42869
-
Obsidion - Outbreak
Az élőhalottak visszatérnek 2 cuki részleteivel, haláli jó!
-
egy egy k. jó szám....lenne, de egy valami nekem nagyon hiányzik belőle, egy robosztus mély bassline vagy dob. -
Jó zene, bár van benne pár hang, ami szerintem egyáltalán nem illik oda, de Vanello állandóan ragaszkodik hozzá.
Viszont ez nagyon dögös:
Staggered Holographic Dreamland
-
na végre, remek!!!!
-
-
2015-ös mai modern hangszereléssel összerakni egy zenét,ami a jövőbe mutat!
Jó gondolatok, de ezt kiegészíteném azzal, hogy igen, jövőbe mutat, de mégis ott az igazi RETRO is benne. És ez a nem mindegy itt.
A kettő ötvözése és a teljesen egyedi hangzásvilág. Már írtam régebben, hogy tisztában vagyok, hogy mit tudnak a programok, ilyen hangokat, ennyire tisztán egyetlen vst-ből sem lehet előcsalogatni, bár lehetséges, de aki ismeri ezeket, azoknak felfog tűnni, hogy nem olyan, nem az igazi, ezeken egyszerűen hallatszik, hogy kemény hardverek állnak mögötte. -
Az a helyzet hogy amíg mások zenei időutazáson vesznek részt visszafelé az időben 80s dalokat másolva,addig Mflex megmutatja hogy kell aktuálisan 2015-ös mai modern hangszereléssel összerakni egy zenét,ami a jövőbe mutat!
Ez az út amin Ő jár felfelé vezet,ellenben akitől csak másolásra telik az elveszik a lejtőn lefelé,az az út a semmibe vezet!
Ez a dal teljesen egyedi,hasonlót sem hallani,szép munka,gratulálok Mike! -
7-nél járok és egyszerűen frenetikus, ma elleszek ezzel. 
-
Kb egyetértek! Ugyanaz, mint a múltkor, ügy 45 perce megőrült a telefonom és folyton csipog a hozzászólások miatt.
Ezért inkább lejelentkeztem
, de ez valóban mesteri és szeretném megfogni végre a csáveszt valahol, de ez szinte azonnal kiüti az embert, nemhogy fogást találnék!
Hogy a ló...ba tud ilyeneket csinálni? Tényleg egy audiovizuális kéj az egész!
Majd megírom ide én is a véleményem, de még jó párszor megnézem és hallgatom! -
amit mondanék,azt csak szuperlatívuszokban tudnám kifejezni. audiovizuális mestermű. (véleményem szerint)
Mflex - In My Room (synthwave)
-
-
ne bántsd,
a videó készítéshez sok minden kell, ő egy megosztó,megosztotta a zenét, mint több millió hasonló felhasználó,aki képes legalább egy képet alárakni, több nagyobb szinti (és más stílusú) csatorna is csak ennyit tud, meg hát nem is lehetne elvárni, hogy akinek mondjuk van (vagy lesz ) párszáz, párezer feltöltése,az mind profi legyen.
alapvetően jó és kellemes szám, de valami icipici hiányzik belőle nekem, nem tudom megmondani mi, csak úgy érzem.
-
na, a végén még megkedvelem! :) 
a színpadi mozgást és előadást még lehetne javítani
, de legalább már az asszonyt is megismerhettük!
meg a bluetooth-os szintijét. 
örülök, hogy zeneileg hozza a 80-as hangulatot, szerintem.
Gratula Сергей, így tovább!
Bár Cseljabinszk szinte a világ másik végén van, de lassan szerveződhet az európai turné is.
-
Jordan F
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:30:10 -
Estimado - This My Lady Like The Night
Hoppá! ....ez már nem diavetítéses videó ! -
Home - Dive Reflex
Home - Dive Reflex (Free DL - WAV Quality) -
FM-84 - Nightdrive
Top synthwave!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár hogy a dalból éppen ez a YT-os kontár készített videót,a szokásos nulla kreativitásával!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:04:48 -
nájlony #22195 Bocs, hogy tureshataron kivul esik! 
Azert koszi, hogy meghallgattad es irtal rola. -
nájlony #22194 Igazad van, fokent eurobeat alapokra epul, de a fomelodia dallamvezetese miatt ereztem inkabb Hi-NRG-nek. Igaz, nem az a klasszikus NRG, de a ma mexikoban kozkedvelt verziohoz all kozelebb. Amolyan, korai Digimax fele... Bar az is igaz, hogy mexikoban majdnem minden gyors, dallamos, elektronikus zenet Hi-NRG-kent emlegetnek. Visszaterve az eurobeat parhuzamra; a holgy eredetileg valoban eurbeatet enekelt (bar en az eredetit soha nem hallgattam meg, hogy ne befolyasoljon), de mind az enek dallama, mind az eredeti 159-es bpm erre utal. Ez utobbit 138-ra redukaltam, mivel igy meg igen lenduletesnek mondhato, de talan igy tobb europai fulnek elvezheto. -
Biatomi #22193 Szia!
Mindenképpen eurobeat stilus,nekem ebből a műfajból nagyon kevés zene jön be. ( de ez legyen az én problémám)

-
Látom van itt valaki akinek van némi fogalma az italo zenéhez,ugyanis ahogy írod ez típikus 80s évek végi ,90s évek eleji eurobeat hangzás!
Mellesleg 1000x jobb mint ez az áprilisi tréfának is rossz dal,ami alatt olvasva a kommenteket,tényleg komolyan gondolják amit leírnak,???szégyelnék ilyen jelzőket írni egy ilyen bűn rossz zenére,mert azzal a saját zenei ízlésemet mínősíteném,nem éppen pozitív irányba!
DIGITALO :))) -
Nekem is tetszik, szerintem jól sikerült, egyedül a 4.25 környéki vokál megoldásra nem vagyok ráhangolódva, de kfejezetten üdítő dal!
legfőképp azért, mert kellemesen hozza a 88-92-es hangulatot, a stílusban is inkább az eurobeat-et jelölném,ahhoz közelebb van, klasszikus hi-nrg-t ez egyelőre nyomokban tartalmaz, de ettől nagyobb gondod sose legyen zenénél.

-
nájlony #22190 
Koszi a visszajelzeseket! -
wmallas #22189 Nem mondanám hogy szétrúgtam a szoba falakat annyira tetszett,,
viszont egymás után többször meghallgatva se ment el a kedvem tőle
Jó kis muzsika ez,gratula!!
-
Na ez ZENE, nálam máris kedvenc! 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.04.01. 18:47:24 -
1. ΜFLΞΧ feat. Infinity - Won't Let You Down
2. Ken Laszlo - Dancing Together
3. Miko Mission - Let It Be Love
4. Joy Peters - The Passion Of Love
5. Mention - No Changes
6. ΜFLΞΧ - Search A Heart
7. Ken Laszlo - S.O.S.
8. Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again
9. Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)
10. Magic System D.J. - I'm Feeling Alone
11. Tom Garrow - Come Back
12. Alba feat. Fred Ventura - Without You
13. ItaLove - Strangers In The Night
14. Squash Gang - Hey You
15. Ryan Paris - Parisienne Girl
16. Swan - Shining Star
17. Mirko Hirsch - Sweet Surrender
18. Magic System D.J. - Inside
19. Lenroy - Do You
20. D.J. Savage / Estimado - Help Me
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vasárnapra ígértem,de mivel akkor elutazom,itt van korábban a listám,melyben természetesen személyes favorit zenéimet rangsoroltam!
Szigorúan,csak italodisco stílusban készült dalok kaphatak helyett a listán,és egy előadó maximum 2 dallal szerepelhetett!
Néhány nagy sláger melynek talán helye volna egy ilyen listán nem fért be a 20-as rangsorolásba,de megemlítem : Brian Ice - Lost Tonight , Savage - Twothousandnine,Mirko Hirsch - Love On The Run , Fred Ventura - Don't Stop ,Mention - Strange World,Time Machine feat. Albert One - Cold As Ice.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.01. 16:22:28 -
nájlony #22186 Akinek belefer egy kis Hi-NRG (avagy elkeszult az elso vokalos munkam).
Remelem elnyeri tetszeseteket:
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi, hát ez szuper... Lajosok a fő téma. Bár Klajkó 'Clay' Lajos legalább bölcsen kimaradt belőle, annak ellenére, hogy százszor is említik. Inkább nem minősíteném, sajnos ez az egész olyan... magyar. Igaz Birizdó 'Én Vagyok' Lajos már inkább "UK", szerinte. Esetleg lehetne brit (a UK az Egyesült Királyság rövidítése), de amennyire a briteket ismerem, istenigazából élete végéig nem lesz az. De már magyar is csak a rossz értelemben. Persze ismerek én is sokat, aki kijött Londonba mosogatni meg pizzát kihordani és szabadidejében kreálja a mulatós zenét, közben összeszedett némi angol nyelvtudást és már britebb a britnél abban, hogy kell lenézni másokat, más népeket. De jobb is, ha hallgat az ember, inkább én is a régi jó zenéket felteszem és nem idegelem magam a sok kivagyival... -
ItaloMucsacso70 #22182 Küldtem privit amiben minden benne van. -
De hol? Én ugyan nem vagyok egy fb mániás, de rákerestem az említett személyre. Nem tudom, hogy hol és kikkel ugrott össze... -
ne olvasd el!nem lényeg! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!offofoffoffoffoffoff
kicsit fb-ztem, és az ott botlottam bele szanaszéjjel terjedő infókba, mely alapján érdekesség, hogy a k.lacika által dédelgetett homokvárat és imázst kezdi elmosni az ár és ezek szerint nem csak itt voltak problémái, amit nem tudott sem kezelni, sem megoldani, hanem most egyenesen többekkel is összeugrott. Nagy kár érte, pedig sokan tudjuk, hogy nélküle talán be sem jön az országba az új italo és sok előadó valószínű éhen is döglött volna az ő és hűséges -először dacoló, aztán toporzékoló, majd nagy dirrel-durral odébb álló- követői méltán nívós munkássága nélkül. bruhhahaha….érdekes dolgok ezek
uffuffuffuffuffuffuffuffuffuffuffuff

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.30. 17:47:05 -
még egy BCR
, legalább némi mozgóképpel.
Momento - Forever
-
Az eredeti #22178-as hsz-t a jogtulajdonos képviseletében eljáró hivatalos megkereséssel hozzám eljuttatott követelés alapján jogtalan, illetve engedély nélküli felhasználás miatt töröltem. Ez van.
A továbbiakban ez alapján, amennyiben erről a jogvédett tartalom tulajdonosa másként nem rendelkezik,akkor az Mflex Sounds nem járul hozzá a hivatalosan nem ingyenes, de lossless, veszteségmentes hanganyagainak direkt vagy indirekt közzétételéhez és jogi lépéseket tehet.
Ez nem túl barátságos, de megérthető, magyarul azt jelenti, hogy amíg a hivatalos bemutató anyagok minőségével egyező bármely lossy, veszteséges rippek vannak itt bemutatva (pl. youtube, más net audio forrás helyekről leszedve), az ellen nem kíván fellépni.
Köszönöm az együttműködést.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.30. 16:32:00 -
Valóban így van, jó barátok vagyunk mi, a viszki és a kóla is
, de azért tiszta a fejem, mikor irkálok, atom részegre nem szoktam vedelni, bár volt rá példa
, és az is lehet, hogy mikor kiestem anyámból a fejemre ejtettek, de talán pont ezért nem lettem olyan, mint egy átlag hülye! Nagyobb hülye lettem, aki kimeri mondani a véleményét! 
Megyek, mert dolgozni is kell valamit, vagy ránézni a többiekre, hogy dolgoznak-e, vagy kitalálni valamit, hogy dolgozhassanak, vagy elküldeni mindenkit a melegebb helyekre, meg ilyenek.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.30. 09:58:34 -
most komolyan úgy gondolod, hogy aki túl van több viszkikólás körön,az ezt képes felfogni és megérteni? 
ilyen a pia, én mindig azt mondom,aki nem bírja,az ne igyon.
még nem lépte át a küszöbszintemet, és mivel csak én vagyok a címzett,így ezt eldönthetem,mikortól mit teszek.
de a lényeg, nyugi, nem csak 2-en maradnánk, hisz még így is sok látogatót látok a háttérben, és itt van már Mirko is!
egyébként nem értem most Raint, de ez nem is nagyon baj, sokszor ő sem ért engem, én sem értelek téged és te sem értesz engem,érted ezt?!

-
Ha szövegértelmezési problémád van, arról én nem tehetek, Csak erről az új számról volt szó.
Megittam jó pár pohár viszkit, de attól még tisztában vagyok vele, hogy mit írok és én nem írtam olyat, amit te most itt hozzámbasztál! Engem, te ne oktass ki! Lelépek én, nem vagyok kíváncsi az állandó sértődéseidre! Kurvára unalmas az is! -
Én fejjel előre születtem, azt mondták utólag, és az is igaz, csak később dőlt el a nemi identitásom, ami inkább transzkultúrális cyberkinetikus,mint HP, de téged lehet, többször is fejre ejtettek. Hogy ez jó-e vagy nem,az majd később még kiderülhet.
szerintem már sokat ittál! most vagy igyál még annyit, hogy már ne tudj írni többet, vagy folytassuk majd akkor a halandóak számára kevésbé érthető eszmecserét, amikor már nem torzít a tükörképed.
-
Amaximus itt az ideje hogy elkezdj törölni néhány hsz-t ,jogosan teheted! -
Nem bírsz magaddal Rain!
Mirko első albuma 5 csillagos,kiváló összeállitás volt,ha neked az ilyen zene nem tetszik,ne is hallgass italodisco stílust!
Ott van még ehhez Ken Laszlo - S.O.S zenéje amit szintén Mirko Hirsch írt,és az egyik legnagyobb zene amit az elmúlt években new-italo stílusban kiadtak!
Kapd össze magad és most már tényleg fejezd be a trollkodást,ez már nem tiszta véleménynyilvánitás,bocs de én ezt már nem tudom tolerálni,megkérled keress magadnak valami más fórumot ahol a dühödet kiengedheted!
Kaposi téma is unalmas már,a tököm se kíváncsi a vele való dolgaidra már!
Ha ez így folytatódik tovább ketten maradtok a topicban Amaximus-al,ha ez a célod az érthetetlen!
Leszídhatsz most engem is,nyugodtan! -
Én nem seggnyalván születtem, hogy csontig érjen a nyelvem a xaros előadó seggekbe, hogy aztán elmondhassam magamról, hogy "kéjvan" a legkirályabbcsáveszvagyok! Én döntöm emár el azt is, hogy Ismael mikor mehet pisálni! Bár közöm nincs semmihez, de az vagyok! Megmondom én mi vagy te, egy HP férfi testben!

Na iszok még egy kis viszkikólát