NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok mindent odamondott Ő már,akár e topicban! 😊))
Egyébként csak arra célzott szerintem ami valós,rendszeresen vásárol wav minőségben zenéket!
Miután nincs itt nem tudja elmondani véleményét zárjuk is a témát!
Egyébként csak arra célzott szerintem ami valós,rendszeresen vásárol wav minőségben zenéket!
Miután nincs itt nem tudja elmondani véleményét zárjuk is a témát!
ItaloDisco4Ever !
tényleg jól sikerült dal, a többit meg kiváncsian várjuk, bár szerintem neked jobban kéne a lossless,mint az infó a honnanról. <#vigyor>#vigyor>
és igen,anno odamondta
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 18:35:50
és igen,anno odamondta
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 18:35:50
A videót köszönöm!
Ez egy bitang jó zene!
Bő másfél éve vagyok az sg-n regisztrált tag,és Iggy fórumtársról biztosan tudom nem nagyot akart mondani,számomra az Ő állításai mindig hitelesek voltak,van egy odamondók stílusa,de én Őt mindig kedveltem,sajnos ritkán jön az sg-re!
Majd ha talán tiszteletét teszi köreinkben elmondja honnan tudta lossless ezt a dalt megszerezni!
HOPPÁ!!! kirázott a hideg a zenétől,újra inditottam a videót,nagyon jó!
Ez egy bitang jó zene!
Bő másfél éve vagyok az sg-n regisztrált tag,és Iggy fórumtársról biztosan tudom nem nagyot akart mondani,számomra az Ő állításai mindig hitelesek voltak,van egy odamondók stílusa,de én Őt mindig kedveltem,sajnos ritkán jön az sg-re!
Majd ha talán tiszteletét teszi köreinkben elmondja honnan tudta lossless ezt a dalt megszerezni!
HOPPÁ!!! kirázott a hideg a zenétől,újra inditottam a videót,nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
dehogy vette meg, azt mondta, hogy megkapta vm-ben július közepén (nagyon nagyot kellett mondani,akkor azt diktálta a helyzet), azt nem mondta kitől és hogyan, és mivel ez a zene nem jelent meg seholsem megvehető vagy fizikai formátumban, így inkább DJ körökben kering,mint pl. az akkor feltűnt és belinkelt DJ verziós kásás hangú videó is, ahol a szokás kedvéért meg van kavarva nem csak a bassline,de a számcím is. 😊 itt az eredeti verzió a sráctól,aki hobby szinten még űz pár jó zenét és egész jó kis önálló estéket is le tud nyomni a régi nagy italo zenékből, tehát
Robin Andy Edwards - Imaginary World
Robin Andy Edwards - Imaginary World
A nap végére egy már klasszikus new-italo egyik legnagyobb favorit nálam!
Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)
Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Mode One - Take My Heart (premiere)
Óriási zene szerintem!
Rain Sword - Visions
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 17:32:53
Rain Sword - Visions
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 17:32:53
Ha jól emlékszem Iggy fórumtárs említette néhány napja hogy megvásárolta az alábbi linken hallható dalt,s ha Ő ezt mondta az úgy is van!!!
Kerestem ,de én nem találom sehol,Iggy megkérlek ha olvasod a topicot,dobj egy infót,hol lehet ezt a dalt megvásárolni?
Köszi.
WORLD IMAGINARY
Kerestem ,de én nem találom sehol,Iggy megkérlek ha olvasod a topicot,dobj egy infót,hol lehet ezt a dalt megvásárolni?
Köszi.
WORLD IMAGINARY
ItaloDisco4Ever !
egy kérésem lenne csak, ha videót vagy bármi mást linkeltek,mindig írjátok le alá-fölé akárhová a hsz-ben szövegesen is az előadót és számcímet s, hogy pár nap után is megtaláljuk, illetve lehessen rá keresni. köszi! <#worship>#worship>
Na nem mondod? 😊))
Abszolút képben vagyok ,a HQ ISD & RETRO HI-FI topicban toltuk ezeket a jó syntwave zenéket!
Abszolút képben vagyok ,a HQ ISD & RETRO HI-FI topicban toltuk ezeket a jó syntwave zenéket!
ItaloDisco4Ever !
Persze hogy volt, Én posztoltam akkor is csak akkor pityu nick névvel, amivel valami oknál fogva nem tudok belépni az SG-re, amióta "átalakult".
Nem fogadja el a régi jelszavam és hiába kérek újat, nem küld semmit, így előkotortam egy valamikori nickemet még a régi szép időkből. Nem is gondoltam, hogy még megvan <#nemtudom>#nemtudom>
Nem fogadja el a régi jelszavam és hiába kérek újat, nem küld semmit, így előkotortam egy valamikori nickemet még a régi szép időkből. Nem is gondoltam, hogy még megvan <#nemtudom>#nemtudom>
kib nagy név a berkekben, nagyon örülök, de már nem fogok mindegyikre reagálni,mert nem ez a lényeg,hanem a jó zenék.<#vigyor0>#vigyor0> így tovább.<#eljen>#eljen>
Itt is - ott is,elöször egyébként itt,szóvá is tettem anno a hsz irójának hogy nem e topic zenei stílusa,akkor nekem is premier volt a dal és miután végighallgattam ,kerestem az államat ,mert leesett! <#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Dream Machine / Silent Gloves remix/ hatalmas zene,nagy kedvencem ,volt már itt korábban posztolva,de elfér újra!
ItaloDisco4Ever !
hát reméljük, hogy a "sokan persze" előadók szép lassan érkeznek majd ide is!
nálam is kedvenc a stílus, úgy 2-3 éve követem nap,mint nap, tonnányi zenét és előadót gyűjtöttem be, persze az eddigiek alapok ebben, de elsősőroban a ti kedvenceitekre vagyok kíváncsi,úgyhogy csak bátran! <#eljen>#eljen>
nálam is kedvenc a stílus, úgy 2-3 éve követem nap,mint nap, tonnányi zenét és előadót gyűjtöttem be, persze az eddigiek alapok ebben, de elsősőroban a ti kedvenceitekre vagyok kíváncsi,úgyhogy csak bátran! <#eljen>#eljen>
én sajnos csak írok és olvasok valamelyest, de arra gondoltam, hogy volt hallgatható minta,nem pedig egy árnyalt hasonlat egy teljesen más zenéből, de mindenképpen ügyes megfejtés!grat!<#integet2>#integet2>
Igen, nálam kb. itt kezdődik az igazán dallamos zene. Silent Gloves és pld. Rain Sword is kiemelkedő ebben a műfajban. És még sokan persze <#integet2>#integet2>
Jahh Max .aki társalgási szinten beszél angolul mint én,annak nem nehéz egy ilyen feladvány kiderítése! <#crazya>#crazya>
ItaloDisco4Ever !
Uraim és külön kiemelve Reynaud mester, hálás vagyok a segítségért!!!!! Már nagyon hosszú ideje kerestem ezt a zenét jó minőségben és lám eddig nem jó helyen.. 😊 😊
Thx again <#worship>#worship>
Thx again <#worship>#worship>
itt még nem volt idáig,de mostantól persze Flashworx és Silent Gloves is megérdemli, hogy itt legyen, mindketten remek képviselői az NRW műfajnak! remek zene ez is. <#eljen>#eljen>
na, jól van máááár, hát így könnyű!<#nyes>#nyes> abból a luna square 1.19-es részletből az életben nem jutottam volna eddig, de a lényeg, hogy megvan és tényleg jó kis zene.<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 14:59:20
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 14:59:20
ItaloDisco4Ever !
Ez lehet volt már de ezek is szintén jól "össze vannak rakva".. 😊
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 14:56:18
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 14:56:18
jó helyen keresed!
Itt van!
Buelo Aris - MR. Pilot (Extended 1985)
Szuper zene!
Itt van!
Buelo Aris - MR. Pilot (Extended 1985)
Szuper zene!
ItaloDisco4Ever !
Nagyon tudnak. Persze az FM ATTACK verzió még jobb, ha a dinamika és a DISCO kerül előtérbe. ALAP! <#eljen>#eljen>
Nem érdekel, hogy nem mai gyerek, de azt hiszem talán ez még nem is volt.
De annyira lenyűgöző az egész, ahogy összeraktak benne mindent! <#papakacsint>#papakacsint>
De annyira lenyűgöző az egész, ahogy összeraktak benne mindent! <#papakacsint>#papakacsint>
Bár attól tartok nem is a jó topikban keresem a zenét-.. Ne haragudjatok meg rám nagyon <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 14:37:04
Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 14:37:04
Na, közben megtaláltam azt a kazit, amin van ez a szám, bocs a minőségért, a telóval vettem fel de azért hallható.
Részlet a keresett zenéből
Részlet a keresett zenéből