41695
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• gyula1971
    Alessandro Parisi - Hesperius Draco (Antoni Maiovvi Mix)
  • gyorgy74
    Arról meg nem beszélve, hogy a five4itrecords elenyésző menyiségü lemezt dobbot piacra. Viszont azok nagyon igényes lemezek mind minőségre mind zenére ezt azért leszögezhetjük.
  • Biatomi
    B.Ú.É.K!!!!!!
    egy biztos ITALO number one!
  • Biatomi
    mint még jó páran
  • gyorgy74
    Ok te nyertél de a yutobos videókat leszedik és úgy hallgatják sokan...Az igénytelenség határát súrolja. Én erre gondoltam...Hogy ennél a kiadónál más a helyzet azt nyugtázom azonban más kiadónál még a vinyl meg sem jelent de már az Ken Laszlo S.O.S ott vigyorgott a fájlmegosztón letöltésre. Nincs ebből semmi baj de aki fizikálisan gyűjt zenét az nem nézi eszt jó szemmel. Én erre gondoltam többek között.
  • kaposi1
    Gyuri szerintem ott valami más lehet a gond.
    Tegyünk egy próbát, ha ezek közül, a CDr-es kiadványokon kívül, bármelyiket is megtalálod a neten feltöltve akkor nyertél.
    Azért nem véletlen hogy a gyűjtők nem osztogatnak a NETEN.
    Pedig ezek a kiadványok még itt az országban is jó pár gyűjteményben benne vannak, és valamiért senki sem rúgja fel a "szabályt".
  • gyorgy74
    B.U.É.K...

• kaposi1
    Azt jól teszed Laci mert valami nem stimmel ott.
  • gyorgy74
    "Valami nagyon nincs rendjén az five4itrecords háza táján sajnos."

Talán a fajmegosztók és sok más egyéb rányomja a bélyegét az eladás terén...Persze ezt a vinyl rajongók tábora nem igazán nézi jó szemmel de sajnos ez van.
  • Wind 67
    Most kaptam Jóskától újévi üdvözlést, majd ledumálom vele ...
  • kaposi1

Jelen állás szerint nagyobb az esélye hogy nem lesz az említett dal vinyl-n.
    Valamilyen módon tudatni kellene velük hogy ezt a zenét vétek a fiókban hagyva porosodni.
    Valami nagyon nincs rendjén az five4itrecords háza táján sajnos.
  • reynaud #17450
    Ne a személyed elleni támadásnak vedd az észrevételeim!

Nekem semmi bajom Veled,sőt korábban jó néhányszor leírtam tisztellek azért mert így oda állsz az általam nagyon kedvelt italo-disco stílushoz!

Én azt szoktam meg ha tetszik egy zene akkor megrendelem vagy megrendeltettem lemezboltban és néhány nap múlva érkezik, a világ bármely pontjáról,vannak argentin nyomású lemezem is /csak példaként/ez úgy nagyjából 2008-ig működött!

Értsd már meg,hogy az említett dal olyan szinten tetszik hogy hallgatni szeretném a hifi rendszeremben,de elérhetetlen!
    Ezt kifogásolom,ezért értetlenkedek!

Az általad leírt dolgokról tudomásom van,teljesen megértem,borzasztó hogy az internet egyik oldalról ilyen szinten tönkre vágja a zene ipart,s hogy ennyi igénytelen ember van akik megelégszenek egy 128kbps minőségű fájlként lelopott zenével!

Azonban erre is kitaláltak már megoldást,hallani,látni a YT-n olyan zenéket ahol ezt úgy oldják meg hogy rábeszélnek a zenére,mondjuk egy az adott dalhoz kapcsolódó reklám szöveget,vagy a kiadó szignálját belerakják a zenéhez tartozó videóba!

Még annyit nekem sok olyan maxi cd van a gyűjteményemben,többnyire 90s évek végéról,amin 2 jobb esetben 3 verzió van,20 perc játékidőt sem éri el a lemez tartalma,mégis megvásároltam!
    A MSDJ dalát ezzel az egyetlen verzióval is megvenném!

Sikerekben gazdag,jó egészségben tellő Boldog Új Esztendőt kívánok minden fórumtársamnak!
  • musichunter65
    köszönet a válogatást!
    kívánok jövőre is kellemes jó zenéket a fórumozóknak!
  • kaposi1
    Biztos szerepelt már itt , de én nem találtam.

Nagyon kellemes kis hang.
    Tőlük is el tudnék viselni egy LP-t.

International - European Lover

• kaposi1
    "Te meg engedélyt kell hogy kérj ahhoz hogy videón bemutass egy dalt?
    Talán attól félnek a spanyol barátaid hogy lelopják a YT minőségben a dalt aztán emiatt nem vásárolják meg a brutális 25 eurós áron a vinylt?"

Sajnos pontosan itt tartunk.
    De ne feledd a brutális 25 Euro-s ár csak nekünk magas akik lényegében Európában éh bérért dolgozunk.
    Bármelyik Nyugat-Európai ország lakója simán kifizeti az ottani órabérével.
    Nagyban tesz rá egy Spanyol vagy más kiadó hogy más is szeretné élvezni ezeket a zenéket.
    Néha előállnak egy jobb válogatással mint a legutóbbi Various - 80's Revolution - Euro Disco Vol. 4 volt de nézd meg a I Love ZYX Italo Disco Collection 16 track listát. Ki a szarnak van kedve megvenni ezt megint?
    New Italo-ban meg még sokkal rosszabb a helyzet.
    Valami már elkezdődött de messze még az hogy minden elérhető legyen CD formátumban is.
    Többször leírtam már hogy valójában két tűz között vagyok.
    Egyrészt a topikban jó lenne bemutatni minden újdonságot, másrészt pont ezeknek az újdonságoknak a szerzőitől kapok ill. veszek zenéket.
    Ha hiszed ha nem Ismael új zenéjére valóban engedélyt kellett kérnem hogy YT bemutató legyen belőle.
    Figyeld csak meg a következő Kóreai válogatáson már ott fog szerepelni a dal átkonvertált verziója.
    Az hogy ez jó-e döntse el mindenki maga.
    Annak biztosan jó akinek elég a 128-as mp3.
    Elmenti a sok százezredik zeneszámaként és ennyi.
    De akinek a munkája , tehetsége és pénze benne fekszik az nem biztos hogy így gondolja.
    A másik dolog hogy nem elég hogy leszedik a hangsávot de még meg is változtatják a megnevezését ami egy nagy baj.
    Lásd Brian Ice - lost Tonight zenéje.
    Amit feltettem a YT csatornámra direkt kiemelve hogy nem az eredeti dalt hanem egy általam kreált verziót tartalmazza. Erre ma ha rákeresel mindenhol ezt a verziót fogod megtalálni immár Extended verzióként hirdetve.
    Vannak olyan kiadók akik le se szarják ha kikerül egy új daluk megjelenés előtt, és van olyan aki tűzzel vassal tiltakozik mindennemű publikálás ellen.
    Szóval ez már csak így fog maradni.
    És van itt még egy dolog.
    Egy vinyl maxi mostanában sajnos kettő dalból áll.
    Egy Vocal és egy Instru verzióból.
    Szerinted egy CD lemezen kiadva ki lenne az aki egy bizonyos összeget fizetne kettő zenéért.
    Szerintem nem sokan lennének az biztos.
    Az meg hogy amint említetted a Magic System D.J összes számát összevonják egy E.P-be az szerintem csak álom marad.
    Pedig én is sok előadó kiadványait el tudnám viselni ilyen formában.
  • sanyo71
    Sikerekben és Eredményekben Gazdag Békés, Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumtársamnak!
  • reynaud #17445
    Nem haragszom,és megértem hogy kínos számodra,hiszen valahol tudod hogy igazam van,csak kellemetlen volna egyetérteni velem,a háttérben zajló dolgok miatt,amik elég egyértelműen átláthatók!

Semmit sem értek hozzá?
    Mert kifogásolom hogy cd formátumon sok jól sikerült dal elérhetetlen?

Nézd meg néhány mai club zenének a nézettségét a YT-n, azért olyan magas mert a kiadó még a megjelenés előtt olyan reklámot csinál hogy százezrekhez jut el a dal akár egy nap leforgása alatt!
    Te meg engedélyt kell hogy kérj ahhoz hogy videón bemutass egy dalt?
    Talán attól félnek a spanyol barátaid hogy lelopják a YT minőségben a dalt aztán emiatt nem vásárolják meg a brutális 25 eurós áron a vinylt?

Hagyjuk a fenébe az egészet!
  • Wind 67
    Így Szilveszter neve napján továbbiakban nem tudok felelősséget vállalni tetteimért, így kívánok Mindenkinek Sikerekben és Zenében gazdag Boldog Új Esztendőt !
    A csajoknak smaci, a skacoknak pacsi....

• kaposi1
    Ne haragudj de már annyiszor bizonyítottad hogy semmit se értesz az egészből hogy ez már nekem kínos.
  • reynaud #17442
    Ha Kaposinak minden megvan,nosza Laci oszd meg velem a Magic System Dj új dalát! LOL!
    A választ ismerem,nem lehet mert dugdosni kell a világ elöl,meg a videó bemutatásra is engedélyt kell kérni!

Ezek a dolgok bizonyosan tolják előre felé a new-italo disco zene népszerűsítését,avagy inkább nem!

Ezért van az hogy a mi korosztályunkhoz /30s-40s/ mégcsak eljut valahogy a stílus,de a fiatalabbak azért hallgatnak inkább olyan club zenéket melyek dallama nagyjából így áll össze,(kapcsold be a porszívót,a kávé darálót és a fűnyírót egyszerre)!,mert az új italo zenék többsége alig érhető el valamilyen formátumon!

Hajlandó volnék a Magic System DJ daláért fizetni a normál cd maxi ár többszörösét is ha kiadnák maxi cd-n,vagy akár EP-n a korábbi dalokkal együtt!
    Győzzem kivárni,buta egy üzlet politika,és elég érthetetlen hozzáállás!
    Vagy talán ennyire nincs,nem lenne rá kereslet hogy egyik spanyol lemez kiadó sem meri felvállalni a cd-n kiadja?

Én másként gondolom,de lehet én tévedek!
  • kaposi1
    Szeretnék Nagyon Boldog Eredményes New És Old Italokban Gazdag Új Évet Kívánni Minden Kedves Ismerősömnek.

Köszönöm egész éves aktivitásotokat.
    Legyen ez így 2014-ben is!!!!!

Beach Club Records Válogatás 2013

Download

ami kell hozzá: a nick nevem

• reynaud #17440
    Iggy listájáról ajánlom ezt a kiadványt!
    JOY 2014
    Brutális,bitang jól sikerült megamix+az egyik legjobb Joy dal új,nagyon jó ízléssel komponált remixben!

Szintén 80s dal egy új remixben,megőrizve a dal eredeti,kiváló alapjait,de kissé modernebb mai hangzással, újra gondolva!

T.ark-Count on Me 2013

• kaposi1
    Igen , ez így valóban erős.
    Sok minden nincs meg nekem se, még New Italo-ból sem.
  • Wind 67
    upssss miért érzem ezt kicsit erősnek
  • Biatomi
    de nagyon haragszom
  • beva02
    Boldog új évet mindenkinek
  • beva02
    Meg nézem ha nem haragszol köszi
  • Biatomi
    egy kis plusz akinek megfelel és nem rendelkezik vele
    jelszómentes
    Spiral Hands..........
    http://www.sendspace.com/file/kvd11u
  • gyorgy74
    Én inkább úgy írnám ami Lacinak nincs az nem is létezik...New Italo Forever!!!
  • kaposi1
    Janikám semmi kioktatás, csak ha nem jól van leírva nem találom meg a katalógusban.
  • d jani
    Jóllvan 'Na !!! Nem nyelvtanóra ez .... bár az is igaz hogy illene helyesen leírni! :-)

Csodálkoztam volna, ha pont Neked nem lenne meg :-)
  • kaposi1
    Többen is írtátok már Tobias nótáját a Top tízbe.

Én meg már kezdtem csodálkozni hogy nálam ez nem megtalálható nóta.

Aztán végül kiderült hogy csak ezt a meglehetősen kacifántos címet nem írtátok jól.

Tobias Bernstrup - Orrendamente Solo
  • d jani
    Top 10 2013 :

1. Trans-X feat TQ : My Fascination
    1. Italove feat TQ : Rythm Of Love
    1. Savage : Save Me
    1. Ken Laszlo : S.O.S.
    1. Fox Box : To The Beach
    6. Italove : Follow Me To Mexico
    7. Tobias Benstrup - Orrademente Solo
    8. Mirko Hirsch Feat Ellen Cora : Save Me
    9. Lenroy : Do You
    10. Brian Ice : Lost Tonight

Az első öt közt nem tudok különbséget tenni :-)

Egyébként az ízlések igen sok helyen találkoznak :-)

Mivel a nap folyamán iddogálni fogok, most kívánok valamennyiőtöknek Boldog Új Évet !!! Legyen részünk sok jó zenében és kevesbb trollkodásban !!! :-)

Hangerőt Feeeeel!!!!!
  • kaposi1
    Ezért is mondtam hogy nem lehet még igazságos 10-es listát se felállítani.
    Mindig fognak előkerülni olyan nóták amik beférnének.
    10 zene az nagyon kevés szerencsére a felhozatalból idén is.
  • kaposi1
    Na tessék.
    Hát nem hanghordozóra kívánkozna?

Keneida - In This World (Digimax Euro NRG Extended Intro Mix)
  • kaposi1
    Talking Eyes-The Summer Goes 2013

Nekem is nagyon tetszik amit idáig hallottam belőle.
    Idáig csak a szerbek rendelkeznek vele és nem igazán szeretnék ha mindenki játszhatná már.
  • kaposi1
    Többször beszéltem már erről a mesterrel.
    Kár ezeket a zenéket elpocsékolni.
  • Musachy
    Apropó: Thomas Bainas - Memories Of You

• Iggy
    '13 Top 10 Nálam kb. ezek!
    1.SWEEPS, THE-The Last Dream (FLEMMING D. & STEEN G. MIX)
    2.JOY-I'm In Love '14 (BONUS VERSION)
    3.CHITO-Crown & King 'Cover Vox' (ORIGINAL EDIT)
    4.THOMAS BAINAS-Blue Eyes ('13 ALBUM VERSION)
    5.DJ SAVAGE-I Bridge New Life (MAXI 'Single '13' MIX)
    6.VINCENZO SALVIA Feat. CHRISSY V.-Summer Love (RADIO 'Single '13' CUT)
    7.MIRKO H. Feat. ELEN C-Save Me,Just For Tonight (MAXI 'Single '13' MIX)
    8.CROSSLINES, THE-Wings Of Love (ORIGINAL EDIT)
    9.MARC FRUTTERO Feat. POLYMNIA-Hero (VOCAL VERSION)
    10.RYAN PARIS Feat. VALERIE FLOR-Sensation Of Love (A-1 SIDE)
  • Biatomi
    elfelejtettem