41515
-
#40339 Radiorama - Chance To Desire (DJ TinTin Remix)
Norvég DJ kolléga,nagyon tud "restaurálni" sokadik jó remix tőle! -
Moby - Lift Me Up (Austher Italo Trance Remix) Free DL (soundcloud) -
#40337 Szuper 25!
Számomra egy nagy meglepetéssel.
Dobogó harmadik fokán.
Habár,ha azt mondom ,szerintem is minden idők legjobb spacesynth albuma :
Laserdance - Discovery Trip,akkor már nem is meglepetés.
Aktív DJ koromban ezen albumról "Cosmo Tron" volt a bulinyító zeném.
Maga stílusában az album mestermunka," Endless Dream " volt a másik nagy favoritom az albumról.
BBB - The Fifth ,nagyon megérdemel a listáinkon egy első helyezést.
Köszönöm Carbit! -
#40336 Jaja -
Biatomi #40335 ''SLICE ME NICE dallama''
Nekem pedig mindig is az volt-(van) az egyik kedvenc részletem az etalon zenéből .
-
carbit #40334 Top 25 Album:
01. Bad Boys Blue - The Fifth (1989)
02. Modern Talking - Romantic Warriors (1987)
03. Laserdance - Discovery Trip (1989)
04. Jean Michel Jarre - Chronologie (1993)
05. C.C. Catch - Catch The Catch (1986)
06. Fancy - Flames Of Love (1988)
07. Pet Shop Boys - Actually (1987)
08. Laserdance - Changing Times (1990)
09. Retronic Voice - Awakening (2012)
10. Silicon Dreams - Time Machine (1988)
11. London Boys - The Twelve Commandments Of Dance (1988)
12. Joy - Joy And Tears (1986)
13. Fancy - All My Loving (1989)
14. Divine - Made In England (1988)
15. Bad Boys Blue - Hot Girls, Bad Boys (1985)
16. Joy Peters - Back To Joy (2012)
17. Modern Talking - Ready For Romance (1986)
18. Mike Mareen - Let's Start Now (1987)
19. Fred Ventura - East & West (1989)
20. Fancy - Five (1990)
21. Baltimora - Living In The Background (1985)
22. Robin Gibb - How Old Are You? (1983)
23. Bobby O - Freedom In An Unfree World (1983)
24. F.R. David - Words (1982)
25. Blue System - Twilight (1989)
-
fülcsimanó2 #40333 Na most figyelmesen átnéztem a videót.
Tényleg igazad van, 6 perc környékén egyértelműen átmegy Slice Me Nice-ba.
-
#40332 Igen és is szerettem Divine-t, meg úgy a B.Orlando produkciókat.
De a mai napig nem tudtam klideríteni, hogy FLIRTS HELPLESS című dalban miért szólal meg 6 perc környékén a SLICE ME NICE dallama. Ami szerintem nem is illik oda.
Mivel a Flitrs dal jelent meg először, ezért úgy gondolom, Fancy (nagy barátok voltak akkoriban BO-val Divine-nal) kért engedélyt a dallam "ellopásásra", nevezzük így. Aztán megszületett a Sice me nice, ami brutális diszkó dal lett a mai napig.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.06.21. 16:34:42 -
#40331 Hát ez brutális lett a videóval együtt!
Mflex Sounds Team - Black Hole /Spacesynth, Italo Disco/ 2024
-
polojana #40329 Exciting Valence - Dance and Smile
bandcamp -
ZoltanBp #40329 Sziasztok !
Kezdjünk egy kis laza zenével. Semmi extra, csak kellemes. Galaxy Hunter - Feel the love Inside
https://www.youtube.com/watch?v=G7ySgzkForA
-
fülcsimanó2 #40328 Egyetértek Veled, Rolanddal és Lacival is.
Erős kétségeim vannak, hogy AI által generál "műzenék" között bármikor is találnánk olyat, amire felkapjuk a fejünket.
Ezek egyszerű másolások, és abból is a leggyengébb kategória sajnos, a zeneipar megcsúfolása.
Hol vannak ezek ahhoz a magas zenei színvonalhoz, amit mi itt a napokban említettünk, Albert One, Divine, de igaza van Rolandnak, Peter Kent is remek zenéket csinált.
-
allada67 #40327 Pont pár napja említettem egy barátomnak, hogy ez is mű zene,de ez jobb mint az eddig hallottak.
A vokálnak,meg a dallamnak van köze az italo discohoz. A zenei alap részleteiben tartalmaz italo disco-t.
Gyula71 ! Szerintem havonta egy, kettő ezekből elfér itt, de valóban jó lenne jelőlni ezeket a mű zenéket. -
#40326 Arra jó, hogy a magyar csapat kikapott a németektől, hogy ez 20% kedvezményt jelent most a ZYX-től rendelt lemezeknél -
#40325 Hoztam nektek megint valami extrát.
Free DL,wav minőségben.
Bitang jó!
L'Angelo - Metti Un Po' Di Musica (Christian Lena Disco Remix) soundcloud link -
#40324 Ha ez volna,mármint AI által generált zenék,a zeneipar jövője,akkor én visszarepítem magam a 80s évek zenéihez.
Idén olyan kevés jó dal van,hogy már zenehallgatás esetén az elmúlt napokban,elsősorban, 80s dalokat,zenéket hallgattam,
pld. Peter Kent dalokat,megtaláltam a "Take A Ride In The Peace Train című dalát a gyűjteményemben,meg még néhány másik remek zenéjét!
It's A Real Good Feeling
The Price of Love
etc.
Az elsőként megemlített (is) milyen magas színvonalú zene volt!
Egy dal hiányzó még nekem P.Kent favorizált zenéi közt, Heart On Fire,csúcs ez a zenéje is.
Pardon a 80s offért!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.06.20. 15:11:55 -
#40323 S,van é,akad valami jó dal a kiadványon?
Megjegyzem a kiadó jegyzi azt a soralbumot,mely teljesen megérdemelten lesz a new generation vonal legjobb soralbuma,a szavazásunk alapján.
S ha még a "911 (Extended)" dalukat is felrakták volna a CD-re ,,, sajnos lemaradt...
Itt az SG-n,a kis italo-disco csapatunk jó ízlését tükrözi a Retronic Voice album top pozíciója.
Persze néha vannak,számomra megmagyaráthatatlan kilengések,de azokra szoktam volt lengéscsillapított rakni :),s szépen eltűntek a topicból.
Nem tudok egy smájlit beszúrni a hsz-embe,
Kedves tulaj,legalább a rossz kódokat javítgatni kéne,SG még mindig egy hasznos,jó oldal,tessék fejleszteni!!!
Anton kirakta ezt a soundcloud-ra,onnan is letölthető.
-
polojana #40322 Köszönöm! -
fülcsimanó2 #40321 És ez ráadásul nem is jó.
-
wmallas #40320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.spacesoundrecords.com/summerinspace7.html
Itt a nyári szokásos 3 cd-s kiadvány...:::))))) -
ItaloMucsacso70 #40319 Szerintem meg kellene jelölni az ilyen AI szerkesztett zenéket, mert teljes már a káosz sajnos! ): -
End Titles (One Last Ride) by 3615 Nuits Blanches (bandcamp link)
Nagyon synthwave! :))) -
Silver Pozzoli - Around My Dream - Block&Crown & Robert Feelgood Summer Mix (soundcloud link)
Ma se maradjunk restaurált és Free DL nélkül,a retro jegyében.
Wav minőségben jön. -
gyula1971 #40316 Roma - Agent Of Love (Italo-Disco 2024) von der E.P "Agent Of Love" -
#40314 Szia István,
(Y)es!
Téli hónapokban is óriási bulik voltak,totál teltházzal,rengetegen jártak le Budapestről is.
-
fülcsimanó2 #40312 Nekem nincs ilyen sztorim.
Bár.... Siófokon azért volt mégis.
Alig húsz voltam, s róttuk a diszkó utcáit.
Én mindig szerettem a zenéit. Divine mindig is óriási kedvencem volt, Te azt hiszed, hogy férfi vagy? énekelte... s tudtuk, hogy nem...
De kit érdekelt ez akkor...?
Szerintem mindenkinek vannak ilyen jó kis emlékei a múltból.
-
Biatomi #40312 Hmmmm,Y -
#40311 Upsz!
Ehhez a dalhoz van egy jó kis sztorim.
1990-ben egy Balatonlellei diszkó klubban voltam a barátnőmmel.
Az a klub a település nem legnépszerűbb diszkója volt,akkor egy 1 betűs volt (nem csinálok neki reklámot!) a menő szórakozóhely,én is oda szoktam járni,de aznap este egy kisebb klubban voltunk,a DJ által játszott zenék az akkori trendeknek megfelelő volt,italo-euro disco style zéró,viszont úgy 23 óra magasságában,nem kis meglepetésemre ,Divine - Shoot Your Shot dala került lejátszásra,mintha hirtelen egy másik világba,dimenzióba léptem volna át,néhány év visszatekerve,felejthetetlen élmény maradt.
Orlando mester,egyik legjobb produkciója ez a Divine dal. -
#40310 Mirko Hirsch song in Digimax remix,perfect combination!
De hol marad el a DL link?
-
#40309 Mostanság a ZYX kiadótól megszokott már ,kiadványaik közt ,digitális vs. fizikális ,gyakran differencia van.
Ezt a 76 tracket felvonultató,nagyszerű kiadványt azoknak szánják,akik digitálisan szeretnék begyűjteni.
Laci ,
Top 25 soralbum szavazás?
Jelzést kérek!
-
polojana #40308 G. J. Lunghi - Acapulco Nights (Flemming Dalum Remix)
-
fülcsimanó2 #40307 Színpadra termett ember volt.
Efelől semmi kétség. Óriási tehetség, mind énekhang, mind színpadi mozgás tekintetében.
Csakúgy mint Divine.
Hát ezt a videót nem tudom hányszor néztem meg, és nem offolom többet a topikot.
De ezt a kedvencemet mégis berakom ide, óriási fazon volt, férfi/nő, ki tudja, inkább férfi.
Hála Bobby Orlando-nak. Roland kedvence.
Óriási zene, és óriási színpadi jelenlét:
Divine - Shoot Your Shot
-
#40306 Egyetértek, ez nagyon jó dal volt, de nálam egy szinten volt a Crazy Family-val, igaz ott Jock Hattle néven énekelt.
-
ItaloMucsacso70 #40305 Most néztem meg igazán!
76 Track????
Akkor nem is értem mi értelme volt kiadni ezt így?
Various – ZYX Italo Disco Legends ( ZYX Music – ZYX 54019-2 ) Germany 2024
Vagy ez egy sorozat első CD-je volt? -
ItaloMucsacso70 #40304 Mirko Hirsch feat. Galaxy - You set me on Fire - DIGIMAX Hi-NRG REMIX 2024
-
#40303 Ernest Kohl - Can We Try Again (The Ian Coleen Extended Club Remix)
-
#40302 Talán youtuber akar lenni,de arra még gyúrnia kell,mert ez a felíratkozói szám,ahhoz még karcsú.
Ha nem kommunikál,akkor van másik! ejtjük.
Köszi. -
wmallas #40301 Spanyol emberke...régen kommunikativ volt,,,egy ideje nem reagál a megkeresésekre...sajna...Többet nem tudok róla -
The Blue Book Project, Fra(g)mentation, eLxAr - Dreamers In The Night - Fra(g)mentation Remix on bandcamp -
Italo Disco Legends presented By Joey Mauro
Upsz,mennyi jó zene!