NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomas hangja utánozhatatlan,egyedi!
Érdekesség hogy néhány napja egy amerikai zenei fórumban láttam elöször,ott pozitívan fogadták!!!
Cherry Lady's korszakát én nem igazán kedveltem,de a lírai ("Wild Wild Water,Keep Love Alive) MT zenék,valamint szóló zenéi gyakori vendégek a cd lejátszómban!
Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World '2014
Akinek tetszik, innen letöltheti : MT fans
ItaloDisco4Ever !
Még mindig nagyon jó.<#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
És szerintem sokan szeretik még Joy-t, és az alább felsorolt elõadókat.
Múltkor szólt az Auchan-ban a Saphir - I'm alive. Tök jó kedvem lett tõle, mindig is imádtam ezt a zenét.<#szeret>#szeret>
Anno a maga idejében felénk a Valerie és a Touch By Touch kihagyhatatlan volt a Disco mûsorából.
Hiszen még külön tánc is volt erre a két dalra.<#nevetes1>#nevetes1>
Többek között az ötös fogat amit leírtál fogalom volt annak idején. Számomra kiemelten kedvelt elõadó a Silent Circle.
Rengeteg jó,kedves élmény köt a dalaihoz.<#ravasz1>#ravasz1>
Annyira sokan, hogy képtelenség felsorolni õket.
Így akik kapásból beugranak Max Him, Albert One, Fancy, és persze az Orlando vonal. Mellesleg éppen a She Has a Way szól nálam.😊
Nyilván ha te tapsolsz hozzá nem velem fogsz egyetérteni!
Ez az egész zenei fórum egy álságos sumákság,még a végén kiderül hogy csak én kedvelem a Joy zenéit!😊))
Bad Boys Blue > Silent Sircle > Joy > Solid Strangers > Saphir
Kedvenc 5 nyálas eurodisco formáció számomra!
Nálam soha nem fognak átértékelödni a felsoroltak zenéi,mert én valóban kedvelem e zenei stílust!
Summák banda!
ItaloDisco4Ever !
van der Koy - Etolie Vipe Megamix
- Shame On You
- Time And Space
- Slave Of The System
- Cheats For Glory
- The Copper Age
- Better Than You
- I'm Not Liar
http://www37.zippyshare.com/v/73226394/file.html
Viszont továbbra sem tudom megérteni azt, hogy miért kell mindig ilyen hisztit levágni, ha valaki másképp látja, érzi, mint te. Egybõl személyes sértésnek veszed és a torkának ugrasz, ha valakinek más a meglátása. Bármennyire is furcsa, de más embernek lehet más véleménye.
imo :) science fiction is science fact
De régen emlékszem nagy kedvencem volt. Akkor vonultam be katonának, mikor Joy volt a sláger.
A Bunny-ról leírtam véleményemet, és a MusicLady-rõl is. Remélem nem tettem rosszat.😛
A Joy minden idõk egyik legjobb eurodisco formációja,összehasonlíthatatlanul színvonalasabb disco zenét csináltak mint Bohlen!
Róluk ilyen negatív véleményt talán még soha nem olvastam!
Döbbenetes mennyi marhaságot összehordatok,és milyen borzalmas zenéket favorizáltok itt jó néhányan!
Az italo-euro disco zenék többségére lehetne a te felfogásoddal használni a nyálas jelzõt!
Azaz hallgass szerintem heavy metal zenéket,az nem nyálas!😊))
ItaloDisco4Ever !
Egyszerûen rühellem ezt a nõt. Ez van!
Mondjuk a JOY zenéje meg számomra mindig "nyál" kategória volt, mint a Bohlen zenék.
Nyálas eurodisco kategória. <#pardon1>#pardon1>
Ne haragudjanak az elõadók, de ez egyszer is gyilkos volt! <#ijedt>#ijedt>
Én nem sokat tudok róla.
Valószínûleg õ többet.<#wink>#wink>
egy példány érdekel
Figyelem felkeltõmek ez is elég, de attól ez még a vinyl-n 6:46
Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye (2014 Disco Success)
Kezdetben volt ugye a 2010-es Marc & Susy - In My Mind & Fly Me To The Moon remek nóta amit Peti és Gabi újragondolt magyarul.
Aztán ezt késõbb Italofan barátunk ismét újrahangszerelte "kissé". Most meg egy ha jól tudom egy lengyel hölgy Kati Gaj videóklipp formájában tette fel a videómegosztóra.<#lookaround>#lookaround>
Music Lady & AeroCool - A Csillagok Közé (RetroSynther Remix Demo) ItaloDisco New Italo Disco 2014
Bár a Joy nagyon nagy kedvenc de már kinéztek maguknak egy még nagyobb 80-as évek ikonját is.<#ravasz1>#ravasz1>
Úgy látszik a cél a végtelen és tovább.....
Most itt az esély.<#ravasz1>#ravasz1>
Etolie Vipe - Cheats For Glory.mp4
Download
Savage - ONLY YOU (30th Anniversary Retro Remixes) VINYL EDITION
INFO
imo :) science fiction is science fact
Most már a kérdés csak az hogy az ütõs verzió Ken Laciékkal megjelenik -e valami hivatalos kiadványon.<#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya>
Én nem találtam itt a keresõvel..
Bonfeel Electro Band - In My Dream (Original Mix)
The Namesakes meet Savage feat. Asia Ash - ONLY YOU 2014 (30th Anniversary Remix)
megérkeztek neked is a maxik Sanyi?
<#finom>#finom><#integet2>#integet2>
Spacesynth4ever For New Generation <2014>2014>.part1.rar
Spacesynth4ever For New Generation <2014>2014>.part2.rar
janesz.virtualisan.net
janesz.virtualisan.net