41514
-
#40502 "Walking Away" egy másik favorit tőle. -
toruga #40500 -
fülcsimanó2 #40499 Ez az úriember előkelő helyen lesz a 100-as listámon.
Álmomból felkeltve is el tudom dúdolni a Talking To The Night c. dalát. -
#40498 :D
Igen, meg ahogyan írtad, így is annyi jó zene van, hogy egy élet kevés hozzá, ezt én is így gondolom. Csak az elmúlt 75 év is bőséges és kimeríthetetlen. Akinek ez nem elég és gépi kreálmányra vágyik, vessen magára!
És tényleg minden rosszindulat és bántás nélkül -
mathezoltan #40497 Csak 151 feldolgozása van. Az eredeti 1963 -as , persze kisebb a dekoltázs is. -
Brian Ice - Talking To The Night 2024
Az egyik általam legkedveltebb italo előadó.
Jók az új remixek. -
#40495 Samantha Fox - I Only Wanna Be With You
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bravó Jani,gratulálok,kitűnő a zenei hallásod.
A lemez,
-
djani75 #40494 Bay City Rollers - I only wanna Be With You 1976...Samantha Fox: I only wanna Be With You 1988.. Szerintem -
ItaloMucsacso70 #40493 Mondjuk az a vicces hogy ebben a zenében és a a videó képi anyagában is benne van az itt elkárhozott AI már rendesen! -
ItaloMucsacso70 #40492 Nem szokásom Mflex dolgokat kommentálni de ez a zene ebben a képi megjelenítésben valóban valami brutális jó lett!
Mflex Sounds Team - Vampire (Italo Disco, Hi-NRG) 2024!
-
#40491 Az önjelölt házi mixmester otthonának besötétített szobájában a számítógépe monitorján futó MI-val feljavított programját meredten bámulva enyhén remegő mutatóujját pedig az enter gombon/egéren tartva a program lefutása végén könnybe lábadt szemekkel felsóhajt: -“MEGCSINÁLTUK!” Új zenét komponáltunk! Jobb, hosszabb, szebb, faszább, mint az eredeti volt a 80-as években! “Köszönöm Neked MI!” - rebegte halkan. Majd a frissen elkészült állományt gondosan elmentette, hogy később szépen feltölti a video megosztóra. Csak éppen elfelejti, hogy egy jogvédett tartalom licencszelése pénzbe kerül és a tulajdonos engedélye nélkül nem publikálható és nem is akar engedélyt adni a buherálásra, nevezzük őt DJ Kázmér-nak… Megjegyezném, hogy nemzetközi téren neves DJ mix mesterek (Shep Pettibone, Tom Moulton vagy Ben Liebrand,) direkt csak néhányuk az aranykorból említem, alapozták meg azt a szintet amit mi elfogadunk és kedvelünk. A mai világ MI-a nem illik a képbe e zenei térben véleményem szerint, mivel az “organikus” eredeti alkotásokat eltorzítva új, élettelen tartalmat kreál. Olyan érzést kelt bennem, mintha Leonardo da Vinci Mona Lisa festménye előtt állok a múzeumban és váratlanul mellé hoznak egy MI által kreált Mona Lisa másolatot ami egészen más képet mutat, meg sem közelíti az eredeti Mona Lisa kép minőségét…élettelen… túl, túl mesterséges…. Nézem a két képet és sóhajtva veszem tudomásul, hogy eljárt felettünk az idő. Valószínű, hogy ehhez már nem tudok (-unk) könnyedén alkalmazkodni (de nem is szeretnék) maradok(-unk) a számunkra kedves csikó korunk ideáljainál…úgy, ahogy azt megcsinálták anno! Mert szeretjük a ZENÉT! Eredetiben!
-
#40490 Minden szavaddal egyetértek!
100% egyezik álláspontunk.
Fórumtársunk,újfent megfog sértődni,pedig nincs mire,ha valakinek más véleménye van,az nem megalázás célú,ez a fórum pont arra is való,hogy véleményünket elmondjuk.
Én is és többen a tagok közt jelezték,nem igényeljük a MI által generált zenéket itt a topicban.
Maradjunk zenészek által komponált dalok bemutatásánál.
Van éppen elég mesterséges dolog az életünkben,legalább a zenét kiméljük meg ettől.
-
#40489 Miért? Kifejtenéd az álláspontodat, hogy miért jó a MI-val létrehozott zenék szerinted? ? Miért jó az nekünk? Igazán kíváncsi vagyok rá! Amikor az általunk szeretett zenéknek anno eredetileg volt egy rádiós meg volt egy club extended remixe és mindezt valós stúdió környezetben létrehozták, megjelent vinylen és meg lehetett vásárolni vagy a DJ kevert élő mixeket az volt az aranykor. Sajnos a youtubos önjelölt házi “ mixmesterek” rendesen alávágtak ennek szoftveresen (mostmár MI-vel) felszerelkezve, és verik a mellüket milyen faszacsávók! Welcome in “PLASTIC AGE” ! -
#40488 Maradjunk a csinos hölgyeknél,s játsszunk is egyet.
A lemezborító alapján,hallgasd meg a dalt ,ha nincs meg, a YouTube-on megtalálod.
S szerinted,szerintettek mely egykori nagy slágerre emlékeztett a vokál,az már cover volt amire én gondolok.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2024.07.16. 13:15:52 -
#40487 -
#40486 Domino – Fever (Discomagic Records – MIX 356) 1989 ( Discogs link)
Sokáig volt wanted listámon.
Bitang jó zene,nagy kedvenc.
A produkciót Giancarlo Pasquini vezetésével, Aleph formáció fémjelzi.
-
#40485 -
#40484 Apropó...
Beachfront - Once In A Lifetime
Szeretem zene! -
#40483 Kedves Marika,
Érdeklődéssel várom a listád,és másokét is,sokan nem szavaztak,rangsoroltak azon fórumtársak közül akiknek egyébként jó szokása,rendszeresen.
E hét közepétől,a következő végéig,elfoglalt leszek,válszeg késni fogok a listák visszajelzésével,de érkezem majd.
P.S. : Két hsz azonos számon fut,de remélem mindenki tudja,ez Fülcsinek válasz. -
#40482 Készültek e dalból ,hivatalos,nagyszerűen sikerült new-italo remixek.
2019-ben dobták vinylen piacra.
-
#40481 Mindenekelőtt,mivel látom új belépő vagy,friss regisztrációval,
Üdvözöllek,üdvözlünk a zenefórum legnépszerűbb,leglátogatottabb topicjában.
Ha teheted maradj aktív!
Mindek idők legjobb dalai szavazásban a zenei jéghegy csúcsát szeretném látni a rangsorolásokban.
Top 100 az még egy jól áttekinhető lista,ezen te túl is vagy,ugyebár két részletben.
A témában bónusz 50 dalt mindenki hozzáadhat,egy külön hsz-ben felsorolva.
Ahogy te akarod,ahogy szeretnéd de a témánál maradva,érdeklődéssel várom mely 50 dalt fűznéd hozzá a top száz favorit zenéidhez.
A magyar dalok megversenyeztetése majd a másik topicban (70s-80s évek zenéi) lesz,s ennek levezénylését Allada barátomra bízom,illetve kérem meg,szavazni én is fogok.
Az itt ebben a topicban OFF lenne. -
fülcsimanó2 #40477 Roland,
hétvégén itt lesz a 100-as lista, ígérem. Magyarokat ezúttal kihagyom.
Szerintem lesz benne néhány olyan zene is, amit még senki nem említett meg.
80-as és new italo egyaránt.
-
ZoltanBp #40479 Ez meg az újakból..
Anglico - Take Your Time
-
ZoltanBp #40478 Eddy Huntington- USSR
Kis hangulatkeltés 80-as évek módban :) -
ZoltanBp #40477 Lehet második 100-as lista is ? Az elsőt szigorúan a 80-as évek környékéről raktam össze. :) Másodiknak a New Italo stílust képzelném el. Akár harmadik is lehetne , vegyes felvágottból, a negyedik meg csak magyar best uff. :) Így megértem a kedves fórumtársat, 500-ből sem lehet rendesen összerakni. -
#40476 Szia Marika,
Jól megváratsz a 100-as listáddal,már böngészném,de legalább most hogy szóba került magyar dalok jövőbeni versenyeztetése,kissé könnyebb helyzetbe hoztalak.
-
#40475 Szia,
Ha a közlésedből,az általad leírtakból nem értem,mely zenékre,vagy zenei stílusokra célzol,mint baromi hulladék zenék,s erre rákérdezek,azzal úgy gondolom,s válszeg nemcsak én,nem aláztunk illetve sértettünk meg téged.
Se nekem,sem a többieknek nem volt ilyen szándéka.
Az történt hogy a mondanivalódat nem teljesen érthetően fogalmaztad meg.
Ez egy new italo-disco topic,alapértelmezett hogy e zenei stílusra gondoltam a leírtak alapján,mivel nem írtad hogy manapság rádióban játszott mainstream zenékre gondolsz.
Egyébként azokra is erős minősítés a baromi hulladék.
A minap az egyik országos zenei rádióba belahallgattam,baromi jó zenéket játszottak.
AI által generált zenéről,ha a testvérem akarna ilyent csinálni,vagy a legjobb barátom,őket is lebeszélném erről.
Nálam ez egyelőre egy elfogadhatatlan dolog,meglátjuk mit hoz a jövő,de a mesterséges helyett én mindig a természetest keresem.
Ez nem azt jelenti hogy téged bántani akarlak,akarunk,véleménykülönbség áll fenn köztünk,ez természetes emberi dolog. -
#40474 Sziasztok ! Látom az ellenzék itt is működik rendesen.Senkit nem megbántani szerettem volna,szimplán örültem neki ,mire is vagyok képes különböző instrukcióból elkészíteni ezeket a zenéket.Nem erre számítottam,hogy 50 +os emberek rommá alázzanak.Akkor kezdem a szálló igeként alkalmazott mondatomat ! " A mesterséges intelligencia segítségével megszűnt a baromi hulladék zenék hallgatása."
Mertem olyat gondolni ,mindenki hallgat napi szinten rádiót a hulladék zenékre olyanokat gondoltam ,ami most a fiatalság körében beszarás. Nekem meg "hulladék" Ebben mi a trollkodás azt meg én nem értem !!!!!!!!!!!!!!!! Ez a sor kimaradt az olvasásból nem az italo zenékre gondoltam ""Nem kell várnom, míg valamelyik kedvenc előadóm valami újdonsággal rukkol elő""" Igen rájöttem ,nekem nincs itt helyem a saját korosztályom ,félre értelmezi az írásomat ! VALÓBAN AZT ÍRTAM AT ITALO FELHOZATALBAN VANNAK HULLADÉKOK ? hát ilyet nem írtam.Nektek viszont jó szórakozást a mások alázásához ,öregségemre nem hiányoznak az ilyen dolgok.Módod van rá törölj a csoportból ,köszönöm.
Utoljára szerkesztette: fater68, 2024.07.15. 19:31:18 -
fülcsimanó2 #40473 Roland, egyetértek az Általad leírtakkal, fórumtársunkat idézve:
...."mert annyi féle jó zene létezik, hogy egy élet is kevés megismerni azokat, csak megérinti a lelked, jól érzed magad tőlük ha meghallgatod és jön a következő megismerésre váró zene... Mert szeretjük a ZENÉT!"... Ez az én hitvallásom is.
Pontosan ezért nem tudok 500 db természetes intelligencia által alkotott csúcs szuper zenéből kiválogatni "szaros" 100 db-ot immár három hete.
De menni fog, csak óriási kompromisszumokat kell kötnöm magammal is. Mindenevő vagyok, ha jó zenéről van szó, Én Vivalditól az AC-DC-ig mindent meghallgatok, csak legyen benne valami, ami megfog.
Hétvégén küldeni fogom a 100-as listámat. Addig megkötöm a szükséges kompromisszumokat saját magammal...:-)))
Amúgy jó ötlet, hogy a magyarokat hagyjuk egy másik körbe, 8-10 zenét berakni 100 külföldi közé nem sok értelme van, ennél sokkal nagyobb durranása lenne egy külön szavaztatásnak.
Én amúgy legalább már azt eldöntöttem, hogy a 100 külföldi mellé az alábbi 15 hazai zenét csempészném be, de akkor ezt most kihagyom, majd legközelebb... Amúgy érdekes, hogy szinte pontosan ugyanazokat az előadókat említetted meg, akikre én is gondoltam.
Személyes hitvallású, libabőrös zenéket gondoltam ki elsősorban a szövegük miatt, mely életem 1-1 szakaszában nagy hatással voltak rám, mindegyikhez személyes kötődésem van, íme:
Homonyik Sándor - Álmodj Királylány
Varga Miklós - Európa
Neoton - Holnap hajnalig
Omega - Gyöngyhajú lány
Szűcs Judith - Zorba Tánca
Kovács Kati - Nálad Lenni Újra Jó Lenne
P.Box - A Zöld, A Bíbor És A Fekete
Oláh Ibolya - Magyarország
Presser Gábor - Nagy Utazás
Karthago - Rekviem
LGT - Neked Írom A Dalt
Katona Klári - Legyen Ünnep
Rúzsa Magdolna & Lotfi Begi - Szerelmes Vagyok Beléd
Demjén Ferenc - Hogyan Tudnék Élni Nélküled
Csézy - Ez Az Otthonunk
Kedvcsináló:
-
Karassimeon - Fantasmagoria on bandcamp -
Beachfront - Once In A Lifetime (E.E. DJ Edit) Free DL (bandcamp)
-
#40470 Italove - Acapulco
-
#40469 Úgy van!
1 Plus 1 – My Girl dalára gondoltam.
Néha elveszek a lemezeim közt,de úgy emlékszem,CD válogatáson van ez meg nekem,jó zene.
Többségünknek itt a zenerajongó tagok közt,van egy alap,mainstream,fősodor zenei stílus melyet favorizál,favorizálunk,de úgy gondolom szinte mindenki,beleevezget más zenei stílusokba is.
Én is sokféle zenei műfaj dalait hallgatom,hallgattam az elmúlt több mint 40 évben.
Magyar zenék közt is akadnak világszínvonalú produkciók,én a munkám során sok-sok zenésszel,előadóval találkoztam.
1 példa,Kovács Kati koncert után a szállodánkban töltötte az estét,majd lejött reggelizni,jól emlékszem,egy számolócédulára kértem tőle autogramot.
Ő akkortájt az egyik legnépszerűbb énekesnő volt hazánkban,s ez esetében, közvetlen,szerény,nagyon kedves viselkedéssel is járt.
Rendkívül szimpatikus hölgy,a mai napig is.
Ha lesz még ez a fórum,tervben van a jövő évben magyar dalok megverzenyeztetése.
Omega
LGT
Piramis
Apu kedvenc zenekarai voltak,nekem is tetszettek a zenéik.
Szűcs Judith
Bikini
Katona Klári
Révész Sándor
V'Moto-Rock (+ Demjén szóló slágerei)
etc.
Bizonyos dalaikat kedvelem.
Néha elgondolkodom azon,mit keresek én még itt a zenefórumon,miért legyek aktív,aztán úgymond belefutok olyan tagokba mint Te,és választ kapok,igenis érdemes még idekattintani,kicsit beszélgetni hozzám hasonló zenerajongókkal.
Köszönöm a leírtakat,érdeklődéssel olvastam.
Más!
Az SG fejlesztésre szorul,ezt a tulajnak látni kell.
Borzasztóan fusztrál hogy eltünt e topicból a dizájn,megtudnám csinálni,de én nem akarok házigazda lenni,se itt sem más topicban,kódokat tudnék adni,melyekkel ki lehetne tapétázni ,szép dizájn lenne,ha lenne egy mindenki által elfogadott házigazdája a topicnak. -
Italo61 #40468
Final Selection-You (cover of Boytronic)
Utoljára szerkesztette: Italo61, 2024.07.15. 07:53:23 -
Italo61 #40467 -
#40466 Köszönöm az elismerést. Bár nem ez a lényeg, örömmel bogarásztam a lemezeim közt sokszor megakadva, hogy melyik kerüljön be a listába. Kimaradt így is "jó néhány"...
A 1Plus1 "My Girl" maxi is megvan, BOBCAT kiadás. Az eredeti egy 64s The Temptations My Girl. Alap zenéim javarész a korai 70s/80s évek diszkózenéi de ahogy telt/telik az idő úgy nyitottam más zenék felé. Így lettek kedvenceim a 40s SWING majd az 50s 60s évek JAZZ bebop, cool jazz és hard bop stílusok képviselői, de csak érintve ezeket mert óriási zenészek millió zenével. És így tovább, évekkel ezelőtt megismerkedtem a magyar avant-garde metal képviselőjével Kátai Tamással, (Thy Catafalque) akivel jó kapcsolatot ápolok a mai napig, Ő makói származású én szegedi vagyok. Megvan az összes lemeze vinylen és CDn is dedikálva. Szóval jött a metal és győzött! Kiváló európai, német, skót, Ír folk, skandináv metal zenekarok vannak szinte felsorolhatatlan... De elviselem a klasszikus zenét és a Pink Floyd-ot is...de nem kedvenc. A kedvenc alap a blues, bluesrock. Na ennyit! Zenék voltak vannak lesznek és nem AI féle förmedvények hanem élő ember alkotta muzsikusokkal hangszerekkel játszott ZENE! És PONT! Csak azért írtam le, hogy ezért nem tudok leragadni egy stílusnál (pl. Italo) mert annyi féle jó zene létezik, hogy egy élet is kevés megismerni azokat, csak megérinti a lelked, jól érzed magad tőlük ha meghallgatod és jön a következő megismerésre váró zene... Mert szeretjük a ZENÉT!
Utoljára szerkesztette: johnlennon2, 2024.07.14. 22:43:06 -
#40465 Én meg először trollkodásnak hittem, aztán láttam a "BOBBY" logót, így csak a szemöldököm húztam fel -
#40464 Én a bónusz 50 dallal ,úgymond bemutattam mely dalok állnak hozzám legközelebb, minden idők zenei felhozatalából.
Egy dalt hagytam még a legvégére.
151.a rangsorban,
Real Life - Catch Me I'm Falling
Bitang nagy zene! -
Biatomi #40463 Glam With Pete Burns - Sex Drive (Parralox Remix V1)
by Parralox
Parralox Remix -
#40462 Szia Marika,
Türelmetlenül várom már a listád!