NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elküldtem az egész EP-t.Sajnos a hat dalbol csak kettő a tipikus PSB,de hát végül is ezek egy musicalhez készültek.Igaz anno a Shameless c daluk is egy hasonlo musical betétdala volt ,mégis kiadták külön kislemezen és cd-re is felkerült.Kétlem sajnos,hogy maxit vagy remixet készitenének belőle.
Ez egy nagyon jól sikerült zene, nálam telitalálat!
Köszi az ajánlót!
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Köszi az ajánlót!
<#taps>#taps><#worship>#worship>
de ha legalább lenne bennük bármi újszerű???
Kicsit már ez egész a kilencvenes évekbeli spanyol válogatás cd-imre emlékeztet,tele egykaptafás coververziokkal.
Nem tudom ki hogy van vele, 80%-t már unom,ritka az ami tetszik.(de pl a Pretty face feldolgozás az jobban tetszik,jobban tudnám használni,mint ezt az Only love-ot),csak szegény énekes,mintha otthonhagyta volna a fogsorát,nem??
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:58:30
Kicsit már ez egész a kilencvenes évekbeli spanyol válogatás cd-imre emlékeztet,tele egykaptafás coververziokkal.
Nem tudom ki hogy van vele, 80%-t már unom,ritka az ami tetszik.(de pl a Pretty face feldolgozás az jobban tetszik,jobban tudnám használni,mint ezt az Only love-ot),csak szegény énekes,mintha otthonhagyta volna a fogsorát,nem??
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:58:30
Mint majom a lisztet, úgy szórja fel Martinez az "újdonságait"<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Egy fokkal jobb, mint a Dieter féle, mármint amit csak ő "nyekereg" el... de abszolút nincs meg az benne, ami anno a MT hőskorában volt. Ez olyan gépies.
imo :) science fiction is science fact
Igen ezen két napja gondolkoztam,hogy belinkeljem-e de féltem leszedik érte itt is a fejem..((
Bár most látom a te youtube linkeden mai dátum van,pedig már több napja fent van.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:36:13
Bár most látom a te youtube linkeden mai dátum van,pedig már több napja fent van.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 20:36:13
Dieter Bohlen Feat. Mark Ashley - Cheri Cheri Lady (Private Version)
Ha már benéztem a Facebookra,hoztam valamit....
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.08.20. 20:28:57
Ha már benéztem a Facebookra,hoztam valamit....
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2019.08.20. 20:28:57
Hát igen, jön is az évfordulós tripla album
Fun Girl - I'ts Only Love
igen.1991.Ez is azon cd-k egyike volt,amit átjátszás után megtartottam magamnak.
Aztán valahogy méltatlanul elfelejtették.(
Aztán valahogy méltatlanul elfelejtették.(
Akkor a "Sugar Tax " albumra biztosan emlékszel,ez mestermű úgy ahogy van.
Anno egy Siófoki lemezboltban vásároltam első neki futásra német kiadású kazettán az albumot,a mai napig megvan, rongyosra hallgattam,aztán beszereztem CD-n is.
Anno egy Siófoki lemezboltban vásároltam első neki futásra német kiadású kazettán az albumot,a mai napig megvan, rongyosra hallgattam,aztán beszereztem CD-n is.
ItaloDisco4Ever !
Remélem a későbbiekben lesz extended verzió is ,írtam neki érdeklődő levelet ez ügyben ,tán válaszol majd,vele még nem volt kontaktusom.
Nagyon jó ez a remix.
Nagyon jó ez a remix.
ItaloDisco4Ever !
Ha a 80s évekből ki kell emelnem synth-pop stílusból formációkat kiknek zenéje leginkább hatással volt rám,az egyik PSB,a másik OMD .
Egész jó ez is,és van vadiúj az OMD-től is.
Orchestral Manoeuvres In The Dark - Don't Go
info
Egész jó ez is,és van vadiúj az OMD-től is.
Orchestral Manoeuvres In The Dark - Don't Go
info
ItaloDisco4Ever !
Fred Ventura egy zseniális zenész,ahogy mondani szokták egy született tehetség.
Sokan tudjuk ,jeleskedett az italo-disco aranykorszakában,aztán a 80s évek végén,90s évek elején saját dalokkal,illetve szerzeményeivel éltette tovább a stílust,s köszönhetően annak hogy folyamatosan megtud újulni,manapság is kitűnő amit csinál,
Italoconnection remixek nagy része ahogy te szokod jelzővel ellátni,klafa!
Egy apró hiányérzetem van a dallal kapcsolatban,rövid.
Sokan tudjuk ,jeleskedett az italo-disco aranykorszakában,aztán a 80s évek végén,90s évek elején saját dalokkal,illetve szerzeményeivel éltette tovább a stílust,s köszönhetően annak hogy folyamatosan megtud újulni,manapság is kitűnő amit csinál,
Italoconnection remixek nagy része ahogy te szokod jelzővel ellátni,klafa!
Egy apró hiányérzetem van a dallal kapcsolatban,rövid.
ItaloDisco4Ever !
Régebben amikor még műsorokra készültem,mindig szétnéztem miket találok a wincsin. Elsiklottam augusztus elején ezen a Pet Shop Boys produkción.Liza Minnelli után szabadon most egy ujabb londoni musicalszinésznővel készitettek egy 6 számos EP-t,akivel már immáron harmadik együttműködésük.
Én vagyok a zene 😊.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 14:03:31
Én vagyok a zene 😊.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.20. 14:03:31
Nekem az eredeti,nagylemezükön megjelent változat is nagy kedvenc volt már.Ez is jó.Néhány nap,és gondolom megkapom a szokásos módon tőlük.Kár,hogy maxit nem gyártottak.
Végre valami a horvátoktol ami jó.Mondjuk végig azon gondolkodom minek az utánérzése ez a dallam??
Alan Walker - Different World (Loki 80s Remix)
Kár hogy még mindig csak átkonvertált mp3-akban lehet elérni a remixeit ennek a jó embernek,pedig szerintem van érzéke hozzá,nekem nagyon tetszenek a munkái főleg az Alan Walker vonal...
Hát igen...ez tényleg klafa zene lett,sokszor elmondtuk már de valamit nagyon tudnak Gozzettiék<#eljen>#eljen>
Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix) bandcamp
Ez a dal nálam jó ideje favorit "DMT Berzerk Remix"-ben,de Fred Venturáék (Italoconnection) készítettek egy annál is jobbat,
Bitang jó!
Ez a dal nálam jó ideje favorit "DMT Berzerk Remix"-ben,de Fred Venturáék (Italoconnection) készítettek egy annál is jobbat,
Bitang jó!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Fun Girl - I'ts Only Love
Fun Boy - Pretty Face
Italove - At The Disco (Electro Potato Remix)
Meghallgattam, bocs inkább belehallgattam abba a Music Story-ba amit belinkeltél... Unalmas, két önimádó csávó fényezi magát és a semmit...Közben meg azon megy a duma, hogy lejátsszák-e 1327.alkalommal is az Atlantis is Calling-ot, meg a Latin Fire-t, mert lehet hogy van még valaki , aki nem unja... Tényleg ez lenne egy rádióműsor 2019-ben ? Igényességnek nyoma sincs,ötletnek nyoma sincs, jó lesz Pista bácsinak meg Marika néninek ....Ez a Hamar János az a fickó , aki a YT-on is megjelent egy két , zenének nem nevezhető valamivel ? Mert akkor az sok mindent megmagyaráz ... Itt a fórumon is van olyan aki két óra alatt komolyabb zenei alapot dob össze , mint amivel előállt, a hangja meg aztán ...Belső Mongóliában vallatásra használják, másra nem jó....Elnézést a kifakadásért, és bocs ha valakinek a sarkára léptem , de ez jött le az adás meghallgatása után... Cucurbia, örülök hogy itt maradsz a fórumon, legalább a mi napjainkat színesíted néha zenékkel és hozzászólásokkal , ezek ketten meg majd ellesznek egymással!
UI : Esetleg egy jó Bad Boys Blue klippet belinkeljek ? :-) Hátha van aki még nem ismeri a bandát :-D
UI : Esetleg egy jó Bad Boys Blue klippet belinkeljek ? :-) Hátha van aki még nem ismeri a bandát :-D
Igazad van !
Majd mielőtt lelépnék odaírom " P.S. : " ... A döntésem megváltoztatásának jogát fenntartom! 😊
Komolyra fordítva,sajna a fórumozás esetemben gyakran a zenehallgatás rovására megy ,bár ma párhuzamosan ment mind2.
Kizárólag new-italo dalokat hallgattam,köztük Magic System D.J. zenéit,jut eszembe hova tűnt el Ismael Blanco Ramos,nem igazán van nála az új generációra kivetítve jobb énekes,elérhetősége megvan tán megkérdezem tőle.
Majd mielőtt lelépnék odaírom " P.S. : " ... A döntésem megváltoztatásának jogát fenntartom! 😊
Komolyra fordítva,sajna a fórumozás esetemben gyakran a zenehallgatás rovására megy ,bár ma párhuzamosan ment mind2.
Kizárólag new-italo dalokat hallgattam,köztük Magic System D.J. zenéit,jut eszembe hova tűnt el Ismael Blanco Ramos,nem igazán van nála az új generációra kivetítve jobb énekes,elérhetősége megvan tán megkérdezem tőle.
ItaloDisco4Ever !
a digimax mixre értettem.A zoonick-set már elküldtem akiknek érdemes
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.18. 18:37:26
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.18. 18:37:26
ok,én is csak azokról irtam ami tényszerű,bizonyitható.Ami csak érzés vagy találgatás,azt magamban hagyom.
Ez meg autózás,vezetés közben ...
Luftrum 21 - Soundbank for Sylenth1
Ideje volna befejeznem a fórumozást ....követni azok példáját akik bezárkóznak a lemezgyűjteményükkel.<#nyes>#nyes>
Luftrum 21 - Soundbank for Sylenth1
Ideje volna befejeznem a fórumozást ....követni azok példáját akik bezárkóznak a lemezgyűjteményükkel.<#nyes>#nyes>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Köszi,ezek megvannak.
Rick Valentino dallal kapcsolatban várok segítséget tőled vagy akár mástól.
Én kizártnak tartom hogy ez a dal csak erre a válogatásra került fel.
Rick Valentino dallal kapcsolatban várok segítséget tőled vagy akár mástól.
Én kizártnak tartom hogy ez a dal csak erre a válogatásra került fel.
ItaloDisco4Ever !
Zárjuk és tőlem zárszóként.
Vizsgázott DJ vagyok,értek annyit a szakmához hogy eltudom dönteni kinek van a rádiózáshoz tehetsége illetve kinek nincs,ki az ki alkalmas és ki alkalmatlan erre.
Neked mondjam aki Komjáthy jobb keze volt hosszú éveken át,hogy a rádiós szakma annál összetettebb dolog mint amit sokan gondolnak erről ... hagyjuk inkább!
Vizsgázott DJ vagyok,értek annyit a szakmához hogy eltudom dönteni kinek van a rádiózáshoz tehetsége illetve kinek nincs,ki az ki alkalmas és ki alkalmatlan erre.
Neked mondjam aki Komjáthy jobb keze volt hosszú éveken át,hogy a rádiós szakma annál összetettebb dolog mint amit sokan gondolnak erről ... hagyjuk inkább!
ItaloDisco4Ever !
Musachy kolléga,
E témában nagyon azonos hullámhosszon vagyunk,illetve gondolkodunk.
E témában nagyon azonos hullámhosszon vagyunk,illetve gondolkodunk.
ItaloDisco4Ever !
futás közben még falra is mászni,abszolút fitten tart! <#eljen>#eljen> <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Azoknak,aki nem csak a New Italoért rajonganak,hanem szeretik a kilencvenes évek stilusú rádiószenéket.
Bright light
a la Steve (Silk) Hurley
Bright light
a la Steve (Silk) Hurley
ilyen fel sem merült.Ha kell csak a mulatós Hamar Jani meg a mp3 Hargitay számit,én csak arra vagyok(voltam) jó,hogy zenéket adjak.
Még annyit részemről, hogy el tudtam volna képzelni, hogy az ismétlések helyett neked adták volna azokat a műsoridőket, amikor szabin volt H. A. ...
Én is lezártam magamban már két hete.Attila most is hivogatott,de vagy nem is voltam a lakásban vagy éppen a forgalom közepén karikáztam az országuton,amikor nem telefonálgatok.És mivel nagyjábol tudom mit akar mondani ez engem most nem igazán érdekel,ezért nem hivogatom vissza és nem is tervezem ezt már megvitatni,csak ha lesz BÁRMI változás a műsorok ügyében.De mivel ez nincs ezért részemről nem megyek bele semmilyen kérdés-felelet vitába.Volt rá egy nyaruk,nem éltek a lehetőséggel Velem kapcsolatban egyikük sem.A nyár elmult és részemről nincs jelenleg lehetőség.
és ezzel ezt a rádiós témát én is lezártam,multkor is megszolitottatok,meg most is igy röviden probáltam reagálni,de szeretném ezt most nem folytatni ha nem muszáj.
és ezzel ezt a rádiós témát én is lezártam,multkor is megszolitottatok,meg most is igy röviden probáltam reagálni,de szeretném ezt most nem folytatni ha nem muszáj.
Ezekben a műsorokban nincs szerkesztés.A zeneturmix évekig nagyon jó volt tetszett,de ami az utobbi 2-3 hónapban megy benne az kritikán aluli,ráadásul azzal,hogy megjelent benne a Spankovics,meg néhány elem miatt az egész elvesztette az önazonosságát,ha lehet így mondani,megerőszakolta a Gyuri a saját műsorát.Én ezt ahogy tudtam jeleztem neki lassan már egy éve,de az én szavam semmit nem ér számára.Megprobáltam ezeket az elveket legalább a poptariban rendszeressé tenni,ha én ott vagyok,de ez tavaly nyár óra reménytelen folyamatos falakba ütköztem.(miközben érdekes de bizonyos műsorelemeket és zenéket,amiket évek óta javasoltam,most másokkal,más időpontban de folyamatosan betesznek,szóval azért nem a levegőbe beszéltem.Mindegy végül én lettem a hülyének beállitva,Gyuri még a huszonéves ismeretségünket is felrúgta,de ha ez jó neki,ha ilyen jellem,akkor legyen így,béke klasszikus műsorának poraira.
A Music Story pedig láthatóan sosem volt megszerkesztve,zenék egymás után,csak nem gép teszi fel őket,hanem egy hus vér ember.Más külömbség nincs a kettő között,ez nem egy műsor csak egy zenegép,amit ugyanannak a néhány tucat rajongónak készítenek,akik elvárják,hogy minden műsorban London boys,BBB,meg Modern Talking szoljon,néhány Orlando vagy Fancy szerzeménnyel fűszerezve.Ez nem titok,mivel ezeket a problémákat én már számtalanszor megvitattam Attilával ezek tények,ezeket ő elfogadta,én nem,és ennek erősen hangot is probáltam mindig adni,hogy Ha én megyek,akkor viszem a szerkesztési elveimet is,és nem fogadom el, ezt a Hargitay féle elvet,hogy benyulunk a fiokba és ami éppen a kezünkbe kerül,és tetszik az leadjuk.Én nem Zahoránné Marcsinak,meg Fanpapának készítek műsort,ők igen.Hát legyen.Számomra minden műsornak,zenének van eleje vége,kezdő és végzene,átkötés,információ,ha kell,és szótlanság ha nem kell róla dumálni.Ezt láthatóan még tavalyelőttig elfogadták,de utána tavaly nyár óta folyamatosan vagdosták a szárnyaimat amit eleinte halkan morogva majd később egyre hangosabban szóvátéve viseltem el.A torta tetején a hab az a műsor volt,amit azóta is a fejemre hánynak,egy 89-es évfordulós műsor,aminek májusban lett volna létjogosultsága de februárra tették,amire felkészültem,vitten vagy 3 doboz zenét,terveket,hogy miről is szeretnék majd beszélni ezekkel kapcsolatban,majd a müsor kezdetekor mint a hidegzuhany... a tervezett zenéimet szinte mind kukázták,olyan hülységekről kellett beszélnem,amit én egyáltalán nem tartottam fontosnak 1989-el kapcsolatban, a teteje az egésznek az volt,mikor a müsort megszakitva betették Hamar Janit Falcózni,mert évfordulós volt.Végül a műsorban összesen 25 dal ment le,amiből 8 dal,kb. a harmada nem is az volt,ami odaillett,csak úgy betették.Mult héten Komj.Gyurinál jártam kicsit elbeszélgettünk ezekről a dolgokrol,hogy mi az amit manapság látunk ezekben a műsorokban és mik voltak azok az elvek,amiket mi követtünk anno.Végül is megerősített ez abban,hogy igazam van,nem ok nélkül állok fel ebből a megalázó helyzetből.Eddig sem kellett rádióznom évekig,ezután sem fog leesni a pecsétgyűrű a kezemről.
A nyár meg...csupa ismétlés,többéves műsorokat adnak le,miközben egy ilyen három orás műsort egy délután alatt össze lehet tenni felvételről,bármelyik délután,ha erre igény lett volna.Régen a rádióban soha nem fordult elő,hogy ha bármelyikünk is szabadságon volt,akkor konzervműsorokat adjunk,mindig felvettünk előre műsorokat ha jöttek a tervezett szabik.És az az egy is amit végül felvettek...hallotta ez a Hamar Janival elkészült műsort?(Music Story),kevés szinvonaltalanabb műsort hallottam mostanság,egy ilyen a régi szép időben tuti adásba nem kerülhetett volna.De ha ez kell a népnek,hát legyen.
És igen majd a Sanyi küld neki zenéket,ő megteszi,szíve joga,senkinek semmi köze hozzá mit tesz,ő tudja miért teszi.Kis Gyurinak évek óta küldtem a zenéket,de viszonzás nem nagyon volt,bármit kértem,mindig csak a "majd" volt a szöveg vagy a "jajj otthonfelejtettem",Végül tavaly sikerült végül 5-6 ritka cd-t tőle kölcsönkérnem(igaz ennek folytatása,igérete ellenére nem volt,hiába vártam)Az Attila azért adott zenéket amit én most is köszönök neki,de én ezt most felfüggesztem,mert nem látom értelmét,hogy jobbravaló zenék egy sima 'new' szignál után menjenek adásba bármiféle koncepció nélkül két borzalmas egyébként leadhatatlanra készitett Fancy mix között.Ide az SG-re is azért jöttem fel többször,mert sok segítséget kaptam tőletek,ha valami hiányzott,vagy kellett.Ebben továbbra is számítok rátok,de már csak mint magánember.Ha adásban is akartok hallani valamit küldjétek az Uraknak,ne nekem.(egyébként amit most megsoztottam veled nincs titok,egyik Úr sem mondhatja hogy ezt már nem probáltam tisztázni velük,de láthatóan falra hányt borsó)
A Music Story pedig láthatóan sosem volt megszerkesztve,zenék egymás után,csak nem gép teszi fel őket,hanem egy hus vér ember.Más külömbség nincs a kettő között,ez nem egy műsor csak egy zenegép,amit ugyanannak a néhány tucat rajongónak készítenek,akik elvárják,hogy minden műsorban London boys,BBB,meg Modern Talking szoljon,néhány Orlando vagy Fancy szerzeménnyel fűszerezve.Ez nem titok,mivel ezeket a problémákat én már számtalanszor megvitattam Attilával ezek tények,ezeket ő elfogadta,én nem,és ennek erősen hangot is probáltam mindig adni,hogy Ha én megyek,akkor viszem a szerkesztési elveimet is,és nem fogadom el, ezt a Hargitay féle elvet,hogy benyulunk a fiokba és ami éppen a kezünkbe kerül,és tetszik az leadjuk.Én nem Zahoránné Marcsinak,meg Fanpapának készítek műsort,ők igen.Hát legyen.Számomra minden műsornak,zenének van eleje vége,kezdő és végzene,átkötés,információ,ha kell,és szótlanság ha nem kell róla dumálni.Ezt láthatóan még tavalyelőttig elfogadták,de utána tavaly nyár óta folyamatosan vagdosták a szárnyaimat amit eleinte halkan morogva majd később egyre hangosabban szóvátéve viseltem el.A torta tetején a hab az a műsor volt,amit azóta is a fejemre hánynak,egy 89-es évfordulós műsor,aminek májusban lett volna létjogosultsága de februárra tették,amire felkészültem,vitten vagy 3 doboz zenét,terveket,hogy miről is szeretnék majd beszélni ezekkel kapcsolatban,majd a müsor kezdetekor mint a hidegzuhany... a tervezett zenéimet szinte mind kukázták,olyan hülységekről kellett beszélnem,amit én egyáltalán nem tartottam fontosnak 1989-el kapcsolatban, a teteje az egésznek az volt,mikor a müsort megszakitva betették Hamar Janit Falcózni,mert évfordulós volt.Végül a műsorban összesen 25 dal ment le,amiből 8 dal,kb. a harmada nem is az volt,ami odaillett,csak úgy betették.Mult héten Komj.Gyurinál jártam kicsit elbeszélgettünk ezekről a dolgokrol,hogy mi az amit manapság látunk ezekben a műsorokban és mik voltak azok az elvek,amiket mi követtünk anno.Végül is megerősített ez abban,hogy igazam van,nem ok nélkül állok fel ebből a megalázó helyzetből.Eddig sem kellett rádióznom évekig,ezután sem fog leesni a pecsétgyűrű a kezemről.
A nyár meg...csupa ismétlés,többéves műsorokat adnak le,miközben egy ilyen három orás műsort egy délután alatt össze lehet tenni felvételről,bármelyik délután,ha erre igény lett volna.Régen a rádióban soha nem fordult elő,hogy ha bármelyikünk is szabadságon volt,akkor konzervműsorokat adjunk,mindig felvettünk előre műsorokat ha jöttek a tervezett szabik.És az az egy is amit végül felvettek...hallotta ez a Hamar Janival elkészült műsort?(Music Story),kevés szinvonaltalanabb műsort hallottam mostanság,egy ilyen a régi szép időben tuti adásba nem kerülhetett volna.De ha ez kell a népnek,hát legyen.
És igen majd a Sanyi küld neki zenéket,ő megteszi,szíve joga,senkinek semmi köze hozzá mit tesz,ő tudja miért teszi.Kis Gyurinak évek óta küldtem a zenéket,de viszonzás nem nagyon volt,bármit kértem,mindig csak a "majd" volt a szöveg vagy a "jajj otthonfelejtettem",Végül tavaly sikerült végül 5-6 ritka cd-t tőle kölcsönkérnem(igaz ennek folytatása,igérete ellenére nem volt,hiába vártam)Az Attila azért adott zenéket amit én most is köszönök neki,de én ezt most felfüggesztem,mert nem látom értelmét,hogy jobbravaló zenék egy sima 'new' szignál után menjenek adásba bármiféle koncepció nélkül két borzalmas egyébként leadhatatlanra készitett Fancy mix között.Ide az SG-re is azért jöttem fel többször,mert sok segítséget kaptam tőletek,ha valami hiányzott,vagy kellett.Ebben továbbra is számítok rátok,de már csak mint magánember.Ha adásban is akartok hallani valamit küldjétek az Uraknak,ne nekem.(egyébként amit most megsoztottam veled nincs titok,egyik Úr sem mondhatja hogy ezt már nem probáltam tisztázni velük,de láthatóan falra hányt borsó)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én sztorim ezzel kapcsolatban,hogy anno Walla Sanyi fórumtársunk miatt belebotlottam illetve rávettem magam az egyik "bakelit party" élő adásának meghallgatására,az tetszett is,de aztán hanyagoltam,mindaddig míg Cucurbia privát átküldött nekem olyan műsorokat melyekben vendégszerepelt.
Egyetértek veled,na azok aztán igazán érdekesek voltak, még nekem aki azért eléggé naprakész az újdonságokból is tudott Béla olyanokat lejátszatni ,mutatni amiket sosem hallottam korábban,nagyon jó ízléssel válogatva,( s ez most nem fényezés,erős tény,tehetsége,tapasztalata van,ami sokaknak a mai rádiózásban sajna nincs) .
Én így váltam szinte állandó hallgatóvá,nagyon sajnálom ha ezt a szerkesztő úr nem értékeli.
Aztán hagyjuk szerintem ezt a rádiós témát,legalább is én kiszállok belőle,nem az én asztalom.
Egyetértek veled,na azok aztán igazán érdekesek voltak, még nekem aki azért eléggé naprakész az újdonságokból is tudott Béla olyanokat lejátszatni ,mutatni amiket sosem hallottam korábban,nagyon jó ízléssel válogatva,( s ez most nem fényezés,erős tény,tehetsége,tapasztalata van,ami sokaknak a mai rádiózásban sajna nincs) .
Én így váltam szinte állandó hallgatóvá,nagyon sajnálom ha ezt a szerkesztő úr nem értékeli.
Aztán hagyjuk szerintem ezt a rádiós témát,legalább is én kiszállok belőle,nem az én asztalom.
ItaloDisco4Ever !
Szoktam hallgatni, futás közben. De a szövegtől mindig falra tudok mászni... azok a műsorok sokkal érdekesebbek voltak, amikor te is ott voltál, csak akkor is hagyhattak volna jobban érvényesülni.