NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
154.helyezett : Panama – 1989
Nem találok videót a dalhoz.
Örök hálám " italomanjoco " nicknevű tagnak,számomra általa került képbe e remek dal,ha jól emlékszem dalfelismerő játékban dobta fel egy kis részletét.
Folyt köv. majd legközelebb!
Nem találok videót a dalhoz.
Örök hálám " italomanjoco " nicknevű tagnak,számomra általa került képbe e remek dal,ha jól emlékszem dalfelismerő játékban dobta fel egy kis részletét.
Folyt köv. majd legközelebb!
ItaloDisco4Ever !
Emlékszem az állításodra!
És az amiről írtál, senkinek nincs meg szerintem.
És az amiről írtál, senkinek nincs meg szerintem.
Csekkoltam a Nouvelle Phénomène zenéket, na ez nem az én világom.
Egyetlen zenéjüket találtam, ami úgy-ahogy bejön, All Away, de nem törném magam, hogy beszerezzem, s aztán hallgassam.
Ez messze nem az én stílusom.
Egyetlen zenéjüket találtam, ami úgy-ahogy bejön, All Away, de nem törném magam, hogy beszerezzem, s aztán hallgassam.
Ez messze nem az én stílusom.
Senki listáján nem volt még,pedig hatalmas zene.
Anno volt a dallal kapcsolatban egy állításom,senki nem hitte el .... pedig el kellett volna,mert nem állítottam valótlant.
Abban a diszkó klubban mely akkortájt a törzshelyem volt,ezt hónapokig játszották.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.07.30. 19:29:06
Anno volt a dallal kapcsolatban egy állításom,senki nem hitte el .... pedig el kellett volna,mert nem állítottam valótlant.
Abban a diszkó klubban mely akkortájt a törzshelyem volt,ezt hónapokig játszották.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.07.30. 19:29:06
ItaloDisco4Ever !
Na igen, Őt is kihagytam az első 100-as listáról...
Az elkövetkezendő napokban,hetekben,amikor lesz időm fórumozni,tovább folytatva a 151 dalt felölelő rangsorolásomat,200-ig meg sem állva,érkezik még 49 dal.
152.helyezett:Bobby Farrell - I See You
152.helyezett:Bobby Farrell - I See You
ItaloDisco4Ever !
hsz (2012.10.31)
Közel 12 évvel ezelőtt ,Sanyi ajánlotta első alkalommal figyelmetekbe a kiváló magyar formációt.
Akkor én még itt sem voltam a fórumon,tehát nálam képben,csak később ,egészen pontosan 2015-ben került ez a nagyszerű hazai együttes.
Tűéles memoriám által arra is emlékszem,2015 év elején egy hazai italo-disco fórum chat ablakában ,két tag közti beszélgetést figyeltem,az egyik írta akkor ott le a csapat nevét,miszerint neki akkor aktuálisan a Nouvelle Phénomène dalai voltak a kedvencei,azokat hallgatja.
Az úriembert egykoron nagyra tartottam,jó ismerősként is,itt is aktív volt néhány évig,a nicknevét nem írom le,de te is ismered.
Szóval egy fórumon,melyen akkor még nem is voltam regisztrált tag,szereztem infót a formációról.
S aztán azért utána,itt sok alkalommal ejtettem el róluk ajánlásokat a zenefórumon.
Csodálkoznék ha meghallgatva néhány dalukat,továbbra is tartanád hogy nem hallottál róluk még.
Ha mégis,akkor csekkold a dalaikat,nagyon jók.
Közel 12 évvel ezelőtt ,Sanyi ajánlotta első alkalommal figyelmetekbe a kiváló magyar formációt.
Akkor én még itt sem voltam a fórumon,tehát nálam képben,csak később ,egészen pontosan 2015-ben került ez a nagyszerű hazai együttes.
Tűéles memoriám által arra is emlékszem,2015 év elején egy hazai italo-disco fórum chat ablakában ,két tag közti beszélgetést figyeltem,az egyik írta akkor ott le a csapat nevét,miszerint neki akkor aktuálisan a Nouvelle Phénomène dalai voltak a kedvencei,azokat hallgatja.
Az úriembert egykoron nagyra tartottam,jó ismerősként is,itt is aktív volt néhány évig,a nicknevét nem írom le,de te is ismered.
Szóval egy fórumon,melyen akkor még nem is voltam regisztrált tag,szereztem infót a formációról.
S aztán azért utána,itt sok alkalommal ejtettem el róluk ajánlásokat a zenefórumon.
Csodálkoznék ha meghallgatva néhány dalukat,továbbra is tartanád hogy nem hallottál róluk még.
Ha mégis,akkor csekkold a dalaikat,nagyon jók.
ItaloDisco4Ever !
Igen, ismerem, nagyon jó zene!!!
Amúgy én szívesen hallgatok olyan zenéket is, melyek a második 100-as listán vannak.
Hangulat kérdése, van mikor Mirko Hirsch esik jól, van mikor a Queen.
Azt szoktam mondani, hogy én Vivaldi-tól az AC/CD-ig mindent meghallgatok, csak legyen számomra jó zene!
A lényeg szerintem abban van, hogy SZÁMOMRA.
Pár éve Horváthországból hazajövet az autóban meghallgattunk két Pink Floyd meg két Scorpions albumot (a párom elsősorban rock rajongó), bár voltak számomra súlyos percek, amikor én inkább Baccarát hallgattam volna, összességében nem vetem meg a jó rock zenét sem...
Amúgy én szívesen hallgatok olyan zenéket is, melyek a második 100-as listán vannak.
Hangulat kérdése, van mikor Mirko Hirsch esik jól, van mikor a Queen.
Azt szoktam mondani, hogy én Vivaldi-tól az AC/CD-ig mindent meghallgatok, csak legyen számomra jó zene!
A lényeg szerintem abban van, hogy SZÁMOMRA.
Pár éve Horváthországból hazajövet az autóban meghallgattunk két Pink Floyd meg két Scorpions albumot (a párom elsősorban rock rajongó), bár voltak számomra súlyos percek, amikor én inkább Baccarát hallgattam volna, összességében nem vetem meg a jó rock zenét sem...
Imádom olvasni az ilyen sztorikat,veled meg különösen jó csevegni.
The Cars - You Might Think dala egy másik favorit nálam a nagyszerű zenekartól.
S ha jól emlékszem,márpedig a memóriám tűéles,a zenekar egyik tagjának (Ric Ocasek) volt egy szóló slágere,Emotion in Motion címmel,az is egy óriási zene ,kedvenc ezt biztosan beírtam volna ,ha top 200 rangsoroltam volna.
Ezt meg is hallgatjuk.
P.S. : A második 100-as listád alapján,rád merném bízni egy rádió zenei szerkesztését.
De azért nekem az első százas listád sokkal jobban tetszett ,érthető módon.
The Cars - You Might Think dala egy másik favorit nálam a nagyszerű zenekartól.
S ha jól emlékszem,márpedig a memóriám tűéles,a zenekar egyik tagjának (Ric Ocasek) volt egy szóló slágere,Emotion in Motion címmel,az is egy óriási zene ,kedvenc ezt biztosan beírtam volna ,ha top 200 rangsoroltam volna.
Ezt meg is hallgatjuk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
P.S. : A második 100-as listád alapján,rád merném bízni egy rádió zenei szerkesztését.
De azért nekem az első százas listád sokkal jobban tetszett ,érthető módon.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Erről a Nouvelle Phénoméne nevű csapatról mégcsak nem is hallottam, de majd utána nézek.
"Ha ezt a listát meglátná egy olyan rádió zenei igazgatója,melyben mainstream,jól ismert világslágereket szeretnének játszani a hallgatóknak,válszeg azonnal felkérne zenei szerkesztőnek."
Válszeg el is vállalnám, kis túlzással akár én lehetnék egy második Göczey Zsuzsa....:-)))... hidd el, nagyobb sikerélmény lenne, mint a könyvelés, amit nyomok idestova 38 éve...Szeretem a számokat, de a zeneszámokat még jobban.:-)))
Hogy manapság miket játszanak a rádiók, fogalmam sincs, kizárólag két adót hallgatok hétvégén azt is csak főzés közben, Petőfit vagy Rádió1-et, s ezt a kettőt is kizárólag azért, hogy képben legyek a mai zenékkel is. (Utóbbi a jobb egyébként...)
Egyébként a listához nekem is van egy sztorim, méghozzá a The Cars kapcsán.
'81-től '85-ig voltam Vácon közgazdasági szakközépiskolás, minden órát szerettem, főleg ami számokkal volt kapcsolatos, kivéve a testnevelést.
Emlékszem, akkor kedveltem meg a testnevelés órákat, amikor a tesi tanárnő a nudli méretű tornatermünkbe behozott otthonról egy marha nagy Hitachi kazettás magnót, olyan kazettákkal, amin lévő zenék jó részét nem is ismertük. 84-től már nagyon hódított az aerobic láz, úgyhogy a torna órák a futás, szekrényugrás és bordásfal elnevezésű kínzások helyett szépen átmentek táncikálásba. Mindjárt megszerettem a torna órákat is.
A tanárnőnek amúgy a The Cars - Hello Again c. száma volt a kedvence. Majdnem rátettem a 100-as listára is, de a Drive győzött.
Válszeg el is vállalnám, kis túlzással akár én lehetnék egy második Göczey Zsuzsa....:-)))... hidd el, nagyobb sikerélmény lenne, mint a könyvelés, amit nyomok idestova 38 éve...Szeretem a számokat, de a zeneszámokat még jobban.:-)))
Hogy manapság miket játszanak a rádiók, fogalmam sincs, kizárólag két adót hallgatok hétvégén azt is csak főzés közben, Petőfit vagy Rádió1-et, s ezt a kettőt is kizárólag azért, hogy képben legyek a mai zenékkel is. (Utóbbi a jobb egyébként...)
Egyébként a listához nekem is van egy sztorim, méghozzá a The Cars kapcsán.
'81-től '85-ig voltam Vácon közgazdasági szakközépiskolás, minden órát szerettem, főleg ami számokkal volt kapcsolatos, kivéve a testnevelést.
Emlékszem, akkor kedveltem meg a testnevelés órákat, amikor a tesi tanárnő a nudli méretű tornatermünkbe behozott otthonról egy marha nagy Hitachi kazettás magnót, olyan kazettákkal, amin lévő zenék jó részét nem is ismertük. 84-től már nagyon hódított az aerobic láz, úgyhogy a torna órák a futás, szekrényugrás és bordásfal elnevezésű kínzások helyett szépen átmentek táncikálásba. Mindjárt megszerettem a torna órákat is.
A tanárnőnek amúgy a The Cars - Hello Again c. száma volt a kedvence. Majdnem rátettem a 100-as listára is, de a Drive győzött.
Dettó,nálam is hasonló a szitu.
2 magyar vonatkozású dal van amiket viszont gyakran.
MFLEX feat. D W N T W N - Pioneer Square (soundcloud)
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix) soundcloud
Mind2 világszínvonalú produkció!
2 magyar vonatkozású dal van amiket viszont gyakran.
MFLEX feat. D W N T W N - Pioneer Square (soundcloud)
Nouvelle Phénomène - Cruel Game (Vanzetti & Sacco Remix) soundcloud
Mind2 világszínvonalú produkció!
ItaloDisco4Ever !
"Én azt javaslom,legyen a magyar dalok megversenyeztetése is minden idők legjobbjaival."
Egyetértek, szerintem a hatvanas évektől napjainkig nemhogy 100 zenét tudnánk összeírni, hanem alsóhangon 500-at.
Bár meg kell jegyeznem, hogy gyarló módon nagyon kevés hazai zenét hallgatok, mivel annyira jelentős a külföldi felhozatal.
Egyetértek, szerintem a hatvanas évektől napjainkig nemhogy 100 zenét tudnánk összeírni, hanem alsóhangon 500-at.
Bár meg kell jegyeznem, hogy gyarló módon nagyon kevés hazai zenét hallgatok, mivel annyira jelentős a külföldi felhozatal.
S ha nincs időkorlát,akkor akár a közelmúlt, világszerte ismertté és nagyon népszerűvé vált hazai formációjának dalaira is lehet majd szavazni.
Nouvelle Phénomène
60s éveket is jó ha karcoljuk,mert egy Echo dal ott lesz a listámon 😊 !
Ehhez van egy nagyon kellemes emlékem,húszas éveim elején jártam, akkor azon a nyáron,egy kanadai fotómodell hölggyel (is) jártam, akarom mondani a barátnőm volt,a szállodai szobámban beszélgettünk s zenét hallgattunk,magyar dalokat kért játszani,az Echo egyik dala gyerekkorom óta kedves kis dal számomra,azt hallgattuk éppen amikor kopogás az ajtón,a hölgy anyukája érkezett,a szomszéd szobából,elnézést kért a zavarásért,de a dal fiatalabb korából csodálatos emlékeket hozott vissza,kérte játsszam le újra.
Teljesítettem a kérését,s a következő dal a kazettán Delhusa - Csak fújt közben a szél volt,nahh ezen dalra barátnőm anyukája már elolvadt,mondta hogy ez a dal is nagy kedvence volt,mielőtt kiment Kanadába,oda ment férjhez,azaz a fotómodell barátnőm anyai ágon magyar származású volt,sajnos sokáig nem élvezhettem a társaságát mert a munkája miatt Olaszországba utazott.
De készültek közös fotók amiket a mai napig féltve őrzök.
A fiatalságom egy kis darabja,de jó világ volt,teljesen más volt a Balaton-part is,akkortájt.
S végül,elárulom,nincs ebben semmi titok,az én listámon szeptemberben a topon Szűcs Judith - Táncolj még dala lesz.
Nouvelle Phénomène
60s éveket is jó ha karcoljuk,mert egy Echo dal ott lesz a listámon 😊 !
Ehhez van egy nagyon kellemes emlékem,húszas éveim elején jártam, akkor azon a nyáron,egy kanadai fotómodell hölggyel (is) jártam, akarom mondani a barátnőm volt,a szállodai szobámban beszélgettünk s zenét hallgattunk,magyar dalokat kért játszani,az Echo egyik dala gyerekkorom óta kedves kis dal számomra,azt hallgattuk éppen amikor kopogás az ajtón,a hölgy anyukája érkezett,a szomszéd szobából,elnézést kért a zavarásért,de a dal fiatalabb korából csodálatos emlékeket hozott vissza,kérte játsszam le újra.
Teljesítettem a kérését,s a következő dal a kazettán Delhusa - Csak fújt közben a szél volt,nahh ezen dalra barátnőm anyukája már elolvadt,mondta hogy ez a dal is nagy kedvence volt,mielőtt kiment Kanadába,oda ment férjhez,azaz a fotómodell barátnőm anyai ágon magyar származású volt,sajnos sokáig nem élvezhettem a társaságát mert a munkája miatt Olaszországba utazott.
De készültek közös fotók amiket a mai napig féltve őrzök.
A fiatalságom egy kis darabja,de jó világ volt,teljesen más volt a Balaton-part is,akkortájt.
S végül,elárulom,nincs ebben semmi titok,az én listámon szeptemberben a topon Szűcs Judith - Táncolj még dala lesz.
ItaloDisco4Ever !
A 60 évet egyben látni egy 100-as listán, az szerintem is érdekessebb lenne. Nekem is vannak onnan is jók, vagyis a 2000 évek környékéről.
Groovehouse, Desperado, Mr. Rick, stb.
Most egybe vesszük, aztán külön lehet majd írni 90s-2000s listát is a télen. Majd szerintem én is fogok.
Ezek mind a 70-es és 80-as stb. évek zenéi, SG-n lesznek majd.
Groovehouse, Desperado, Mr. Rick, stb.
Most egybe vesszük, aztán külön lehet majd írni 90s-2000s listát is a télen. Majd szerintem én is fogok.
Ezek mind a 70-es és 80-as stb. évek zenéi, SG-n lesznek majd.
ItaloDisco4Ever !
Maradjunk hazai vízeken,
The Chemical Borthers: Hey boy, Hey girl (Effendi disco edit) soundcloud
Tök baresz lett!
Találsz DL linket.
The Chemical Borthers: Hey boy, Hey girl (Effendi disco edit) soundcloud
Tök baresz lett!
Találsz DL linket.
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Örülnék ha nemcsak a háttérben figyelnél passzívan.
Legyél aktív amikor csak teheted.
A legjobbakat kívánom Neked,üdvözlettel,
Örülnék ha nemcsak a háttérben figyelnél passzívan.
Legyél aktív amikor csak teheted.
A legjobbakat kívánom Neked,üdvözlettel,
ItaloDisco4Ever !
Magyar zenei vonalon két szavazásra kevés zenerajongó tagot fogsz tudni úgymond mozgósítani.
Én azt javaslom,legyen a magyar dalok megversenyeztetése is minden idők legjobbjaival.
Jól írod,60s évektől számítva,de ne legyen 90s stop,legyen napjainkig.
Habár ezeket a megasztáros előadókat én semmire nem tartom,az én listámon a 70s-80s évek magyar zenéi kapják majd a főszerepet.
Ez nem abból a korszakból való,2000s évek modern elektronikus,synth-pop zene,de kedvelem.
Unique - Csillagtenger
Akkor start szeptemberben,de a szabályokat te rajzolod!
Én azt javaslom,legyen a magyar dalok megversenyeztetése is minden idők legjobbjaival.
Jól írod,60s évektől számítva,de ne legyen 90s stop,legyen napjainkig.
Habár ezeket a megasztáros előadókat én semmire nem tartom,az én listámon a 70s-80s évek magyar zenéi kapják majd a főszerepet.
Ez nem abból a korszakból való,2000s évek modern elektronikus,synth-pop zene,de kedvelem.
Unique - Csillagtenger
Akkor start szeptemberben,de a szabályokat te rajzolod!
ItaloDisco4Ever !
Ha ezt a listát meglátná egy olyan rádió zenei igazgatója,melyben mainstream,jól ismert világslágereket szeretnének játszani a hallgatóknak,válszeg azonnal felkérne zenei szerkesztőnek.
Ezen dalok zöme,kereskedelmi rádiókban rendszeresen hallható,anno a nemzetközi slágerlistákra is felkerült zenék.
071 Asia - Heat Of The Moment
072 The Cars – Drive
Ezt a két dalt azért emelem ki,mert az én 151 dalos rangsorolásomhoz közel voltak,pláne The Cars - Drive.
Asia dalát középiskolás koromban sokat hallgattam,akkortájt kedvenc volt,egy másik dalukkal egyetemben melynek címe Don't Cry.
Nem tehetek róla,minden bizonnyal a korom,57 év tehet róla,de én lassan de biztos léptekkel oda értem,hogy italo-euro disco,80s synth-pop és semmi más.
Ez van folyamatosan változunk,,zenei ízlésünk is,de esetemben az italo-euro disco style imádat ,úgy tünik,örök és maradandó!
ITALODISCO4EVER
Ezen dalok zöme,kereskedelmi rádiókban rendszeresen hallható,anno a nemzetközi slágerlistákra is felkerült zenék.
072 The Cars – Drive
Ezt a két dalt azért emelem ki,mert az én 151 dalos rangsorolásomhoz közel voltak,pláne The Cars - Drive.
Asia dalát középiskolás koromban sokat hallgattam,akkortájt kedvenc volt,egy másik dalukkal egyetemben melynek címe Don't Cry.
Nem tehetek róla,minden bizonnyal a korom,57 év tehet róla,de én lassan de biztos léptekkel oda értem,hogy italo-euro disco,80s synth-pop és semmi más.
Ez van folyamatosan változunk,,zenei ízlésünk is,de esetemben az italo-euro disco style imádat ,úgy tünik,örök és maradandó!
ITALODISCO4EVER
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm!
És mivel ugyanazt a dalt az első és a nyolcvanötödik helyre is betettem, így a listát megtoldom még ezzel:
Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
És mivel ugyanazt a dalt az első és a nyolcvanötödik helyre is betettem, így a listát megtoldom még ezzel:
Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
Plusz 100-as lista, NEM DISZKÓ! Ezek nálam csúcs szuper zenék, melyek megfelelő hangulat esetén NAGYON JÓK! KEDVENCEIM! Szintén 500-ból kiválogatva….
001 Mungo Jerry - Lana
002 David A. Stuart – Candy Dulfer – Lily Was Here
003 John Waite - Missing You
004 Starship - Sara
005 David Bowie & Freddie Mercury - Queen - Under Pressure
006 Tina Turner & David Bowie - Tonight
007 Zucchero & Paul Young - Senza Una Donna
008 Roxy Music - Jealous Guy
009 Bryan Ferry - More Than This
010 Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart
011 Espionage - Good Things Don't Go On Forever
012 Kim Carnes - Bette Davis Eyes
013 Wax - Right Between The Eyes
014 Level 42 - Lessons In Love
015 Mr. Mister - Kyrie
016 Men At Work - Down Under
017 Bon Jovi - Livin' On A Prayer
018 Alice Cooper - Poison
019 Midnight Oil - Beds Are Burning
020 Boston - More Than A Feeling
021 Pink Floyd - Another Brick In The Wall
022 Paul Simon - Call Me All
023 Police - Every Breath You Take
024 George Harrison - Got My Mind Set On You
025 Paul McCartney - Hope Of Deliverance
026 Roy Orbison - You Got It
027 Dire Straits - Sultans Of Swing
028 Joe Cocker - Summer In The City
029 Scorpions - Still Loving You
030 Uriah Heep - July Morning
031 John Farnham - You're the Voice
032 Chesney Hawkes - The One and Only
033 OMC - How Bizarre
034 Spin Doctors - Two Princes
035 No Doubt- Don't Speak
036 Rose Laurens - Africa
037 Yazoo - Situation
038 Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me)
039 The Stranglers - Midnight Summer Dream
040 Sarah Brightman – Harem
041 Soul Asylum - Runaway Train
042 Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
043 Robbie Williams – Supreme
044 Midge Ure - If I Was
045 T'Pau - China In Your Hand
046 Belinda Carlisle - Circle In The Sand
049 Paul Young - Everytime You Go Away
050 Jim Diamond - I Should Have Known Better
051 Eric Carmen - Hungry Eyes
052 Paul Madison – Personality
053 Charles & Eddie - Would I Lie To You
054 Milli Vanilli - Girl You Know It's True
055 Key Largo - Stay With Me
056 Feargal Sharkey - A Good Heart
057 Whitney Houston - I Will Always Love You
058 Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2 U
059 Berlin - Take My Breath Away
060 Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
061 Toni Braxton - Un-Break My Heart
062 Amy Winehouse - Back To Black
063 Fugees - Killing Me Softly With His Song
064 Adele - Rolling in the Deep
065 The Cranberries - Zombie
066 4 Non Blondes - What's Up
067 Guns N' Roses - November Rain
068 Sweet – Ballroom Blitz
069 The Bangles - Eternal Flame
070 Debbie Gibson - Lost In Your Eyes
072 The Cars – Drive
073 Fleetwood Mac - Little Lies
074 King – Love And Pride
075 Sarah Nixey - Silk Threads
076 Steppenwolf - Born To Be Wild
077 AC/DC - Thunderstruck
078 Johnny Logan - Hold Me Now
079 Rednex - Wish You Were Here
080 Bruce Springsteen - Dancing In the Dark
081 Sydney Youngblood - Sit And Wait
082 Dusty Springfield - In Private
083 Jason Donovan - Too Many Broken Hearts
084 Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain
085 Mungo Jerry - Lana
086 Don Henley - The Boys Of Summer
087 Uriah Heep - Lady in Black
088 Zager & Evans - In the Year 2525
089 Styx - Boat On The River
090 Smokie - I'll Meet You At Midnight
091 Pussycat - Mississippi
092 Foreigner-I Want To Know What Love Is
093 Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms
094 Eddie Murphy - Party All the Time
095 Amy Macdonald - This is the Life
096 Natalie Imbruglia - Torn
097 Pink and Willow - Cover Me In Sunshine
098 Sam Brown - Stop
099 Righteous Brothers - Unchained Melody
100 Amadeo Minghi - Ricordi Del Cuore
001 Mungo Jerry - Lana
002 David A. Stuart – Candy Dulfer – Lily Was Here
003 John Waite - Missing You
004 Starship - Sara
005 David Bowie & Freddie Mercury - Queen - Under Pressure
006 Tina Turner & David Bowie - Tonight
007 Zucchero & Paul Young - Senza Una Donna
008 Roxy Music - Jealous Guy
009 Bryan Ferry - More Than This
010 Marc Almond & Gene Pitney - Something's Gotten Hold Of My Heart
011 Espionage - Good Things Don't Go On Forever
012 Kim Carnes - Bette Davis Eyes
013 Wax - Right Between The Eyes
014 Level 42 - Lessons In Love
015 Mr. Mister - Kyrie
016 Men At Work - Down Under
017 Bon Jovi - Livin' On A Prayer
018 Alice Cooper - Poison
019 Midnight Oil - Beds Are Burning
020 Boston - More Than A Feeling
021 Pink Floyd - Another Brick In The Wall
022 Paul Simon - Call Me All
023 Police - Every Breath You Take
024 George Harrison - Got My Mind Set On You
025 Paul McCartney - Hope Of Deliverance
026 Roy Orbison - You Got It
027 Dire Straits - Sultans Of Swing
028 Joe Cocker - Summer In The City
029 Scorpions - Still Loving You
030 Uriah Heep - July Morning
031 John Farnham - You're the Voice
032 Chesney Hawkes - The One and Only
033 OMC - How Bizarre
034 Spin Doctors - Two Princes
035 No Doubt- Don't Speak
036 Rose Laurens - Africa
037 Yazoo - Situation
038 Sin With Sebastian - Shut Up (And Sleep With Me)
039 The Stranglers - Midnight Summer Dream
040 Sarah Brightman – Harem
041 Soul Asylum - Runaway Train
042 Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety
043 Robbie Williams – Supreme
044 Midge Ure - If I Was
045 T'Pau - China In Your Hand
046 Belinda Carlisle - Circle In The Sand
049 Paul Young - Everytime You Go Away
050 Jim Diamond - I Should Have Known Better
051 Eric Carmen - Hungry Eyes
052 Paul Madison – Personality
053 Charles & Eddie - Would I Lie To You
054 Milli Vanilli - Girl You Know It's True
055 Key Largo - Stay With Me
056 Feargal Sharkey - A Good Heart
057 Whitney Houston - I Will Always Love You
058 Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2 U
059 Berlin - Take My Breath Away
060 Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
061 Toni Braxton - Un-Break My Heart
062 Amy Winehouse - Back To Black
063 Fugees - Killing Me Softly With His Song
064 Adele - Rolling in the Deep
065 The Cranberries - Zombie
066 4 Non Blondes - What's Up
067 Guns N' Roses - November Rain
068 Sweet – Ballroom Blitz
069 The Bangles - Eternal Flame
070 Debbie Gibson - Lost In Your Eyes
072 The Cars – Drive
073 Fleetwood Mac - Little Lies
074 King – Love And Pride
075 Sarah Nixey - Silk Threads
076 Steppenwolf - Born To Be Wild
077 AC/DC - Thunderstruck
078 Johnny Logan - Hold Me Now
079 Rednex - Wish You Were Here
080 Bruce Springsteen - Dancing In the Dark
081 Sydney Youngblood - Sit And Wait
082 Dusty Springfield - In Private
083 Jason Donovan - Too Many Broken Hearts
084 Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain
085 Mungo Jerry - Lana
086 Don Henley - The Boys Of Summer
087 Uriah Heep - Lady in Black
088 Zager & Evans - In the Year 2525
089 Styx - Boat On The River
090 Smokie - I'll Meet You At Midnight
091 Pussycat - Mississippi
092 Foreigner-I Want To Know What Love Is
093 Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms
094 Eddie Murphy - Party All the Time
095 Amy Macdonald - This is the Life
096 Natalie Imbruglia - Torn
097 Pink and Willow - Cover Me In Sunshine
098 Sam Brown - Stop
099 Righteous Brothers - Unchained Melody
100 Amadeo Minghi - Ricordi Del Cuore
Sziasztok! Köszönöm Roland a dicsérő szavakat, amiben tudtam akkor abban segítettem neked. Fülcsmanó2 köszönöm a dicsérő szavaid.
Marika a TE listád is nagyon tetszik jó válogatás nagyon. Az M.D.R.-nek a kívánságlistáját szedtem össze és azokat másoltam egybe.Sajnos kevés időm van hogy mélyebben belefogjak.
Üdv: Mindenkinek maradok a háttérben és figyelek.
Marika a TE listád is nagyon tetszik jó válogatás nagyon. Az M.D.R.-nek a kívánságlistáját szedtem össze és azokat másoltam egybe.Sajnos kevés időm van hogy mélyebben belefogjak.
Üdv: Mindenkinek maradok a háttérben és figyelek.
Jó ötletnek tűnik.
Akár két felé is vehetnénk, 6o-as évektől kb. 1992-ig. Valahol onnan indult a dance korszak, így lehetne 1993-tól napjainkig, egy másik top 100.
Jött ott dance, trance, hip hop, rave, rap, dream dance, progresszív, house, italo dance stb. azokból az évekből lehetne a télen
egy másik listázás, ha akarjátok.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.07.28. 19:34:02
Jött ott dance, trance, hip hop, rave, rap, dream dance, progresszív, house, italo dance stb. azokból az évekből lehetne a télen
egy másik listázás, ha akarjátok.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2024.07.28. 19:34:02
Bármelyiket írhattam volna kedvencként.
Nagyon igényes, színvonalas lista!!!
Nagyon igényes, színvonalas lista!!!
Még szuperebb lenne, ha még a kiválogatott 500 zenéből a maradék 400-at is besoroltam volna.
De fel fogok tenni még egy 50-es listát a napokban, ami nem diszkó, hanem pop-rock zene, olyanok, amik szerintem beírták magukat a zenei történelembe.
De fel fogok tenni még egy 50-es listát a napokban, ami nem diszkó, hanem pop-rock zene, olyanok, amik szerintem beírták magukat a zenei történelembe.
ItaloDisco4Ever !
70-es, 80-as zenék legyenek vagy lehet 2000-es is?
Zámor fórumtárs,ha itt vagy a közelben,megkérlek jelezz nekem,itt a topicban.
Szeretnék tőled valamit kérdezni.
Szeretnék tőled valamit kérdezni.
ItaloDisco4Ever !
Ismael Blanco Ramos,az egyik top new-italo disco előadó.
Jó hogy aktíválta magát,egész jó ez a dala is,de túlságosan magasra helyezte korábbi nagy slágereivel a lécet,azokhoz képest ....
De biztosan lesz még ettől jobb.
Jó hogy aktíválta magát,egész jó ez a dala is,de túlságosan magasra helyezte korábbi nagy slágereivel a lécet,azokhoz képest ....
De biztosan lesz még ettől jobb.
ItaloDisco4Ever !
Én aki sosem fórumoztam ,magyar weboldalon, az SG-n való regisztrációm előtt,nehezen vettem magam rá hogy hozzászóljak anno a zenefórumon,s a fogadtatásom nagyjából olyan is volt amilyenre számítottam,sőt még annál is rosszabb.
Egy valaki volt akitől kaptam segítséget,néhány jó szót.
Az TE voltál,sosem felejtem el,akár azt kijelenthetem,neked köszönhető hogy aktív maradtam a fórumon,amit viszont visszarepülve bő 10 évet,egyáltalán nem bántam meg.
Az egykori trollok közt sok,kedves,jó arc fórumtársat ismertem meg.
Arra viszont nem számítottam hogy e szavazásban részt veszel.
A listád zenéinek java,a 70s évek végi,80s eleji hazai diszkó klubokban is játszott remek dalok.
pld. LEE PATTERSON & FRIENDS - KARIBIK NIGHTS,nálam is favorit.
Érdekes,zeneileg színvonalas lista.
Köszi Akizu.
Örülök hogy itt vagy velünk (néha még!) 😊
Egy valaki volt akitől kaptam segítséget,néhány jó szót.
Az TE voltál,sosem felejtem el,akár azt kijelenthetem,neked köszönhető hogy aktív maradtam a fórumon,amit viszont visszarepülve bő 10 évet,egyáltalán nem bántam meg.
Az egykori trollok közt sok,kedves,jó arc fórumtársat ismertem meg.
Arra viszont nem számítottam hogy e szavazásban részt veszel.
A listád zenéinek java,a 70s évek végi,80s eleji hazai diszkó klubokban is játszott remek dalok.
pld. LEE PATTERSON & FRIENDS - KARIBIK NIGHTS,nálam is favorit.
Érdekes,zeneileg színvonalas lista.
Köszi Akizu.
Örülök hogy itt vagy velünk (néha még!) 😊
ItaloDisco4Ever !
Szia Laci,
Igen,a magyar zenék megversenyeztetési időpontjának a szemtember tökéletesen jó.
Addigra az itt aktuálisan még futó két szavazást lezárom.
Aztán átmegyünk a szomszéd topicba.
Top 100 lehetne egy felsőhatár,de ebben a témában te vagy,leszel a vezér.majd eldöntöd.
Szavazni én is fogok.
Igen,a magyar zenék megversenyeztetési időpontjának a szemtember tökéletesen jó.
Addigra az itt aktuálisan még futó két szavazást lezárom.
Aztán átmegyünk a szomszéd topicba.
Top 100 lehetne egy felsőhatár,de ebben a témában te vagy,leszel a vezér.majd eldöntöd.
Szavazni én is fogok.
ItaloDisco4Ever !
Szia Marika,
Ez a lista (is) a jó zenei ízlésed tükrözi.
Van néhány számomra ismeretlen dal is,azokat majd kimazsolázgatom.
Szuper100as!
Olyan zenéket dobtok fel a rangsorolásaitokba,hogy esetenként felkapom a fejem.
Peter Schilling – Different Story,ez is óriási zene!
Köszönöm szépen.
P.S. : A szavazáshoz várok további csatlakozó zenerajongókat,elsősorban azokra gondolok akik rendszeresen részt szoktak venni ezen játékban.
pld.
Walla úr, (Sanya ezt a szavazást nélküled nem lenne jó lezárni.)
Jani haverom, (djani75)
Carbit
etc.
Ez a lista (is) a jó zenei ízlésed tükrözi.
Van néhány számomra ismeretlen dal is,azokat majd kimazsolázgatom.
Szuper100as!
Olyan zenéket dobtok fel a rangsorolásaitokba,hogy esetenként felkapom a fejem.
Peter Schilling – Different Story,ez is óriási zene!
Köszönöm szépen.
P.S. : A szavazáshoz várok további csatlakozó zenerajongókat,elsősorban azokra gondolok akik rendszeresen részt szoktak venni ezen játékban.
pld.
Walla úr, (Sanya ezt a szavazást nélküled nem lenne jó lezárni.)
Jani haverom, (djani75)
Carbit
etc.
ItaloDisco4Ever !
Nagyrészt az én listám is lehetne, ha az euro-italo zenéket nézzük
Because I said so... that's why.™
szuper a listad neked is fülcsimanó2 !!
Fülcsi Top 100, az első kettő kőbe vésett, a többi sorrend tetszőleges....(500-ból válogattam...)
001 Fancy - Bolero
002 Kim Wilde - Cambodia
003 Claudio Mingardi - Starman
004 Lou Sern - Swiss Boy
005 Albert One - Turbo Diesel
006 Keneida - In This World Digimax remix
007 Peter Wilson feat Sean Smith - Verona
008 Mflex Sounds - Hymn Of Love
009 London Boys - Requiem
010 Divine - Shoot Your Shot
011 Saphir - Shot In The Night
012 Monte Cristo - Girl Of Lucifer
013 Lucia - Marinero
014 Brian Ice - Talking To The Night
015 Alain Turban - Et Je T'aime
016 Patrick Hernandez - Born To Be Alive
017 Scotch - Disco Band
018 Sylvio - A.D.I.O.S
019 Lian Ross - Fantasy
020 The Flirts - Helpless
021 Magic System Dj - You're My Fantasy
022 Max Coveri - Bye Bye Baby
023 Hally & Kongo Band - Africana Man
024 Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat
025 Rose - Magic Carillion
026 Roger Meno - I Find The Way
027 Miko Mission - How Old Are You
028 Gazebo - I Like Chopin
029 Rudy & Co - Mama Radio
030 If - Jealousy
031 Lady Lili - Non E Vero
032 Lime - Unexpected Lovers
033 Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall
034 Azul Y Negro - In The Night
035 Ken Laszlo - Hey Hey Guy
036 Modern Talking - Jet Airliner
037 Goombay Dance Band - Eldorado
038 Heart - Alone
039 Amanda Lear - Enigma
040 Starship - Nothing' Gonna Us Now
041 Billy Joel - In The Middle Of The Night
042 New Romantic - Shy Like An Angel
043 Twenty One - The Eyes Of Don Johnson
044 Krafterk - Das Model
045 Peter Sue & Marc - Jerusalem
046 Status Quo – In The Army Now
047 Steve Miller Band - Abracadabra
048 Eagles - Hotel California
049 Opus - Life Is Life
050 Cindy Lauper - Girl Just Want To Have Fun
051 Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
052 Ryan Paris - Parisienne Girl
053 Van Halen - Jump
054 Chris Rea - The Road The Hell
055 Eruption - One Way Ticket
056 Laid Back - Sunshine Reggae
057 Cliff Wedge - Angel Eyes
058 Essence - Kahlua Sun
059 Panama Boys - Be My Baby
060 Laura Branigan - Self Controll
061 Roby & Claudia - Stay
062 Boys Next To Door - Jenny
063 Cherry Laine - Jungle Lover Boy
064 Les Montes - Dreams Of Rio
065 Latin Lover - Casanova Action
066 Blue System - Save Me
067 Program 4 ft. Mark Brandy_Bam Bam (Slow Version)
068 Boy George - Free Britney
069 Patty Ryan - You're My Love
070 John Travolta And Olivia Newton John - You're The One That I Want
071 Irene Cara - What A Feeling
072 Limahl - Neverending Story
073 Chris Norman & Suzy Quatro - Stumblin' in
074 Madonna - Like A Prayer
075 Robin Cook - I Won't Let The Sun Go Down On Me
076 Alexandra Burke - The Silence
077 Grant Miller - Red For Love
078 Queen - Bohemian Rhapsody
079 Sparks - When Do I Get To Sing My Way
080 Falco - Jeanny
081 Survivor - Eye Of Tiger
082 Then Sharp - You
083 Lou Rawls - You'll Never Find Another Love Like Mine
084 Europe – The Final Countdown
085 Snap – Rythm Is A Dancer
086 Trans-X – Living In Video
087 Barbara Streisand - Woman In Love
088 Donna Summer – I Feel Love
089 Black - Wonderful Life
090 Alannah Myles - Black Velvet
091 Nation In Blue – Nothing Less
092 Ricky King - Agadir
093 Blondie - Heart Of Glass
094 ABBA – The Winner Takes It All
095 Robert Miles – Children
096 Kiss – I Was Made Loving You
097 The Beloved - Sweet Harmony
098 Stewie Wonder – I Just Called To Say I Love You
099 Moonray – Comanchero
100 Peter Schilling – Different Story
Még egy ötvenes listát fogok írni egyéb zenékből, ami nem annyira diszkó.
001 Fancy - Bolero
002 Kim Wilde - Cambodia
003 Claudio Mingardi - Starman
004 Lou Sern - Swiss Boy
005 Albert One - Turbo Diesel
006 Keneida - In This World Digimax remix
007 Peter Wilson feat Sean Smith - Verona
008 Mflex Sounds - Hymn Of Love
009 London Boys - Requiem
010 Divine - Shoot Your Shot
011 Saphir - Shot In The Night
012 Monte Cristo - Girl Of Lucifer
013 Lucia - Marinero
014 Brian Ice - Talking To The Night
015 Alain Turban - Et Je T'aime
016 Patrick Hernandez - Born To Be Alive
017 Scotch - Disco Band
018 Sylvio - A.D.I.O.S
019 Lian Ross - Fantasy
020 The Flirts - Helpless
021 Magic System Dj - You're My Fantasy
022 Max Coveri - Bye Bye Baby
023 Hally & Kongo Band - Africana Man
024 Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat
025 Rose - Magic Carillion
026 Roger Meno - I Find The Way
027 Miko Mission - How Old Are You
028 Gazebo - I Like Chopin
029 Rudy & Co - Mama Radio
030 If - Jealousy
031 Lady Lili - Non E Vero
032 Lime - Unexpected Lovers
033 Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall
034 Azul Y Negro - In The Night
035 Ken Laszlo - Hey Hey Guy
036 Modern Talking - Jet Airliner
037 Goombay Dance Band - Eldorado
038 Heart - Alone
039 Amanda Lear - Enigma
040 Starship - Nothing' Gonna Us Now
041 Billy Joel - In The Middle Of The Night
042 New Romantic - Shy Like An Angel
043 Twenty One - The Eyes Of Don Johnson
044 Krafterk - Das Model
045 Peter Sue & Marc - Jerusalem
046 Status Quo – In The Army Now
047 Steve Miller Band - Abracadabra
048 Eagles - Hotel California
049 Opus - Life Is Life
050 Cindy Lauper - Girl Just Want To Have Fun
051 Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
052 Ryan Paris - Parisienne Girl
053 Van Halen - Jump
054 Chris Rea - The Road The Hell
055 Eruption - One Way Ticket
056 Laid Back - Sunshine Reggae
057 Cliff Wedge - Angel Eyes
058 Essence - Kahlua Sun
059 Panama Boys - Be My Baby
060 Laura Branigan - Self Controll
061 Roby & Claudia - Stay
062 Boys Next To Door - Jenny
063 Cherry Laine - Jungle Lover Boy
064 Les Montes - Dreams Of Rio
065 Latin Lover - Casanova Action
066 Blue System - Save Me
067 Program 4 ft. Mark Brandy_Bam Bam (Slow Version)
068 Boy George - Free Britney
069 Patty Ryan - You're My Love
070 John Travolta And Olivia Newton John - You're The One That I Want
071 Irene Cara - What A Feeling
072 Limahl - Neverending Story
073 Chris Norman & Suzy Quatro - Stumblin' in
074 Madonna - Like A Prayer
075 Robin Cook - I Won't Let The Sun Go Down On Me
076 Alexandra Burke - The Silence
077 Grant Miller - Red For Love
078 Queen - Bohemian Rhapsody
079 Sparks - When Do I Get To Sing My Way
080 Falco - Jeanny
081 Survivor - Eye Of Tiger
082 Then Sharp - You
083 Lou Rawls - You'll Never Find Another Love Like Mine
084 Europe – The Final Countdown
085 Snap – Rythm Is A Dancer
086 Trans-X – Living In Video
087 Barbara Streisand - Woman In Love
088 Donna Summer – I Feel Love
089 Black - Wonderful Life
090 Alannah Myles - Black Velvet
091 Nation In Blue – Nothing Less
092 Ricky King - Agadir
093 Blondie - Heart Of Glass
094 ABBA – The Winner Takes It All
095 Robert Miles – Children
096 Kiss – I Was Made Loving You
097 The Beloved - Sweet Harmony
098 Stewie Wonder – I Just Called To Say I Love You
099 Moonray – Comanchero
100 Peter Schilling – Different Story
Még egy ötvenes listát fogok írni egyéb zenékből, ami nem annyira diszkó.
Sziasztok! Én is összeszedtem pár zenét ami így fejből elő jött.
Cosa Nostra Disco Band – TARANTELLA DISCO
Hot R.S. - House Of The Rising Sun ( 1977 )
Monserate Starring Lyda Zamora - When The Sun Goes Down (Medley 1978)
Chris Denning - Jamaica Farewll (1980)
Marc Seaberg - Cuckoo (1978)
Chocolat's - super medley (la chatte a la voisine) (long mix) 1977
ORANGE – KEEP COOL
BISQUIT – ZOO ZOO
PAM ’N’ PAT – MELI MELO
Claudja Barry - Banana Boat (Day-O) (1980)
THE PRESS - CANTARA PEPE (RADIO VERSION).WAV
IMCA MARINA - HAVA NAGILA PARTY
ENIGMA - SUMMER GROOVIN' (MEDLEY)
EL CHATO - MEDLEY
LEE PATTERSON & FRIENDS - KARIBIK NIGHTS
DONNA SUMMER - NOW I NEED YOU
DANIEL AND THE DUETTES - I DON'T LIKE MONDAYS
Cosa Nostra Disco Band - Sicilian Nights
Gigi - Don't Let The Disco End
Essence - Kahlua Sun (single 1985)
Monserate Starring Lyda Zamora - Molindo Café (1978)
PAT HALL - LA LA JUMP
Steve Collins - Life Is A Game (1979)
Kurtis Blow - Way out west 1980.mp3
Laid Back - Maybe Im Crazy
Sugarhill Gang - Rapper's Delight
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message
XL SiNGLETON - TEQUILA RAP RISE
WEE PAPA GIRL RAPPERS - WE RULE
TONE LOC - FUNKY COLD MEDINA
THE GAP BAND - OOPS UPSIDES YOUR HEAD
Snap Feat. Einstein - The Power (1996 remix)
SHANNON - LET THE MUSIC PLAY
SNOOP DOGGY DOGG - SNOOP'S UPSIDE YA HEAD
SALT'N'PEPPA - LET'S TALK ABOUT SEX
RUN DMC - WALK THIS WAY
PINO D`ANGELO - MA QUELLE IDEA
ORAN ,,JUICE`` JONES - THE RAIN 87`
O.M.C. - HOW BIZZARE
N` SYNC - TEARIN` UP MY HEART
MONTANA SEXTETT - WHO NEED ENEMIES....
M.C. HAMMER - U CAN'T TOUCH THIS
KURTIS BLOW - PARTY TIME
Azoto - San Salvador (Single Version)
Road - Budapest (7'' Version)
2 PLUS 1 - SINGAPORE
Tandem - Istambul 1979
2 Plus 1 - Warsaw Nights (7'' Version)
UB 40 - Kingston Town
Lou And The Hollywood Bananas – Kingston, Kingston (English Version)
Murray Head - One Night In Bangkok (The Bangkok Mix)
LOU & THE HOLLYWOOD BANANAS - Hong-Kong Ska
Telex - Moskow Discow
Dschingihis Khan - Moskau
Boney M. - Belfast
EMLY STARR EXPLOSION - Santiago Lover (Single Version)
Lou & The Hollywood Bananas - Jericho (Dance Around The Wall)
Cosa Nostra Disco Band – TARANTELLA DISCO
Hot R.S. - House Of The Rising Sun ( 1977 )
Monserate Starring Lyda Zamora - When The Sun Goes Down (Medley 1978)
Marc Seaberg - Cuckoo (1978)
Chocolat's - super medley (la chatte a la voisine) (long mix) 1977
ORANGE – KEEP COOL
BISQUIT – ZOO ZOO
PAM ’N’ PAT – MELI MELO
Claudja Barry - Banana Boat (Day-O) (1980)
THE PRESS - CANTARA PEPE (RADIO VERSION).WAV
IMCA MARINA - HAVA NAGILA PARTY
ENIGMA - SUMMER GROOVIN' (MEDLEY)
EL CHATO - MEDLEY
LEE PATTERSON & FRIENDS - KARIBIK NIGHTS
DONNA SUMMER - NOW I NEED YOU
DANIEL AND THE DUETTES - I DON'T LIKE MONDAYS
Cosa Nostra Disco Band - Sicilian Nights
Gigi - Don't Let The Disco End
Essence - Kahlua Sun (single 1985)
Monserate Starring Lyda Zamora - Molindo Café (1978)
PAT HALL - LA LA JUMP
Steve Collins - Life Is A Game (1979)
Kurtis Blow - Way out west 1980.mp3
Laid Back - Maybe Im Crazy
Sugarhill Gang - Rapper's Delight
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message
XL SiNGLETON - TEQUILA RAP RISE
WEE PAPA GIRL RAPPERS - WE RULE
TONE LOC - FUNKY COLD MEDINA
THE GAP BAND - OOPS UPSIDES YOUR HEAD
Snap Feat. Einstein - The Power (1996 remix)
SHANNON - LET THE MUSIC PLAY
SNOOP DOGGY DOGG - SNOOP'S UPSIDE YA HEAD
SALT'N'PEPPA - LET'S TALK ABOUT SEX
RUN DMC - WALK THIS WAY
PINO D`ANGELO - MA QUELLE IDEA
ORAN ,,JUICE`` JONES - THE RAIN 87`
O.M.C. - HOW BIZZARE
N` SYNC - TEARIN` UP MY HEART
MONTANA SEXTETT - WHO NEED ENEMIES....
M.C. HAMMER - U CAN'T TOUCH THIS
KURTIS BLOW - PARTY TIME
Azoto - San Salvador (Single Version)
Road - Budapest (7'' Version)
2 PLUS 1 - SINGAPORE
Tandem - Istambul 1979
2 Plus 1 - Warsaw Nights (7'' Version)
UB 40 - Kingston Town
Lou And The Hollywood Bananas – Kingston, Kingston (English Version)
Murray Head - One Night In Bangkok (The Bangkok Mix)
LOU & THE HOLLYWOOD BANANAS - Hong-Kong Ska
Telex - Moskow Discow
Dschingihis Khan - Moskau
Boney M. - Belfast
EMLY STARR EXPLOSION - Santiago Lover (Single Version)
Lou & The Hollywood Bananas - Jericho (Dance Around The Wall)
Jó ez a Clay remix.
Italove - Acapulco (Clayback Clay Remix) 2024
Ez jó. Tetszenek a Gerson Tellez Remixek. Köszi a bemutatót.
Angel Joée - Truth(Gerson Tellez Remix)