NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem fogalmam sincs, ki itt az új modi, házigazda az nincs,mert azt kiírja a rendszer, de szerintem, ha odamegy arra az 1-2 helyre az egész, látványosan csaholó csipet csapat,ahol a volt házigazda megtalálható (és ennek felkutatása még nekem sem okozott gondot,és mintegy 30 mp-et igényelt és aerocool is nyomott itt valamilyen linket), akkor ott lehetne igényelni, sőt követelni a szokásos évi ingyen warez jussot!
ez nem a máltai szeretet szolgálat vagy vöröskereszt, csak egy nyílt fórum! pöttyös labdákért meg kéne valamit csinálni azon kívül,amit csináltok. <#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
ez nem a máltai szeretet szolgálat vagy vöröskereszt, csak egy nyílt fórum! pöttyös labdákért meg kéne valamit csinálni azon kívül,amit csináltok. <#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
Én sokat járok fel az Sg-re nem útólsó sorban a New Italo topikba és itt Karácsonyi hagyomány gyanánt minden évben kedveskedett a házigazda egy rare lossless albumal maxival. Ez most elmarad? Mive lossless-be hallgatok és gyűjtök zenét nekem ez most nagyon híányzik. Remélem az új modik kitesznek magukért minden nap fent vagyok és várom nagy a meglepetés. Előre köszönöm a jótékonykodást.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Pár napja jelent meg Vincenzo Salvia új EP-je a Chromelove, én ezt az EP-ét saccperkábé erős közepesre értékelem szumma, de az album egyértelműen húzószámát viszont szívesen ajánlom.
Persze akinek nincs már meg min. 4 napja vm-ben, az dőljön kardjába nyugodtan. <#hehe>#hehe>
Vincenzo Salvia - Manikins
http://www.youtube.com/embed/Nb6HSR3LIyA
Persze akinek nincs már meg min. 4 napja vm-ben, az dőljön kardjába nyugodtan. <#hehe>#hehe>
Vincenzo Salvia - Manikins
az ilyen értelmetlen dedós dafke és nyafi hsz-ek nem hiányoznak és nem tudom, hogy csak ti nem veszitek észre ezt a sajnálatos műsort,amit nyomtok, vagy tényleg csak ennyire futja önerőből, de ha nem tudtok nyomorotokban normális és témába vágó hsz-eket kiköhögni,akkor szerintem egyáltalán nem fog hiányozni innen senki.
tudom, hogy sérelem ért 1-1 embert, de azért nem kell mindenkibe és fűbe-fába lépten-nyomon belekötni pusztán csak azért is alapon. ha morcik vagytok ne írjatok vagy ne gyertek, nem kényszer itt semmi sem, eddig sem volt az!
én eddig is a kedvem szerint és nem miattatok vagy 1-1 személy miatt jöttem, ezután sem lesz másként, csak ezt a látványos rinyálást hagyjátok már abba vagy nyissatok egy sírjunk együtt és sirassuk együtt X.Y.-t topikot és gyűljetek ott.
engem az sem zavar, ha csak 2-3-an vannak itt, csak ne ezt a szintet hozzák,amit most direkt produkáltok,mert ez jelen állapotában csak szánalmas.
köszönöm
tudom, hogy sérelem ért 1-1 embert, de azért nem kell mindenkibe és fűbe-fába lépten-nyomon belekötni pusztán csak azért is alapon. ha morcik vagytok ne írjatok vagy ne gyertek, nem kényszer itt semmi sem, eddig sem volt az!
én eddig is a kedvem szerint és nem miattatok vagy 1-1 személy miatt jöttem, ezután sem lesz másként, csak ezt a látványos rinyálást hagyjátok már abba vagy nyissatok egy sírjunk együtt és sirassuk együtt X.Y.-t topikot és gyűljetek ott.
engem az sem zavar, ha csak 2-3-an vannak itt, csak ne ezt a szintet hozzák,amit most direkt produkáltok,mert ez jelen állapotában csak szánalmas.
köszönöm
Elég gyerekes dolog lenne azt írnom, vessük már össze az (eredeti) gyűjteményünket. Mintha dedóban lennék néha! Kezdem úgy érezni magam, hogy itt (maximum) 12 éves szinten egyik másik ember megragadt. A zenész és a zenegyűjtő két különböző, nagyon különböző fogalom. Nyilván ezzel sem vagy tisztában. Én egyiknek sem tartom magam, tanultam ugyan zenélni, de nem vagyok zenész. Van nagyon sok eredeti korongom, mégsem tartom magam gyűjtőnek. Tehát, mert így találtam rá, azt jelenti, hogy ingyenélő lennék?
És mindezt egyedül szűrted le, vagy valaki diktálta ezt a brutális sok baromságot? Vagy csak belém akarsz kötni te is? Annyira cukik vagytok. Leszületsz, egyes! Ez is átlátszó! <#law>#law>
21186:
Minden benne van, amit gondolok! <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.26. 13:50:34
És mindezt egyedül szűrted le, vagy valaki diktálta ezt a brutális sok baromságot? Vagy csak belém akarsz kötni te is? Annyira cukik vagytok. Leszületsz, egyes! Ez is átlátszó! <#law>#law>
21186:
Minden benne van, amit gondolok! <#papakacsint>#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.26. 13:50:34
Phalanx - Modern Hero
Ugyan listaként már volt itt, hisz az SP Records Sergey is rádobta a legutóbbi válogatásra, de néhány szót még megérdemel.
A férfi ének Terence Holler nevéhez fűzödik,aki Dave Rodgers-el is dolgozott már korábban több supereurobeat lemezen, a női énekes Clara Moroni, aki egytucat alias néven is futott (ha azt mondom Jenny Kee,akkor többen emlékezhetnek rá), aki hangját kölcsönözte már számos Asia és Time Records produkcióban, mint vezető és háttér vokalista. A zenét eredetileg Joey Mauro szerezte és adta elő,amit az extended verzióban kicsit más zenei alapokra helyeztek.
http://www.youtube.com/embed/d5EK3fGCxgM
Ugyan listaként már volt itt, hisz az SP Records Sergey is rádobta a legutóbbi válogatásra, de néhány szót még megérdemel.
A férfi ének Terence Holler nevéhez fűzödik,aki Dave Rodgers-el is dolgozott már korábban több supereurobeat lemezen, a női énekes Clara Moroni, aki egytucat alias néven is futott (ha azt mondom Jenny Kee,akkor többen emlékezhetnek rá), aki hangját kölcsönözte már számos Asia és Time Records produkcióban, mint vezető és háttér vokalista. A zenét eredetileg Joey Mauro szerezte és adta elő,amit az extended verzióban kicsit más zenei alapokra helyeztek.
most ez komoly? miért érzem úgy, hogy csak azért szóltál valamit hozzá, hogy beszólhassál rain-nek? :))))
én nem vagyok zenész, és azt hiszem rain70 sem az, csak azt mondta, hogy tanulta...más szempontból pedig a zene gyűjtés és a zenész elég különböző fogalmak az alapismereteim szerint.
hogy te megkaptad vm-ben már korábban valamelyik spanyol havertól,vagy azon keresztül valamelyik másiktól ezt a hivatalosan meg nem jelent maszek zenét, amit aug. 10-én feldobott a YT-re is, annak örülj, én ne verd a farkad vele ilyen módon, hisz biztos lehetsz benne, hogy akár más is kap (én is és kaposi is) több helyről anyagokat vm-ben, sőt jómagam havonta az itteni látogatókhoz hasonlóan sok-sok dollárt és eurót költök LEGÁLIS helyekről beszerzett zenékre,amit nyilván nem igyekszem ide feldobni vm-ben. rohadtul nem szorulok rá sem az itteni ingyen zenékre és korábbi sok ingyen hányás csúcsminőségre sem, ha bármi kell nagyon, azt meg tudom szerezni akár szépen, akár csúnyán is bármelyikőtök odaadó segítsége nélkül. persze a néha leeső ingyen arany tallérokért nem restellek lehajolni! :)
a fickó egyébként egész jó kis feldolgozásokat énekel, nincs rossz hangja.
én nem vagyok zenész, és azt hiszem rain70 sem az, csak azt mondta, hogy tanulta...más szempontból pedig a zene gyűjtés és a zenész elég különböző fogalmak az alapismereteim szerint.
hogy te megkaptad vm-ben már korábban valamelyik spanyol havertól,vagy azon keresztül valamelyik másiktól ezt a hivatalosan meg nem jelent maszek zenét, amit aug. 10-én feldobott a YT-re is, annak örülj, én ne verd a farkad vele ilyen módon, hisz biztos lehetsz benne, hogy akár más is kap (én is és kaposi is) több helyről anyagokat vm-ben, sőt jómagam havonta az itteni látogatókhoz hasonlóan sok-sok dollárt és eurót költök LEGÁLIS helyekről beszerzett zenékre,amit nyilván nem igyekszem ide feldobni vm-ben. rohadtul nem szorulok rá sem az itteni ingyen zenékre és korábbi sok ingyen hányás csúcsminőségre sem, ha bármi kell nagyon, azt meg tudom szerezni akár szépen, akár csúnyán is bármelyikőtök odaadó segítsége nélkül. persze a néha leeső ingyen arany tallérokért nem restellek lehajolni! :)
a fickó egyébként egész jó kis feldolgozásokat énekel, nincs rossz hangja.
Szia! új? julis közepén kaptam meg + 3 számát (vm-be). Ti borzasztó gyenge zenészek vagytok csak a világhalóról éltek ingyen, nem volna az baj csak ha a földön járnátok itt egy páran.
Ennél jobb minőségben nem találtam, sőt sehol. Azért is raktam ki, mert új és szerintem is elég jó próbálkozás a mai new italo disco zenék között.
ezt majd újrahallgatom, ha hallgatható lesz a minőség! így most nagyon 'bánccsa' a fülem, pedig nem rossz... <#nevetes1>#nevetes1>
Konkrétan soha nem volt itt. De most jött, látott és le is bukott.
..........................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................on
http://www.youtube.com/embed/QKkC0dFHqR0
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 19:56:53
..........................................................................................on
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 19:56:53
egyébként bírom Tom Hooker-t, jó fej, és ez a dal is egész jó!
csak egyet nem értek, miért ilyen szar minőségben osztogatja a zenéit? megjelennek ezek valamikor, valahol stúdió minőségben?
vagy csak bohóckodik és elvan a luxus kecójában?
csak egyet nem értek, miért ilyen szar minőségben osztogatja a zenéit? megjelennek ezek valamikor, valahol stúdió minőségben?
vagy csak bohóckodik és elvan a luxus kecójában?
mindenki Laci barátja egyébként nyugodtan jöhet ide, eddig is elvolt itt, ha épp nem kaszabolta a hszeket, én is el voltam vele, hozott hasznos infókat,amit sokan meg is köszöntek, de azt hozott italove és sokan mások is, nem tudom pontosan, csak árnyaltan, hogy mi volt a buli lényege, de gondolom azt semmi sem akadályozza, hogy visszatérjen (ha kell, új reg-gel), ha akarna, és annyira fontos lenne az itteni nagy barátság az itteni sok nagy baráttal. <#rinya>#rinya> <#wow2>#wow2> rajtam biztos nem múlik.
hát bizony szerencsés vagy!<#nevetes1>#nevetes1>
ja, annyira sok itt az 'új' pofa, hogy én pl. még sosem vagyis nem igazán láttalak, hallottalak itt.<#nyes>#nyes>
ja, annyira sok itt az 'új' pofa, hogy én pl. még sosem vagyis nem igazán láttalak, hallottalak itt.<#nyes>#nyes>
te, ez nem egy szavazósdi verseny, hogy lezárod,amit el sem kezdtünk! :)
ha neked minden vita,ha én vagy más nem ért egyet,akkor az nem túl bíztató egy fórumon, nekem egy vélemény- vagy nézőpont különbség még nem vita. meghallgatlak téged is, és ettől még elfogadom,amit gondolsz, de lehet nekem is saját véleményem, amit nem akarok rád erőltetni,ugye? :)
ha ez számodra új, gyűjtsd be majd, oké, számomra meg ez a parasztvakítás kategória, nem gyűjtemény bővítésre való anyag.még azt is csak erőltetve mondanám rá, hogy ez egy másik remix. több a só és máshol van borsózva, de ugyanaz a leves.
ide raktam egy kis icipici mintát a 2 verzióban cikázgatva, másként kezdik, plusz olyan picit variáltak, hogy ha ezért megéri nekik az új évszám ráaggasztása,akkor hurrá, jobb nem lett, de legalább nem rontották el. <#nyes>#nyes>
jópofa,amit írtál a haverságról, mármint,amit hisznek, de nekem mindenki a barátom,aki nem az ellenségem! <#vigyor>#vigyor> legalábbis virtuálisan. veled sincs semmi bajom, csak néha frusztráltnak tűnsz,de nagyon remélem nem miattam!
ha neked minden vita,ha én vagy más nem ért egyet,akkor az nem túl bíztató egy fórumon, nekem egy vélemény- vagy nézőpont különbség még nem vita. meghallgatlak téged is, és ettől még elfogadom,amit gondolsz, de lehet nekem is saját véleményem, amit nem akarok rád erőltetni,ugye? :)
ha ez számodra új, gyűjtsd be majd, oké, számomra meg ez a parasztvakítás kategória, nem gyűjtemény bővítésre való anyag.még azt is csak erőltetve mondanám rá, hogy ez egy másik remix. több a só és máshol van borsózva, de ugyanaz a leves.
ide raktam egy kis icipici mintát a 2 verzióban cikázgatva, másként kezdik, plusz olyan picit variáltak, hogy ha ezért megéri nekik az új évszám ráaggasztása,akkor hurrá, jobb nem lett, de legalább nem rontották el. <#nyes>#nyes>
jópofa,amit írtál a haverságról, mármint,amit hisznek, de nekem mindenki a barátom,aki nem az ellenségem! <#vigyor>#vigyor> legalábbis virtuálisan. veled sincs semmi bajom, csak néha frusztráltnak tűnsz,de nagyon remélem nem miattam!
Szerencsés voltam, maradjunk ennyiben.
De nicsak mennyi új pofa! Valami balhéról lemaradtam, amíg nem jártam erre, olybá tűnik. A mi Laci barátunk hiányozni fog. Ez nem vót szép, akárki is intézte.
De nicsak mennyi új pofa! Valami balhéról lemaradtam, amíg nem jártam erre, olybá tűnik. A mi Laci barátunk hiányozni fog. Ez nem vót szép, akárki is intézte.
Because I said so... that's why.™
Egy zenegyűjtő számára ha az elöző verzióhoz képest csak annyit is változtatnak amit említesz,akkor is érdekes,a dal szempontjából pedig új illetve más verziónak számít!
Most ezt a vitát veled én lezárom,valószínű nem tudlak és nem is akarlak meggyőzni ,ki-ki döntse el melyikünknek van igaza!
Karl Olivas - Follow Me '2013
Egyébként olvastam alább egy hsz-ben hogy állítólag mi barátok,haverok lennénk ,legalább most kiderült erről szó sincs!
Aktuális,kellemes - Tom Hooker ünnepi dala!
http://www.youtube.com/embed/LCkKtCfrxMg
Most ezt a vitát veled én lezárom,valószínű nem tudlak és nem is akarlak meggyőzni ,ki-ki döntse el melyikünknek van igaza!
Karl Olivas - Follow Me '2013
Egyébként olvastam alább egy hsz-ben hogy állítólag mi barátok,haverok lennénk ,legalább most kiderült erről szó sincs!
Aktuális,kellemes - Tom Hooker ünnepi dala!
ItaloDisco4Ever !
kétségtelen, hogy az eredeti 85-ös a legjobb hangulatában is, bár szerintem nagyon szerencsés voltál, ha ezt te már 85-ben hallhattad vagy ismerted (nem pedig épp csak '86 január közepétől) <#nyes>#nyes> , azért akkortájt még volt némi fáziskésés, amíg a kazetták és lemezek átértek egyik helyről a másikra, őszintén mondom, én már egyáltalán nem emlékszem, hogy anno ezt melyik évben hallottam először, de ez mindegy is, hazudni meg nem akarnék. :)))
a 2 éves remix DOS verzió kapott némi italo dance alapot és így jobban elmegy a fiatalabb generációnak is, nyilván nem a mai 40-50-es korosztálynak akartak kedveskedni. :)
a 2 éves remix DOS verzió kapott némi italo dance alapot és így jobban elmegy a fiatalabb generációnak is, nyilván nem a mai 40-50-es korosztálynak akartak kedveskedni. :)
Nekem már 1985-ben is tetszett, de azóta is az a verzió a nyerő. Ez a "new italo" változat a zene megcsúfolása.
Because I said so... that's why.™
fogalmam sincs, hogy volt-e (valószínű), mert az SG kereső továbbra is hulladék,és elég bizonytalan a biztos találatokat illetően,
mint ahogy ez a vokál sem lehet még végső stúdiószintű, de a zene legalább 99%-ban a jól ismert alapokra épül és a sonic projekt alatti szintetizált énekekhez képest már-már majdnem....... :)
Houdini - When I come to deep
http://www.youtube.com/embed/f95_-ti6VTA
mint ahogy ez a vokál sem lehet még végső stúdiószintű, de a zene legalább 99%-ban a jól ismert alapokra épül és a sonic projekt alatti szintetizált énekekhez képest már-már majdnem....... :)
Houdini - When I come to deep
most ugye nem azt akarod ezzel sugallni, hogy valami azért lesz új és egy évszámmal gazdagabb, hogy beleraknak 2x10mp-es új szintidallamot és kész is van?!
még az alapok is azonosak, de mindegy, felőlem kijöhet ugyanez 2016-ban is újnak, nekem a szám tetszett két éve is. <#hamm>#hamm>
én biztos nem fogok itt prezentálgatni (legfőképp az időhiány miatt), ha van időm, beugrok és dobok néhány hasznos vagy hasztalan linket és infót, majd eldönti a látogató, neki mi a jó, de ez így van szinte minden fórumban is, bárhová mész, mindenhol ízlés alapján oszlik meg az érdekes vagy uncsi kategória. :)
viszont az előrejelzések alapján új italo-ban ha nem is többtucatnyi, de lesz néhány érdekes újdonság az első negyedévben is, ez már most biztos.
még az alapok is azonosak, de mindegy, felőlem kijöhet ugyanez 2016-ban is újnak, nekem a szám tetszett két éve is. <#hamm>#hamm>
én biztos nem fogok itt prezentálgatni (legfőképp az időhiány miatt), ha van időm, beugrok és dobok néhány hasznos vagy hasztalan linket és infót, majd eldönti a látogató, neki mi a jó, de ez így van szinte minden fórumban is, bárhová mész, mindenhol ízlés alapján oszlik meg az érdekes vagy uncsi kategória. :)
viszont az előrejelzések alapján új italo-ban ha nem is többtucatnyi, de lesz néhány érdekes újdonság az első negyedévben is, ez már most biztos.
Figyelmesebben meghallgatod ezt a verziót és a 2013-ast a különbség hallható,nem véletlen jelölik 2015s verziónak!
Sok sikert és jó munkát az újdonságok prezentálásához,rég voltam a topikban aktív és miután az igazán jól sikerült new-italo zenék száma mostanság elenyésző,továbbra is érdektelen lesz ez a topik számomra!
Sok sikert és jó munkát az újdonságok prezentálásához,rég voltam a topikban aktív és miután az igazán jól sikerült new-italo zenék száma mostanság elenyésző,továbbra is érdektelen lesz ez a topik számomra!
ItaloDisco4Ever !
Energy Voice - Baby Goodbye (Aristokrat Remix)
http://www.youtube.com/embed/epatJx8m5Fg <#awink>#awink><#circling>#circling>
én nem félek, hogy újdonságok nélkül maradunk <#nyes>#nyes>, de sajnos ez nem újdonság, ezt a feldolgozást már 2013-ban elkövette a csapat (DOS), nem is értem most mi a 2015 benne.
maga a zene persze akkor is jó volt!
maga a zene persze akkor is jó volt!
Hoztam nektek egy bitang jó new-italo zenét,csak hogy ne maradjatok újdonságok nélkül!
Karl Olivas - Follow Me 2015
http://www.youtube.com/embed/0gI5WCnsIlU
Karl Olivas - Follow Me 2015
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
hát ahhoz a Bee Gees számhoz hozzányúlni nagy bátorság -és butaság- volt, szerintem azt elég nehéz lenne bárhogy feldolgozni, mert az úgy tökéletes -hangzásban is- ahogy az a nagy könyvben meg van írva. <#vigyor>#vigyor>
és egy inkább irónikus (de az is lehet, hogy komoly :) vidám alkotás, azaz remix (legalul) csak info jelleggel. úgy 25-30 évvel ezelőtt szerintem simán nyomták volna a rádióban. :)
a teljes élményhez tatozó eredeti videó,
HELEN LOVE - Pogo Pogo
http://www.youtube.com/embed/84ldcEdVZSc
hogy ez döbbenet vagy kreatív vagy lebilincselő,ezt mindenki megérzése szerint döntse el, nekem egy könnyed 4 percet jelentett. <#nyes>#nyes>
HELEN LOVE - Pogo Pogo (Ricardo Autobahn Italo Disco Remix) DL
a teljes élményhez tatozó eredeti videó,
HELEN LOVE - Pogo Pogo
hogy ez döbbenet vagy kreatív vagy lebilincselő,ezt mindenki megérzése szerint döntse el, nekem egy könnyed 4 percet jelentett. <#nyes>#nyes>
HELEN LOVE - Pogo Pogo (Ricardo Autobahn Italo Disco Remix) DL
Eléggé dinamikamentes a zenék többsége és mintha túl sok magas lenne rajta. pontosan az van, amit írtál, egy-két esetben elég szép dallamok, de aztán nagyon leül az egész, főleg, hogy az egész instrumental alapokon nyugszik.
Bírom Digimax remixeit, de úgy gondolom, hogy Bee Gees szinte a mai napig mindent semmibe vevő és brutálisan a 70-es években a technikai határok által megengedett hangszerelését még ő sem tudja felülmúlni, akármit rak alá. Ez így nekem nem jön be, de talán másnak igen.
Eredeti az igazi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 14:22:58
Bírom Digimax remixeit, de úgy gondolom, hogy Bee Gees szinte a mai napig mindent semmibe vevő és brutálisan a 70-es években a technikai határok által megengedett hangszerelését még ő sem tudja felülmúlni, akármit rak alá. Ez így nekem nem jön be, de talán másnak igen.
Eredeti az igazi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 14:22:58
március környékén volt már egy válogatás tőle, ez most annak egy elegye és ingyen letölthető. kis pötyi-pötyi alkalmanként néhány jól elkapott dallammal
Italover - Vasaras Ballite (album)
http://www.youtube.com/embed/T6amXrnGEVc
DL
Italover - Vasaras Ballite (album)
DL
a zenével nekem sem volt semmi bajom, én is csak az éneknél éreztem, hogy rezeg a léc, pedig alapvetően ez egy jó szám
lassan talán jön a tél és vele a hideg is
Shio-Z feat. Claudia Ortolani - 32° Fahrenheit
http://www.youtube.com/embed/q2nwoq6gkr8
Shio-Z feat. Claudia Ortolani - 32° Fahrenheit
Persze, ez így működik.
A 21151-re meg annyi az észrevételem, hogy a Tony gyerek angol kiejtése sokkal jobb (nem tökéletes egyáltalán, de messze jobb) , mint Clay-nek, viszont ki mondta neki, hogy énekeljen, ez több, mint röhej kategória. Clay jól énekel, de sajnos rossz az angolja, a kettőt kellene ötvözni. Tony meg inkább járjon énekórára. A zene ettől függetlenül elég jól van hangszerelve és tetszik, illetve tetszene a fent leírtak miatt.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 10:23:13
A 21151-re meg annyi az észrevételem, hogy a Tony gyerek angol kiejtése sokkal jobb (nem tökéletes egyáltalán, de messze jobb) , mint Clay-nek, viszont ki mondta neki, hogy énekeljen, ez több, mint röhej kategória. Clay jól énekel, de sajnos rossz az angolja, a kettőt kellene ötvözni. Tony meg inkább járjon énekórára. A zene ettől függetlenül elég jól van hangszerelve és tetszik, illetve tetszene a fent leírtak miatt.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 10:23:13
Információim szerint hamarosan kézzel fogható formában is kapható lesz a Tony - Our story.
The real DJ play vinyl!
Mflex - Invisible Miracles 2 (Magical Dream)
egy inkább ugyan a nagyon dallamos synthpop felé hajlik, de van benne néhány italo disco zenei gondolat is
http://www.youtube.com/embed/i3IiYfzhA4o
egy inkább ugyan a nagyon dallamos synthpop felé hajlik, de van benne néhány italo disco zenei gondolat is
Tony - Our Story (2014)
a Clay produkciókban bizonyos szempontból érdekes alkotás, a vokál még kicsit hevenyészett , de kíváncsi lennék, ki dalolászik Clay helyett :) (ki az a Tony?) jó lett volna ezt is feltüntetni.
http://www.youtube.com/embed/lkFs7EHwbiA
a Clay produkciókban bizonyos szempontból érdekes alkotás, a vokál még kicsit hevenyészett , de kíváncsi lennék, ki dalolászik Clay helyett :) (ki az a Tony?) jó lett volna ezt is feltüntetni.
A Space Sound Records aktuális , immáron 6. karácsonyi válogatás ajándéka ingyenesen letölthető.
CD 1
Bellatrix - Heaven is Here
Parsec One - Escape to Catania (Vocoder Mix)
Lapis Lazzuli - From the Beginning
Dreamtime - Super Challenge
Eric Destler feat. Franka - Run (Synthetic Dream Space Mix)
Everdune - Joyful Journey
Synth Void - Intergalatic Love
Rygar - Megamix
Cyber Space - Danger From Space
Galatic Warriors - Star Breaker
Hipersynth - Aeronautica
Holomatrix - Bionic Life
Alphawave - Mysterious World
CD 2
Retronic Voice - The Awakening -Winter Remix
Max Backes - Powerful Player
Synthesis - Unknown Destination
Mind Vision - Megatrain (Koto Mix)
Synthya - Halfway to the North Pole
Neon Dance - Santa Claus is Coming to Town
Mirko Hirsch - SOS (Reloaded Demo Version)
TM Guy - Silver Streak
Anosphere - 3040 - Story
Neuton Mouse - Trip into the Future
The Starforce - Riding For Love
A.M Samurai - Flying Between the Stars
Hogy miért nem rakták ki külön oldalra a letöltést,azt csak ők tudják, de érdemes tükrözni a gyorsaság érdekében.
DL CD1
DL CD2
DL cover
// - Végre italojedifanmaster is hozzájut némi normális alapanyaghoz <#hehe>#hehe>
CD 1
Bellatrix - Heaven is Here
Parsec One - Escape to Catania (Vocoder Mix)
Lapis Lazzuli - From the Beginning
Dreamtime - Super Challenge
Eric Destler feat. Franka - Run (Synthetic Dream Space Mix)
Everdune - Joyful Journey
Synth Void - Intergalatic Love
Rygar - Megamix
Cyber Space - Danger From Space
Galatic Warriors - Star Breaker
Hipersynth - Aeronautica
Holomatrix - Bionic Life
Alphawave - Mysterious World
CD 2
Retronic Voice - The Awakening -Winter Remix
Max Backes - Powerful Player
Synthesis - Unknown Destination
Mind Vision - Megatrain (Koto Mix)
Synthya - Halfway to the North Pole
Neon Dance - Santa Claus is Coming to Town
Mirko Hirsch - SOS (Reloaded Demo Version)
TM Guy - Silver Streak
Anosphere - 3040 - Story
Neuton Mouse - Trip into the Future
The Starforce - Riding For Love
A.M Samurai - Flying Between the Stars
Hogy miért nem rakták ki külön oldalra a letöltést,azt csak ők tudják, de érdemes tükrözni a gyorsaság érdekében.
DL CD1
DL CD2
DL cover
// - Végre italojedifanmaster is hozzájut némi normális alapanyaghoz <#hehe>#hehe>
2015 február közepe
Greatest Hits & Remixes - Ken Laszlo
CD 1:
Hey Hey Guy - 7“ Vocal Version
Tonight - 7“ Version
Glasses Man - 7“ Version
1.2.3.4.5.6.7.8 - 7“ Version
Red Man
Don‘t Cry - 7“ Vocal Version
Black Pearl
Let Me Try
Madame - 12“ Version
Everybody Is Dancing - 12“ Version
Dancing Together - Radio Version
S.O.S. - Radio Version
CD 2:
Don‘t Cry - Swedish Remix
Tonight - Vocal Version
Hey Hey Guy - US Remix
Glasses Man - Vocal Version
1,2,3,4,5,6,7,8 - Extended Vocal Remix
Red Man 12“ Version
Tonight - Swedish Remix
Don‘t Cry - The Marquee Remix
Hey Hey Guy - Vocal Version
Dancing Together - Vocal Version
S.O.S. - Vocal Version
Glasses Man - Instrumental Version
Greatest Hits & Remixes - Ken Laszlo
CD 1:
Hey Hey Guy - 7“ Vocal Version
Tonight - 7“ Version
Glasses Man - 7“ Version
1.2.3.4.5.6.7.8 - 7“ Version
Red Man
Don‘t Cry - 7“ Vocal Version
Black Pearl
Let Me Try
Madame - 12“ Version
Everybody Is Dancing - 12“ Version
Dancing Together - Radio Version
S.O.S. - Radio Version
CD 2:
Don‘t Cry - Swedish Remix
Tonight - Vocal Version
Hey Hey Guy - US Remix
Glasses Man - Vocal Version
1,2,3,4,5,6,7,8 - Extended Vocal Remix
Red Man 12“ Version
Tonight - Swedish Remix
Don‘t Cry - The Marquee Remix
Hey Hey Guy - Vocal Version
Dancing Together - Vocal Version
S.O.S. - Vocal Version
Glasses Man - Instrumental Version
amíg megy némi zokogás, dobok néhány infót,amit csak jelzem, bárki bármikor ugyanúgy kézhez kaphat,mintha témaindító lenne, ha nem azonnal,akkor 5 perccel vagy 1 nappal később, de szerintem maga az információs része a fórumnak nem ennyin vagy ezen múlik, hanem azon, ki veszi a fáradtságot, hogy ide is beírja.
én pl. sosem az új infók miatt néztem ide be, hisz azokat én is látom és megkapom más forrásokból, hanem azért,mert néhány olyan zene is idekerül,amiért érdemes benézni.
A ZYX Music bejelentette 2015. február 6-i megjelenéssel "ZYX Italo Disco 12" sorozat válogatás album 2. részét és egy héttel később pedig egy Ken Laszlo "Greatest Hits & Remixes" albumot is terveznek kiadni.
ZYX Italo Disco 12“ Hits Vol. 2
CD 1:
Lian Ross - Fantasy New Remix
Scotch - Disco Band Vocal
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Bye Bye Mix
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol 12“ Version
Alan Barry - Come On Vocal Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Vocal Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It Swedish Remix
Angie St. John - Letter From My Heart Dance Mix
Amazone Gino - Gino 12“ Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Maxi Version
CD 2:
Lian Ross - Saturday Night 12“ Version
Scotch - Disco Band Remix
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Instrumental Version
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol Instrumental Version
Alan Barry - Come On Club Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Safety Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - Angel‘s Midnight Special
Angel Lover - Vocoder Version
Swan - Don‘t Talk About It 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It 7“ Version
Angie St. John - For Me , For You
Amazone Gino - Gino Instrumental Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Instrumental Version
én pl. sosem az új infók miatt néztem ide be, hisz azokat én is látom és megkapom más forrásokból, hanem azért,mert néhány olyan zene is idekerül,amiért érdemes benézni.
A ZYX Music bejelentette 2015. február 6-i megjelenéssel "ZYX Italo Disco 12" sorozat válogatás album 2. részét és egy héttel később pedig egy Ken Laszlo "Greatest Hits & Remixes" albumot is terveznek kiadni.
ZYX Italo Disco 12“ Hits Vol. 2
CD 1:
Lian Ross - Fantasy New Remix
Scotch - Disco Band Vocal
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Bye Bye Mix
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol 12“ Version
Alan Barry - Come On Vocal Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Vocal Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It Swedish Remix
Angie St. John - Letter From My Heart Dance Mix
Amazone Gino - Gino 12“ Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Maxi Version
CD 2:
Lian Ross - Saturday Night 12“ Version
Scotch - Disco Band Remix
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Instrumental Version
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol Instrumental Version
Alan Barry - Come On Club Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Safety Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - Angel‘s Midnight Special
Angel Lover - Vocoder Version
Swan - Don‘t Talk About It 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It 7“ Version
Angie St. John - For Me , For You
Amazone Gino - Gino Instrumental Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Instrumental Version
Szerintem nonszensz, hogy az alapítótól veszik el a házigazda jogát :( Másképp kellett volna megoldani ezt a dolgot. Remélem a fórum megy tovább.
Mindenkinek nagyon kellemes és békés Karácsonyi ünnepeket kívánok!
Mindenkinek nagyon kellemes és békés Karácsonyi ünnepeket kívánok!
Boldog karácsonyt mindenkinek<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Érdekes, mert szerintem ennyire jó nóta nem nagyon volt az idén ...
De ám az is lehet, hogy volt, csak én nem ismerem ...
De ám az is lehet, hogy volt, csak én nem ismerem ...
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!