42878
-
fülcsimanó2 #33237 Megdöbbenten olvastam a hírt, Isten nyugosztalja, 57 évesen... ilyen fiatalon és ilyen szépen....
Nagyon nagy kár érte, gyönyörű volt és nagyon tehetséges....
R.I.P.
P.S. nagyon elszomorít, amikor ennyi halálhírt olvasok ... mostanság nagyon sok ilyen hír van, innen ... onnan...s ez elkeserítő.
Ma pl. Bogdán László Cserdi polgármestere halálhíre döbbentett nagyon meg... nehéz ezeket feldolgozni, akár zenéről van szó, akár másról.
Tudom, ez nem illik most ide, de nem tudtam nem megemlíteni, elnézést.
Egy példa értékű ember megint elment. Legyen könnyű a túlvilág neki, amit választott, Isten nyugosztalja.
-
wmallas #33236 La Isla Bonita (feat. Note U)
Vessenek a farkasok elé,,,ez nekem tetszik...::))))
-
Volt rá 10 perced hogy átgondold ,akad é valaki, kinek ezzel valami hasznosat közvetítesz.
E topicban a fősodor az újdonságok bemutatása.
SG-n van más lehetőség ,topic arra hogy kifejezd, "Milyen zenét hallgatsz " -
gyula1971 #33234 Jajj, megpróbálom törölni akkor. -
gyula1971 #33233 LINDA J NIZZA - TAKE YOU DOWN ( Original Version ) 
-
Stockholm Nightlife - Save Your Tears
Rest In Peace Kelly Preston !
-
Jessie Frye - Ocean (Official Video)
Favorit,be is gyűjtöttem!
-
Megmondtam,érdemes lesz odafigyelni a dán úriemberre.
Lightrail - True
-
Akkor mostantól a mottó : Nem az számít hogy nem újdonság (2014) ,a lényeg hogy új,friss feltöltés legyen a YouTube-on ,egy kattintásvadásztól? :)))
Én próbálkozom ezt poénként kezelni,de végre megérthetnéd,tök felesleges és csak szemetelés amit csinálsz,persze nem tilos.
-
gyula1971 #33228 Fred Ventura - The Years (Go By) (Eddy Mi Ami Remix) Italo Disco
-
gyula1971 #33227 Italoconnection ft. Francesca Gastaldi - Sleeping - 2020
-
vika1979 #33226 Mflex Sounds - Dream Your Life (Italo Disco Summer 2020) -
wmallas #33225 D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) 2020
-
wmallas #33224 Dj Alex Mix Project & Knight$ - Hijack My Heart (Maxi Mix) 2020
-
A 20 zenéjéből végre 2 vinyl-en!! (Reméljük lossless minőségben!! )
-
-
Lucca Leeloo - All I Ever Wanted
-
" Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom.... "
Igen,igazad van!
Aki nálam leginkább a közelmúltban kiverte a biztosítékot és rombolta azt amit a 80s években felépített, az Fancy.
A 80s évekből az 1-2 slágeres előadókat nem bevéve a pakliba,számomra az első számú előadó Fancy volt ,5 perc szünet és csak aztán a többiek :) !
Radiorama : az örök favorit a "Fire" Mauro és Clara kitűnő vokáljával.
és egy másik nagy kedvenc "Manitu" ez utóbbit sokat játszották Balaton-parti és környéki diszkó klubokban is! -
fülcsimanó2 #33219 Nagyon jó!!!! -
allacska #33218
AlimkhanOV A. - Come Back (extended) -
allacska #33217 Nálam ezt nevezik úgy italo disco ..... -
gyula1971 #33216 Alden Tyrell feat Fred Ventura – Tba (UNRELEASED) Rare Italo Disco
-
djani75 #33215 Még Simona Zannini hangja csak-csak, de Aldo Martinelli csak bohóckodik mellette...Óriási Radiorama gyűjtő voltam, még a 2000-es évek közepén kijött eurobaet-es vackokat is összeszedtem, de ez már rég nem az ....Nem tudom miért kell az az image rombolás, persze van aki még most is odateszi magát, de az ilyen fél/teljes playback műsornak nem nagy értelmét látom.... -
Milano 84 feat. Killme Alice - Awesome (Free DL) bandcamp -
Tudomásom szerint,a "Desire" dalban a férfi vokál Marco Bresciani ,a női vokál Simona Zanini,tehát ez utóbbi stimmel.
s úgy egyébként Radiorama dalok többségében, a vokált Mauro Farina és Clara Moroni énekli.
Nem volt egy élmény ezt megnézni,de azért köszi! -
vika1979 #33212 La Prohibida – Cemento y Hormigon -
Nekem legtöbb esetben csalódást okoz az ilyen live show, főleg ennyi év után. A stúdióban kevert hangzást sosem lehet utolérni, a szép emlékek gyorsan szertefoszlanak. -
Kár,hogy a hangját már elvitte a kiscica:((( -
Modern Talking stilus kedvelőinek.
Come back
Akik meg szeretik a két öreget(én igen).:))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2020.07.11. 15:00:06 -
Radiorama - Desire (Aldo Martinelli & Simona Zanini) Live @ The Netherlands 30-11-2019
-
Beyond Border feat. Lis Van Den Akker- The Damned Don´t Cry (Visage Cover)
-
Stefano Ercolino - State Of The Nation (2020) Official Music Video
Ez nekem piszkosul tetszik,de egyelőre nem találok beszerzési lehetőséget!
P.S. : A videó jobb alsó sarkában az electric boogie-t táncoló,holdjáró cuccba öltöztetett figura,óriási :) ! -
Lian Ross
-
Bobby O - I'm So Hot For You (FabioLous Remix)
Begyűjtés : bandcamp link
A zseniális,egyedi és utolérhetetlen Bobby Orlando! -
... sőt,ez így van rendjén!
Szoktam volt mondani két azonos zenei ízlésű ember nincs,csak hasonló!
Ez 1 klasszikus, 80s dallamvilágú ,italo-disco zene,Den Harrow - Overpower albumán hallható dalokra emlékeztet.
Megnéztem a tetszési indexét a videómegosztón,jelen állás szerint , 155:1 !
Lájkolnám én is!
De ha ezt más unalmasnak találja ,én elfogadom,tán aktuális hangulat kérdése is. -
Attól, mert valami tetszik valaki(k)nek, még nem szükségszerű, hogy mindenkinek tetszen... -
Nekem sem,de annyira agyondicsérik,hogy ilyenkor meg sem szólalok.)) -
wmallas #33200 MarcelDeVan feat. Anna Jones - Take My Heart ( Love [Dance] Super Maxi )
-
fülcsimanó2 #33199 Az eredeti jobb, ez felejtős nálam! -
wmallas #33198 D.WHITE - Don't be shy (Mirko Hirsch Remix) NEW Italo Disco, Synth-pop, Euro-Disco 2020