NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malcolm And The Bad Girls 50 példányos megjelenés.

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:30:11

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:30:11
New Italo Vinyl
Dj's Project 100 példányban jelenik meg.

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:29:31

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.24. 16:29:31
New Italo Vinyl
Dj Project - Push (Salta el corazon) Feat Leticia Spormann (Jm Vision Mix ) Spanish
New Italo Vinyl
Dj's Project Feat Leticia Spormann - Push (Salta el corazon) Feat Leticia Spormann (Latin Mix ) Spanish by Gottfried Koch
New Italo Vinyl
Ez egy country dal volt?
<#conf>#conf> hiányosak az ismereteim erről...
<#conf>#conf> hiányosak az ismereteim erről...
Jó kis átirat lett ebből a Country Dal-ból.<#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom>
Amúgy nekem a (Romantic mix) is nagyon tetszik belőle. <#wave>#wave>
Mondjuk a vinyl-re rátehettek volna még kettő verziót belőle ha már egyszer elkészültek.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.24. 08:03:43
Amúgy nekem a (Romantic mix) is nagyon tetszik belőle. <#wave>#wave>
Mondjuk a vinyl-re rátehettek volna még kettő verziót belőle ha már egyszer elkészültek.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.24. 08:03:43
Egy hosszabb verzió....
Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2020.02.23. 22:02:48
Eric C. Powell - Need A Place (Parralox Remix)
Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2020.02.23. 22:02:48
Italo Brutalo - Paradiso Analogico (Ilya Santana Remix)
Ha ebbe a dalba valaki beleköt.... az nem érti az italo és euro disco lényegét!!!!
Kifogástalan!!!!
Jogos az előzetes 2020. évi legjobb dalok listáján történő szerepeltetésed.
Tőlem is kap ez dal 1 képzeletbeli előzetes szavazatot.
<#taps>#taps>
Kifogástalan!!!!
Jogos az előzetes 2020. évi legjobb dalok listáján történő szerepeltetésed.
Tőlem is kap ez dal 1 képzeletbeli előzetes szavazatot.
<#taps>#taps>
Ez 1 percben is érezteti,hogy jó zene lesz, pedig fél perc elmegy az intro-val. Köszi a bemutatót, ez várós zene lesz nálam.
Yuhniversia - Infection (Flemming Dalum Remix)<#bdead>#bdead>
Nicolas előző zenéje,az eddigi legkimagaslóbb produkciója,kapott is egy nagy lájkot tőlem a soundcloud-on.
Italo4ever Feat.Sehya - Worth fighting for (Extended) (2020) soundcloud
Italo4ever Feat.Sehya - Worth fighting for (Extended) (2020) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Az alábbi hozzászólásomban leírtam ezzel kapcsolatban a lényeget.
Nem kapkodok el semmit, viszont jól érzed,az idei év bizony tartogat jó zenéket a stílusban,amikről májusig jelenleg van tudomásom,azok nagyon ígéretes produkciók,pont mint pld. ez.
Nem kapkodok el semmit, viszont jól érzed,az idei év bizony tartogat jó zenéket a stílusban,amikről májusig jelenleg van tudomásom,azok nagyon ígéretes produkciók,pont mint pld. ez.
ItaloDisco4Ever !
Igen,egy Grant Miller dal esetében abszolút hajlamos vagyok elfogult lenni! <#nevetes1>#nevetes1>
Az hogy a héten megjelent újdonságok közt ez nálam a legjobb ,az egy határozott vélemény.
Az viszont egyenlőre egy határozatlan amikor azt jelzem hogy " TALÁN!!! az év egyik legjobbja is ez lesz..." konkrétan arra gondoltam hogy egy év végi összesített listán egy Top 30-as favorit listára nálam bejelentkezett.
Tudod,olvashatod hogy olyan típus vagyok aki felvállalja a véleményét,nekem ez dal nagyon tetszik,s hogy miért,arról röviden ...pont egy olyan szolid zenei alapot kapott a dal ami által Grant Miller kiváló vokálja abszolút előtérbe kerül,de néhány remixben más zenei alappal is
tán érdekes lehetne.
Az hogy a héten megjelent újdonságok közt ez nálam a legjobb ,az egy határozott vélemény.
Az viszont egyenlőre egy határozatlan amikor azt jelzem hogy " TALÁN!!! az év egyik legjobbja is ez lesz..." konkrétan arra gondoltam hogy egy év végi összesített listán egy Top 30-as favorit listára nálam bejelentkezett.
Tudod,olvashatod hogy olyan típus vagyok aki felvállalja a véleményét,nekem ez dal nagyon tetszik,s hogy miért,arról röviden ...pont egy olyan szolid zenei alapot kapott a dal ami által Grant Miller kiváló vokálja abszolút előtérbe kerül,de néhány remixben más zenei alappal is
tán érdekes lehetne.
ItaloDisco4Ever !
Partenaire Particulier - Blue Monday
Azért ne kapkodjuk el.... még csak február vége van....
Ki tudja még mit hozhat az idei év???
<#wave>#wave>
Ki tudja még mit hozhat az idei év???
<#wave>#wave>
Italo4ever - Magic Story (Promo Sample) 2020
Egy újabb remix Szűcs Tomitól.
Savage - I Love You (SZMC Remix)
Savage - I Love You (SZMC Remix)
És azt nem is írtam, hogy ismét, és nem is néhány, hanem sok helyen hamis.
Ez pontosan azoknak az amatőröknek a hibája, akik egy adott rendszeren készítik el a dalt?, ami rosszul van beállítva, ugyan ez nem dal, még akkor sem, ha nem lenne hamis, de legalább ez azt is kimeríti. Szörnyű na!
Ez pontosan azoknak az amatőröknek a hibája, akik egy adott rendszeren készítik el a dalt?, ami rosszul van beállítva, ugyan ez nem dal, még akkor sem, ha nem lenne hamis, de legalább ez azt is kimeríti. Szörnyű na!
Nagyon bejött ez is, de az meg az IQ szintre vall a feltöltőnél, hogy manöken alkatú csajokkal cseszi tele e a videóját.
Nem attól lesz jó a "videó"...
Nem attól lesz jó a "videó"...
A Flemming Dalum számomra sokkal jobb, ez is jó, de ezt már "hallottuk" és jó sokszor, nyilván RZ is direkt nem ezt a hangszerelést választotta 2020-ra.
Komolyan! Hagyja abba, ez minden csak nem italo disco, főleg nem dal, hanem valami ultra gáz, ami a stílust konkrétan megszégyeníti.
Ekkora összevisszaságot is ritkán hallani és ez kikerül a youtube-ra!!! <#gunyos1>#gunyos1><#bdead>#bdead><#zavart2>#zavart2>
Vagy ez valaminek a paródiája? <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:31:46
Ekkora összevisszaságot is ritkán hallani és ez kikerül a youtube-ra!!! <#gunyos1>#gunyos1><#bdead>#bdead><#zavart2>#zavart2>
Vagy ez valaminek a paródiája? <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:31:46
Hogy a retekbe lehet ilyet írni év elején? Ja igen, elfogult vagy! <#nevetes1>#nevetes1>
Ha ez előbbi Savage remix-re azt írtam, hogy tényleg jó, akkor ez max közepes alá nálam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:24:50
Ha ez előbbi Savage remix-re azt írtam, hogy tényleg jó, akkor ez max közepes alá nálam.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.23. 13:24:50
A hét zenéje nálam,s talán az idei év egyik legjobbja is ez lesz ...
GRANT MILLER - One Day (Italo Disco Radio Remix)
Nem tudok olyan euro-italo sztárt mondani ,aki számomra nagyobb favorit lenne Grant Millernél ,legfeljebb azonos.
GRANT MILLER - One Day (Italo Disco Radio Remix)
Nem tudok olyan euro-italo sztárt mondani ,aki számomra nagyobb favorit lenne Grant Millernél ,legfeljebb azonos.
ItaloDisco4Ever !
Ez egy érdekes dal,rajt lesz a ZYX Italo Disco New Generation Vol.16 kiadványon.
Denny Beeth & Adelina - The Roulette (Flemming Dalum Remix)
Denny Beeth & Adelina - The Roulette (Flemming Dalum Remix)
ItaloDisco4Ever !
Megmondtuk előre ! <#kacsint>#kacsint>
" Kimmo Salo Flashback Remix " tényleg egy zenei időutazás,vissza az 1984-es Savage dallamvilágba,jó írod!
Megvan már és talán ma délután sort tudok keríteni rá hogy meghallgassam a hifi rendszeremben is!
" Kimmo Salo Flashback Remix " tényleg egy zenei időutazás,vissza az 1984-es Savage dallamvilágba,jó írod!
Megvan már és talán ma délután sort tudok keríteni rá hogy meghallgassam a hifi rendszeremben is!
ItaloDisco4Ever !
Na miből lesz a cserebogár ! Kimmo Salo remek mixe - nekem - a hét eddigi legjobb zenéje!!! Visszanyúlt a múltba, de ennek a zenének pont ez kellett !!!
Luzan & Apolo külön külön is húzó nevek de így együtt akár még az év maxija is lehet
a sample-k meghallgatása után! <#wow1>#wow1><#finom>#finom><#szeret>#szeret>

a sample-k meghallgatása után! <#wow1>#wow1><#finom>#finom><#szeret>#szeret>

Én nem vagyok egy megamix kedvelő ,anno az "Italo Boot Mix" széria egyes részei tetszettek ,azokat meg is vettem.
De ez a alább linkelt !!! .... hoppá.....szuper jelzőt igényel.
Nem tudok egyenlőre a beszerzési lehetőségről ,nincs időm most utánanézni .
Tony Postigo presents: *GIGAMIX* (Italo Disco Edition) soundcloud
De ez a alább linkelt !!! .... hoppá.....szuper jelzőt igényel.
Nem tudok egyenlőre a beszerzési lehetőségről ,nincs időm most utánanézni .
Tony Postigo presents: *GIGAMIX* (Italo Disco Edition) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Igen a 9 remixből Flemming Dalumé a legjobb + ez!
Savage - I Love You (Kimmo Salo Flashback Remix)
Igen a 9 remixből Flemming Dalumé a legjobb + ez!
Savage - I Love You (Kimmo Salo Flashback Remix)
ItaloDisco4Ever !
Ilyen ha a nagyok rácsapnak egy témára és jobbá teszik mint az eredeti! <#taps>#taps>
I Love You (Flemming Dalum Remix)<#finom>#finom>
I Love You (Flemming Dalum Remix)<#finom>#finom>
Parralox - Home (Erasure Cover)
memory71-"Weekend" (New Generation Italo Disco Music 2020)
BAFABOY - On N'est Pas Fatigués (Le Poisson Pané) (Sonik Proiect Video Mix) Italo French Disco 2019
Platon & Joolay - Over (Alexander Pierce Remix) 2020
Csatlakozom DJ Adrián által leírtakhoz.
Nem a mi dolgunk egy-egy kiadvánnyal kapcsolatban a dalok jogi birtoklásával ,tulajdonlásával foglalatoskodni,fontoskodni.
Amennyiben más kiadó által kerülne kiadásra,korongra, arra nincs garancia hogy az jobb is lenne.
A dal 5 csillagos produkció,azonos a véleményünk! <#wave>#wave>
Nem a mi dolgunk egy-egy kiadvánnyal kapcsolatban a dalok jogi birtoklásával ,tulajdonlásával foglalatoskodni,fontoskodni.
Amennyiben más kiadó által kerülne kiadásra,korongra, arra nincs garancia hogy az jobb is lenne.
A dal 5 csillagos produkció,azonos a véleményünk! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !