NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért, ez a fórum nem a nu-italo-ról szól, te is itt vagy de nem szereted ezeket a zenéket? kezdem elveszteni a fonalat.
Szerintem a nu italo teljesen más tészta, olyat nem is hallgatok, mert egyáltalán nem tetszik.
Choose your weapon!
Biztosan ismét igazad van. Én azonban párhuzamosan hallom az eredetivel (az eredeti itt nem wav-ot jelent) és nem az eredeti szól jobban, megnyugodhatsz. Ha így lenne nem piszkálgatnám őket. Amúgy egy editálás után visszakonvertált mp3 már nem tud rontani a minőségen, mert ami elveszett, az már az eredeti tömörítésnél elveszett.
Choose your weapon!
tényleg jó zene, olyan hajdani cosmic italo disco, bár kevésbé játszott,talán mert egyke, de a cosmic club verziója még egy picivel jobb is. a vokálos már inkább csak érdekes.
jó hogy megtaláltad. most már ismerös? 😊))
bár az (rm) megint nem az igazi,nem is rossz, de sajnos rengeteg mélyet és dinamikát tüntettél el abból,amiböl csináltad! <#kacsint>#kacsint>
jó hogy megtaláltad. most már ismerös? 😊))
bár az (rm) megint nem az igazi,nem is rossz, de sajnos rengeteg mélyet és dinamikát tüntettél el abból,amiböl csináltad! <#kacsint>#kacsint>
Meg sem néztem a klippjét, csak kiraktam, mert sokan vannak, akik erre gerjednek! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
jajj, ennek ugye a klippje tetszett??! <#vigyor>#vigyor>
meghallgattam a biztonság kedvéért visszafelé is, de semmi változás.
meghallgattam a biztonság kedvéért visszafelé is, de semmi változás.
Bonfeel Electro Band--In My Dream (2014 Dj Ikonnikov E.x.c.Version)
Jimmy Mc Foy - Love Me The Way You Like (I.D. Limited)
<#nevetes1>#nevetes1><#csodalk>#csodalk>
<#nevetes1>#nevetes1><#csodalk>#csodalk>
Mevvan! <#smile>#smile> Azt a rohadt, mekkora zene ez! <#taps>#taps>
Video Club - Lost Time (Time Of Peace Instrumental)
Video Club - Lost Time (Time Of Peace Instrumental)
Choose your weapon!
Picit off, de nem tudja véletlenül valaki 29.00-nál melyik zene kezdődik ebben az egyvelegben? Szerintem megvan nekem is, de nem jut eszembe a címe... <#fejvakaras>#fejvakaras>
DMP - Computers Are Dictators
DMP - Computers Are Dictators
Choose your weapon!
NN Bek--Оila (2014 Dj Ikonnikov E.x.c. Version)
Choose your weapon!
Ezen a zenén nem sokat kellett gondolkodni anno párunknak.<#szeret>#szeret>
Ezt a szöveget választotta Brian a másik megírt szöveget meg felénekelte Ismael Blanco csak az nem jelent meg .
Ezt a szöveget választotta Brian a másik megírt szöveget meg felénekelte Ismael Blanco csak az nem jelent meg .
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Köszönöm mindenkinek a tegnap bemutatott remek zenéket és ajánlókat.<#worship>#worship><#taps>#taps>
A három új Iventi albumon meg nincs mit gondolkodni szerintem.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
A három új Iventi albumon meg nincs mit gondolkodni szerintem.<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Egyre jobban tetszik nekem ez a szám: Brian Ice-Lost Tonight (Extended Version)
Pedig először emlékszem, hogy nem tetszett.
Pedig először emlékszem, hogy nem tetszett.
Jó zenék! <#eljen>#eljen>
Az eredeti Tom Hooker zenéket meghallgatva nem sok bizalmam volt hozzájuk, de ezek a remixek nagyon jók, különösen a Nobody loves me!
Az Emotion is klassz zene!
Az eredeti Tom Hooker zenéket meghallgatva nem sok bizalmam volt hozzájuk, de ezek a remixek nagyon jók, különösen a Nobody loves me!
Az Emotion is klassz zene!
Choose your weapon!
Raffaele Fiume - Emotion (I.D. Limited)
ez se maradjon ki..........<#smile>#smile>
ez se maradjon ki..........<#smile>#smile>
Tom Hooker - Nobody Loves Me (I Venti Remix)
nagyszerűűűűű
nagyszerűűűűű
Tom Hooker - Illusions (I Venti Remix)
Tom H. ez szerintem kívállóóó maxi.......
Tom H. ez szerintem kívállóóó maxi.......
Rocky M.-Fly with me to Wonderland (2014)
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2014.08.31. 19:33:37
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2014.08.31. 19:33:37
Hoppácska!!Remek lemezeknek nézünk elébe ki,köszi szépen az infót<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Marvin Teenjays "Feel the love" - Italo Disco 2014
<#hamm>#hamm><#lama>#lama>
<#hamm>#hamm><#lama>#lama>
New italo disco!!!!!!
Tom Hooker – Illusions / Nobody Loves Me
Label:
I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.14
Format:
Vinyl, 12", Maxi-Single
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Jimmy Mc Foy – Love Me The Way You Like
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 020
Format:
Vinyl, 12", EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Raffaele Fiume – Emotion
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 021
Format:
Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
további infóóóóó discogs.com illetve http://www.iventi-records.com/
Tom Hooker – Illusions / Nobody Loves Me
Label:
I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.14
Format:
Vinyl, 12", Maxi-Single
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Jimmy Mc Foy – Love Me The Way You Like
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 020
Format:
Vinyl, 12", EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Raffaele Fiume – Emotion
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 021
Format:
Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
további infóóóóó discogs.com illetve http://www.iventi-records.com/
Etolie Vipe - Time And Space
Nem akarom törölni , csak légyszi ne felejtsd már el ezt az apró dolgot.
Jogos Laci, bocsesz.
De felőlem törölheted is.😊
De felőlem törölheted is.😊
Miért nem lehet megjegyezni hogy a klipp fölé be kell másolni a szám előadóját és a címet.<#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir>
Az életbe nem találjuk meg többé.
Mondjuk ez miatt a szemét uj sg motor miatt amúgy sem , de egyszer talán majd még helyesen is funkcionál ez a szar.<#duhos2>#duhos2>
Az életbe nem találjuk meg többé.
Mondjuk ez miatt a szemét uj sg motor miatt amúgy sem , de egyszer talán majd még helyesen is funkcionál ez a szar.<#duhos2>#duhos2>
Szerintem ez fülcsinek is bejön.
Ha már TQ, és pár napja szóba hoztam Lian Ross-t is, ez a számuk tetszik.
Ajánló:
Raf Coney - I See You Later
<#finom>#finom>
Raf Coney - I See You Later
<#finom>#finom>
Ajánló
http://tonschatz.de/cd-2014-1/
MIDNIGHT WARRIOR-MIDNIGHT WARRIOR (Maxi Versión) 2014
http://tonschatz.de/cd-2014-1/
MIDNIGHT WARRIOR-MIDNIGHT WARRIOR (Maxi Versión) 2014
Nem tudom volt e már<#nemtudom>#nemtudom>
Tommy Zanko - König Der Diebe (New Euro disco)
Tommy Zanko - König Der Diebe (New Euro disco)
Férfiasan szép? <#love11>#love11> <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
csoda hogy az ember meleg lesz???????
ezektől a képektöl<#csodalk>#csodalk><#nyes>#nyes>
ezektől a képektöl<#csodalk>#csodalk><#nyes>#nyes>
Ha már Nguyen család - igaz másik (de hát ez vietnámi berkekben nem ritka név, sőt), akkor ismét Nguyen Thanh Hien-t hoznám fel ellenpéldaként, aki énekelni is jobban tud és nem csak vietnámi szemmel szép.
imo :) science fiction is science fact
most ez komoly? Chaplin volt valaha italo legenda? Max, annyiban, hogy volt olaszban is. 😊
TQ szerintem vietnámi mértékben kifejezetten szép, de ez a szubjekitv kérdéskör földrészenként, társadalmanként, népcsoportonként nyilván elég eltérö megítélésü. európai szemmel nekem a 'szépségével' van a legkisebb problémám! <#nyes>#nyes>
TQ szerintem vietnámi mértékben kifejezetten szép, de ez a szubjekitv kérdéskör földrészenként, társadalmanként, népcsoportonként nyilván elég eltérö megítélésü. európai szemmel nekem a 'szépségével' van a legkisebb problémám! <#nyes>#nyes>
Mi több, a hangja a legzavaróbb, ami azért elég durva, ha már énekes műfajról beszélünk...
Azt sosem vitattam, hogy vannak egész jó zenék a neve alatt, de ha egy jobb énekesnő lenne helyette, akkor még a lemezeket is többen vennék, talán én is.
Azt sosem vitattam, hogy vannak egész jó zenék a neve alatt, de ha egy jobb énekesnő lenne helyette, akkor még a lemezeket is többen vennék, talán én is.
imo :) science fiction is science fact
pontosabb részleteket etikai okokbol nem közölhetek,mármint a melléröl és annak eddigi életéröl,pedig az is szép sztori.. <#nyes>#nyes>
a miért pont?-re pedig az egyszerü válasz valahol az Nguyen családnál van. 😊
a miért pont?-re pedig az egyszerü válasz valahol az Nguyen családnál van. 😊
Chaplin? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy ez a TQ nagyon hálás téma, mert összekovácsoló hatással van az oldal látogatóira. Általános konszenzus van, h semmi köze az italohoz és még szépnek is csak valami furcsa, elvont ideál alapján lehetne nevezni. <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.08.30. 14:48:43
Amúgy ez a TQ nagyon hálás téma, mert összekovácsoló hatással van az oldal látogatóira. Általános konszenzus van, h semmi köze az italohoz és még szépnek is csak valami furcsa, elvont ideál alapján lehetne nevezni. <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.08.30. 14:48:43
Choose your weapon!
Amúgy a hölgy legközelebbi partnere egy bizonyos kemény kalapjáról elhíresült Italo legenda lesz.<#kuss>#kuss><#fogmosas>#fogmosas><#papakacsint>#papakacsint>
Legalább kiderült hogy a melle nem az új dizájn része .<#crazya>#crazya><#taps>#taps>
Amúgy nagyon érdekelne hogy miért pont őt.......<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy nagyon érdekelne hogy miért pont őt.......<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
a kinézet adott, de tölem szebb! 😊 söt,ezeken kívül van ahol szexi is.
én nem szapulom TQ-t (igazi nevén Trúc Quỳnh), számomra ettől még rendkívül erőltetett előadó, akinek van néhány jó és hallgatható száma,azt slussz, és akit bárminek elfogadok, csak italo disco énekesnőnek nagyon nehezen, de legalább (mióta beházasodott) profi stábbal dolgozik és elkötelezett. szerencsére sokat változott (változtatták) az utóbbi években, főleg azokhoz az időkhöz képest,amikor még másban volt "sztár".
most zenetörténelmileg hoztam tőle 2db vidit (a teljes palettától megkímélem a fórumot), mely remélem örökre a retinátokba ég!!! 😊
a zene és dalszöveg is egyébként egész jó, csak kár, hogy ettől a stílustól elkalandozott mára.
amikor már bontogatta szárnyait, már akkor egész jó volt,legalábbis ebben 😊
amikor még tv-sztár volt, nyelvgyakorlóknak érdemes több helyre is beletekerni, aki egzotikumra vágyik ugorjon egyből 3.06-hoz
én nem szapulom TQ-t (igazi nevén Trúc Quỳnh), számomra ettől még rendkívül erőltetett előadó, akinek van néhány jó és hallgatható száma,azt slussz, és akit bárminek elfogadok, csak italo disco énekesnőnek nagyon nehezen, de legalább (mióta beházasodott) profi stábbal dolgozik és elkötelezett. szerencsére sokat változott (változtatták) az utóbbi években, főleg azokhoz az időkhöz képest,amikor még másban volt "sztár".
most zenetörténelmileg hoztam tőle 2db vidit (a teljes palettától megkímélem a fórumot), mely remélem örökre a retinátokba ég!!! 😊
a zene és dalszöveg is egyébként egész jó, csak kár, hogy ettől a stílustól elkalandozott mára.
amikor már bontogatta szárnyait, már akkor egész jó volt,legalábbis ebben 😊
amikor még tv-sztár volt, nyelvgyakorlóknak érdemes több helyre is beletekerni, aki egzotikumra vágyik ugorjon egyből 3.06-hoz
Nem kellet soká várni a "hivatalos videóra" sem. <#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2>
Siberian Heat - Pick Up The Phone (ZYX Summer Mix)
Siberian Heat - Pick Up The Phone (ZYX Summer Mix)