NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi,
Nekem megvan az email címe,de már rég nem leveleztünk,lehet inaktív az is.
Ezzel a hanggal ,tehetséggel az italo-disco aranykorszakában is megállta volna a helyét,sőt ....
A new-generation vonalnak egyértelműen legjobb énekese,remélem hallunk még felőle ,újdonságok kíséretében.
Nekem megvan az email címe,de már rég nem leveleztünk,lehet inaktív az is.
Ezzel a hanggal ,tehetséggel az italo-disco aranykorszakában is megállta volna a helyét,sőt ....
A new-generation vonalnak egyértelműen legjobb énekese,remélem hallunk még felőle ,újdonságok kíséretében.
ItaloDisco4Ever !
A sokat beszél, meg a hülyeséget beszél, meg a "senkit nem érdekel mit csináltál tavaly nyáron történeteket" beszél az három különböző dolog,ne keverjük kérem!!
nahh ... az a helyzet hogy egyetértünk !
A dal bemutatását követően még mindig ott van lehetőségként a lekonf. ha plusz infót akarnak hozzárakni.
Aztán már indulhat is a következő dal,én ezt így szeretem.
A dal bemutatását követően még mindig ott van lehetőségként a lekonf. ha plusz infót akarnak hozzárakni.
Aztán már indulhat is a következő dal,én ezt így szeretem.
ItaloDisco4Ever !
Ismael sajnos lényegében teljesen elérhetetlen.
Én is egy nagyon jó barátja révén kapok néha információt róla.
A Face oldala teljesen halott. Ott már privátban is hiába írok neki.
Adott egy elérhetőséget majd ott próbálok valami infót szerezni róla.
Az utolsó hír az volt hogy elküldi az új dalának a sampe-jét a barátja által de ez már jó régen volt.
Ha valaki megérdemelne minden támogatást a kiadóktól akkor Ő az.
A legbosszantóbb hogy tudom hogy nagyon jó dalok vannak a fiókjában, egyelőre demo formában.
Én is egy nagyon jó barátja révén kapok néha információt róla.
A Face oldala teljesen halott. Ott már privátban is hiába írok neki.
Adott egy elérhetőséget majd ott próbálok valami infót szerezni róla.
Az utolsó hír az volt hogy elküldi az új dalának a sampe-jét a barátja által de ez már jó régen volt.
Ha valaki megérdemelne minden támogatást a kiadóktól akkor Ő az.
A legbosszantóbb hogy tudom hogy nagyon jó dalok vannak a fiókjában, egyelőre demo formában.
Pontosan tegnap történt az egyik számomra nagyra becsült magyar netes rádióban
hogy egy "vendég" több mint három percig beszélt három valóban ritka remix-ről.
Nagyon kedvelem a "vendéget" aki tudom hogy él hal az Italoért de már a hajam téptem hogy mikor jön már a zene.
Az egyik az Tom Hooker volt álnéven a Sweet Dreams-el és tényleg egy össze vissza remixelt remek felvétel volt vagy 7 percben.<#finom>#finom>
Soha nem hallottam még azt a verziót.
De akik ott rádióznak azok tele vannak ilyen ritka vinyl-kel! <#nevetes2>#nevetes2>
De a lényeg hogy nem szabad ilyen hosszan ecsetelni egy egy nóta előéletét mert a mai világ zenei kínálatában
nem várnak ennyit a hallgatók egy egy zenéért.
Max a megszállottak! <#nyes>#nyes>
hogy egy "vendég" több mint három percig beszélt három valóban ritka remix-ről.
Nagyon kedvelem a "vendéget" aki tudom hogy él hal az Italoért de már a hajam téptem hogy mikor jön már a zene.
Az egyik az Tom Hooker volt álnéven a Sweet Dreams-el és tényleg egy össze vissza remixelt remek felvétel volt vagy 7 percben.<#finom>#finom>
Soha nem hallottam még azt a verziót.
De akik ott rádióznak azok tele vannak ilyen ritka vinyl-kel! <#nevetes2>#nevetes2>
De a lényeg hogy nem szabad ilyen hosszan ecsetelni egy egy nóta előéletét mert a mai világ zenei kínálatában
nem várnak ennyit a hallgatók egy egy zenéért.
Max a megszállottak! <#nyes>#nyes>
Én még a saját lemezeimen vagy vincsijeimen is csak a zenék 20%-át találom meg azonnal,mivel ugy 2001 után befejeztem a katalogizálást azota csak sejtéseim vannak,mi van meg mi nincs és ha igen hol.
De ez legyen az én problémám,ha bármit keresnem kell.
Elnézést,nem figyeltem.
De ez legyen az én problémám,ha bármit keresnem kell.
Elnézést,nem figyeltem.
Ezért kérem gyakran hogy tessék becímkézni a linkelt videókat,ez esetben a kereső dobja a találatok közt.
ItaloDisco4Ever !
Na látod ezért van az hogy nem lehet visszakeresni azokat a nótákat aminek nincs külön beírva az előadó és a szám címe .
Csak a videó után nem fogod megtalálni soha többet, max véletlenül.
Csak a videó után nem fogod megtalálni soha többet, max véletlenül.
Én egy zenei műsorban a feszes tempójú műsorvezetést díjazom.
Néhány infóval megtámogatva, felkonferálva a lejátszandó zenét,és két dal közben nem kitérve az "életem aktuális történéseire",szóval az igazi az amikor a főszerepben valóban a zene van.
Néhány infóval megtámogatva, felkonferálva a lejátszandó zenét,és két dal közben nem kitérve az "életem aktuális történéseire",szóval az igazi az amikor a főszerepben valóban a zene van.
ItaloDisco4Ever !
Ezért mondom hogy a mostani Sg kereső motorja egy kalap sz...t ér sajnos.
A régi kereső pirossal jelölte minden egyes posztban a keresett szót.
Sokkal jobb volt.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 15:50:23
A régi kereső pirossal jelölte minden egyes posztban a keresett szót.
Sokkal jobb volt.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 15:50:23
ne ironizálj Roland,mert Laci meghúzogatja a bajuszod.(ha van)
megnéztem,Miguel augusztus 13 án publikálta.Fő a precizitás!
megnéztem,Miguel augusztus 13 án publikálta.Fő a precizitás!
Igen,a vincsimen julius 30 dátummal van a nagylemez amin ez is rajta van,de hogy kaptam vagy találtam vagy honnan van fogalmam sincs.
De ez is volt már SG-n felrakva ajánlóként.
Ettől még nekem is tetszik.
De ez is volt már SG-n felrakva ajánlóként.
Ettől még nekem is tetszik.
Aki résen volt az Reynaud által linkelt adás,audió sávján ezt már meghallgathatta ,egészen pontosan két héttel ezelőtt,
Viszont én nem vagyok ügyes,mert nem találtam wav letöltés linket,igaz nem is kerestem.
Azért köszönjük hogy felhívtad a figyelmet a dalra,biztosan akad olyan tag kinek ez új volt ! <#kacsint>#kacsint>
Viszont én nem vagyok ügyes,mert nem találtam wav letöltés linket,igaz nem is kerestem.
Azért köszönjük hogy felhívtad a figyelmet a dalra,biztosan akad olyan tag kinek ez új volt ! <#kacsint>#kacsint>
ItaloDisco4Ever !
Igaz a Zoonickset nem is tőle kaptam jut eszembe hanem az együttestől,mivel rajta vagyok a sajtólistájukon.Már keverem ezeket,sajnos öregszem.
Egyébként nem lenne baj,ha kicsit aktivizálná magát Miguel,mert ha jól emlékszem ebben az évben nem igazán képviseltette magát semmivel az év első hónapjaiban.
Egyébként nem lenne baj,ha kicsit aktivizálná magát Miguel,mert ha jól emlékszem ebben az évben nem igazán képviseltette magát semmivel az év első hónapjaiban.
Ez viszont valószínűleg elkerülte volna a figyelmemet ha nem szól Walla úr! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kár lett volna érte.
Spray - Chump For My Love (80s Disco Version)
Kár lett volna érte.
Spray - Chump For My Love (80s Disco Version)
Tudom! <#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink>
Szerintem Jó!
azt tudom,hogy kapod,ez nem ujdonság.
Hát én régebben sem nagyon jártam partykra amiota pedig nehezen utazok,azota még kevésbé gondolkodok bármin ami nem Pesten van.
(PS. Zoonicks-sot vagy Doll Sister-t nem osztotta meg Miguel a nagyérdeművel,azért külön kérés kellett)
Hát én régebben sem nagyon jártam partykra amiota pedig nehezen utazok,azota még kevésbé gondolkodok bármin ami nem Pesten van.
(PS. Zoonicks-sot vagy Doll Sister-t nem osztotta meg Miguel a nagyérdeművel,azért külön kérés kellett)
Szerencsére már akkor is kapom az újdonságokat amikor nem is kérem.<#nevetes2>#nevetes2>
Mostanában annyira beindultak az előadók hogy szinte lehetetlen mindenre odafigyelni.
Bizonyítja ezt a Május 01-02 -án Bergamo-ban tartandó Italo Disco Party is.
Soha nem volt még ilyen erős felhozatal mint akik jelezték hogy jövőre ott lesznek ezen a páratlan eseményen. <#wow1>#wow1>
Mint rajongók a világ minden tájáról. DJ-k, Rádiósok, Óriási Vinyl gyűjtők és természetesen ezen stílus kedvelői.
Nagyon sok magyar is készül részt venni rajta.<#taps>#taps>
Még előadó is lesz magyar ha jók az információim. . <#wink>#wink>
Hatalmas, talán hagyományteremtő buli lesz. <#szeret>#szeret>
Talán túl is vállalták magukat a Mexico-i szervezők.
Szerintem maguk sem gondolták hogy ennyi előadó jelzi a részvételi szándékát. <#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 15:18:02
Mostanában annyira beindultak az előadók hogy szinte lehetetlen mindenre odafigyelni.
Bizonyítja ezt a Május 01-02 -án Bergamo-ban tartandó Italo Disco Party is.
Soha nem volt még ilyen erős felhozatal mint akik jelezték hogy jövőre ott lesznek ezen a páratlan eseményen. <#wow1>#wow1>
Mint rajongók a világ minden tájáról. DJ-k, Rádiósok, Óriási Vinyl gyűjtők és természetesen ezen stílus kedvelői.
Nagyon sok magyar is készül részt venni rajta.<#taps>#taps>
Még előadó is lesz magyar ha jók az információim. . <#wink>#wink>
Hatalmas, talán hagyományteremtő buli lesz. <#szeret>#szeret>
Talán túl is vállalták magukat a Mexico-i szervezők.
Szerintem maguk sem gondolták hogy ennyi előadó jelzi a részvételi szándékát. <#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 15:18:02
és a 98-es cd mikor ez a lemez megjelent eredetileg?(igaz azon egyel több track van),az milyen minőség volt?
Szívesen,de azért ne vigyük tulzásba,nem kell állandóan huzogatni az oroszlán(akár van foga akár nincs)bajszát.
Én is szeretem,igazad van Miguel mostanában valamiért elkezdte losslessben is kínálni ezeket.De ezt például úgy dobta fel,hogy valami néhány évvel ezelőtti keverése,amit nem fejezett be akkor,utána meg már nem akart javítani rajta igy ugy gondolja közprédává teszi.
Most tett igy augusztusban vagy 2-3 dalával.
A régiekből sikerült néhányat elkunyerálni tőle,mikor az adásokra készültem,de sajnos volt olyan is,amikor azt irta,hogy már nincs meg neki az egykor youtube-re feltöltött dal(nála is volt egy vincsiprobléma 1-2 éve,sokan ismerjük ezt,mit jelent ez egy gyüjtőnek)
De olyan is volt,amikor sirtam rittam,hogy vette a fáradságot és ujrakeverte a dalt,ami már nem volt meg, a régi sávokbol.
Sajnos Matt Pop fiú is ilyen,néha-néha feltesz valamit 1 hétre de utána többet sem kérésre,sem pénzért nem hajlandó veszteségmentesen megosztani semmit.Résen kell mindig lenni,nem nyaralhatunk😊)
Most tett igy augusztusban vagy 2-3 dalával.
A régiekből sikerült néhányat elkunyerálni tőle,mikor az adásokra készültem,de sajnos volt olyan is,amikor azt irta,hogy már nincs meg neki az egykor youtube-re feltöltött dal(nála is volt egy vincsiprobléma 1-2 éve,sokan ismerjük ezt,mit jelent ez egy gyüjtőnek)
De olyan is volt,amikor sirtam rittam,hogy vette a fáradságot és ujrakeverte a dalt,ami már nem volt meg, a régi sávokbol.
Sajnos Matt Pop fiú is ilyen,néha-néha feltesz valamit 1 hétre de utána többet sem kérésre,sem pénzért nem hajlandó veszteségmentesen megosztani semmit.Résen kell mindig lenni,nem nyaralhatunk😊)
Egy mendemondát szeretnék megcáfolni.
H.G. ( mindenki tudja kiről van szó) kiadója gondozásában megjelent Silent Circle LP-ben nincsenek mp3 track-ek.
Sőt a spektrumkép alapján etalon minőségben szól a vinyl.
Sokat hibázott már amiért neheztelhetünk rá , de most minden rendben a lemezzel. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 14:59:47
H.G. ( mindenki tudja kiről van szó) kiadója gondozásában megjelent Silent Circle LP-ben nincsenek mp3 track-ek.
Sőt a spektrumkép alapján etalon minőségben szól a vinyl.
Sokat hibázott már amiért neheztelhetünk rá , de most minden rendben a lemezzel. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 14:59:47
Ja nem az SG-re gondoltam,hogy megvan.Én sajnos nem gyűjtök zenéket csak streamelek,így hallgatom,és néhány hete megkaptam egy leveleslistán a linkjét,erre értettem,hogy megvan és tényleg tetszik.
Köszi az elemzést, én kértelek meg rá(csak hogy a többiek értsék mi az sok OFF).
Nagyjábol vannak egyezések a véleményünkben,bár én ahogy írtam neked nem tudtam végig hallgatni,de amit hallottam,hasonló a vélemény.
Én a zenékbe nem annyira szeretnék beleszólni,sok problémám nem volt vele,tényleg nem voltak az eddig halálra unt panelek.
Sajnos amit a műsor összképéről írtam,mint egykori műsorokért felelős,nekem továbbra is fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban,hogy ez a műsor mire van vagy volt kitalálva.Ha zenékről,akkor arról kéne beszélni,ha meg nem.....bár gondoljunk csak bele. a cime Music Story,végül is találó,de csak így:Music and Story.
Felépítési képlete: szignál-zene-valami blődli beköszönés-zene-szignál-két mondat mit hallottunk-zene-zene-ismét egy oda nem illő blődliség-zene-zene-szignál-zene......stb.csak kár hogy ha a zene megy is jól, story csak akkor kéne ha Kiss Gyuri vagy Béla van ott,esetleg a Hargitay Gabi.
Ja köszi az elemzést mégegyszer kollega.
Nagyjábol vannak egyezések a véleményünkben,bár én ahogy írtam neked nem tudtam végig hallgatni,de amit hallottam,hasonló a vélemény.
Én a zenékbe nem annyira szeretnék beleszólni,sok problémám nem volt vele,tényleg nem voltak az eddig halálra unt panelek.
Sajnos amit a műsor összképéről írtam,mint egykori műsorokért felelős,nekem továbbra is fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban,hogy ez a műsor mire van vagy volt kitalálva.Ha zenékről,akkor arról kéne beszélni,ha meg nem.....bár gondoljunk csak bele. a cime Music Story,végül is találó,de csak így:Music and Story.
Felépítési képlete: szignál-zene-valami blődli beköszönés-zene-szignál-két mondat mit hallottunk-zene-zene-ismét egy oda nem illő blődliség-zene-zene-szignál-zene......stb.csak kár hogy ha a zene megy is jól, story csak akkor kéne ha Kiss Gyuri vagy Béla van ott,esetleg a Hargitay Gabi.
Ja köszi az elemzést mégegyszer kollega.
Szia!
Nem értem rá.<#nyes>#nyes>
Természetesen meglehet.<#eljen>#eljen>
Én azt írtam hogy itt az Sg keresője nem dobta ki.
Szerencsére Digimax is rájött már hogy az mp3 hosszú távon nem vezet sehová.
Sajnos így is rengeteg nótája van ami még anno tömörítve készült és nagy kár érte. <#sir>#sir>
Nem értem rá.<#nyes>#nyes>
Természetesen meglehet.<#eljen>#eljen>
Én azt írtam hogy itt az Sg keresője nem dobta ki.
Szerencsére Digimax is rájött már hogy az mp3 hosszú távon nem vezet sehová.
Sajnos így is rengeteg nótája van ami még anno tömörítve készült és nagy kár érte. <#sir>#sir>
😊Hehe.
Hetek óta megvan,csak figyelni kell a hirleveleket.Nekem kedvenc.
Hetek óta megvan,csak figyelni kell a hirleveleket.Nekem kedvenc.
Az sg keresűje már régóta nem sokat ér. De elméletileg ez még nem volt itt.
Tamia - Stranger In My House (Digimax Classic Energy Remix) 2019
Tamia - Stranger In My House (Digimax Classic Energy Remix) 2019
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ügyesebbek megtalálják szabaletöltésre wav-ban is. <#nevetes1>#nevetes1>
Ment ez Petőfis meg Danubiusos műsorban is tuti,még a kistekercset én gyártottam belőle anno a Danubiusban kezdő koromban.B.Tóthnál nem hiszem hogy ez valaha előfordult volna.
Egyébként,hogy a történetet árnyalja,,anno nem mentettem ki ezt a zenét magammal,de mivel nagyok kerestem,amikor az SG-re meghivtak,akkor az első olyan zenék között volt,amit kerestettem,és két nap alatt eljutatták hozzám.Thank you SG.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.01. 13:30:01
Egyébként,hogy a történetet árnyalja,,anno nem mentettem ki ezt a zenét magammal,de mivel nagyok kerestem,amikor az SG-re meghivtak,akkor az első olyan zenék között volt,amit kerestettem,és két nap alatt eljutatták hozzám.Thank you SG.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.01. 13:30:01
Na akkor dobj be valamit a közösbe ,hátha tudsz valami olyanról amiről mi nem.
ItaloDisco4Ever !
Igen,augusztus 23-án publikálták,csak a youtube-re kicsit lassabban került fel,sajna még lossless lehetőséget nem találtam hozzá,de rajta vagyok.M.Pop mindig kemény dió.
Kajárik Andreának igaza volt.
Béla te mindent tudsz,lehet éppen ezért .... nem fejezem be,szerintem tudod mire gondolok.
Egyébként az egy Komjáthy műsor volt vagy... ?
Béla te mindent tudsz,lehet éppen ezért .... nem fejezem be,szerintem tudod mire gondolok.
Egyébként az egy Komjáthy műsor volt vagy... ?
ItaloDisco4Ever !
Ebben a topicban működik a kereső,mely nekem nem dobja fel hogy előttem lett volna szó már az énekesnőről,ha igen az a címkézés elmulasztása,melynek fontosságát sok esetben említettem már.
Walla Sanyi jó zenei ízlését (- Modern Talking és a klónok) valamint naprakész ismereteit a new-generation korszakból is igazolja, ezek szerint biztos tett róla említést,egyébként is ide tényleg minden valamire való újdonság bekerül aktuálisan,frissen.
Végül is annyira nem lényeges,nem csinálok ebből hiúsági kérdést,azt meghagyom másoknak 😊))
Walla Sanyi jó zenei ízlését (- Modern Talking és a klónok) valamint naprakész ismereteit a new-generation korszakból is igazolja, ezek szerint biztos tett róla említést,egyébként is ide tényleg minden valamire való újdonság bekerül aktuálisan,frissen.
Végül is annyira nem lényeges,nem csinálok ebből hiúsági kérdést,azt meghagyom másoknak 😊))
ItaloDisco4Ever !
Igen kinyaraltam magam.
Persze a zenéket se hanyagoltam el addig sem.<#wink>#wink>
Persze a zenéket se hanyagoltam el addig sem.<#wink>#wink>
Tök mindegy,ki,a lényeg,hogy ismerjük,és ezek szerint mindannyian szeretjük😊)Ritka,amiben egyetértünk.Visszajöttél a nyaralásról?
Szerintem meg Walla Sanyi barátom mutatta be itt először még 2017-ben! <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 13:01:27
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.01. 13:01:27
Mad Work - A Night Alone (Flemming Dalum Remix)<#awink>#awink>
Na,külön kérésre végighallgattam a péntek esti adást.(KIS OFF)
Zoli,azt írod nem rólam szólt az első bevezető konf.Igen,úgy hallottam hogy előtte a régi Fehérvár-rádiós közönségéről beszélt volna,hogy azok közül volt aki maradt volt aki nem.Utána meg Attila már az uj rádióról beszélt.Szóval nem tudom.Ha a rádióról szólt,akkor lehet igaz,ezt ők ismerik,én nem járok Fehérvárra.Ha rám céloztak azzal,hogy volt aki ugy döntött megy mellőlük,akkor meg bődületes hazugság,mert ahogy leirtam nem én mentem el,hanem ők dobtak ki,ha problémákról beszélek.Ennyit Zoli észrevételéről.
Roland vagy Amaximus észrevételére sajna továbbra is egyetértek,amit arról irtatok,hogy belefolytódik a szó a vendégbe, és értelmes beszélgetés helyett a bugyutaságba,poénkodásba fullad a dolog.Szegény Barna barátomat nagyon sajnáltam,nem egy szószátyár sajna de itt labdába sem tudott volna rugni,én ilyenkor mindig belevágok Attilába,nem vagyok szívbajos etéren, de Barna barátom nem ilyen habitus.
Számomra ismét érződött kétszer a kettős mérce,hogy az amit az elmult másfél éve kértem Attilától,vagy Gyuritól,azt nekem sosem engedték,most meg egy műsorban három olyan mozzanat, vagy konf is előfordult amit ezek szerint másnak minden további nélkül,nekem meg nem.
Fura,hogy a Gyuri kétszer is tetszését fejezi ki olyan dolgokra amit eddig évtizedeken át rühellt.Komolyan olyan mintha totál nem azt az embert hallanám,akit évtizedek óta ismerek.(de mivel ezt a mezei hallgató nem tudja,ez igy most csak magámegjegyzést,tessék a esküdtek előtt törölni)
Megvolt a szokásos Hargitay promo is,futószalagszerűen,ezzel semmi baj,a Hamar féle megszólalások,és zene pedig kommentált már nem ér,ne alacsonyodjunk már le addig,hogy ezen a nemes és magas szinvonalú forumon ilyenekkel foglalkozunk,mindent leirtatok már előttem,én nem irok semmit csak bologatok,és nagyokat csodálkozom.<#nemtudom>#nemtudom>
Na ami a zenét illeti,azzal semmi de semmi bajom nem volt.Hallom Gyuri beszerzett néhány DWS válogatást,szerintem az arányok,és az elosztás is megfelelő volt,ha ott lettem volna sem csináltam volna mást.Volt egy két olyan dal is benne,amit még legutolsó ottlétemkor én is mindig vittem mert szerettem volna betenni és most a Gyuri is betette,pl. az Exile vagy Caron,hogy csak kettőt emeljek ki a sokbol.Tehát amikor nem volt szöveg,csak zene az szerintem kitünő volt és jól összerakott,nem hiányzott belőle semmi ,és nem is volt tulsúlyban egyik műfaj sem.(ÉS nem tudom valakinek feltűnt-e nem volt benne egyetlen MT,BBB vagy London boys sem)
Egy két nappal ezelőtt irtam itt ki,hogy van egy két zene amire fogadást kötnék,hogy mivel Attila ide (is) fülel tuti benne lesz valahogy a műsorbnan.Nos nyernék a lotton legalább egy négyesem lenne,mert a 3 tippemből kettő benne volt.(szóval pakoljuk csak nyugodtak ide ki a zenéket,ha azt akarjuk,hogy adásba is halljuk,és megismerje a szélesebb rádios hallgatóság is,ne csak mi)
Szóval ha tanárként osztályoznom kell a pénteket: Zenék :5, vendégek:3/4, informáciok:3 Beszélgetés minősége:3, összeállitás változatossága:4..(pedig rolam az a hir a suliban,hogy szigoru értékelő vagyok)
És a végén egy magánmegjegyzés:A műsor végén elhangzik,hogy a 1000 ohm dalával kezdett Haluska a Pillantás műsorokban.Hát ez a lehetetlenség ,ugyanis a dal 1988-as és még egy régebbi Fenyves ,vagy Szever Pali által készitett műsorban ment le.Haluska meg csak 1989-től kezdett a Pillantásban műsort vezetni.De ez csak az én csörömet bánthatja szakmailag,mert nem szeretem,ha nem néznek utána mielőtt valamit bemondanak adásban, a nagyérdemő le sem <#action>#action>
Tisztelt biróság,köszönöm,hogy meghallgattak,most jöjjenek ujra a zenék.
Zoli,azt írod nem rólam szólt az első bevezető konf.Igen,úgy hallottam hogy előtte a régi Fehérvár-rádiós közönségéről beszélt volna,hogy azok közül volt aki maradt volt aki nem.Utána meg Attila már az uj rádióról beszélt.Szóval nem tudom.Ha a rádióról szólt,akkor lehet igaz,ezt ők ismerik,én nem járok Fehérvárra.Ha rám céloztak azzal,hogy volt aki ugy döntött megy mellőlük,akkor meg bődületes hazugság,mert ahogy leirtam nem én mentem el,hanem ők dobtak ki,ha problémákról beszélek.Ennyit Zoli észrevételéről.
Roland vagy Amaximus észrevételére sajna továbbra is egyetértek,amit arról irtatok,hogy belefolytódik a szó a vendégbe, és értelmes beszélgetés helyett a bugyutaságba,poénkodásba fullad a dolog.Szegény Barna barátomat nagyon sajnáltam,nem egy szószátyár sajna de itt labdába sem tudott volna rugni,én ilyenkor mindig belevágok Attilába,nem vagyok szívbajos etéren, de Barna barátom nem ilyen habitus.
Számomra ismét érződött kétszer a kettős mérce,hogy az amit az elmult másfél éve kértem Attilától,vagy Gyuritól,azt nekem sosem engedték,most meg egy műsorban három olyan mozzanat, vagy konf is előfordult amit ezek szerint másnak minden további nélkül,nekem meg nem.
Fura,hogy a Gyuri kétszer is tetszését fejezi ki olyan dolgokra amit eddig évtizedeken át rühellt.Komolyan olyan mintha totál nem azt az embert hallanám,akit évtizedek óta ismerek.(de mivel ezt a mezei hallgató nem tudja,ez igy most csak magámegjegyzést,tessék a esküdtek előtt törölni)
Megvolt a szokásos Hargitay promo is,futószalagszerűen,ezzel semmi baj,a Hamar féle megszólalások,és zene pedig kommentált már nem ér,ne alacsonyodjunk már le addig,hogy ezen a nemes és magas szinvonalú forumon ilyenekkel foglalkozunk,mindent leirtatok már előttem,én nem irok semmit csak bologatok,és nagyokat csodálkozom.<#nemtudom>#nemtudom>
Na ami a zenét illeti,azzal semmi de semmi bajom nem volt.Hallom Gyuri beszerzett néhány DWS válogatást,szerintem az arányok,és az elosztás is megfelelő volt,ha ott lettem volna sem csináltam volna mást.Volt egy két olyan dal is benne,amit még legutolsó ottlétemkor én is mindig vittem mert szerettem volna betenni és most a Gyuri is betette,pl. az Exile vagy Caron,hogy csak kettőt emeljek ki a sokbol.Tehát amikor nem volt szöveg,csak zene az szerintem kitünő volt és jól összerakott,nem hiányzott belőle semmi ,és nem is volt tulsúlyban egyik műfaj sem.(ÉS nem tudom valakinek feltűnt-e nem volt benne egyetlen MT,BBB vagy London boys sem)
Egy két nappal ezelőtt irtam itt ki,hogy van egy két zene amire fogadást kötnék,hogy mivel Attila ide (is) fülel tuti benne lesz valahogy a műsorbnan.Nos nyernék a lotton legalább egy négyesem lenne,mert a 3 tippemből kettő benne volt.(szóval pakoljuk csak nyugodtak ide ki a zenéket,ha azt akarjuk,hogy adásba is halljuk,és megismerje a szélesebb rádios hallgatóság is,ne csak mi)
Szóval ha tanárként osztályoznom kell a pénteket: Zenék :5, vendégek:3/4, informáciok:3 Beszélgetés minősége:3, összeállitás változatossága:4..(pedig rolam az a hir a suliban,hogy szigoru értékelő vagyok)
És a végén egy magánmegjegyzés:A műsor végén elhangzik,hogy a 1000 ohm dalával kezdett Haluska a Pillantás műsorokban.Hát ez a lehetetlenség ,ugyanis a dal 1988-as és még egy régebbi Fenyves ,vagy Szever Pali által készitett műsorban ment le.Haluska meg csak 1989-től kezdett a Pillantásban műsort vezetni.De ez csak az én csörömet bánthatja szakmailag,mert nem szeretem,ha nem néznek utána mielőtt valamit bemondanak adásban, a nagyérdemő le sem <#action>#action>
Tisztelt biróság,köszönöm,hogy meghallgattak,most jöjjenek ujra a zenék.