41516
-
ItaloMucsacso70 #40259 Őszinte részvétem Marika!
Nagyon sajnálom! ): -
fülcsimanó2 #40258 "Várok további rangsorolásokat! "
Hamarosan visszatérek a zene világába.
Ha lehet még egy hét türelem a szavazásig, s akkor én is küldenék egy 20-25 listát.
Addig még várjatok légyszíves az összesítéssel.
Főleg, mert 1-2 olyan albumot is fogok írni, amit még senki sem említett.
Anyukám elment ma hajnalban, úgyhogy nehéz nap volt ez a mai.
Amint megnyugszom, 1-2 nap, jön a lista.
-
#40257 Mflex Sounds Team - Bad Love
Premier ma,néhány óra múlva. -
#40256 Italo4ever - Starmaze
-
#40255 Szia,
A listád ,rangsorolásod,stíluskavalkád.
2 olyan albummal amik létezéséről én nem tudtam.
Valamint egy érdekességgel,Enigma (Michael Cretu) különös hangzásvilága,én is megvettem annak idején ezt az albumot,de nem hallgatom már.
Cretu a 80s években nagyon jó synth-pop dalokat komponált,mint pld. Samurai vagy éppen, When Love Is The Missing Word,már ezeknek is volt egyedi hangzása.
Nincs azzal semmi probléma,hogy te nem kedveled a new-italo vonal zenéit,leírtad,soha nem voltál italo-disco fan ,ezzel ki is mentetted magad.
New-italo style azoknál játszik,akiknél a 80s években a mainstream,leginkább kedvelt stílus az euro-italo disco stílus volt.
Nekünk,számunkra a style újjáéledése ,rendkívűl jó dolog,egyrészt a 80s előadók visszatértek új nagyszerű dalokkal,másrészt egy új ,tehetséges zenészekből álló generáció is felült a retro hullámra,és bitang jó zenéket,produkciókat tettek ,tesznek le a new-italo vonalra.
Volt 2020-ban ,10 esztendőt felőlelő szavazásunk .new italo zenékből,ezek a dalok a listán,simán versenyképessek a 80s évek legnagyobb slágereivel is.
Italo Disco - The New Generaton Top 40 (2010-2019)
Köszönöm szépen hogy megtiszteltél,beszálltál a szavazásba!
Várok további rangsorolásokat! -
fülcsimanó2 #40254 Hogy Ryan Paris-ról ne is beszéljünk,
Felülmúlta önmagát a nyolcvanas évekből.
-
ItaloMucsacso70 #40253 Nagyon nagyon ott volt ez a premier version!
Peter Paul - Hot Light in The Night (NYC Edition).
-
toruga #40252 -
allada67 #40251 Köszönjük a listát, nagyon színes,változatos. A new italo nem tudja a 80s éveket visszahozni, de mégis él a mi szeretett
stílusunk. Azért egy Rick De Moore - It's Love, vagy egy Miko Mission - Let It Be Love (Gino Mix) nekünk italo fanoknak
egy kis kárpotlást tud jelenteni. Most jutott eszembe, a new italo már kb. 15 éves. -
toruga #40250 -
gyula1971 #40249
Franceen - Hold Me Close, Hold Me Tight (Radio Edit) -
#40248 Sziasztok! Csatlakozom a Top 25 album listához. Saját, zeneszeretetben/gyűjtésben egyéni ízlésemet tükrözi e lista. Nem voltam soha "italo fan" csak néhány akkoriban divatos albumok és maxik beszerzése volt a célom. Sajnos a mai "új italo" nekem nem játszik...bocsánat, de nem akarok megbántani senkit e kijelentésemmel.
Top 25 album by „Lennon”
Gary Moore – Still Got The Blues 1990
BBM – Around The Next Dream 1994
Boney M. – Love For Sale 1977
Chris Rea – Road To Hell 1989
Enigma - MCMXC a.D. 1990
Dire Straits – Dire Straits 1978
Michael Jackson – Thriller 1982
Modern Talking – 1. album 1985
Fancy - Get Your Kicks 1985
Bad Boys Blue - Hot Girls, Bad Boys 1985
ABBA – Voulez-Vous 1979
Yello – Stella 1985
Alphaville – Forever Young 1984
Patrick Cowley - Megatron Man/Menergy 1981
Space – Magic Fly 1977
London Boys - The Twelve Commandments Of Dance 1988
The KLF – The White Room 1991
Syrius – Széttört Álmok 1976
Hobo - Vadászat 1984
Locomotiv GT – Bumm! 1973 / Locomotiv GT 1974
Arnett Cobb – Party Time 1959
Gabor Szabo – Dreams 1968
Led Zeppelin – Untitled 1971
Black Sabbath – Paranoid 1970
The Beatles – A Hard Day's Night (Original Motion Picture Sound Track) 1964.Jun.26 USA
-
Jeanne Mas - Johnny Johnny (Absolut Bibiche ReWork) by Ced ReWork (Free DL) bandcamp
A viszonttalálkozásra,egyszer ha értelmét látom majd! -
Neon Capital with Clara Sofie - Wonderland (bandcamp)
Full igényes ,de túl rövid. -
#40245 Idejét sem tudom megmondani,mikor állt módomban utoljára Wind mester "Széljegyet" műsorát hallgatni.
Pedig ez a műsor az abszolút favoritom a rádiójukban.
Wind DJ kollégával ,sok a közös pont,néhány címke: 67,Bobby "O",Hi NRG,New-italo disco,80s euro-italo,DJ , szenvedélyes lemezgyűjtés etc.
Nagyra tartom az úriembert,kedveltem a fórumozási stílusát is amikor még aktív volt itt az SG-n,néha direkt incselkedtem is kicsit vele :) !
Mai zenei összeállítását,per pillanat úgy néz ki,fogom tudni,illetve megakarom hallgatni.
Pláne hogy ígér new generation dalokat és meglepetést is
Hallgassátok,lájkoljátok ti is,garantálom jó szórakozás lesz.
S remélem most tényleg lesz meglepetés,az olyan jó dolog.
Forrás:
Széljegyzet with Leslie Wind (Disco Diamond Radio poszt) -
Sonia - A Night That's Never Ending (Summer Remix) soundcloud
Kattints "more" opcióra,legördülő listán találod a download linket!
Jön a dalban a summer feeling,hétvégére hazánkban is kánikula várható. -
#40243 New-italo dal,a szomszédból,Szerbiából.
Nem vadiúj,de tán nem volt még a topicban.
Tonbe - Tonight (Original Mix) soundcloud -
#40242 Szívesen!
Mondtam hogy nagyon jó.
GT már Digimax szintjére ért! -
polojana #40241 Köszönöm! Nagyon jó lett. -
#40240 " Bad Love" ha kint lesz teljes egészében,kérem posztoljátok majd. -
#40239 Helló István.
Ez a restaurálás nem lett szép! :)
Ezt a dalt másokra bíznám jól megremixelni.
Mondok is egyet,Rey David Diaz.
Nem jön át Pulsedriver mixelésében a 80s feeling,hangzásvilág.
De köszi hogy bemutattad nekünk.
P.S. : Valakinek a top 25 soralbum rangsorolásán,ott van,volt Fancy - Flames Of Love albuma.
Spy In The Night
I Can't Live Without You
Bodyguard
vagy éppen a Flames Of Love ,kiváló,felejthetetlen slágerek.
De mondhatom,a teljes album remek,nagyszerű! -
#40238 -
#40237 Szia,
Csekkoltam!
Néhány hete leírtam itt a topicban,elnézést kérek,de nem válaszolok privát üzenetekre.
Arra már nincs időm ,sem energiám,s rendkívül rossz levélíró vagyok,valamit a topicban való posztjaimtól venné el az időmet.
Kérdésedre a válasz,köszi nem!
Viszont a minap írtad itt a topicban ,meghallgatnád Torrevado,Fred Venturával közös dalát,Gerson Tellez remixben.
Tessék,Gerson feldobta.
-
Biatomi #40236 The Force - Haroid (Calypso's Reinterpretation)
The Force -
Biatomi #40235 Restaurált, ha valakinek elnyerné a....
Fancy - Flames Of Love (Pulsedriver 80s Mix)
-
#40234 Mflex Sounds Team - What's next? /watch the video/ Italo Disco, Synthwave, Retrowave... 2024
Az a MAGICAL TALE is várós részemről!
-
polojana #40233 Szia! Írtam privát üzenetet. -
#40232 Akkor dobjuk fel a labdát,és csapja le valaki,mondván,neked van igazad.
Ezt a topicot szerintem a hazai italo-disco rajongó lemezgyűjtők nagy része látogatja.
Lehet nagyot villantani,ha valakinek megvan!
-
#40231 Az a helyzet esetemben,mostanra szinte minden dal megvan a régebbiekből amikre vágytam,ha valaki feldobná a lehetőséget hogy bármit kérhetek,komolyan mondom zavarba jönnék,C.C. Motiff dal,kiadvány amit elfogadnék,ami egyelőre hiányzó.
S nem azért mert én olyan nagy ász volnék,hanem mert megelégszem azzal ami van,sok olyan lemezem van amikre nem is volna már szűkségem,de eladni nem akarom.
Annak idején ,aktív DJ koromban,Hascher maxi megvolt a diszkós csapatunknak,akkor bezzeg nem értékeltem annyira,talán még mindig rajta van azon a példányon az ujjlenyomatom.
Mostanság szinte csak new-italo zenéket hallgatok,valamint a 70s-80s zenéket restaurálva :), lásd alábbit.
-
toruga #40230 -
Biatomi #40229 Biztos van olyan, mert miért ne -
ItaloMucsacso70 #40228 Most megnéztem a C.C. Motiff nekem is ott van a Want listámon másik 817 kiadvánnyal együtt!
De a Hascher – Falling In Love kiadványra nekem már nem kell vadásznom! :) -
#40227 Közelebb kerültél hozzá,mint azt előzetesen gondoltad volna,merthogy a kiadó ugyanaz.
Hasonló árkategóriás mindkét lemez.
C.C.Motiff – Give Me Your Love (J.C. Records – JC-12-048) 1990 (Discogs)
Érdekes,a wanted listám legelején ami már nem nagy,mert amiket szerettem volna,azok zöme be van gyűjtve,szintén 1990-es évjáratú,ugyancsak nem olcsó lemez van.
Hascher – Falling In Love (World Energy Music – WEM 5007 ) 1990 (Discogs)
Hatalmas zenék ezek ,Suzy Q - Fun Fun,szintén.
Tudtál segíteni,mert a lemezkiadót látva, már jött a memóriámból az előadó.
Köszi.
Többen nézik,csekkolják napi rendszereséggel itt az SG-n ezt a topicot,mint azt gondolnánk,szóval sokan,a minap csevegtünk a hazai "komoly" én úgy mondom nagyobb lemezgyűjteménnyel rendelkező italo-disco rajongókról,
Tud é valaki villantani egy példányról fotót,bár erre meg én mondom azt kevés esély van rá,hogy hazánkban a C.C. Motiff lemez megvan valakinek.
-
ItaloMucsacso70 #40226 Azért tudod hogy ez nagyon kevés infó!
Nagyjából tű a szénakazalban!
Amit én keresek már vagy egy évtizede összevág adatokban.
kevés az esély rá de hátha....
Suzy Q – Fun Fun
Suzy Q - Fun Fun album cover
More images
Label: J.C. Records – JC12-044
Format:
Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM
Country: Canada
Released: 1989
Genre: Electronic
Style: Hi NRG
Hatalmas maxi szerintem!
-
#40225 euro-house,euro-dance stílus kedvelőinek ajánlom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A címkézésban italo-disco is feltüntetve,ennek annyi köze van a stílushoz,mint nekem az űrkutatáshoz! -
#40224 Kérek szépen egy kis segítséget,egy Hi-Nrg style dalt,lemezt szeretnék megnézni a discogs oldalon,de leblokkoltam,nem jön sem az előadó,se a dal címe.
Most elvesztem a rengetegben.
Nagyjából 1989-1991 közti ,ha jól emlékszem Kanadában kiadott maxi. -
Any Day and Every Night by jacket. & Bunny X (feat. Jenny Bates) bandcamp link -
#40222 Ütős lesz! -
#40221 Oké Tibi,ez korrekt hozzáállás volt.
Bírkoztam a listával én is,amire úgy összeállt ami tükrözi a leginkább kedvelt albumokat.
Privát üzenetekben is kaptam tagoktól visszajelzést,miszerint ebből most egyéb okok miatt kimaradnak.
Megtisztelve érzem magam,mert azt látom tényleg komolyan veszitek ezt a szavazást (is).
Újfent köszönöm szépen azon tagoknak akik szavaztak.
Elvin - You Set My Heart On Fire dalhoz van,volna egy különös sztorim,de kicsit hosszú lenne,annyi időm most nincs,de egyszer máskor.
Óriási zene! -
#40220 Reynaud akármennyire akartam, nem tudok listát összeállítani, elkezdtem, de mindig más ugrott be, amivel az első 20 mindig értlemetlenné vált és így tovább. Végül majd fél napom ment a levesbe emiatt. Nem tudok ilyen listát megcsinálni, és mint mondtam, nálam az első 50-ben, de talán 100-ban sem lenne Italo Disco. Függetlenül attól, hogy nagyon kedvelem ezt a műfajt is. De az biztos, hogy az Italo Disco listában benne lenne nálam BRAND IMAGE - Love In A Summer night és az Elvin - You Set My Heart On Fire, de ugye az Elvin dal Fancy és csapata szerzemény volt, szóval semmi köze az olaszokhoz, csak a németkhez. De ettől még Italo Disco stílus.
Azért talán egyszer megpróbálkozok ezzel a lehetlen feladattal.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.06.02. 06:55:40