NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sanyika is egyre ritkábban szólal meg,de tegnap jött és bemutatott nekünk 2 jó zenét! <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Remélem nem azok példáját követi,kik bezárkóznak a lemezeikkel,és még a discogs fiókjukat is elrejtik. 😊
Remélem nem azok példáját követi,kik bezárkóznak a lemezeikkel,és még a discogs fiókjukat is elrejtik. 😊
ItaloDisco4Ever !
hát lehet😊)
csak azért irtam mert szerintem nem az számit egy dalt mikor készitettek,hanem hogy milyen a soundja,nem?
csak azért irtam mert szerintem nem az számit egy dalt mikor készitettek,hanem hogy milyen a soundja,nem?
Hát erre mit írjak!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet nekem is ott kellene ülnöm azoknak a bizonyos székeknek az egyikében. <#fogmosas>#fogmosas><#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.13. 17:18:20
Lehet nekem is ott kellene ülnöm azoknak a bizonyos székeknek az egyikében. <#fogmosas>#fogmosas><#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.10.13. 17:18:20
Külön emiatt az egy szám miatt vettem meg anno egy duplacd-t amin rajta volt.Adásban egyszer sem engedték lemenni.Azt mondták a nagyrabecsült székekben ülők,hogy nem nyolcvanas évek.(((
Nem új, de nekem nagy kedvencem a megjelenés óta! <#finom>#finom>
A kereső meg még mindig egy nagy nulla az Sg-n!
One to One - In the Morning Light (Italo Disco)
A kereső meg még mindig egy nagy nulla az Sg-n!
One to One - In the Morning Light (Italo Disco)
Energy Voice - Call Me (Special Definitive Remix)
Good Remix!!!<#finom>#finom>
Good Remix!!!<#finom>#finom>
Sanyikám ebben az a legjobb hogy szinte lehetetlen alátenni egy másik youtube klipp alá , köszönhetően a
02:48-től kezdődő kiállásnak. <#taps>#taps><#wink>#wink>
Amúgy nálam még mindig az eredeti a nyerő. <#eljen>#eljen>
02:48-től kezdődő kiállásnak. <#taps>#taps><#wink>#wink>
Amúgy nálam még mindig az eredeti a nyerő. <#eljen>#eljen>
"Ennél rosszabb opció,amikor aztán háromszoros áron kínálják pld. a discogs-on,azok számára akik lemaradtak."
Discogs<#nevetes2>#nevetes2>
Azt meg ugye tudjuk hogy az összes felvétel mp3 a lemezen. <#guluszem1>#guluszem1>
Discogs<#nevetes2>#nevetes2>
Azt meg ugye tudjuk hogy az összes felvétel mp3 a lemezen. <#guluszem1>#guluszem1>
A fotóhoz akad néhány sarkalatos megjegyzésem.
Ha ilyen mértékű a kereslet ezen kiadványokra,sehogy nem értem,miért csak 100 példányban adják ki.
Ugyanis mint esetünk igazolja,elkapkodják.
Megítélésem szerint száz példányt ,csak azokra fókuszálva is könnyedén el lehet adni ,akik mindent szart megvesznek,független attól, zeneileg vásárlásra érdemes avagy sem a mostanság szép,változatos színekben is pompázó műanyag korong.
Ennél rosszabb opció,amikor aztán háromszoros áron kínálják pld. a discogs-on,azok számára akik lemaradtak.
Eközben a new-italo vonal egyik legjobb előadója,érdeklődésemre amely oly irányú volt hogy miért nem ad ki már hónapok óta új dalt,elmondta rengeteg munka van egy dalban, és sajnos nem éri meg ezzel foglalkozni.
Érdekes dolgok ezek !
ItaloDisco4Ever !
Fabian Nesti - Lucky Route<#circling>#circling>
Na ez az amikor valaki lelopja a netről az eredeti Digimax mixet,kicsit átnevezi,és felrakja a sajátjaként.😞((
Orion Too feat. Caitlin - Call Me (Digimax 80s Remix)
Még egy kis Carino Cat feat. Fred Ventura - The Carino Crew (Single AL)
Csináltam magamnak a 4.55 verzióból egy rövidebbet.
Kíváncsi voltam,hogy a hosszú szaxofonos rész ha csak egyszer lenne benne,úgy jobban tetszene-e nekem.
Elég rádió verziós lett, 3.35, de megérte, nekem így tetszik jobban.
The Carino Crew (Single AL)
Csináltam magamnak a 4.55 verzióból egy rövidebbet.
Kíváncsi voltam,hogy a hosszú szaxofonos rész ha csak egyszer lenne benne,úgy jobban tetszene-e nekem.
Elég rádió verziós lett, 3.35, de megérte, nekem így tetszik jobban.
The Carino Crew (Single AL)
<#eljen>#eljen>tetszős téma
Amaya- Sensation 2020...
Ez italo-disco magas színvonalon.
Carino Cat
Carino Cat
ItaloDisco4Ever !
Ha az alább linkelt felvételt veszem alapul,akkor ez csak remeknek tűnő volt.
(B2) lehet érdekes,de abból én nem találok audiót.
(A1) Luzan - Sabes (Intro) soundcloud
(B2) lehet érdekes,de abból én nem találok audiót.
(A1) Luzan - Sabes (Intro) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Unroyal - Something Stayed
Örömmel látom,nem csak én favorizálom e svéd duót.
--- link 1 ---
[url=https://www.facebook.com/synthpopfanatic/posts/546685266076623?__xts__=68.ARDZVHH9Ka2DTGoizCHXmPhJBxSrCqzyb_b73zrU5kzBW_-KzWf3XmMac5dV_q1gCxKDz08guxz_I3VaKcWXgQsyMZlQytvX-OTSNezpPX0iSr5QKsNGAz2tJfGmCm9oQXvbUo-xvXQh_RSGKxtVguXccI1G_Z3bAjGyR2m-_6NxZ3PYMcm3HXrXQO2faclOejMV_pdpwMZuXxLbqvr3r1e9QVNMnmTjFyuI-1Shzfc0VRIqT4IMVRoZosPXe_AWiNpwOpgXxZNQHGnL3NshQYMLQbxF98xmE5xdYuArayluuCMuA61vN4HV1KsqbQIjqcWcANmArAWJrhermZity_vEhyV2EI-gBkrqeNZA7FFZiw8DDXijdzVSoxectDtGEl18OrqpeLoc0gb2NDsCamCshJCEca6dMu4IwVG2ejrqYQnHgv9pzKERkEOYtOZDZHXHVF0iUfcHXDWMHWkLkaAGUgM771eOuNKKNLXV1Kzy8yvuYlT4Z_D5OTrwXG66kDk&__tn__=-R]--- link 2 ---
Örömmel látom,nem csak én favorizálom e svéd duót.
--- link 1 ---
[url=https://www.facebook.com/synthpopfanatic/posts/546685266076623?__xts__=68.ARDZVHH9Ka2DTGoizCHXmPhJBxSrCqzyb_b73zrU5kzBW_-KzWf3XmMac5dV_q1gCxKDz08guxz_I3VaKcWXgQsyMZlQytvX-OTSNezpPX0iSr5QKsNGAz2tJfGmCm9oQXvbUo-xvXQh_RSGKxtVguXccI1G_Z3bAjGyR2m-_6NxZ3PYMcm3HXrXQO2faclOejMV_pdpwMZuXxLbqvr3r1e9QVNMnmTjFyuI-1Shzfc0VRIqT4IMVRoZosPXe_AWiNpwOpgXxZNQHGnL3NshQYMLQbxF98xmE5xdYuArayluuCMuA61vN4HV1KsqbQIjqcWcANmArAWJrhermZity_vEhyV2EI-gBkrqeNZA7FFZiw8DDXijdzVSoxectDtGEl18OrqpeLoc0gb2NDsCamCshJCEca6dMu4IwVG2ejrqYQnHgv9pzKERkEOYtOZDZHXHVF0iUfcHXDWMHWkLkaAGUgM771eOuNKKNLXV1Kzy8yvuYlT4Z_D5OTrwXG66kDk&__tn__=-R]--- link 2 ---
ItaloDisco4Ever !
Személyes kedvencem újdonsága... 😊
NEIL GARRETT "sunshine in my life"
NEIL GARRETT "sunshine in my life"
Izgalmas ez a tracklist.
Start rá,mert lemaradtok e remeknek tűnő vinyl kiadványról.

Start rá,mert lemaradtok e remeknek tűnő vinyl kiadványról.

ItaloDisco4Ever !
Ironikus bejegyzésnek szántam !
Modern Talking esetében ha valaki az eredeti zenéiket kedveli,rajongó,én azt elfogadom.
Az MT sztorival az egyik nagy probléma hogy túl van tolva,a másik pedig a klónok,akik a formáció egykori sikeréből kiindulva próbálnak a linkelt zenékhez is hasonló bóvli szintű utánzatokkal sikert elérni,aztán hogy aki ezt lájkolja ebben mi jót talál az talány számomra.
Modern Talking esetében ha valaki az eredeti zenéiket kedveli,rajongó,én azt elfogadom.
Az MT sztorival az egyik nagy probléma hogy túl van tolva,a másik pedig a klónok,akik a formáció egykori sikeréből kiindulva próbálnak a linkelt zenékhez is hasonló bóvli szintű utánzatokkal sikert elérni,aztán hogy aki ezt lájkolja ebben mi jót talál az talány számomra.
ItaloDisco4Ever !
Hát ezek nagyon gagyik!!!
Gondolom, elrettentés képpen raktad be ide őket.<#boxer>#boxer>
Elképesztő, hogy a MT vonalon még miket képesek létre hozni emberek szerte Európában, de ez nagyon szegényes.
Gondolom, még él a nosztalgia, csak tudomásul kéne venni, hogy azok az idők elmúltak, s azok akik e stílus képviselői voltak egyre kevésbé aktívak....
És főleg ezeken a nyelveken (orosz, lengyel, szerb stb😊 nem is jönnek be annyira, mint angolul vagy akár németül.
Ez csak az én véleményem, mint Modern Talking fan-é, én maradok az eredeti zenéknél.
<#guluszem1>#guluszem1>
Gondolom, elrettentés képpen raktad be ide őket.<#boxer>#boxer>
Elképesztő, hogy a MT vonalon még miket képesek létre hozni emberek szerte Európában, de ez nagyon szegényes.
Gondolom, még él a nosztalgia, csak tudomásul kéne venni, hogy azok az idők elmúltak, s azok akik e stílus képviselői voltak egyre kevésbé aktívak....
És főleg ezeken a nyelveken (orosz, lengyel, szerb stb😊 nem is jönnek be annyira, mint angolul vagy akár németül.
Ez csak az én véleményem, mint Modern Talking fan-é, én maradok az eredeti zenéknél.
<#guluszem1>#guluszem1>
Nem hallottam még ezt a zenét.Hátha másnak is újdonságként hat.
Charlotte Gainsbourg - Sylvia Says (Tensnake Remix) 2018
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.10.10. 21:31:10
Charlotte Gainsbourg - Sylvia Says (Tensnake Remix) 2018
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.10.10. 21:31:10
<#worship>#worship> Köszönöm még egyszer!
A posta kód úgy tűnik nem működik, csak az a megoldás, amit írtál, köszi!!!
A posta kód úgy tűnik nem működik, csak az a megoldás, amit írtál, köszi!!!
a free letöltésekkor én is az irányitószámom irom be mindig és ugy is múködik,más hiba lehetett.
Köszi a segítséget!
Máris sikerült!
Azt hiszem a postal code mezőt szúrtam el korábban, mivel ott beírtam az irányító számomat...<#ejnye1>#ejnye1>
Máris sikerült!
Azt hiszem a postal code mezőt szúrtam el korábban, mivel ott beírtam az irányító számomat...<#ejnye1>#ejnye1>
Megadod az email címed,
Kiválasztod az országok legördülő listából : Hungary
postal code : HU
Katt. az ok-ra,majd csekkolod az email-ben kapott linket.
Kiválasztod az országok legördülő listából : Hungary
postal code : HU
Katt. az ok-ra,majd csekkolod az email-ben kapott linket.
ItaloDisco4Ever !
Na ezt néztem én is a napokban.
Marha jó zene.
Csak valamiért nem működik nálam a free letöltés.
Mit rontok el?
Marha jó zene.
Csak valamiért nem működik nálam a free letöltés.
Mit rontok el?
Ha valaki manapság jó hangzásvilágú spacesynth zenékre vágyik,én mást ajánlók neki,minőséget ezzel a vacak ,bóvlival szemben.
Anton Eriksson, Svédországból.
A stílusban valahol itt kezdődik a színvonal,ha az új generációt vesszük figyelembe.
Ha pedig a 80s évek akkor mondjuk Laserdance - Cosmo Tron,mint alapmű.
Anton Eriksson, Svédországból.
A stílusban valahol itt kezdődik a színvonal,ha az új generációt vesszük figyelembe.
Ha pedig a 80s évek akkor mondjuk Laserdance - Cosmo Tron,mint alapmű.
ItaloDisco4Ever !
Ez egész jó lett. Ez a fajta spacesynth jön be nekem.
s csak mert jó fej vagyok,gondolva a Modern Talking fanokra is ....
Lengyelországban is vannak,akadnak MT klónok. <#nevetes1>#nevetes1>
Lám ... Soler - Moja Lady
+1 ajánlat : Soler - Zimna jak lód
Nos hogy tetszik?
Lengyelországban is vannak,akadnak MT klónok. <#nevetes1>#nevetes1>
Lám ... Soler - Moja Lady
+1 ajánlat : Soler - Zimna jak lód
Nos hogy tetszik?
ItaloDisco4Ever !
Maradva a synth-pop stílusnál ,ami azért tán elfér itt e topicban.egy másik jó zene illetve kiadvány.
christopher ANTON - Don't Let Me Go
christopher ANTON - Don't Let Me Go (bandcamp)
christopher ANTON - Lovefix (Parralox Remix) Free DL (bandcamp)
christopher ANTON - Don't Let Me Go
christopher ANTON - Don't Let Me Go (bandcamp)
christopher ANTON - Lovefix (Parralox Remix) Free DL (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Erről a dalról dicshimnuszokat volna kedvem írni,merthogy az idei év zenei termését leradírozta nálam,mindenféle zenei stílust beszámítva.
Az felvetődik bennem,ezzel a hanggal,énektudással az énekes eddig hol volt ?
Unroyal - I´m Still Insane
P.S : Az egyén zenei ízlésvilágát kritizálni nem ér,buta dolog,nem vagyunk egyformák,természetes hogy egy-egy dal, zene másként érinthet meg bennünket!
Az felvetődik bennem,ezzel a hanggal,énektudással az énekes eddig hol volt ?
Unroyal - I´m Still Insane
P.S : Az egyén zenei ízlésvilágát kritizálni nem ér,buta dolog,nem vagyunk egyformák,természetes hogy egy-egy dal, zene másként érinthet meg bennünket!
ItaloDisco4Ever !
Egy kis népszerűsítés,ha már azonos bennünk valami. 😊
René Didden - Space Waves
Egy rádióműsor (italo-euro disco) indítódalának megfelelő.
René Didden - Space Waves
Egy rádióműsor (italo-euro disco) indítódalának megfelelő.
ItaloDisco4Ever !
Meghallgattam egyszer : tetszik.
Meghallgattam újra ... kezdem unni !
Még egy próbálkozás,harmadjára már unom!
Viszont az infóért jár a köszönet ! <#eljen>#eljen>
Meghallgattam újra ... kezdem unni !
Még egy próbálkozás,harmadjára már unom!
Viszont az infóért jár a köszönet ! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Ha valaki jó hangzásvilágú spacesynth zenére vágyik....A következőt hallgassa meg...<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>
Kriss - Horizon 2019 (cover SynthOne)
Krzysztof Cybulski (Kriss)
Kriss - Horizon 2019 (cover SynthOne)
Krzysztof Cybulski (Kriss)
<#hehe>#hehe>
Régebben sem volt szép nő <#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Fancy - Flames Of Love (Dj.Polattt Remix) 2019
Mister Lonely - La Lune a Paris