42826
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• polojana
    CC Catch - Heal Me

• allada67
    Ha nem lesz ellenvetés, akkor az opció 1 felé hajlok én is. tehát az angol nyelvű magyar dalok is szabad utat kaphatnak.
    Köszi a véleményezést.
  • polojana
    Ez a remix is jó lett!
  • reynaud #40598
    Night Vision - Runaway (Gerson Tellez Remix)

• reynaud #40597
    Opció 1 = 1960-tól ,2024-ig,minden magyar vonatkozású dal játszhat a listán,angol nyelvű zenék is.

Opció 2 = Kizárólag magyar nyelven énekelt dalokat versenyeztetsz 1960-tól napjainkig.

A döntés a te kezedben,én,mi az általad kiírt szabályok szerint fogjuk a listáinkat összeállítani.
  • allada67
    Privátban jött kérdés, hogy a magyar top 100-ban szerepelhet-e angol nyelvű zene, mint pl. Energy Voice, Electro Potato,
    Master Voice zenék. Esetleg Mfex, aki ráadásúl nem is hazánkban készíti zenéit, de magyar származású.
    Hol legyen a határ, vagy szinte minden ami magyar vonatkozású, az szabadon listázható legyen-e.
    Master Voice-ot, én is szeretnék írni, pl. Every summer. De jó lenne pár vélemény. Köszönöm, előre is.
  • vaskó ferenc

Egész Jó!!!
    DJ Cargo x Captain Hollywood Project - Find Another Way 2024
    Utoljára szerkesztette: vaskó ferenc, 2024.08.01. 16:51:10
  • vaskó ferenc

Egész Jó!!!
    Chimo Bayo - Asi Me Gusta A Mi 2k24 (C8 Alternative Current Remix)
  • reynaud #40593
    Apropó La Bionda,
    Ha jól tudom,a Righeira formációt ők állították az italo-disco vonalra,aztán jól befutottak,top 200-as listámon lesz 3 daluk még.

Na ennyit mára,per pillanat azt tudom mondani ma még egész nap,de aztán nem leszek mostanában.
    Kéne nekem a topicba egy házigazda aki által kitudnám pofozni egy kis dízájnnal a topicot.
    Zámor fórumtárs volna az első számú jelöltem ha vállalná.
    Régóta regisztrált tag,aktív is,és még jó arc is,s ráadásul a topic zenei témáját is kedveli.

De felőlem lehet bárki ,legalább addig amíg kitapétázzuk a topicot.
    Kérek jelentkezőt!

Bye for now!
  • polojana
    Köszi! Jó lett ez a átdolgozás, de az eredeti is nagyon tetszik.
  • reynaud #40591
    +1

One For You One For Me (2 TRUST Refix) by La Bionda (bandcamp)

Azta,de jó ez!!!
  • reynaud #40590
    Ahogy Allada jól megcímkézte,az őskorszak diszkó zenéiből egy,kicsit restaurálva.

One Way Ticket (2 TRUST Refix) by Eruption (Free DL) bandcamp

• reynaud #40589
    P.S.B. - Domino Dancing [Silinder's Alternative Version] Free DL (soundcloud)

Wav minőség!
  • reynaud #40588
    s az utolsó mára,

158. Casanova - Take My Heart

• reynaud #40587
    157. Franck Choppin - Pain in My Heart (Extended) [feat. Emphavoice]

• reynaud #40586
    156.a rangsorban,

Cliff Matthews - With A Knife

• reynaud #40585
    155.helyen
    Kai Morgan -Secret Lover

• reynaud #40584
    Kedves tőled Allada.
    Ám sajnos a böngészőm letiltja az oldalt,melyet linkeltél.
    De semmi probléma majd beszerzem a lemezt,megszerzem a dalt,bár kazettán meg kell legyen.
    Szuper zene,gyerekkorom óta kedvenc.
  • reynaud #40583
    Szia zenebarát!

Kattints az alábbi linkre,s lásd a 150. helyre mely dalt rangsoroltam,nem is kell tovább ragoznom.

Greatest Songs of All Time - Top 101-150 by Reynaud
  • reynaud #40582
    Szívesen Wagner úr!

Az előadó dalainak jót tesz ha a görög mixmester remixeli.
    The Last Time dalának is mely nagy favorit nálam,adott egy jó sodrást a Sakgra által (is) képviselt hangzásvilágban ütős lett,s ez is remek.
    De az imént említett dalból sem készült extended,csekély esélyt látok rá hogy ebből lesz,de jelzem ha igen.
  • jba123 #40581
    Ha már Bisquit, akkor inkább ez:
    Bisquit - Zoo Zoo Original Maxi Version
    Legalábbis szerintem.
    Utoljára szerkesztette: jba123, 2024.08.01. 00:10:55
  • allada67
    Roller Boogie. wav.
    https://uploadfile.pl/pokaz/2313989---b3ip.html

Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.07.31. 20:49:38
  • wagner70
    Hatalmas remix, remélem ebből lesz egy extended! Köszi Roland!
  • reynaud #40578
    Bisquit - Roller Boogie

Upsz,ez egy klasszikus ,zseniális diszkó zene.
    A fenébe,ez nekem meg sincs még,semmin ,sehol, talán-talán egy régi kazettán.
  • polojana
    Jó ez a lista.
  • reynaud #40575
    Akkor meglehet ezért lapoztál egyet,amikor a zenéik bemutatásra kerültek. :)
  • allada67
    Az ős disco korszakból 20 zene ABC rendben, ami a 100-as euro-italo listámra nem fért fel. (Az első zenei kedvencek 1977-82 között.)
    A La Carte - Doctor (Help Me Please)
    ABBA - Gimme Gimme Gimme
    Arabesque - In For Penny, In For A Pound
    Bisquit - Roller Boogie
    Boney M - Rivers Of Babylon
    Brotherhood Of Man - Figaro
    Chilly - Come To L.A.
    Chris Norman & Suzy Quatro - Stumblin In
    Dschinghis Khan - Moscau
    Eruption - One Way Ticket
    F.R. David - Words
    Fantastique - Mama Told Me
    Fantasy - Singerman
    Goombay Dance band - Eldorado
    Neoton Familia - Santa Maria
    Ottawan - You're O.K.
    Pam'n Pat - Meli Melo
    Peter Griffin - Spiderman
    Saragossa Band - Agadou
    Saragossa Band - Ringer Red

• reynaud #40573
    Jól emlékszel Marika!
  • reynaud #40572
    154.helyezett : Panama – 1989

Nem találok videót a dalhoz.
    Örök hálám " italomanjoco " nicknevű tagnak,számomra általa került képbe e remek dal,ha jól emlékszem dalfelismerő játékban dobta fel egy kis részletét.

Folyt köv. majd legközelebb!

• fülcsimanó2
    Emlékszem az állításodra!
    És az amiről írtál, senkinek nincs meg szerintem.
  • fülcsimanó2
    Csekkoltam a Nouvelle Phénomène zenéket, na ez nem az én világom.
    Egyetlen zenéjüket találtam, ami úgy-ahogy bejön, All Away, de nem törném magam, hogy beszerezzem, s aztán hallgassam.
    Ez messze nem az én stílusom.
  • reynaud #40569
    Senki listáján nem volt még,pedig hatalmas zene.
    Anno volt a dallal kapcsolatban egy állításom,senki nem hitte el .... pedig el kellett volna,mert nem állítottam valótlant.
    Abban a diszkó klubban mely akkortájt a törzshelyem volt,ezt hónapokig játszották.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.07.30. 19:29:06
  • reynaud #40568
    153.helyezett: Mr. Rocambole - I've Got Your Soul

Ez libabőr mindig,imádom!
  • fülcsimanó2
    Na igen, Őt is kihagytam az első 100-as listáról...
  • reynaud #40566
    Az elkövetkezendő napokban,hetekben,amikor lesz időm fórumozni,tovább folytatva a 151 dalt felölelő rangsorolásomat,200-ig meg sem állva,érkezik még 49 dal.

152.helyezett:Bobby Farrell - I See You

• reynaud #40565
    hsz (2012.10.31)

Közel 12 évvel ezelőtt ,Sanyi ajánlotta első alkalommal figyelmetekbe a kiváló magyar formációt.
    Akkor én még itt sem voltam a fórumon,tehát nálam képben,csak később ,egészen pontosan 2015-ben került ez a nagyszerű hazai együttes.
    Tűéles memoriám által arra is emlékszem,2015 év elején egy hazai italo-disco fórum chat ablakában ,két tag közti beszélgetést figyeltem,az egyik írta akkor ott le a csapat nevét,miszerint neki akkor aktuálisan a Nouvelle Phénomène dalai voltak a kedvencei,azokat hallgatja.
    Az úriembert egykoron nagyra tartottam,jó ismerősként is,itt is aktív volt néhány évig,a nicknevét nem írom le,de te is ismered.

Szóval egy fórumon,melyen akkor még nem is voltam regisztrált tag,szereztem infót a formációról.
    S aztán azért utána,itt sok alkalommal ejtettem el róluk ajánlásokat a zenefórumon.
    Csodálkoznék ha meghallgatva néhány dalukat,továbbra is tartanád hogy nem hallottál róluk még.
    Ha mégis,akkor csekkold a dalaikat,nagyon jók.
  • fülcsimanó2
    Igen, ismerem, nagyon jó zene!!!

Amúgy én szívesen hallgatok olyan zenéket is, melyek a második 100-as listán vannak.
    Hangulat kérdése, van mikor Mirko Hirsch esik jól, van mikor a Queen.
    Azt szoktam mondani, hogy én Vivaldi-tól az AC/CD-ig mindent meghallgatok, csak legyen számomra jó zene!
    A lényeg szerintem abban van, hogy SZÁMOMRA.

Pár éve Horváthországból hazajövet az autóban meghallgattunk két Pink Floyd meg két Scorpions albumot (a párom elsősorban rock rajongó), bár voltak számomra súlyos percek, amikor én inkább Baccarát hallgattam volna, összességében nem vetem meg a jó rock zenét sem...
  • reynaud #40563
    Robert O"Connor - Once In A While (Sakgra Version)

• reynaud #40562
    Imádom olvasni az ilyen sztorikat,veled meg különösen jó csevegni.
    The Cars - You Might Think dala egy másik favorit nálam a nagyszerű zenekartól.
    S ha jól emlékszem,márpedig a memóriám tűéles,a zenekar egyik tagjának (Ric Ocasek) volt egy szóló slágere,Emotion in Motion címmel,az is egy óriási zene ,kedvenc ezt biztosan beírtam volna ,ha top 200 rangsoroltam volna.

Ezt meg is hallgatjuk.

P.S. : A második 100-as listád alapján,rád merném bízni egy rádió zenei szerkesztését.
    De azért nekem az első százas listád sokkal jobban tetszett ,érthető módon.
  • reynaud #40561

Retropenu No Strangers To Love (Sakgra Pw'elle 7 Remix)