz. Nekem is vannak előadók akik nem lopják a szívembe magukat. TQ valóban nem egy hatalmas énektehetség ez tény. Én magam is a zenei alapokat kedvelem amiket a dalaiban használnak. Várjuk az új dalt amire az Italove és Mirko a garancia a minőséget illetően.
  • reynaud #16752
    Elismerem az írásodban sok igazság van!

Valóban a 80s évek italo-disco énekesnőinek hangjára is ráfért némi hang korrigálás,és valóban a kész zenei anyag milyensége a lényeg,azt nekünk nem kell tudni milyen stúdió technikákat vettetek be azért hogy a végtermék minél jobb legyen!

Magam sem tudom,de van valami idegen TQ hangjában,amiért egyenlőre nehéz elfogadnom,de talán ez a dal lesz éppen amivel nálam ezt a képzeletbeli gátat,és vele szembeni előítéletemet át szakítja!

Egyébként emberként nagyon szimpatikus,és értékelem hogy az italo-disco zenét szereti,és tesz is a stílus népszerűsítéséért!
  • dj adrián
    Én nem értem ezt a fene nagy TQ ellenességet. Valóban a kiejtése borzalmas, de valljuk be az italo disco stílusban (sem a jelenben sem a múltban) nem ő az egyetlen akire ez jellemző. Aki szereti az italot az fel sem veszi ezt hisz a zenéért hallgatja nem nyelvészkedési célból. Az ének tudást illetően én azt gondolom szintén nem ő az egyetlen énekes akinek a stúdióban korrigálják a hangját. Én ebben sem látok semmi sátánit, hisz itt is az a cél, hogy a kész zenei anyag otthon a fotelben ülve tetszik e vagy sem. Annak ellenére, hogy itt a fórumon néhányan nem kedvelik attól függetlenül a világ számos pontján sztároknak kijáró tisztelettel és rajongással fogadják. A lemezei fogynak és a legnagyobb régi nevekkel is dolgozott együtt (gondolom ezeket nem szükséges itt felsorolni), valamit a mai kor italo világának jeles figurái is szívesen dolgoznak vele. De nyilván ők tévednek akkor amikor vele kezdenek el dolgozni. De még mindezek sem sokat számítanak hisz mindekinek van egy egyéni döntési lehetősége..vagy meghallgatja vagy nem. Félreértés ne essék, én nem sztárolom vagy istenítem de a tények makacs dolgok.
  • reynaud #16750
    Mirko egy tegnapi bejegyzéséből tudni lehet!

..."Italove írta a dalt ,és azt akarta hogy a vokált TQ énekelje és a dalnak legyen egy csipetnyi Mirko Hirsch hangzása,de természetesen mindezt a saját stílusában"...!

A rövid részletből a zene ígéretesnek tűnik,de félek hogy TQ vokálja agyon nyomja majd a dalt!
    Majd meghalljuk holnap!:)
  • kaposi1
    Tomorrow World Premiere !!!!!!

• musichunter65
    köszi a segítséget...valami nem stimmel a gépemmel...
  • Musachy
    Segítettem, beszúrtam egy smileyt helyette...
  • kaposi1
    Ejnye, inkább segítenél neki.
  • Musachy
    Persze:

Szivesen!
  • musichunter65
    valaki segítene...nem tudok smájlit beszúrni tud valaki segíteni???
    próbáltam Firefox és Crome is!
  • musichunter65
    finom..
  • sanyo71
  • sanyo71
    Frankó zene lesz ez Laci!!!
  • reynaud #16740
    Wow!

Maybe You know,He my absolute favourite?

Thanks Mr.K1!

Mirko Hirsch the best,and the mix is very good!
  • zoranpityu68

Nagy zene!!!!
  • kaposi1
    Ma írtam az Sg főszerkesztőjének a kereső hibája miatt.

Azt írta tudnak a dologról és dolgoznak rajta.
    Átmenetileg szüneteltetik de meg lesz oldva a dolog.
  • kaposi1
    Külön neked ajánlva!!!

MIRKO HIRSCH - Obsession Mix (Italo Disco) 2013

• kaposi1
    Mode-One új dala.

Mode-One - Queen Of My Heart

• Musachy
    ...vagy mondhatnám: TQ (Tíkjú) nélkül tökjó lenne.
  • Musachy
    Tíkjú nélkül jobb lenne...
  • kaposi1
    Júj ilyeneket sg fórumban nem szabad ám mutogatni.
    Amúgy gratula a Danger lemezhez.
  • dj adrián
    egy kis szuvenyír TQ-tól
  • kaposi1
    Akkor tudod mire gondoltam.
  • dj adrián
    természetesen már hallottam én is a hosszabb demót a dalból, ezért is várom a megjelenést.
  • kaposi1
    Örülök hogy tetszik már ez a rövid részlet is.
    Arra írtam hogy ne ítélj elsőre hogy mutattak belőle egy több mint három perces részletet hogy teszteljem.
    Ebből a fél perces részletből szerintem nem lehet kivenni annyira hogy mennyire jó kis zene is lesz ez.
    Szóval csak a demo rövidségére írtam azt amit.
    De állítólag pénteken úgy is premier szóval addigra már többet tudunk.
  • reynaud #16728
    Ígéretesnek tűnik!
    Van az a stúdió technika 2013-ban,mely segítségével, jó énekesnőt tudnak csinálni TQ-ból!:)))

Azért remélem napjain italo-disco zenéinek legnagyobb személyisége /Mirko Hirsch/ megpróbálja tartani azt a magas szintet ami eddig jellemezte,producerként és előadóként egyaránt!
    Talán inkább a 80s évek italo-disco sztár énekeseivel kéne dolgoznia,az biztos siker lásd. Ken Laszlo-S.O.S!

Radiorama hangzással 2013-ban előrukkolni nem szerencsés (Save Me),pláne ha olyan dalok állnak már a háta mögött mint a "Sweet Surrender,Rainy Day In Moskow vagy a Love On The Run".
  • dj adrián
    Ez jó kis muzsika ismét. Várjuk a megjelenést (remélhetőleg lesz belőle). Gondolom nem erre írtad, hogy "ne ítélj elsőre".
  • atiapuka
    Ez jó kis zene!