42878
-
sanyo71 #18240 Na mármost, én egy picikét irigykedek ám gazda úr 
-
Nem titok hogy ezek a lemezek jelenlég még egy barátomnál vannak.
Nekem a buliból egyelőre csak ennyi jutott , de szerintem ennek is van értéke.

És ha már arra járt aláírta Daniel is a Retronic Voice-ból!
-
allada67 #18238 Tom Hooker-nak nézem ezt a paródia mutatványost.
Úgy néz ki,hogy a hülyeségért nem kell a szomszédba menni.
Persze a szó jó értelmében.
-
Squash Gang - I Want An Illusions örök kedvenc marad....Húúúúúúúú de sokat hallgattuk hatalmas zene. -
italove #18236 Igen! 1értelmű! Mondom én, hogy sokminden kimaradt! Teljesen igazad van, nagyon nagy zene!
-
allada67 #18235 Italove !
Ez jó kis felsorolás.
Ami még említésre méltó.
Nálam még mindig mindent visz, new italo.
Closed - Crazy Love -
Látom nem tétlenkedsz, már jó sok lemezt vásároltál ... -
italove #18233 Szerencsére nem szűkölködünk zenében! Vannak jobbak rosszabbak és egészen kiemelkedőek is. Ha jól emlékszem, harminccal korábban is hasonló volt a felállás, csak akkor még kevesebb volt az ősz hajszálam
-
muzyk73 #18232 LIAN ROSS - BROTHER LOUI 2014 (4:22)
http://www31.zippyshare.com/v/99666243/file.html -
atiapuka #18231 Azt hiszem tényleg visszavonom az első felelőtlen kijelentésemet. 
Azért tényleg volt/van termés, vannak jó és dallamos zenék a régiektől is. -
italove #18230 Jaja, ez eszembe sem jutott, mert csak nagyhirtelen soroltam. :) Szóval van azért bőven! És azért csak ennyi, mert sokkal többen nem is készítettek azóta új zenét. :) -
atiapuka #18229 Még egy 'régi' eszembe jutott, aki nagyon nagy kedvencem:
Squash Gang - Hey You. Na szerintem ez is akkora siker volt mint az I Want An Illusions. -
atiapuka #18228 Fúúú tényleg. Ezt is rongyosra hallgattam 1-2 éve.
-
atiapuka #18227 Ez tényleg egész jó. Tipikus Cowley - Parker zene. Szeretem ezt a stílust.
Tökre hasonlít a Right On Target zenéjére. -
italove #18226 Savage - Twothousandnine (Italo Maxi) -
atiapuka #18225 Ja tényleg Miko Mission száma, na az is nagyon ütős volt számomra.
Paul Parkernek a Don't Stop vagy melyik száma is volt? Azt hiszem az s tetszett.
És Mr. Zivago száma az úgy elment. A többiek nem igazán bűvöltek el.
Savage-nak milyen új számai voltak? Én a DJ. Savage-ra emlékszem. Esetleg a Save Me? -
italove #18224 Ganymede with Paul Parker - Perfect Target (2008)
Nagyon szeretem. -
italove #18223 Csak pár: Kristian Conde, Tom Hooker, Gazebo, Savage, Miko Mission, Trans-X, Albert One, Joy Peters, Mr. Zivago, Paul Parker... csak úyg hirtelen. -
atiapuka #18222 Na még a Trans-X jutott az eszembe, akinek pár új zenéje tetszik ... -
atiapuka #18221 Én mondjuk mást nem is tudok, akinek tetszene mostani nótája a nagy 80-sok közül.
Talán még Ken Laci Dancing Together-je volt nekem nyerő. De pl. a másik zenéje az S.O.S valahogy nekem nem jött be, pedig azzal is többször próbálkoztam, mint a tegnap emlegetett Albert One Stay-jével. -
atiapuka #18220 Igen, pont így gondolom, illetve hallom én is. 
Olyan, mintha mostanra 'érett' volna be ... -
Ez a Nude Disco kifejezetten jó, sokkal jobb, mint a Crazy Disco. -
italove #18218 Ő például sokkal jobb zenéket fémjelez most mint a 80-as években, úgy gondolom. Volt a Dolcsevítája akkor és kész. Nem volt rossz, de nálam nem egy korszakos, mindent überelő zene. A Parisienne girl vagy az I wanna love you once again sokkal jobban tetszik és a hangja is sokkal jellegzetesebb most. Ezek az igazi nagy találmányok! Saját vélemény! -
atiapuka #18217 Kellemes zene.
-
atiapuka #18216 Ja és most is csak ismételni tudom magam, hogy nálam Ryan Paris a csúcs, mert imádom a hangját, na és a zenéje szerintem valami fantasztikusra sikeredett. Mikor hallgatom, teljesen 80-as feelingem van.
-
gyula1971 #18215 Romantic --italo-disco IAN.2014... 
-
atiapuka #18214 A zenéje nagyon tetszik.
Az ének azért annyira nem.
De én sokszor vagyok így, mikor a zene nagyon bejön, de a vocal nem.
Tipikus Sylvester zenék, vagy az újak közül pl. Fruttero hangja nem tetszik, de pl. a Disco Sylvia nagy kedvencem, és pont a zenéje miatt. -
Ejha!!! 
-
AMAYA - New Ways (Demo) - 2014
-
italove #18211 Igazi mexikói fíling! Szerintem a női vokál rendesen beakasztott a fellépés előtt! 
VELUZ Ft ELCY K. -TUYA ESTA NOCHE (Extended Original Rmx Dj Manuel Rios)
Ettől még talán TQ is jobb, bár nagyon holtversenyes!
-
kimaradt egy "e" a végén... -
Azért valljuk be, hogy a mi Tomi barátunknak kicsit agyára ment ez a Dénáró-dolog. Nem tudom, hogy elfelejtette talán, hogy annakidején ő is belement ebbe a játékba.
(Ha esetleg valakinek nem tűnt fel, ez a "csóka" Tom Hooker és Dn Harrow-t parodizálja.)
-
atiapuka #18208 Az elsőt most meghallgattam, de valahogy nem nyeri el a tetszésemet... -
Ja te arról beszélsz??? 
Az pazar egy alkotás lett.
-
atiapuka #18206 Ja, Te erről beszélsz? Én az új nótájáról beszéltem.:)
Na ezekből fogalmam sincs, hogy melyiket hallottam, de tudom, hogy párszor nekiugrottam, de nem jött be.
Na majd újból próbát veszek ezekből...
Mindesetre köszi a tippeket! -
Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)
Albert One - Stay (Flashback 80's Mix)
Albert One - Stay (Extended Version)
Ezeket ajánlom meghallgatásra. -
atiapuka #18204 Nem tudom melyik verzió volt, amit itt először ajánlottatok. Illetve a sound.. akármin. N az nem tetszett. legalábbis akkor. -
Melyik verziót hallottad?
Mert van belőle jó pár, és azért van olyan ami szerintem nagyon jó.
-
gyula1971 #18202 Nude Disco - Neon Hearts (Auxiliary Tha Masterfader Club Mix)

-
Hi Mirko! 
Thanks for the information!!!