NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a zenék alkalmasak arra hogy felkavarják az állóvizet ! <#eljen>#eljen> <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Én már azt is erősen díjazom hogy Hajcser bevállal lejátszásra olyan zenéket mint pld. Albert Neve - Interstellar,Peter Wilson - Don't Break My Heart Again etc. és ezeket a tényleg jól sikerült dalokat akár több remix-ben rendszeresen kéne játszani néhány héten át,egy ilyen jellegű műsorban érdekesebb mint teszem azt minden egyes adásban London Boys zenéket leadni,kedvelem én is a zenéiket de úgy gondolom 1 dal félévente éppen elég volna ,hiszen az újdonságok mellett,tudjuk a 80s évek terméséből milyen nagy a merítési lehetőség.
Modern Talking dallamok szárnyán kapaszkodó mai előadók próbálkozásai arra nem alkalmasak hogy az euro-italo disco népszerűségét növeljék,nálam ezek lezuhannak a mélybe,többségük eredeti ötlet nélküli,szánalmas produkció.
Korábban leírtam ,neked járna egy saját műsorsáv,meghallgatnék egy olyan műsort,vagy akár többet ,mely 100%-ban a te zenei szerkesztésed alapján készülne,tartok tőle nem okozna csalódást ...
P.S. : Az új Digimax remixet (Zoonicks) ajánljátok lejátszásra Attilának,továbbá én nem emlékszem hogy lement volna Ken Laszlo & Linda Jo közös dala,Retronic Voice újdonság talán ... ?,vagy éppen Ella - In My Mind .
Modern Talking dallamok szárnyán kapaszkodó mai előadók próbálkozásai arra nem alkalmasak hogy az euro-italo disco népszerűségét növeljék,nálam ezek lezuhannak a mélybe,többségük eredeti ötlet nélküli,szánalmas produkció.
Korábban leírtam ,neked járna egy saját műsorsáv,meghallgatnék egy olyan műsort,vagy akár többet ,mely 100%-ban a te zenei szerkesztésed alapján készülne,tartok tőle nem okozna csalódást ...
P.S. : Az új Digimax remixet (Zoonicks) ajánljátok lejátszásra Attilának,továbbá én nem emlékszem hogy lement volna Ken Laszlo & Linda Jo közös dala,Retronic Voice újdonság talán ... ?,vagy éppen Ella - In My Mind .
ItaloDisco4Ever !
Ááááá, hát olvastam ma a kommenteket, na nem a több mint százat, de kb leírták, hogy a csávesznek egyszerűen nincs párja.
Ha jól emlékszem kb 1 jó hónapja írtam, hogy 26K feliratkozója van, az most 28400 már. Ami egy dolog lenne, de ebben a műfajban 1-10-100 embert is nagy szó egy csatornára feliratkoztatni havonta. Tehát nagyon nehéz, elég jól látom néhány ismerőst mennyire szenvednek ezzel. Ő meg nem napi videókat dobál ki az átlagos elqurt életéről, amire manapság kíváncsi a sok elmebeteg facebook droid és ezzel szereznek sok subscriber-t, hanem havonta, vagy két havonta egy dalt. Csak épp azok olyanok, hogy az is feliratkozik rá, akinek addig esze ágában sem lett volna.
Performance a titka. Ők meg hozzák állandóan mesterműveket hajigálnak ki különböző synth stílusokban, én nagyon büszke vagyok rájuk, hogy magyarként megint megmutatták, hogy kell ezt igazán jól csinálni. És megint több, mint 9 percben tudja fenntartani az érdeklődést, olyan egyedi hangokkal, megoldásokkal, témákkal amit fokozatosan visz a csúcsra, amire csak a legnagyobbak képesek.
Ettől függetlenül haragszom rá, hogy a sokadik levelemre nem képes válaszolni és ezt meg is írtam neki, hogy most direkt bunkó vagy mi? <#hehe>#hehe>de ha nem olvassa, akkor nem sok értelme van. Vagy egyáltalán nem használja azt a mail, ahová én írogatok...<#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.13. 07:46:35
Ha jól emlékszem kb 1 jó hónapja írtam, hogy 26K feliratkozója van, az most 28400 már. Ami egy dolog lenne, de ebben a műfajban 1-10-100 embert is nagy szó egy csatornára feliratkoztatni havonta. Tehát nagyon nehéz, elég jól látom néhány ismerőst mennyire szenvednek ezzel. Ő meg nem napi videókat dobál ki az átlagos elqurt életéről, amire manapság kíváncsi a sok elmebeteg facebook droid és ezzel szereznek sok subscriber-t, hanem havonta, vagy két havonta egy dalt. Csak épp azok olyanok, hogy az is feliratkozik rá, akinek addig esze ágában sem lett volna.
Performance a titka. Ők meg hozzák állandóan mesterműveket hajigálnak ki különböző synth stílusokban, én nagyon büszke vagyok rájuk, hogy magyarként megint megmutatták, hogy kell ezt igazán jól csinálni. És megint több, mint 9 percben tudja fenntartani az érdeklődést, olyan egyedi hangokkal, megoldásokkal, témákkal amit fokozatosan visz a csúcsra, amire csak a legnagyobbak képesek.
Ettől függetlenül haragszom rá, hogy a sokadik levelemre nem képes válaszolni és ezt meg is írtam neki, hogy most direkt bunkó vagy mi? <#hehe>#hehe>de ha nem olvassa, akkor nem sok értelme van. Vagy egyáltalán nem használja azt a mail, ahová én írogatok...<#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.13. 07:46:35
Csak azért sikerült így beazonosítani, mert nem olyan régen hallgattam meg többször is deezeren, vagyis friss volt az élmény. De más esetben biztosan elsiklok felette. <#rolleyes>#rolleyes>
Na akkor jókat találtam nem?
sajnos ilyenek nem engednek a mai rádiókban játszani,pedig szerintem kifejezetten esti éjszakai adászenék,esti beszélgetős müsorokban:😊,mint régen az M.People és társai.
sajnos ilyenek nem engednek a mai rádiókban játszani,pedig szerintem kifejezetten esti éjszakai adászenék,esti beszélgetős müsorokban:😊,mint régen az M.People és társai.
na végre, szeretem az ilyen zenéket, most végre nekem is megfelelőket hoztatok <#kacsint>#kacsint><#eljen>#eljen>
Zoonicks - Fantasma (Digimax Remix)
Lookee feat. Rachel Barror - Queen for the Day
Dance and Chant (Lookee Remix)
Zoonicks - Fantasma (Digimax Remix)
Lookee feat. Rachel Barror - Queen for the Day
Dance and Chant (Lookee Remix)
az egyik legkedvencebbem 😊 az albumról, csodálkoztam, hogy ilyen sokáig nem jelent meg videoban, szerintem ez egy zseniális szám, de ahogy a címében is mondja, picit más változat, a vokálban és pár helyen vannak különbségek
zseniális észrevétel! ha nem jelzed,talán soha fel sem tűnik, pedig ismerem a számot, de valóban telitalálat, így tényleg gáz, hogy egy az egyben lenyúlták ezt a részt belőle. akkor annyit jól éreztem belőle, hogy egész jó is lehetne. 😊
Tudom off,de nem bírtam kihagyni.A hétvégén Svédországban megrendezett utcaizenész versenyen ezzel nyertek😊
Nekem így is tetszik.
Nekem így is tetszik.
Az elején az a misztikus szintetizátor orgiás felvezetés, vagy nem is tudom, hogy nevezzem, hát fel kellett mosnom magam a padlóról, egyszerűn félelmetesen szép és ezek után a fene se gondolná, hogy teljesen más irányt vesz a zenéje. Nem normálisak ezek <#nevetes1>#nevetes1> mármint jó értelemben.
Most reggel láttam. Amit az MFlex csáveszék tegnap megint kihajítottak mind hangszerelésben, azok a hangok ááá és a látványos videó az kegyetlen, látom be is került ide már. Nem semmi hardverek mögött áll a csávesz, nyilván ez csak egy kis része, mert a teljes a facebook-on is ott van. Van vagy 30-40 durva szintetizátora!
De miért erre válaszolok?
Ez itt 2019 ugye, ez meg 2016, mert utána kerestem és ahogy meghallottam tudtam, hogy hallottam már ezt az egyedileg kikevert alapot.
Simán ellopták Mflex-től és rápakoltak egy nagy rakás foslét. Érdekes, hogy az In my Eye zenéje nincs ott youtube-on, talán ezért is merték lenyúlni ez a baromi jó bassline alapot, amit ebben a zenében jó párszor enged külön szólni, mert tényleg nagyon italos és egyedi hangzású.
Tehát nem volt nehéz megvágni azt a részt és folytonossá tenni ebben a baromságban, majd ráhelyezni ilyen olyan loop-okat.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.11. 06:54:35
De miért erre válaszolok?
Ez itt 2019 ugye, ez meg 2016, mert utána kerestem és ahogy meghallottam tudtam, hogy hallottam már ezt az egyedileg kikevert alapot.
Simán ellopták Mflex-től és rápakoltak egy nagy rakás foslét. Érdekes, hogy az In my Eye zenéje nincs ott youtube-on, talán ezért is merték lenyúlni ez a baromi jó bassline alapot, amit ebben a zenében jó párszor enged külön szólni, mert tényleg nagyon italos és egyedi hangzású.
Tehát nem volt nehéz megvágni azt a részt és folytonossá tenni ebben a baromságban, majd ráhelyezni ilyen olyan loop-okat.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.08.11. 06:54:35
Naoky - Getting Started
PETER ZIMMERMANN - The Partimers - Destiny <#bdead>#bdead>
Ez nem rossz,de hogy miért ilyen rövid,lesz é hosszabb verzió ... i don't know 😊.
STEFANO ERCOLINO - DREAMLAND (FEEL THE 80s) Official Music Video
STEFANO ERCOLINO - DREAMLAND (FEEL THE 80s) Official Music Video
ItaloDisco4Ever !
Wow!!! Clay karrierjének szerintem eddigi legjobb dala, első alkalommal vinylen,ráadásul az extended verzióban (A3) "Everyday,Every Night".
Discogs
Discogs
ItaloDisco4Ever !
Az aktuális favorit nálam ez : Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
Aki teheti,ugorjon be egy jó verdába,indítsa el ezt a zenét,hangerőt rá,miközben mondjuk Balaton-part környékén vezet,nagy élmény.
Aki teheti,ugorjon be egy jó verdába,indítsa el ezt a zenét,hangerőt rá,miközben mondjuk Balaton-part környékén vezet,nagy élmény.
ItaloDisco4Ever !
Ezt kb. másfél percig lehet bírni.
Mi szükség ilyen feldolgozásokra, föl nem foghatom...<#gun>#gun>
Mi szükség ilyen feldolgozásokra, föl nem foghatom...<#gun>#gun>
Jenkki - Without You
Ez az idei év legjobb zenéi közé tartozik nálam...
Jobb , mint amit valaha elkövetett ez az úriember...
Jobb , mint amit valaha elkövetett ez az úriember...
[url=https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2047570078682422&id=1768662779906488&__xts__<0>0>=68.ARCR3Q_7qDIiMYqjGw5AjW0wuhgCGhlNjO1119PBLZplP8LOqsmuC2DBgLk76U-mh4aK9WYK_i1liUBGTFRXiio8sPatyaL4Q-NDXS0Y9d_9XY4NjRvgHZjzTSrIVMLelLSvDWBcZ8gMv9LG5ISd6sCSLsuHRPGxIykMjFJFlerxv8TldP7hhVnYK4oDDz9c1nZ90stRA1yvhq6Fqd0qxNvDd4Xz45ZvyiBA_UIwijuzE6fbkrSK51eUtowpX5hB08KV5QOqojlxL5q8br22ZIvxBgrDx6cRSK17AAEAFUGhlSTBg2NaT9b_PdZItFVrzAaUgTuxtmD9FR8zc3HnrFKw&__tn__=-R]Savage (Roberto Zanetti)[/url]
Nagyon várom ezt az új albumot .... remélem nem fog csalódást okozni,lásd a közelmúltból The Twins.
Nagyon várom ezt az új albumot .... remélem nem fog csalódást okozni,lásd a közelmúltból The Twins.
ItaloDisco4Ever !
Dima 45 & Romantic Avenue - I Need You Forever<#circling>#circling>
Meduza - Piece of your heart (cover in 80's italo disco style by Tam Harrow feat. Tom Hooker)
ItaloDisco4Ever !
New Italo Vinyl
Linda Jo Rizzo - Policeman
Maethelvin - This Moment
Blue Talking - Forever Fantasy
Bátrabban átdolgozhatta volna,de a tutira ment inkább.
Így kevesebb kockázattal járt hogy elrontja. 😊
Jó hogy felbukkansz még néhanap ! <#integet2>#integet2>
Így kevesebb kockázattal járt hogy elrontja. 😊
Jó hogy felbukkansz még néhanap ! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
hmm, ő sem fogta vissza magát, hogy egy egész szép dallamsort belerakjon a régi nagy slágerből <#nevetes1>#nevetes1>
ez viszont a SEB verzió mellett kifejezetten hallgatható, jó remix lett, zeneileg kívánatos, de a hasonló ének dallamok régen sem voltak nálam előnyben <#vigyor0>#vigyor0> használt kazettákra ráfért volna.
nagy hiányát nem érzem, de már néha az is előny, ha nem rosszabb<#vigyor>#vigyor> <#integet2>#integet2>
nem épp egy felejthetetlen sláger, de egy paródiának készült zenei alaphoz képest véletlen vagy nem, elég jól lett összerakva és van benne egy adag italo faktor is, egy jó dalszöveggel bérelt helye is lehetne <#nevetes1>#nevetes1>
EarJuice feat. Ron Soye - Sheepdog (VicKicksBack Parody Song Deposition Remix)
és hogy legyen a legdurvább mozitrükkök kavalkadját felsorakoztató videójának is nézettsége <#kacsint>#kacsint>
EarJuice feat. Ron Soye - Sheepdog (VicKicksBack Parody Song Deposition Remix)
és hogy legyen a legdurvább mozitrükkök kavalkadját felsorakoztató videójának is nézettsége <#kacsint>#kacsint>
Még egy 80s nagy sláger feldolgozás,nem rontotta el .
Reality (Dim Zach Zucca mix) bandcamp
Reality (Dim Zach Zucca mix) bandcamp
ItaloDisco4Ever !
Laura Branigan - Self Control (Sakgra PW Elle mix)
p.s. : soundcloud fiókkal ,tényleges mp3 320kbps minőségben letölthető ,jobb minőségben ne reméljétek ....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
p.s. : soundcloud fiókkal ,tényleges mp3 320kbps minőségben letölthető ,jobb minőségben ne reméljétek ....
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Madis - Carrying The Fire (Official Music Video)
Akinek hosszú a közel nyolc perces verzió, annak ezt ajánlom.<#nyes>#nyes>
A dal a holdra szállás 50.-ik évfordulójának tiszteletére készült.
Akinek hosszú a közel nyolc perces verzió, annak ezt ajánlom.<#nyes>#nyes>
A dal a holdra szállás 50.-ik évfordulójának tiszteletére készült.