41695
-
zoranpityu68 #17908
Most szombaton február 8.án este fergeteges elő műsorral jelentkezünk.
Hatalmas soha nem hallott csajozós dumák és trükkök amiket felhasználhattok Bálint napkor is!Clay barátunknak megpróbálunk egy picit segíteni gyűjteni hogy elérhesse az álmait és tovább népszerűsítse a new italo vonalat.Továbbá szenzációs zenék lesznek és betelefonálhattok kérhettek zenét elküldhettek minket a sikósbaés lesz egy bomba meglepetés is számotokra!Telefonáljatok szombaton este 3/4-8 tól 1/4 9 ig.
30/470-7257
Várunk benneteket egy fantasztikus elő adásra és egy giga meglepetéssel.
Pityu team -
#17907 Az eredeti az igen. De a lemez február 10-i megjelenésű, a Junonál. A '82-es original a B oldalon van. -
italove #17906 1982 -
#17905 Pontosabban a Juno szerint új EP, valószínűleg általuk most jelent meg a vinyl EP. -
#17904 Cosmic Hoffmann - Space-Disco (new ep) -
gyula1971 #17903 Hi-NRG* & Italo Disco (New Generation) Mix.
-
vwegipeti #17902
Sziasztok! -
#17901 Nekem nem, illetve mindkettő jó volt úgy, ahogy volt. Nekem a TQ-val van bajom. Kár bármelyiküket is lerontani vele, de mindegy. -
atiapuka #17900 Nekem mondjuk Fancy hangja régebben is jobban tetszett Lindá-énál.:) Fú de szép szó.:) -
#17899 Szerintem Linda Jo Rizzoval jobban járunk! -
#17898 Én is kíváncsi vagyok rá de a még oly régen beharangozott Fancy Feat TQ zenéből se hallottunk semmit. -
atiapuka #17897 Na erre nagyon kíváncsi leszek.
Anno Fancy az egyik kedvencem volt, és még most is szívesen meghallgatom. -
musichunter65 #17896 A leírtakkal teljesen egyet értek! -
#17895 Linda a jóöreg Fancy-vel, hm! Ez nem lehet rossz. -
#17894 -
#17893 -
muzyk73 #17892 Rocky M - Fly With Me to Wonderland (2014 DJ-Mix) mp3
2014/320/10,17MB
http://www73.zippyshare.com/v/91343066/file.html
-
Szállító Joe #17891 Hátha valakit érdekel (ha még nem raktátok fel )
Bocs a bénázást,de csak így tudom felrakni...
BIRIZDO I AM -MAYBE BABY -
Szállító Joe #17890 http://www32.zippyshare.com/v/26533558/file.html -
gyula1971 #17889 Boy Blue - Long Ago (Extended Via Mecenate Version)
-
Biatomi #17888 4.törje inkább a fejét -
#17887 -
Biatomi #17886 Kolléga ne foglalkozzál vele,van nekünk ennél jobb témánk is.
pillangóóóóóóóóóóóóó
-
#17885 Én csak azt mondom 3 év alatt 17800 hozzászólás az nem rossz.
Még ha nem is mind a zenéről szólt.
Mondjuk amatőrnek se mondanám azokat akik itt megfordulnak.
Lehet ha összedobnánk amink van New Italo eredetiben, akkor az összes eddig megjelent lemez benne lenne . kitől ez , kitől az. -
#17884 Annál is inkább, mert nem igazán értem, mi baja... Egyrészt azért, mert nem tud írni, de azt még kisilabizálom. Milyen három ember van elszállva magától? Nem tom ki hogy érzi, de szerintem a fórum arra szolgálna főként, hogy megbeszéljünk dolgokat a témával kapcsolatosan és ettől az utóbbi időben nem is tértünk el. Nem tudom mi verte ki a biztit a srácnál, te mutattál zenéket és erre voltak reakciók. Én pl. a saját érzéseim alapján elmondtam a véleményemet, azt hittem ezt még szabad, de persze nem tudni manapság már... Valami nagyon érzékenyen érintette, pont egy olyat, aki sosem szokott beleszólni érdemlegesen a dolgokba, valószínűleg némi letöltésre vadászik, nem tudom. Nem is érdekel.
Ami meg sokszor előjön, mint duma: "ezért tart itt ez a fórum" HOL? És hol kellene tartania? Hogyan tudod összehasonlítani, hogy hol tartana, ha... ez meg ez lenne? Ez egy hülyeség. -
atiapuka #17883 Hát igen, a net nagyon nagy álarc, és az álarc mögött mindenki nagyon nagynak érzi magát, olyan 'Na majd én megmondom' típusnak.
Én régen nagyon sokat fórumoztam, de mára teljesen elment az egésztől a kedvem... -
#17882 Muszáj volt valamit ideböffentened,igaz? -
#17881 whatnafuck? -
stellay #17880 Hany evések vagytok ti, mint egy gagyi 10 éves gyerekek meg azok se ekkora amatőrök mint ti itt egy páran, gazdával az élen. Ezert tart itt a fórum 3 ember elvan repülve magától, pedig...
-
Biatomi #17879
Lyan Ross - Say......pedig hatalmas zene,ami mögött még 50km-re se lehet -
#17878 Komolyan mondom meg kérdem tőle miért ez került rá?
Hiszen se nem New Italo , de még csak nem is új dal.
Amúgy is digitálisan egy nagylemezen ez már megvásárolható volt.
Amúgy az én javaslatom akkor ez a kettő nóta volt.
Szerintem ezt a Mexico-i DJ-k is kajálták volna.
Marisa Machado - Wet Dreams (Digimax Remix)
Lorena Gomez - Get It Up ( Bryan Master Mix)
-
#17877 Ennek fényében még nagyobb hülyeség megvenni, egye meg, amit főzött és csináljon olyat, amit szívesen meg is vesznek. -
#17876 Szóval a közönség le van tojva, avagy egyéb ok vezetett ide. -
#17875 Nem is kicsit, de mégis jobban szól, ami a vokál részét illeti: az pedig ég és föld. -
#17874 Elmondhatom neked nyílt közvélemény-kutatás volt hogy mi kerüljön az esetleges albumra , de ilyenről szó sem volt.
Viszont volt rengeteg remek dal amit én is szívesen hallgattam volna ez helyett. -
#17873 Te vagy a barátja, nekem semmi közöm hozzá. Viszont elmondhatod neki, hogy a lemezeket a vevők igényeihez szokták igazítani és nem a saját ízlésükhöz. Márpedig úgy tűnik, hogy nem csak szerintem béna ez így. Ha pedig a széleskörű piackutatás alapján lett ez a végeredmény, akkor az elég lesújtó... -
#17872 Ráadásul még ERRE is hasonlít egy kicsit. -
#17871 Írd meg neki. -
#17870 Még utolsó gondolatként: próbáltam én többször meghallgatni, hogy mi lehet ebben, de nem értem akkor se. Egy pár akkordos prüntyögés megy a háttérben és erre megy egy "ének", ami teljesen külön életet él attól az egyszerű dallamtól is. Mintha egy szobában vették volna fel...
A kiadó saját maga alatt vágja a fát ezzel az amatőrködéssel. -
Biatomi #17869 hiába ami szar az szar!
lehet magyarázni miért is jó ez a zene,csak ne nekem
egy biztos nem én állítom össze a dalokat,mert csak egyet hagynák meg a (nagy fogatra) közülük a maxi lemezre ::::az pedig
Energy Voice - Call Me
Mirko már megvan a new generation 3 kiadásán....