NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt én sem tudom mi akart lenni, de olyan nagyon pre-predemo fazonja van, de ha ez már egy végleges valami akart lenni,akkor elnézést az előadótól. <#nyes>#nyes>
3 órán keresztül new italo disco a http://www.poptarisznya.hu/
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Muszáj ide betenni ezt is, mert mégis csak ez a hivatalos, meglehet nézni a hozzászólásokat, pedig ez csak demo, de milyen demo!
MFLEX SOUNDS 2015! Cseszett nagy zene lesz ez!
MFLEX SOUNDS 2015! Cseszett nagy zene lesz ez!
Én ezt nem igazán nevezném italo disco-nak, furcsa eléggé ez a zene nekem.
ALDENTE, COSMIC LOVE (New Italo Disco 2014 /2015)
ALDENTE, COSMIC LOVE (New Italo Disco 2014 /2015)
Kedv és szabadidő kérdése is,de tartom magam ahhoz amit korábban leírtam,jövök alkalmanként amint lesz új infóm new-italo zenék megjelenéséről!
Rövidesen megjelenik Mirko Hirsch új albuma,valamint egy Magic System DJ vinyl várható tavasz elején,nincs nagy dözsölés a kinálatban!
Itt van még 2 jó Brayan López mix:
Sanna Hartfield - Dont' go (Brayan Master Mix)
Michael Woods feat. Duvall - The Last Day On Earth (Brayan Master Mix)
Rövidesen megjelenik Mirko Hirsch új albuma,valamint egy Magic System DJ vinyl várható tavasz elején,nincs nagy dözsölés a kinálatban!
Itt van még 2 jó Brayan López mix:
Sanna Hartfield - Dont' go (Brayan Master Mix)
Michael Woods feat. Duvall - The Last Day On Earth (Brayan Master Mix)
ItaloDisco4Ever !
a fenti kereteken belül bármit nyomhatsz, ami jó zene vagy csak tetszik, én sem csak az én kedvenceimet akarnám itt látni, majd jelzi más is, ha már ihajcsuhaj-nál járunk. <#nyes>#nyes>
a Heaven <#eljen>#eljen>, a másik azért elég meredek próbálkozás!köszi a vm-et!<#vigyor0>#vigyor0><#kacsint>#kacsint><#eljen>#eljen>
Nem tudom korábban volt e már itt.
Martin Duvall - All Night
Martin Duvall - All Night (Spaventi Dazzurro & Aroy Dee Dub Mix)
Discogs infó
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.02. 19:04:53
Martin Duvall - All Night
Martin Duvall - All Night (Spaventi Dazzurro & Aroy Dee Dub Mix)
Discogs infó
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.02. 19:04:53
ItaloDisco4Ever !
Én sem kedveltem a 'BCR' által eddig kiadott zenéket,bár elsősorban a harmat gyenge vokál miatt,ez a két dal ígéretes a zenei alap jó ,de véleményt csak akkor mondanék ha teljes egészében meghallgathatom
Nem akarom önzö módon csak a saját kedvenceimet posztolni! 😊
Sokan szeretik a 'BCR ' kiadványokat,elfér itt mint ajánló!
Nem akarom önzö módon csak a saját kedvenceimet posztolni! 😊
Sokan szeretik a 'BCR ' kiadványokat,elfér itt mint ajánló!
ItaloDisco4Ever !
a 2. szimpibbnek tűnik így elsőre, de majd meglátjuk mindkettőt,mikor egészben meghalljuk.<#nevetes1>#nevetes1> na ezt jól megmondtam.
viszont a BCR-nek már jobban ez az újabb hangzásvilág. a régebbiek legtöbbjén már majdnem elaludtam.
viszont a BCR-nek már jobban ez az újabb hangzásvilág. a régebbiek legtöbbjén már majdnem elaludtam.
Beach Club Records
Taken from the album ‘Italian Style Vol. 2′.
Diva Firago - Call Me
Egy kis részlet dalból itt!
Egy másik dal a válogatásról: Michael - The Day You Said Goodbye
Taken from the album ‘Italian Style Vol. 2′.
Diva Firago - Call Me
Egy kis részlet dalból itt!
Egy másik dal a válogatásról: Michael - The Day You Said Goodbye
ItaloDisco4Ever !
Egész jó lett szerintem.
mi az hogy, nagyon kellemes zene!
ahogy szóba is került párral lejjebb, Jordan F igen muzikális zenéket gyárt.
ahogy szóba is került párral lejjebb, Jordan F igen muzikális zenéket gyárt.
Akkor most már ez a kitűnő dal is befér ide, ugye.
Melankólikus hangulatban szoktam hallgatni. :-)
Take Flight
Melankólikus hangulatban szoktam hallgatni. :-)
Take Flight
The beauty is in the eyes of the beholder.
mindhárom név ismerősen cseng valószínű a közelmúltból,
Aux tha pedig felajánlott mindenkinek egy remek 70-es végi,80-as eleji klasszikus diszkót, thriller beütéssel.
Final DJs present MRTN feat. Lovisa Negga-Slow (Final DJs remix)
Savino Deejay - Children of the Revolution
Auxiliary tha Masterfader - Sweaty Disco Night (Vocal Mix)
Aux tha pedig felajánlott mindenkinek egy remek 70-es végi,80-as eleji klasszikus diszkót, thriller beütéssel.
Final DJs present MRTN feat. Lovisa Negga-Slow (Final DJs remix)
Savino Deejay - Children of the Revolution
Auxiliary tha Masterfader - Sweaty Disco Night (Vocal Mix)
Jó drágán adják. 44 USD, de talán meg is éri, mert tényleg jó zenék.
Reynaud 21300
Valóban kellemes, kíváncsi vagyok a full verzióra.
Amaximus.
Szerintem jó lett a cím!
Reynaud 21300
Valóban kellemes, kíváncsi vagyok a full verzióra.
Amaximus.
Szerintem jó lett a cím!
Szerettem volna,ha címében is tükröződik némi változás és a zenei spektrum kiszélesedése,ezért picit felújítottam a fórum elnevezését,ami remélem nincs senki ellenére, tehát ha leglább 100-an nem vétózzák meg <#vigyor>#vigyor>,akkor ezen az új fórumcímen üzemelnénk.
<#eljen>#eljen>
a magam részéről rendkívül örülök, ha elkezdünk eltolódni a valóban minőségi zenék irányába!
a magam részéről rendkívül örülök, ha elkezdünk eltolódni a valóban minőségi zenék irányába!
Zenevadászoknak ajánlva 2 free DL:
Andy - Wake Up! New Remix (Extended Edit. Dj. Manuel Rios )
Bobby O - Nothing (Extended Wow! Retro Rmx Dj.Manuel Rios)
Andy - Wake Up! New Remix (Extended Edit. Dj. Manuel Rios )
Bobby O - Nothing (Extended Wow! Retro Rmx Dj.Manuel Rios)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm hogy ezt leírtad,csatlakozóm,én is mindenkit megkérek aki hsz-t ír a topikban,kerülje a trágár szavakat,az ellenségeskedést,példaként említhetném a "90s évek zenéi topikot",csupa jóarc tag,élmény velük kulturált módon zenékről csevegni,senki nem offolja szét a topikot!
Amit én még szeretnék ,koncentráljunk a minőségi zenékre,eddig is volt helye a topikban pld. a mostanság nagyon népszerű synthwave stílusnak ez remélem így is marad,de természetesen a new-italo újdonságoké kell legyen a vezető zenei vonal!
Üdv.
Amit én még szeretnék ,koncentráljunk a minőségi zenékre,eddig is volt helye a topikban pld. a mostanság nagyon népszerű synthwave stílusnak ez remélem így is marad,de természetesen a new-italo újdonságoké kell legyen a vezető zenei vonal!
Üdv.
ItaloDisco4Ever !
"new retro wave"
Ebben a stílusban, én sem ismertem, de most már nagyon tetszenek az effajta zenék is. Rain által belinkelt (Trevor Something - Your Sex Is A Dream) annyira kellemes zene, hogy azóta már sokszor meghallgattam. Nagyon kellemes hangú az énekes. :-)
Ebben a stílusban, én sem ismertem, de most már nagyon tetszenek az effajta zenék is. Rain által belinkelt (Trevor Something - Your Sex Is A Dream) annyira kellemes zene, hogy azóta már sokszor meghallgattam. Nagyon kellemes hangú az énekes. :-)
nagyon jó zene!nálam is benne van a listában. 😊
a másikban pár hónapja Reynaud ajánlotta ezt nekem, sok hasonlóba futok én is, de ezt akkor még pont nem ismertem, azóta gyorsan be is gyűjtöttem a legtöbb jó zenéjét. Erősen ajánlott!
a másikban pár hónapja Reynaud ajánlotta ezt nekem, sok hasonlóba futok én is, de ezt akkor még pont nem ismertem, azóta gyorsan be is gyűjtöttem a legtöbb jó zenéjét. Erősen ajánlott!
igen, futottam már bele a topikodba,ismerem . <#integet2>#integet2>
valóban megvannak a rokon szálak, és való igaz, elég hülye egy stílusleírás ez a new retro wave, de nem én találtam ki <#vigyor0>#vigyor0>, viszont már annyira elterjedt, hogy azért így lehet tudni,mégis milyen jellegű a zene.
valóban megvannak a rokon szálak, és való igaz, elég hülye egy stílusleírás ez a new retro wave, de nem én találtam ki <#vigyor0>#vigyor0>, viszont már annyira elterjedt, hogy azért így lehet tudni,mégis milyen jellegű a zene.
Mostantól kérek mindenkit, ahogy az már elkezdődött ismét, a zenére koncentráljunk, válasszunk normális hangnemet, kerüljük a feszültséget keltő, sértő kifejezéseket, szófordulatokat, hisz egy ellenvéleményt is meg lehet úgy fogalmazni (akár némi iróniával is), hogy szükségtelen legyen a moderáció. Kérek mindenkit ezek tiszteletben tartásával ossza meg gondolatait, hogy nekem és a moderátoroknak se kelljen lerágott csontokkal vagy küzdő felek leválasztásával foglalkozni. Jó fórumozást.
Jöjjenek a zenék,ajánlók, zenei vélemények.Köszönöm.
Jöjjenek a zenék,ajánlók, zenei vélemények.Köszönöm.
NRW! Kedvenc!
Jordan F - Losing Touch (feat. Rromarin)
Tyia: Azt hiszem hétfőn lesz. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.02. 07:46:28
Jordan F - Losing Touch (feat. Rromarin)
Tyia: Azt hiszem hétfőn lesz. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.02. 07:46:28
Kíváncsi voltam, jól gondolom-e....majdnem rokon egy másik topik témájával, bár ott 1990 körül van a megjelentetett (sor) hanghordozók kiadási
idejének felső határa...persze vannak kivételek, de a zöm 1990 előtti....
"new retro wave" ez a megfogalmazás, nekem kicsit fajta idegen....ha érted mire gondolok?
idejének felső határa...persze vannak kivételek, de a zöm 1990 előtti....
"new retro wave" ez a megfogalmazás, nekem kicsit fajta idegen....ha érted mire gondolok?
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Épp ma délelőtt találtam rá és nekem nagyon tetszik! <#papakacsint>#papakacsint> Többször hallgatós.
ja, bocs, épp írtam, de igen,kb. ennyi a lényeg.<#vigyor>#vigyor>
gyorsabban nem tudtam írni,mert még korlátos vagyok. 😊
gyorsabban nem tudtam írni,mert még korlátos vagyok. 😊
<#vigyor0>#vigyor0> szerintem tudod Te, de ha nem,akkor beírod ezt a 3 szót a gugliba és dob rá néhány találatot,ami segít eligazodni.
egy összefoglaló fogalom,mely különböző synthwave és synthpop és retro wave, elektronikus 80-as évek hatású, arra asszociatív, de mégis új , modern hangzású zenéket tartalmaz.
egy összefoglaló fogalom,mely különböző synthwave és synthpop és retro wave, elektronikus 80-as évek hatású, arra asszociatív, de mégis új , modern hangzású zenéket tartalmaz.
pl de a gugli nagy haverod lehet, ha veszed a fáradtságot és megkérsz valakit, hogy írja már be helyetted! <#law>#law>
köszi Neked is, és természetesen ez a fórum is tárt karokkal,nyitott kapukkal vár téged is, mely nem egyszemélyes "valakié" akar lenni a továbbiakban, hanem MINDENKIÉ LESZ egyenlő arányban, akik az értékes tartalmához hozzájárulnak!
Úgy gondolom, illetve elvi akadályát nem látom, hogy a tematikát kiterjesszük később nem csak a nu-italo-ra, hanem a new retro wave, synthwave kategóriák igényesebb zenéire is, persze ennek létjogosultságát majd eldönti az idelátogató aktív fórumozók érdeklődése és visszajelzése,mindenesetre én örülnék ha picit tágabb értelemben jönnének a zenék.
Úgy gondolom, illetve elvi akadályát nem látom, hogy a tematikát kiterjesszük később nem csak a nu-italo-ra, hanem a new retro wave, synthwave kategóriák igényesebb zenéire is, persze ennek létjogosultságát majd eldönti az idelátogató aktív fórumozók érdeklődése és visszajelzése,mindenesetre én örülnék ha picit tágabb értelemben jönnének a zenék.
OK!
Az én támogatásom is megkapod,és ha Te is a 'HG' jogot, akkor ahogy időm engedi segítek infókkal,mert sokan szeretik a stílust!
Sok sikert kívánok!
Az én támogatásom is megkapod,és ha Te is a 'HG' jogot, akkor ahogy időm engedi segítek infókkal,mert sokan szeretik a stílust!
Sok sikert kívánok!
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm a bizalmat nektek, még legalább 1 egyetértőt szeretnék emellé tudni, ha meglesz, akkor cimkéztetem magam. <#hawaii>#hawaii>
+1 legyel elfogult mentes jo hazigazda <#eljen>#eljen>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Próbáltam zenéket rakni, de mindig jöttek pocskondiázni, ezért elment a kedvem megint. Ezért ez egy jó ötlet, mert szerintem sokan örülnének ennek, már nagyon elegünk van, nekünk háttérből figyelőknek a sok vitából! Persze az ellentábor biztos nem, de én is támogatom. Amaximus legyen házigazda, és végre békesség. :-)