NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek Veled, Rolanddal és Lacival is.
Erős kétségeim vannak, hogy AI által generál "műzenék" között bármikor is találnánk olyat, amire felkapjuk a fejünket.
Ezek egyszerű másolások, és abból is a leggyengébb kategória sajnos, a zeneipar megcsúfolása.
Hol vannak ezek ahhoz a magas zenei színvonalhoz, amit mi itt a napokban említettünk, Albert One, Divine, de igaza van Rolandnak, Peter Kent is remek zenéket csinált.
Pont pár napja említettem egy barátomnak, hogy ez is mű zene,de ez jobb mint az eddig hallottak.
A vokálnak,meg a dallamnak van köze az italo discohoz. A zenei alap részleteiben tartalmaz italo disco-t.
Gyula71 ! Szerintem havonta egy, kettő ezekből elfér itt, de valóban jó lenne jelőlni ezeket a mű zenéket.
becauseIsaid
Arra jó, hogy a magyar csapat kikapott a németektől, hogy ez 20% kedvezményt jelent most a ZYX-től rendelt lemezeknél

Because I said so... that's why.™

reynaud
Hoztam nektek megint valami extrát.
Free DL,wav minőségben.
Bitang jó!

L'Angelo - Metti Un Po' Di Musica (Christian Lena Disco Remix) soundcloud link

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ha ez volna,mármint AI által generált zenék,a zeneipar jövője,akkor én visszarepítem magam a 80s évek zenéihez.
Idén olyan kevés jó dal van,hogy már zenehallgatás esetén az elmúlt napokban,elsősorban, 80s dalokat,zenéket hallgattam,
pld. Peter Kent dalokat,megtaláltam a "Take A Ride In The Peace Train című dalát a gyűjteményemben,meg még néhány másik remek zenéjét!
It's A Real Good Feeling
The Price of Love
etc.
Az elsőként megemlített (is) milyen magas színvonalú zene volt!
Egy dal hiányzó még nekem P.Kent favorizált zenéi közt, Heart On Fire,csúcs ez a zenéje is.
Pardon a 80s offért!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.06.20. 15:11:55

ItaloDisco4Ever !

reynaud
S,van é,akad valami jó dal a kiadványon?

Megjegyzem a kiadó jegyzi azt a soralbumot,mely teljesen megérdemelten lesz a new generation vonal legjobb soralbuma,a szavazásunk alapján.
S ha még a "911 (Extended)" dalukat is felrakták volna a CD-re ,,, sajnos lemaradt...
Itt az SG-n,a kis italo-disco csapatunk jó ízlését tükrözi a Retronic Voice album top pozíciója.
Persze néha vannak,számomra megmagyaráthatatlan kilengések,de azokra szoktam volt lengéscsillapított rakni 😊,s szépen eltűntek a topicból.
Nem tudok egy smájlit beszúrni a hsz-embe,
Kedves tulaj,legalább a rossz kódokat javítgatni kéne,SG még mindig egy hasznos,jó oldal,tessék fejleszteni!!!

Anton kirakta ezt a soundcloud-ra,onnan is letölthető.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !

Köszönöm!
És ez ráadásul nem is jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.spacesoundrecords.com/summerinspace7.html

Itt a nyári szokásos 3 cd-s kiadvány...::😊))))
Szerintem meg kellene jelölni az ilyen AI szerkesztett zenéket, mert teljes már a káosz sajnos! ):

reynaud
reynaud

Silver Pozzoli - Around My Dream - Block&Crown & Robert Feelgood Summer Mix (soundcloud link)

Ma se maradjunk restaurált és Free DL nélkül,a retro jegyében.
Wav minőségben jön.

ItaloDisco4Ever !

Roma - Agent Of Love (Italo-Disco 2024) von der E.P "Agent Of Love"

reynaud
Szia István,

(Y)es!
Téli hónapokban is óriási bulik voltak,totál teltházzal,rengetegen jártak le Budapestről is.

ItaloDisco4Ever !

Nekem nincs ilyen sztorim.
Bár.... Siófokon azért volt mégis.
Alig húsz voltam, s róttuk a diszkó utcáit.

Én mindig szerettem a zenéit. Divine mindig is óriási kedvencem volt, Te azt hiszed, hogy férfi vagy? énekelte... s tudtuk, hogy nem...
De kit érdekelt ez akkor...?

Szerintem mindenkinek vannak ilyen jó kis emlékei a múltból.

Hmmmm,Y
reynaud
Upsz!

Ehhez a dalhoz van egy jó kis sztorim.
1990-ben egy Balatonlellei diszkó klubban voltam a barátnőmmel.
Az a klub a település nem legnépszerűbb diszkója volt,akkor egy 1 betűs volt (nem csinálok neki reklámot!) a menő szórakozóhely,én is oda szoktam járni,de aznap este egy kisebb klubban voltunk,a DJ által játszott zenék az akkori trendeknek megfelelő volt,italo-euro disco style zéró,viszont úgy 23 óra magasságában,nem kis meglepetésemre ,Divine - Shoot Your Shot dala került lejátszásra,mintha hirtelen egy másik világba,dimenzióba léptem volna át,néhány év visszatekerve,felejthetetlen élmény maradt.

Orlando mester,egyik legjobb produkciója ez a Divine dal.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mirko Hirsch song in Digimax remix,perfect combination!
De hol marad el a DL link?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mostanság a ZYX kiadótól megszokott már ,kiadványaik közt ,digitális vs. fizikális ,gyakran differencia van.
Ezt a 76 tracket felvonultató,nagyszerű kiadványt azoknak szánják,akik digitálisan szeretnék begyűjteni.

Laci ,
Top 25 soralbum szavazás?
Jelzést kérek!

ItaloDisco4Ever !

G. J. Lunghi - Acapulco Nights (Flemming Dalum Remix)

Színpadra termett ember volt.
Efelől semmi kétség. Óriási tehetség, mind énekhang, mind színpadi mozgás tekintetében.

Csakúgy mint Divine.

Hát ezt a videót nem tudom hányszor néztem meg, és nem offolom többet a topikot.
De ezt a kedvencemet mégis berakom ide, óriási fazon volt, férfi/nő, ki tudja, inkább férfi.
Hála Bobby Orlando-nak. Roland kedvence.
Óriási zene, és óriási színpadi jelenlét:

Divine - Shoot Your Shot

rain70
Egyetértek, ez nagyon jó dal volt, de nálam egy szinten volt a Crazy Family-val, igaz ott Jock Hattle néven énekelt.

Most néztem meg igazán!

76 Track????
Akkor nem is értem mi értelme volt kiadni ezt így?
Various – ZYX Italo Disco Legends ( ZYX Music – ZYX 54019-2 ) Germany 2024

Vagy ez egy sorozat első CD-je volt?

Mirko Hirsch feat. Galaxy - You set me on Fire - DIGIMAX Hi-NRG REMIX 2024

reynaud
Ernest Kohl - Can We Try Again (The Ian Coleen Extended Club Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Talán youtuber akar lenni,de arra még gyúrnia kell,mert ez a felíratkozói szám,ahhoz még karcsú.
Ha nem kommunikál,akkor van másik! ejtjük.

Köszi.

ItaloDisco4Ever !

Spanyol emberke...régen kommunikativ volt,,,egy ideje nem reagál a megkeresésekre...sajna...Többet nem tudok róla
reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Radiorama - Chance To Desire 2024

Track 6,DJ Tin Tin remix,lazán agyonveri az eredeti verziót:
The Power Of New Italo Disco !!!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Sanya!
Jó zenéket hoztál,ez is lájk.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mutattál korábban már tőle zenéket.
Ki Ő ,és ez saját dala?
Csak YouTube csatornája van?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia,

Látom magadra ismertél az általam felkértek közt,s voltál oly kedves hogy visszajelzést is adtál.
Intervallum szerint,lesz időd részt venni a szavazásban,addig biztosan nem zárom le.

Nagyon köszönöm !

ItaloDisco4Ever !

Érdekes egyébként számomra,
hogy menyire nyúlnak régi képekhez, történelmi személyiségekhez a videó készítők.
Lásd Mona Lisa, Edith Piaf, Marylin Monroe, Napoleon, Renoir, Moulein Rouge és még sorolhatnám.
Szerintem jó a videó klip, nekem tetszik, csak egy kicsit furcsa.
O!Dorian - Belle Epoque

Szerintem óriási zene!

letöltés

Oliver Heldens _ Oops Ft. Karen Harding (Z-Call Hi NRG Remix)

Barron - Feel the Sun (New-Generation Italo Mix)2024
jba123
Sajnos többségében az anyacégnél hetelek mostanában, Ausztriában, csak olvasgatni van időm a fórumot. Igazából a hónap utolsó hete a biztos, amikorra ígérni tudom a listát, de talán a jövő hét kedden is szabad lesz az estém - ha megvártok, megköszönöm.

...too much time on my hands...

Master Voice ft Krasznai Krisztina - Balaton ( Gerson Tellez Remix )

reynaud
reynaud
Igen az énekes hölgy zenéivel ki lehet kapcsolódni.
Esetemben van egy album,melynek hallgatása a mai napig olyan hatással tud lenni rám,hogy minden más megszünik,csak a zene van,rossz kedv,netán érzelmi viharok csitulnak ha ezt hallgatom.
Ott van a top 25 soralbum listámon,a 14. helyen.
Robin Gibb - How Old Are You? (1983)
Nem is írok rá jelzőt,közhelyes lenne.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Zoli,
Mindent figyelek itt a topicban,így aztán tudom Lucca Leeloo favorit előadó nálad.
Már az első dalával "All I Ever Wanted " mély nyomot hagyott a new-italo vonalon,jól sikerült a belépés,persze ha egy produkcióban Fred Ventura keze benne van,az szinte csak jó lehet.
Egyébként Lucca,a soundcloud-on a követőim közt van,erre büszke is vagyok,mert kedvelem a zenéit.

ItaloDisco4Ever !

Várom szeptemberben az új albumot. Júliusban várom a.....Gru 4-et.
Örülök, hogy tetszik.
Amikor az ember egy kis megnyugvásra, elvonulásra vágyik, ahhoz egy kitűnő zene, mindkét ajánlott albuma kiváló szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=brx32-7GYEA
tell me who sings ???
reynaud
reynaud
80s évek-től a new italo vonalig,egy ikonikus előadó volt.
Sok jó dallal,a Turbo Diesel mellett a "Secrets" nálam a leg favorit dala.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Csekkoltam,csinos,jó hangú énekesnő,igényesen hangszerelt dalokkal.
Sarah Nixey on bandcamp

ItaloDisco4Ever !