NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon szépen köszi a megosztást.<#worship>#worship>
Bizony nem semmi nóta volt ez 1986-ban.
Óriási zene!
Kolbasz Boyz - The Kolbasz (1986)
Kóstold meg a kolbászom! Hatalmas!!! <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.09.11. 11:01:56
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
imo :) science fiction is science fact
Dyva-I Know (Extended First Version)
Choose your weapon!
Tyson - Out Of My Mind (The Swiss Dance Mix)
Dreams In Static - You're On Your Own (Chabee 80's disco remix)
Choose your weapon!
Choose your weapon!
Choose your weapon!
Én semmit sem végzek ekvalézeren, én a rendszert szabtam magamra, nem a zenét (persze egy alapszint normalizálás még belefér), nekem teljesen lineáris (bemért és beállitott) rendszerem van (kb 20 évnyi kommersz szarakodás után),csak egy bekapcs és hangerő gomb van, semmi más,mivel nem is kell más. 😊 és így azonnal kihallani a problémákat. amik úgy nagyátlagban a megjelent zenék 90%-át érintik. 😊 A fő okok összetettek. Van bőven annyi referencia audiofil, illetve megfelelő minőségű maszterrel kiadott zeném, hogy legyen mihez viszonyítani, persze ezen zenék egyike sem érhet az árnyéka nyomába sem egy valóban minőségi hangzásnak, igaz ehhez kell egy megfelelő hangrendszer, fejhallgató, és hallás is.
AZ E remixet én nem bántom tovább, de emlékeim szerint a 80asban sem kellett ennyire lemenni a minőségben,akár a 10. kazettamásolat után sem. 😊 igaz, van olyan zene, aminek valóban örülnék, ha így meglenne, de ez nem az. 😊 persze szívesen meghallgatom más véleményét is, de csak túlragoznánk. 😊
Majd dobj valami jót,a hasonlo meglepiknek örülök. <#vigyor0>#vigyor0> mára léptem. szia
A hangszínekre visszatérve: én a saját cuccomhoz állítom be a hangszíneket, nem mondom, h tökéletesen szól, de az eredetinél jobb (nem minőségi cucc szól nálam).
Uezt szerintem te is elvégzed az ekvalizeren, nyilván a saját füledre illetve a rendszeredre szabva. Általában tetszik az embereknek, mert a hangerősséget is beállítom, nincs olyan, h az egyik nótát nem lehet hallani, a másiktól pedig megsüketül az ember. Akinek meg nem tetszik, az kikeresi a netről és letölti máshonnan. A Eugen eredetije jól túl lehetett vezérelve, ennek a tipikus jegyeit viseli, bár konkrétan nem emlékszem, mert sok zene megy keresztül a kezeimen. De mindig azt mondom, ez előtt a minőség előtt a 80-as években leborultunk volna, amikor isten tudja, az eredetinek hányadik másolat jutott el hozzánk.
Van amit meg lehet keresni losslessben, de ezek nem azok a nóták... A levelezést pedig, az előadókkal, meghagyom a Kaposi Lacinak. <#wink>#wink>
Choose your weapon!
maradjunk a kettönél! 😊
Neon csávó - ezt még nem ismertem régről, nyilván,mert ez még elég friss májusi orosz-ukrán kooprodukció,némi Project-A közreműködéssel 😊 de a zene kurva jó,
a magasakat az eredetihez képest nagyon megszalasztottad, megfájdult a fülem,maradjunk az eredeti kiadásnál,ami minöségben szintén nem jó, de a hangfeldolgozó részlegemet jobban kíméli az extrém terheléstöl. 😊.
a Mox is jó, ez is valami mostani orosz érdekeltségű alkotás lehet, de semmit nem tudok róla
Eugene remix egész jó lett volna, ha nem lenne abszolút (de tényleg ) hallgathatatlan minőségű, ebben mondjuk annyi a remix, hogy kapott egy 90-es DJ beat-et,azt jónapot.
nálam 3 / 2 az egyenleg
MOX - Mania
Neon People - Mad Acceleration
Eugene - Livin' In Your Love (Tim Martell edit)
Ja, három... <#wink>#wink>
Choose your weapon!
van egy nagyon jól eltalált alap bassline,ami 99,9%-ban változtatás nélkül megy végig, ezen pedig gyakorlatilag egy hangjegyni változtatás nélkül végigfut kb. 5-6x az a nem túlbonyolított dallamocska. nem kell ezt túllihegni, ettől még lehet valami jó, én is azt írtam, hogy "egész nap lehetne hallgatni!", de azért ez nem egy zenetörténelmi mérföldkő. sok ezer sláger áll hasonlóan egyszerű vagy ettől még egyszerűbb felépítésből,de attól még egyik sem nevezhető zeneileg összetettnek, izgalmasnak, max. élvezetesnek. nekem most ez utóbbi is elég. <#papakacsint>#papakacsint>
Most nincs időm keresgélni.
Légyszi infót róla.
Choose your weapon!
túlzásba nem vitte a remixet P-80-as kolléga, semmi nem történik ebben a zenében, de sokszor egy velős alap bassline és némi retro dallamhang is elviszi az egészet, ez most pont olyan,amit egész nap lehetne hallgatni! <#nyes>#nyes>
a 92-es eredeti viszont jól hozza az akkori líraibb hiphop dance vonalat.
Úgy látszik másnak is tetszik.<#wink>#wink>
Boris Zhivago - Love In Russia

Nekem ez is tetszik: Malchishnik-E2 80 Noch (Pulse 80 Italo Version)
Malchishnik - The Night (Pulse 80 Remix) (New Version) (2014)
Choose your weapon!
holnap rádcsörögnék, kellene egy kis segítség/szakvélemény<#wave>#wave>
Play it loud!!
Play it loud!!
De zeneileg két különböző szintű munka.<#awink>#awink>
Mert ami idáig a videómegosztókon volt csak különféle próbálkozások voltak. <#nevetes1>#nevetes1>
HOUDINI' - TEMPTATION (Extended Version)
ITT
Bár igaz hogy a DJ Palmer lemeze sokkal ritkább mint a BCR kiadvány de szerintem klasszisokkal jobb is.
Ricky Mash-el épp a napokban beszéltem.<#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Nagyon el van a tánc iskolájával de azért várja a levelemet amiben fel tennék neki pár kérdést ezzel a nevével kapcsolatban.<#crazya>#crazya>
Egy srác megkérdezte tőle hogy miért van az hogy soha egyetlen élő fellépésükön nem hangzik el a Madonna című száma,
Miért van ez?
Erika válasza az volt hogy úgy gondolja már nem aktuális ez a dal és téma.
És ha belegondolunk sajnos igaza van. Pedig nagyon jó az a nóta is.
Csak a WAV peregjen
A Computer Guy más kategória.<#finom>#finom>
Kicsit magasabban jegyzett ligában játszik.<#nyes>#nyes>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
<#awink>#awink><#bdead>#bdead>
Persze amiben nem ő énekel.<#fogmosas>#fogmosas>

Hidd el az már nem <#nyes>#nyes>titok
Choose your weapon!
POPUNATION --- это `ы NO ДЕЖАВЮ (Visual ROMANCE REMIX) EuroDisco
POPUNATION --- IT `s NIE Deja vu (Visual ROMANCE REMIX) Eurodisco
POPUNATION --- It `s NO Deja Vu (VISUAL ROMANCE REMIX) EURODISCO
😊
POPUNATION
Mert szerintem ez a Moonlight Affair énekesének a hangja.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Visual Romance - It s No Deja Vu