41324
-
#38892 Anton Ishutin feat. Note U - Do You Wanna
Nem friss,de egy igényes cover verzió,mely az én zenei ízlésem ingerküszöbét eléri,sőt,ez nagyon jó. -
#38890 A laptopomon csak azt látom hogy van egy bejegyzés tőled a topicban,a telefonomon olvastam is a válaszod.
Köszi,így már értem,a viccet,poénkodásomat meg remélem te is érted.
Ez az általam írt, most megint azonos sorszámú hsz lesz a tiéddel.
Van itt a SG-n megbízva valaki ,informatikus,programozó aki ezeket a bugokat,hibákat javítaná? -
mathezoltan #38890 A Biatomi bejegyzése után is azonos a szám. Nálam furán müxik az oldal. Például keresni sem tudok.. többek közt. -
bandcamp link
-
#38888 Zoli,ezt miért a Biatominak válaszoltad? :)
Ő pont ,csak az igényes,klasszikus italo-disco sounds kedvelője.
Óvatosan a rúgásokkal,mert néhány fórumtársunkat érzékeny helyen találod el ha az orosz zenészekről rosszat írsz.
A sarkadra lépek ha nem bírsz magaddal ! :))) -
mathezoltan #38887 A ruszkiktól csak a fehér rózsát szeretem. Még most is remixelik. Yuri Shatunov-White Roses Ree-Work 2023 By Plastick Mannequin -
P. Lion - Kings Of The Night (A.P. Mono Dub Edit) Free DL (bandcamp)
-
37. Mextazuma - Worth The Wait
-
#38884 Már megint egy 80s nagy slágerhez nyúltak vissza.
A formációtól,nekem "Can Delight" a legfőbb fav.
Szokok olyan badarságokat írni hogy 80s agyonunt italo zenék,ejnye Reynaud,merthogy My Mine dalokat hallgatni arany,pláne a Can Delight.
My Mine - Hypnotic Tango - Benny Benassi & Albertino Remix Extended (Official)
-
Forrás:
Tiger Club feat. Graziano – Star -
#38882 Szia Marika,
Erős lejtmenetbe került a new-italo disco vonal.
Színvonalas produkciók tarthatják életben,mint ez.
Idejét sem tudom ,utoljára mikor voltam hajlandó YouTube videó alatt kommenteket olvasni,tegnap e remix kapcsán megtettem,érdekelt a fogadtatása,nagy a felhajtás a remix körül.
Ahogy Rain csávesz írta,jó dalból még jobbat csinálni ,az nem egyszerű,de nekik sikerült.
Azt még megjegyzem, bár válszeg mindenki tudja,Laura Branigan synth-pop stílusban írodott feldolgozása,mely világsiker lett, Raf ,italo-disco dalából készült,erre mondhatom.
The Power Of Italo Disco -
fülcsimanó2 #38881 Ez csillagos ötös zene nálam! -
Stefanie Joosten feat. Giorgio Moroder - Tryouts For The Human Race (bandcamp) -
36. Linda Jo Rizzo - Touch Too Much (Extended) - Written By – Linda Jo Rizzo, Mirko Hirsch
-
#38878 Szia Allada haver.
Igen, egy hullámhosszon vagyunk ,éppen tegnap ugyanazt gondoltam mint te,80s dalok, új remixekben főszerepben az idei felhozatalt csekkolva,de ezek legalább hoznak egy jó színvonalat.
Italo4ever azaz Nicolastól a hivatalos oldalán ígéret,jelzés van arra hogy Florence egykori ,hatalmas slágerét remixeli.
Az lehet az év végi dobások egyik legnagyobbja a stílusban.
Köszi szépen a listát,jegyzetelem ,aztán majd meglátjuk ezekből mennyit tudok az 50 dal közé beszorítani,kettőt nagy eséllyel.
Kellemes hétvégét kínánok a kis italo-disco csapatunk tagjainak. -
allada67 #38877 A listát nézve, ebből már lehet írni egy egész jót. ami még játszhat nálam, a
Closed - In Your Eyes ( Ebből a Clay rádió verziója is tetszik)
Italo4ever - First Encounter
Mflex Sounds - I Feel Your Love
Cars & Bridges - Midnight (Marcel de Van Version 2023.)
Stockholm Nightlife - Your Love
Linda Jo Rizzo - Touch Too Much (Extended) Ez az album legjobb száma, de a top 20-ban már nem biztos,hogy befér.
Az idei 80s remixekből, de komoly külön listát lehene írni. (Persze ez csak egy meglátás, így végig nézve a listát.)
-
Josep Xortó + The Congosound - Ocells Com Tu (bandcamp link) -
34. O!Dorian - Army Of Lovers (Cliff Wedge Remix)
35. Quinn Martin - One More Mission (Also Playable Mono Deeptalo Remix)
-
#38874 Szia,
O!Dorian ,legalább 1 idei kiadványa,nálam is pakliban volt.
Cliff Wedge is kiadott idén néhány dalt,de ha úgy gondolkodom,egy top 20 listára ezeket rangsorolja é valaki,erős kétségem van.
Vannak sokkal jobbak.
De így ezzel a remixével legalább Ő is szerepelhet a választékban.
Hosszú idő van még a szavazás startjáig,bő 1 hónap.
Természetesen,közvetlenül a szavazás indítása előtt,egy hsz-ben összeírom majd az 50 versenypályára állítandó dalt.
Addig is várok további ajánlatokat,lehetőség szerint italo-euro disco stílusban,sorszámozni nem is kell,az majd az én dolgom lesz.
Lehet ti tudtok olyant is ajánlani amit én nem is ismerek,tavaly is volt olyan.
Köszönöm! -
polojana #38873 34. Capitalo - Mascarpone (Version Infinity Music)
35. Digital Emotion - Galaxy
36. Heaven42 - Heart To Heart
37. Mflex Sounds - Annette
38. Otto One - Girl From South India
39. O!Dorian - Army Of Lovers (Cliff Wedge Remix)
Utoljára szerkesztette: polojana, 2023.11.03. 23:25:00 -
fülcsimanó2 #38872 Laura Branigan - Self Control (Mflex Sounds Remix)
Nálam, ez az elsők között van, nem hittem volna, hogy e dalból jobbat lehet csinálni, mint az eredeti és lám....
Lenyűgöz ez az Mflex feldolgozás.
Most már csak a Weekend - Save Your Tears ami még nagyon kéne a sample alapján....
-
#38871 start 01.12 minute ,Mike elhúzza az orrunk előtt a mézesmadzagot.
Ha ezt december elejéig kirakja,a szavazható dalok listájára kerül.
Megjegyzem, nálunk is a szűkebb családi körben , bámulják,büvölik az okostelefonokat ,nem is csak a fiatalok,sajnos.
Ez a digitális világ felszámol,megváltoztat egy csomó egykoron értékes dolgunkat.
Szoktam a családunk fiataljainak mesélni,arról a korszakról amikor én voltam annyi idős mint ők.
Nem irigylem a mai fiatalokat,zenei vonalon is tombol az igénytelenség.
Amikor én voltam fiatal jobbnál-jobb televíziós zenei csatornákon,remek dalokat ,klipekket játszottak.
Most is bekapcsolom a tévét,néha!!! egy-egy sportközvetítésért,zenei választékból két mulatós csatorna van a kinálatban.
De lehet rá igény mert az előadók tele vannak fukszokkal,millás közeli öltönyökben,öltözetekben,jó verdákkal.
Mit mondjak még,felforgatott,elcseszett világban élünk.
Ezt a fórumot szeretem,tényleg hasznos és jó dolog zenekedvelőknek,de erre sincs túl nagy igény,mert az értékes dolgokra egyre inkább nincs,sajnos.
A bóvli kell az itt egykoron aktív tagoknak is? -
#38870 Ez tényleg hangulatra, videóra, és főleg a zenére, vissza a 80-as évekbe!
Vajon honnan ennyi inspiráció... Kár, hogy csak coming soon, de most többet hallani abból a várós Italo Disco foszlányból is.
Ki lehet az énekes csaj vajon...
Mflex csávesz - Back to the 80s!
-
KNIGHT$ - $auna Mu$ik EP (bandcamp) -
31. Mode-One - I'm Here With You Tonight
32. Peter Wilson - I Know I Know
33. Scotch - Penguins' Invasion (Italoconnection Remix)
34. - 50. ?
Tőlem ennyi,további ajánlatokat tőletek várok.
A közeljövőben érkezik néhány ígéretesnek ígérkező újdonság,mint,
Italove feat.Tom Hooker
Torrevado feat. Fred Ventura
Italo4ever feat. Florence - Trading Love
etc.
A kérdés,ezek december elejéig befutnak é? -
The Best New Italo Disco Songs 2023 - Chapter Two
20. Rofo - Love Celebration
21. Alan Ross - The Last Wall (The Ri-Mix) 2023
22. Neon Capital - Open Water (Digimax Remix)
23. Exciting Valence - Call Me Tonight Reloaded
24. Patty Ryan - Stay With Me Tonight 12' ( Mflex Sounds Remix)
25. Energy Voice - Hot Love (Longway Mix)
26. Enolion feat. Dave Hammond - Loverboy
27. Maxima - Don't You Cry For Me
28. Cormac – Leather 'N Lasers
29. Mflex Sounds - Hurts My Life
30. NU.MA - My Way (Remix)
-
#38866 Szia Allada,
Ez a szisztéma egyszer már bevált,tehát ez egy bejáratott út,italo-disco rajongók körében.
Igen,érkezik majd még egy lista tőlem,aztán azon dalokat melyeket hiányolni fogtok ,kérem jelezni és felveszem a szavazható zenék listájára.
November végéig még érkeznek újdonságok is.
Köszönöm az ötletem támogatását. -
Italo Disco. The sparkling sound of the 80s -
#38863 PNAU, Empire Of The Sun - AEIOU (Official Video)
-
allada67 #38862 Nekem tetszik így, főleg hogy már néztem az alábbi első 19 db ajánlott zenét. Azt max 3-4 zenével egészíteném ki, de talán jönnek is.
Gondolom a lényeg,hogy aki pár zenével még kiegészíteni szeretné a listát, az időben írja majd fel, ide.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.11.02. 21:15:30 -
clayback #38861 Szia. Összeszedem gondolataimat és megosztom azt is veletek. Jó ötlet :) -
The Best New Italo Disco Songs 2023 - Chapter One
1. G.J. Lunghi - Under The Roman Moon
2. Exciting Valence - Make My Day 2023
3. Mirko Hirsch - Hey Girl
4. Tom Garrow feat. Moneeka - Hey Tonight
5. Tiger Club * Graziano * G.J. Lunghi - Star
6. Magic System D.J. - Want To Kill
7. Parralox - Goodbye Berlin (Italoconnection Remix)
8. Laura Branigan - Self Control (Mflex Sounds Remix)
9. Retronic Voice & Marcel De Van - Feel The Night (Marcel De Van Version)
10. Energy Voice - Desire (Day & Night Mix)
11. Fred Ventura - Wind Of Change (Italoconnection Rework)
12. Silent Circle - Touch In The Night (Bizzarro Universe Edit)
13. Franck Choppin - I Won't Wanna Stop
14. G.G. Near - Living In A Rom (Classical Also Playable Mono Revision)
15. Exciting Valence - Escape
16. Italo4ever - Forget
17. Styloo - Pretty Face (Italoconnection Remix)
18. Ken Laszlo - Hey Hey Guy (Red Carpet 2023 Extended)
19. Italo4ever - What I Wanted
-
ItaloMucsacso70 #38859 Lali Akkor már ha ennyire benne vagy kíváncsi lennék az ItaloBox történetére is!
Mert ott még talán ennél is jobb zenék születtek! :) -
#38858 Köszönjük szépen Clay ! -
clayback #38857 Az ENERGY VOICE története
(a kulisszák mögött.)
CALL ME
Az első Italobox megjelenések után, 2013 őszén jött az Energy Voice név ötlete mely a Hi-Nrg hangzást képviselte. Máté Sanyi mutatott egy alapot mely megtetszett és ének dallamot kreáltam rá és Gulyás Gábor szöveget írt hozzá. A hangszerelés Sanyi érdeme volt, a dallamot én alkottam, a szerkezeti összeállítás közösen történt. A dal a Flashback Records gondozásában jelent meg.
BABY GOODBYE
Az első sikeren felbuzdulva az Energy Voice két tagú lett. 2014 második felében ismét hozott Sanyi egy alapot mely nagyon hasonlított a Call Me című dalunkra. A zenei alapot kézbe vettem az új hangzás érdekében. A kiegészítésekben és a szerkezeti összeállításban Sanyi barátom is részt vett és Halász Sándor masterelte.
THE RADIO STAR
2015-ös év dala a The Radio Star volt. Sanyi tette hozzá a zenei alapot az általam elkészített szinti és ének dallamra. Haluska Imi segítségével megírtuk magyarul a dalszöveget, melyből Gulyás Gabi írt angol szöveget.2016-ban.
THOMAS ANDERS - ITALOVE
Thomas Anders - Lunatic remix versenyen vettünk részt. Sanyi féle alappal dolgoztunk, a szerkezet összerakásában vettem részt szervesen. Felkérést kaptunk a Flashback Records által az Italove - Heading for the Sun maxi lemezén,hogy helyet kapjunk egy remixel. Sanyi részéról a zenei alap volt, én itt is mint általában az erőteljes Energy Voice hatásokért, kiállásokért voltam felelős, ezzel kiegészítve egymás munkáját.
P.A.S.S.I.O.N.
2017-et írunk. Új dallamot alkottam melyet Sanyi hangszerelt túlnyomó részt. Ez a változat nagyon jól sikerült szerintem, de szerzőtársam átalakította és így nem egyeztek álláspontjaink. Másik változat készült általam és ez került kiadásra. A dal szövegírója Felnagy Attila volt. Ez a dal eredetileg Grant Millernek íródottt de nem vállalta el.
DISCO LIGHTS
2019-ben érkezett következő dalunk a Disco Lights. 1991- ben készült dalom dallamát használtam fel egy új refrénnel kiegészítve. A hangszerelés közösen készült. A dalszöveg Felnagy Attilának köszönhető.
FOR YOUR LOVE – HIEWAVE FOREVER
2020-ban elővettem egy régi demót 2013-ból mely Italobox-nak indult hajdanán, ez a For Your Love. Áthangszereltem Energy Voice-os hangzásra, a szerkezeti munkákban Sanyi is részt vett. A lemez B. oldalán egy instrumentális dallal rukkoltam elő mely 2007-ben Retro néven jelent meg a Disco Service első albumán. Felturbózva, újabb dallamokkal, hangszerekkel fűszerezve jelent meg Hiewave Forever címen.
HOT LOVE - DESIRE
2023-ban két dal jelent meg a Flashback Records-nál egy lemezen a Hot Love és a Desire. Ezek a dalok Energy Voice név alatt már csak engem fémjeleztek a közös munkánk 2021-ben véget ért… egyenlőre.
A dalok a Clay Productions studióban készültek.
Háttérvokál: Klajkó Szandi, Klajkó Betti, Veréb Tomi, Hargittay Gabi, DJ Spinyo, Molnár Erzsi.
A dalok elkészítésével, megjelenésével, összehangolásával, videoklip készítésével sok munka várt rám mely nagy kihívás volt de szerettem illetve szeretem csinálni mai napig. Sok mendemonda kering, hogy ki mennyit dolgozott a dalokon, ezért is írtam le nektek, de a cél, hogy a kész dalainkat szeressétek és szívesen hallgassátok.
Nagy köszönet a magyar Italo rajongóknak, kiadóknak, rádióknak, hogy ezek a produkciók az ő közreműködésükkel létrejöhettek és mai napig hallható világszerte.
SP Records, Flashback Records, New Generation Disco Records, AMD Records, DMCALLOFMUSIC, Magic Disco Radio, Poptarisznya, Radio Stad Den Haag, Fehérvár Rádió, Vörösmarty Rádió,
Clay Productions vol.1. (CD) Faragó Jenő
Kiss György, Haluska Imre, Hajcser Attila, Fábián Ildikó, Walla Sándor, Diósi László, Erdélyi Péter, Erdélyi Tibor.
Nélkületek ez nem sikerült volna.
Clay.
-
#38856 2023 New Italo Disco dalok versenyeztetésében,akarom mondani az év végi szavazás lebonyolításában ,idén változás lesz.
Pontosan a szám nagyságát még nem jelölném meg,mert ez rajtatok is múlik,de tervem szerint egy 50-es rögzített listáról lehet majd egyénenként egy Top 20 rangsorolásban a legjobbakat kiválasztani.
Az elmúlt 10 hónap produkcióiból vannak már fix kiválasztott,versenyeztetésre érdemes jelöltjeim,ezeket hamarosan összeírom.
S mivel ez egy közös projekt,természetesen a lemaradók közül jöhetnek még ajánlatok tőletek is. -
#38855 Rain,a lengyel srác elkésett,mi itt a fórumon, már a rövidből megmondtuk , ez a remix az original verzióra is ráver,azt is felülmúlja.
lásd.
-
#38854 Szerintem, soha senki nem gondolta volna, hogy lesz egy magyar Mflex csávesz, aki hozzá mer nyúlni ehhez a dalhoz és utána ilyen hozzászólásokat kap. Mert pontosan ezt érzem én is! Nem tudok lengyelül, de a gugli jól fordítja...
@LukaszWalusPL
15 órával ezelőtt
To jest mistrzostwo. Nie sądziłem, że komuś kiedyś uda się przebic oryginał. ?❤️
"Ez egy mestermű. Nem gondoltam volna, hogy valaki valaha is képes lesz felülmúlni az eredetit. ?️ ❤_"
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.02. 13:38:35 -
#38853 Andy Romano - Loredane
-
#38852 Retronic Voice & Marcel De Van - Feel The Night (Marcel De Van version)
Beszerzés:
Marcel De Van - Milestones