NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
Kint van a Maxi csak én meg nem vagyok otthon.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.09. 16:32:30
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.09. 16:32:30
Megtisztelő.... bár érdekelne a másik 4 tag, pedig én nem is vagyok olyan aktív itt, sajnos, mivel (nem részletezem)....
Általában egyezni szokott az ízlésünk, bár tudom, hogy Te nem vagy egy Bohlen - stílus - fan...
Nos én az vagyok, de azért nem korlátok nélkül, elég sok gagyi utánzásba lehet belefutni sajnos.
Általában egyezni szokott az ízlésünk, bár tudom, hogy Te nem vagy egy Bohlen - stílus - fan...
Nos én az vagyok, de azért nem korlátok nélkül, elég sok gagyi utánzásba lehet belefutni sajnos.
HADDAWAY - LIFE (Dj Piere Dancefloor Bootleg Remix) 2019
Egy régi nagy zene újrafeldolgozása....
Egy régi nagy zene újrafeldolgozása....
Nem szándékoztam addig nyilatkozni amíg te nem véleményezted,
De látva a neked címzett ajánlót,aminek alapját feltehetően az ismert Bohlen rajongásod képezi,az első gondolatom az volt,hogy Fülcsinek ettől,kifinomultabb sokkal jobb zenei ízlése van ahhoz hogy ezt úgymond lájkolja.
A több mint 6 éves fórumozásom alapján, nálam egy szuper 5-ös csapat tagja vagy,akik zenei ízlése meglehetősen hasonló az enyémhez.
A további 4 tagot személyeskedés elkerülése miatt,inkább nem említeném meg.
De látva a neked címzett ajánlót,aminek alapját feltehetően az ismert Bohlen rajongásod képezi,az első gondolatom az volt,hogy Fülcsinek ettől,kifinomultabb sokkal jobb zenei ízlése van ahhoz hogy ezt úgymond lájkolja.
A több mint 6 éves fórumozásom alapján, nálam egy szuper 5-ös csapat tagja vagy,akik zenei ízlése meglehetősen hasonló az enyémhez.
A további 4 tagot személyeskedés elkerülése miatt,inkább nem említeném meg.
ItaloDisco4Ever !
Én zsigerből szeretem a Bohlen stílust, de ez most nekem sem éri el az inger küszöbömet.
Nem tudom, mi irritál benne, vagy a hangszerelés, vagy az ének... hajlok ez utóbbira...
No mindegy is, ez most mellé ment nálam is, az én ízlésemnek nagyon nem jön be, sajnos...
Nem tudom, mi irritál benne, vagy a hangszerelés, vagy az ének... hajlok ez utóbbira...
No mindegy is, ez most mellé ment nálam is, az én ízlésemnek nagyon nem jön be, sajnos...
November elsején ,egy héten belüli megjelenésről írtak,azaz ma elvileg ki kéne adniuk.
Aztán ezt követően az előadó debütáló albuma 2020-ban azaz jövőre érkezik.
Tracklista van már:
Magnus Krieg :
Time Traveller (Radio Version) 04:22
Time Traveller (Extended Version) 06:15
Time Traveller (Instrumental) 04:22
Aztán ezt követően az előadó debütáló albuma 2020-ban azaz jövőre érkezik.
Tracklista van már:
Magnus Krieg :
Time Traveller (Radio Version) 04:22
Time Traveller (Extended Version) 06:15
Time Traveller (Instrumental) 04:22
ItaloDisco4Ever !
Én is kerestem ma, nem futottam bele sehol, pedig
úgy tudtam, hogy pénteken digitális letöltés lehet!!!
úgy tudtam, hogy pénteken digitális letöltés lehet!!!
Aktuális kedvencem egy rövidebb verzióban!
Sonia - A night that's never ending (Sakgra PW Elle edit)
Sonia - A night that's never ending (Sakgra PW Elle edit)
ItaloDisco4Ever !
Maxthor újdonsága érkezett a beígértek szerint,viszont Magnus Krieg digitális kiadványával én még nem futottam össze,pedig kerestem.
Valamelyik pénteken csak kiadják ... nem bánnám ha még a ma esti lenne ez a pénteki időpont.
Maxthor - No One's Gonna Save Us
Valamelyik pénteken csak kiadják ... nem bánnám ha még a ma esti lenne ez a pénteki időpont.
Maxthor - No One's Gonna Save Us
ItaloDisco4Ever !
Egyszeri belehallgatás után ,azonnal felejtős!!!
tré,vacak bóvli .... ennyi jelző talán kifejezi megfelelően a véleményem .
Ezen esetekre írtam volt nem is oly rég,ha Dieter illetve Modern Talking stílust akarok hallgatni,arra ott vannak az original szerzemények,melynek másolatai nagy számban,az imént felsorolt jelzők kategóriájába landol.
tré,vacak bóvli .... ennyi jelző talán kifejezi megfelelően a véleményem .
Ezen esetekre írtam volt nem is oly rég,ha Dieter illetve Modern Talking stílust akarok hallgatni,arra ott vannak az original szerzemények,melynek másolatai nagy számban,az imént felsorolt jelzők kategóriájába landol.
ItaloDisco4Ever !
Isha - Maybe I'm Tripping<#awink>#awink><#awink>#awink>
Akárhányszor tesszük ezt ide, akkor is sz@r....
Dmitry Kurgan - Took You Away From Me Tonight
Hát ez most kicsit mellé ment....:-(((
Énekelni azért tudni kell ám, a jó énekhangon keresztül vezet az út az én ízlésemhez....
Ez még DiscoBonusnak is gyenge....
Énekelni azért tudni kell ám, a jó énekhangon keresztül vezet az út az én ízlésemhez....
Ez még DiscoBonusnak is gyenge....
Dmitry Kurgan - Took You Away From Me Tonight.
Az original '87s dal akkora kedvencem mint egy toronyház !!!
Ez a feldolgozás sem rossz,
Daniel Monaco - Forever Lovers (Re-Edit) Free DL (bandcamp)
Ez a feldolgozás sem rossz,
Daniel Monaco - Forever Lovers (Re-Edit) Free DL (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Megkerestem privát a rádióst ,rákérdezve a dal címére,ide előbb érkezett az infó,mint tőle.
ItaloDisco4Ever !
Ez a címkézés : "Italo extended remix" fals !
Ennek annyi köze van az italo-disco stílushoz,mint nekem az űrkutatáshoz! 😊
Ennek annyi köze van az italo-disco stílushoz,mint nekem az űrkutatáshoz! 😊
ItaloDisco4Ever !
fél percet,egy kis részletet hallottam belőle,igényes hangszerelés,jónak tűnik.
ItaloDisco4Ever !
Ez remek hír!
Megjegyzem,ezt a zenei alapot mintha Ismael hangjára komponálták volna,de ezzel a vokállal is jó,s az előadó tényleg Mika Ella tesója.
Megjegyzem,ezt a zenei alapot mintha Ismael hangjára komponálták volna,de ezzel a vokállal is jó,s az előadó tényleg Mika Ella tesója.
ItaloDisco4Ever !
Dmitry Kurgan - Took You Away From Me Tonight
Fülcsinek ajánlva! <#wink>#wink>
Fülcsinek ajánlva! <#wink>#wink>
C.C Catch - Heartbreak Hotel 2k19 (Dj Piere Italo Extended Remix)
Szép megfejtés, jó zene!!!
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
Pénteken új Maxthor dal is lesz,'No One's Gonna Save Us' címmel..<#finom>#finom><#taps>#taps><#wave>#wave>
Péntektől meg elérhető a maxi digitálisan! <#finom>#finom>
"Magnus Krieg - Time Traveller" dalt a linkelt videóban meghallgathatjátok,teljes egészében.
YouTube link
YouTube link
ItaloDisco4Ever !
TOPLESS - Vamos a Bailar
Bizony, igen jó lenne egy track lista ehhez a mixhez, brutál jó zenék vannak benne, sajnos számomra ismeretlenek...
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
ItaloDisco4Ever !
Akkor nézzük meg a legutóbbi nagy slágerének friss ,hivatalos klipjét.
Mika Ella - Free Like Amsterdam (Official Video)
Mika Ella - Free Like Amsterdam (Official Video)
ItaloDisco4Ever !
Meghallgattam én is többször (is) tegnap este ,bitang jól sikerült Sakis és Matt remixeiben ! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.11.05. 18:58:22
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.11.05. 18:58:22
ItaloDisco4Ever !
1 kérés,
Netán valaki ismeri a mixben a linkelt résztől (48.15 min) felcsendülő dalt,kérem az előadó nevét.
soundcloud link
Netán valaki ismeri a mixben a linkelt résztől (48.15 min) felcsendülő dalt,kérem az előadó nevét.
soundcloud link
ItaloDisco4Ever !
Васильев Дмитрий Barátunk egy Fantasztikus meglepetéssel kedveskedik a New Italo kedvelőknek!?<#taps>#taps>
Minimum egy köszönet jár a 2X fél órás remek ajándékért! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DIGITALO Boot Mix Free Letöltésben!!!!<#wow1>#wow1>
1.Side A 29:43
2.Side B 29:25
Free Download
Minimum egy köszönet jár a 2X fél órás remek ajándékért! <#taps>#taps><#worship>#worship>
DIGITALO Boot Mix Free Letöltésben!!!!<#wow1>#wow1>
1.Side A 29:43
2.Side B 29:25
Free Download
Daybehavior - Tears That Dry
Most még nehéz elképzelni <#fejvakaras>#fejvakaras> de állítólag ezek a Többségben ismert Legendák már jelezték hogy valamilyen szerepben ott lesznek jövő májusban Bergamo-ban! <#wow1>#wow1>
És még mennyien fognak addig csatlakozni hozzájuk.<#taps>#taps>
Clara Moroni , Ray Masola , Digitalo , Brian Dalmini , Robert Camero , Love Kills , Roby Benvenuto , Texas Johnny , Paul Sharada , Aldo Martinelli , Simona Zanini , Cliff Wedge , Mr Zivago , Piero Ipazio , JD Jaber , P. Lion , Marco , De-De-Mo , Jester , Riccelli , Renato Spinetti , Giorgio Dolce , Ryvon , Patrol , Charly Danone , Spacehawk , Vincenzo Salvia , Michiel Van Der Kuy , LaserDance , KOTO , Giorgio Tramacere , Sandro Oliva , Cruisin' Records , Dyva , Marcello Catalano , Alberto Signorini ( Stylóo ) , My Mine , Marco Gally , Chris Luis , Atrium , Raff Todesco , Anthony´s Games , Roberto Turatti , Piero Fidelfatti , Sergio Bonzanni , Pedro , Italoconnection , George Aaron , Jimmy Mc Foy , Romano Bais , Alex Valentini , Mariella Mio Larabell , Fred Ventura , Discobonus , Joey Mauro ,Clay Pedrini , Wish Key , DJ's Project , Linda Jo Rizzo , Randy Wiper , Buckingham Palace , Raffaele Fiume , Stefano Brignoli , Barry Lane , Marc Fruttero , Fonny De Wulf , Vanello , Tiziana Rivale
És még mennyien fognak addig csatlakozni hozzájuk.<#taps>#taps>
Clara Moroni , Ray Masola , Digitalo , Brian Dalmini , Robert Camero , Love Kills , Roby Benvenuto , Texas Johnny , Paul Sharada , Aldo Martinelli , Simona Zanini , Cliff Wedge , Mr Zivago , Piero Ipazio , JD Jaber , P. Lion , Marco , De-De-Mo , Jester , Riccelli , Renato Spinetti , Giorgio Dolce , Ryvon , Patrol , Charly Danone , Spacehawk , Vincenzo Salvia , Michiel Van Der Kuy , LaserDance , KOTO , Giorgio Tramacere , Sandro Oliva , Cruisin' Records , Dyva , Marcello Catalano , Alberto Signorini ( Stylóo ) , My Mine , Marco Gally , Chris Luis , Atrium , Raff Todesco , Anthony´s Games , Roberto Turatti , Piero Fidelfatti , Sergio Bonzanni , Pedro , Italoconnection , George Aaron , Jimmy Mc Foy , Romano Bais , Alex Valentini , Mariella Mio Larabell , Fred Ventura , Discobonus , Joey Mauro ,Clay Pedrini , Wish Key , DJ's Project , Linda Jo Rizzo , Randy Wiper , Buckingham Palace , Raffaele Fiume , Stefano Brignoli , Barry Lane , Marc Fruttero , Fonny De Wulf , Vanello , Tiziana Rivale
Nekem este azt írta Mika hogy ez az úriember a testvére!
Amúgy külön megkért a hölgy hogy magyarul levelezzünk mert hogy származása szerint ő magyar ( Apukája és anyukája is) és szereti a nyelvünket, és szeretné még jobban megtanulni mint ahogy most megy neki. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.04. 16:21:05
Amúgy külön megkért a hölgy hogy magyarul levelezzünk mert hogy származása szerint ő magyar ( Apukája és anyukája is) és szereti a nyelvünket, és szeretné még jobban megtanulni mint ahogy most megy neki. <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.11.04. 16:21:05
Nagyon várós volt már,,,és nem is okoz csalódást a maxi!!!<#taps>#taps><#taps>#taps>