NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kár, hogy megint kicsit túlzásba van véve az rm, túlkompresszált,cirip és a szétdinamikázás, túl kiabáló zene, már az elsö taktusnál kiütötte a fülem,
ha nem írod, hogy RM,akkor is 100%-ra tettem volna. :)
Choose your weapon!
Laskovyi May (Jurij Shatunov) - White Roses
ezek után jobb ha megkéred a guglit, hogy söpörje ki az adatokat a netröl,amiröl kiderülne, hogy te min hallgatsz zenét, ha még az alapokkal sem vagy tisztában,mit várhatnánk késöbb?nem tudom,de semmi komolyat.<#bohoc>#bohoc>
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 21:58:32
Choose your weapon!
Jól nyomom a vakert? Tanulok ám! <#nyes>#nyes>
De azért köszi! <#eljen>#eljen>
Choose your weapon!
te irtad, hogy újabb keletü, én meg ezt írtam új(abb keletü)
5-7 éves zenék már sem nem új, sem nem újabb keletüek,ennyi.
honnan tudtad, hogy én ki tudok rakni a ház elé is zenét?rákerestél a neten?<#nyes>#nyes>
egyébként valóban, van kültéri hangrendszerem is.
Choose your weapon!
Studio-80 (Elen Cora) - Sneg Za Oknom (maxi mix - 2014)
Cliff Wedge - Don't Say Goodbye
Cliff Wedge - Never Gonna Give You Up
Choose your weapon!
Ezt már posztoltam ugyan, de még egyszer kiteszem, annyira tetszik. Orosz testvéreink ajándéka (a földgáz mellett):
YurAn YurAn & Alex Neo feat. Letichev Sky - Ekran (Cover DIGITAL EMOTION Go Go Yellow Screen)
Choose your weapon!
JM5 egyéb neveken mainstreamben még produkál és publikál,de az más téma.
Cliff Wedge - Touch Me (Extended)
Cliff Wedge - Go Go Yellow Screen (Tom Tom Short Mix)
Sajnos újabbakat én sem hallottam. Pedig imádom őket.
Choose your weapon!
Talán szerencsésebb lenne mindenkinek INGYEN elérhetővé tenni mp3-ban a zenéjét. A lemez őrültek úgyis megfogják venni, ha 30-40 euróért adják darabját, akkor is. Az előadók pedig a nosztalgiabulikon is tudnak még szakítani. Valahogy nem sajnálom őket. Nagy valószínűséggel nem a magyar létminimumon tengődnek.
Choose your weapon!
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 20:59:06
a hosszu ó ért is bocsi, tényleg elbasztam, de csak mert én is vidéki vagyok.meg elég szar a billentyüzetem is (kellett a pénz hifire),azért nem használok sokszor hosszú ékezeteket, nem azért ,mert örök panorámám van a balcsira! <#crazya>#crazya>
egyébként rá lehet keresni min hallgatsz? mert akkor rákeresek, komolyan! :)
raktam én már ki elég sok zenét, vagy ajánlót,lehet,nem ide, de az lényeges? <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 20:40:43
Nem emlékszem, hogy írtam volna, min hallgattam zenét. Egyébként, mindegy is, hogy min, az a lényeg, te már ezen túlléptél. Én, és a hozzám hasonló fél süketek úgysem fogják meghallani zene szépségét, ahogyan azt te és a hozzád hasonlók hallják, ez nyilvánvaló. Elnézést, hogy belekontárkodtam ebbe!
Nem tudom mi az a pótméter. Ez a potmétert helyettesítő valami? <#fejvakaras>#fejvakaras> Vidéken el vagyunk maradva minden technikai újdonságtól, a fene enné meg. <#rinya>#rinya>
Choose your weapon!
ami kb. magyarul a kovács 2 bélának felel meg. :)
2013-ban összehozott ezzel együtt 2 remek számot, nem tudom véletlen volt-e ,de mindegy is, ez nagyon jó lett.
most még az RM sem lett elcseszve! :)))
de most hogy megosztottad min. hallgatsz a zenét,így nem csodálkozom azon, hogy sokszor egyáltalán nem hallod,miröl beszélünk. :) ha pedig nem hallod,akkor minden egyéb részlet érthetö.
ne érts félre, pontosan tudom hogy szól az a szett, 25 éve én is nagyon örültem egy olyan összeállításnak. néhány évet kb. 87-91 között eltöltöttünk együtt (rádioerösitö+hangfalak), viszonylag meleg,lágy,diszkózenére fekvö szinezett hangzás, zaj is jár hozzá,ami viselhetö, kellenek is hozzá a pótméterek, föleg a magas szekcioban, szerethetö (anno én is szerettem!), de nyilván van (volt) tovább is zene és fejlödés. retró érzés rá gondolni, kedves korszak volt.
Ezt te komolyan gondolod? Magyarán én, aki USB-s külső audiofil hangkártyát használ (amit lehet önálló DAC-ként is használni), és NAS-ról szól a FLAC és az MP3, mivel nem tartok pici szeánszot, mint te a vinyl-el, akkor az „kézimunkához” hasonlít. Grat… de tudod mit, átvéve a stílusodat, lehet, hogy inkább az a típus vagyok, aki spontán keményen megcsinálja a csaját, úgy hogy kettéáll a füle, míg te még csak készülődsz. Ahogy az emberek, és a nők se egyformák, van, amelyik a szeretkezést kedveli, és van, amelyik a vad szexet. Képzeld, a zenehallgatásban sem vagyunk egyformák, te szeánszot tartasz, én meg gyorsan, pillanatok alatt elérek bármit, amire szükségem van. Amennyiben csak MP3-ban van meg, akkor abban.
A másik, hihetetlen, de én vásárolok zenéket, csak online. Clay zenéit (válogatva az EP-ről) pld. Play-en vettem meg, mert kedvelem, de nem vásárolok már nagyon régóta fizikai hanghordozót. Ugyanezt tettem pld. Tam Harrow (Tom Hooker) zenékkel is. Hadd döntsem már el, hogy nekem ez elég MP3-ban, 150 Ft/dal áron.
Azt hiszem, nálam megnyerted, a legirritálóbb, legsznobabb hozzászólás díját. Tisztelem Narumon fórumtársé, aki szintén "sznob", de legalább elegánsan teszi <#awink>#awink>
Dehát magyarok vagyunk, inkább elvesszük, mint megvesszük...
imo :) science fiction is science fact
Egyik kedvencem a lemezborító képek posztolása. Ez kb. olyan, mint a hűtőmágnes ajándékozása (itt voltam, de ha te megszakadsz, akkor sem fogsz tudni eljutni ide <#nevetes1>#nevetes1>). A zenét persze nem teszi ki, mert akkor esetleg más is letölthetné. Igaz, szigorúan jogvédelmi okok miatt! <#nyes>#nyes> Oké, magyarok vagyunk és "gyűjtők"...
De, hogy zenéljünk is, imádom ezt a nótát. Asszem török illetőségű az elkövetője:
Huso K. - Mr Fusion
Choose your weapon!
Azért remélem nincs "lossless & bakelit tulaj" fóbiád. <#zavart1>#zavart1> Nekem is van vinyl lemez mániám, lossless file-okat is gyűjtögetek, de semmi lenézésem nincs, se permanensen, se ideiglenesen...
Nem vetem meg az mp3-at, sőt magam is használom, bár a telefonra tehetnék flacot is, de nem érzem szükségesnek, teljesen jó mp3-at hallgatni futás vagy bringázás közben.
Egyszerűen csak szeretem a "vinyl-érzést", szeretek nyugodtan és lassan élni és élvezni a pillanatokat. Nem rohanok sehova és teszek róla, hogy legyen időm feltenni a lemezt és rendesen átélni az élményt. A különbség az, hogy nem csak a fülbe belőtt zene van, hanem kellemes zenehallgatás, ami a fülön kívül a leket is megrezegteti és mellette kellemes látványt is nyújt. Ha össze akarnám hasonlítani a két tevékenységet, akkor a szeretkezés és a kézimunka közti differencia jöhet szóba. Ki mire szán időt. Magam részéről jobban szeretem az előbbit.
Hamarosan jövünk!
<#wave>#wave>
Nyertem???? :))
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Akai CS-F210 magnódeck
Sony PS-LX231 lemezjátszó (tuningolt)
Creative SB Live! 5.1 hangkároly
100%-ig elégedett vagyok bakelit és lossless ügyileg is (az mp3 is egész jó, persze nem a 128-as), ha sok a bass, lejjebb veszem, ha kevés, feltolom, ugyanígy a magasakkal. Ennyi a történet. Várom a lincselést.
Igen, sarkítottam, de azt hiszem érthető, mit akartam írni. Nagyon bosszant az a lenézés és sznobság, ami a lossless, illetve bakelit tulajdonosoktól árad permanensen.
Rengeteg zene, remix magán stúdióban készül, önszórakoztatásból. Milyen kiadóról beszélünk ebben az esetben? Ha levelezel velük elküldhetik esetleg a wav-ot, ennyi, de mivel n+1 emberről van szó én ennek sem látom értelmét. Több idő marad a zenehallgatásra, mert végső soron ez a cél.
Choose your weapon!
Aki szakít rá, mert fontos neki. Pl. nekem van.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu